Ontmaagd

()

Mijn man en ik hebben een uitstekend seksleven en ik zou me geen beter kunnen wensen. Dat was ook echt motief voor ons huwelijk en Ron heeft altijd precies geweten hoe hij me moet likken, me moet strelen, me moet neuken en me altijd lekker klaar kan krijgen. Zowel voor als na ons huwelijk heb ik affaires gehad met andere mannen, maar Ron heeft iets waarvan ik gewoon niet genoeg kan krijgen.

Ik voel dat Ron niet alleen lichamelijk door mij opgewonden wordt maar dat hij ook werkelijk van me houdt en ik kan je zeggen dat je dat tijdens het bedrijven van seks inderdaad heel goed merkt! Seks zonder liefde is bepaald niet slecht Het is gewoon dat wanneer twee mensen hals over kop verliefd zijn en dan seks bedrijven dat je dat dan in bed merkt. Ik moet trouwens ook nog even opmerken dat ik het altijd fijn gevonden heb om te pijpen en om zelf gelikt te worden. Niets is zo bevredigend als je tong om de stijve lul van je man te draaien en te weten dat je hem met je zuigende mond wild maakt. Een zachte tong die het nat uit je kut likt, is net zo bevredigend en goed. Ron likt echter niet zo maar mijn kut. Als hij op perfecte wijze likt en zuigt, vingert hij mijn kontgaatje en likt daar ook graag aan. Dat is een fantastisch gevoel. Ik ben al vaak klaar gekomen door mijn kittelaar te strelen als hij mijn anus likt en dat is echt geweldig.

Ik zal nooit de eerste nacht vergeten dat ik het met Ron deed. Om de een of andere reden is een ander met mij nooit echt met anale seks begonnen. Ron leerde me al de gevoelige plekjes rond en in mijn anus kennen en sinds die heerlijke nacht dat hij mijn anus begon te strelen en te likken kan ik er niet meer buiten. Hij draaide me om op mijn buik en spreidde mijn billen. Mijn dijen drukte hij op het bed en hij begon het rondje van mijn kontgaatje zachtjes met de punt van zijn tong te strelen. Hij gleed met zijn tong over de opening en streelde tegelijkertijd met zijn vinger. Op het moment dat hij zijn tong erin perste, werd ik helemaal wild! Zo erg was me dat nog nooit gebeurd. Ik begon te steunen en kronkelde op het bed en smeekte hem om verder te gaan.

Het duurde nog een heel tijdje voor Ron me over kon halen om nog verder met hem te gaan. Hij zei me dat ik het heerlijk zou vinden om in mijn kont geneukt te worden, maar hij zette me nooit onder dwang. Ik dacht dat de grote lul van Ron zacht zou zijn. Ik wachtte ermee tot hij op een avond mijn anus weer likte en ik genoot van dat tintelende gevoel. Ik voelde mijn lichaam als het ware op een nieuwe manier open gaan. Ik had me nog nooit eerder zo ontspannen en open voor hem gevoeld. Mijn kut werd heel erg nat en ik begon me weer eens te vingeren en verloor mijn beheersing. Ik begon te kreunen van genot. Hij stopte zijn vinger heel diep in mijn kont en hij fluisterde in mijn oor: “Ik denk dat je er iets anders in nodig hebt, schatje.” Ik maakte geen tegenwerpingen.

Hij trok mijn kont een beetje omhoog, streelde de spleet tussen mijn billen met zijn tong en liet zijn vingertop nu rond mijn anus draaien. Toen hij met zijn lul in mijn anus drong, voelde ik mijn lichaam steeds meer ontspannen en verder open gaan. Zijn dikke stevige lul gleed zo gemakkelijk in me en voor de eerste keer voelde ik mijn lichaam zich ook vanachter helemaal aan hem geven. Ik had het idee dat ik nog nooit zoiets fijns geschonken had als dit. Ik zuchtte en na iedere centimeter vroeg ik hem zijn lul nog verder in me te stoppen. Hij duwde in me tot heel zijn lul in mijn anus verdwenen was. Ik kon niet geloven dat iets zo heerlijk kon zijn! Zijn lul masseerde het diepste deel van mijn kont en ook Ron steunde als een bezetene.

Ik begon met mijn kut te spelen en ik voelde het natte geil aan de binnenkant van m’n dijen. Ron pompte nu in en uit mijn kont- gaatje met een passie die ik nog niet van hem kende. Ik werd gek van het genot terwijl hij me nu hard in mijn kont neukte. De combinatie van de harde lul van Ron, terwijl ikzelf mijn kittelaar streelde, maakte me wild. Ik begon heftig klaar te komen en ik voelde hoe Ron er kwam en zijn geil diep in mijn kont spoot. Het was absoluut een van de meest gedenkwaardige ervaringen van mijn leven.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *