Lucia

()

Het mag gezegd worden: de vriendin van mijn vrouw is een lekker wijf. Lang blond haar, diep blauw-grijze ogen waarin je verdrinkt, een gaaf huidje en een heerlijk lichaam. Van mijn vrouw heb ik gehoord dat het seksleven van haar vriendin (Lucia) op een erg laag pitje staat. Ik zal niet overdrijven, maar als haar vriend één keer om de drie maanden mag neuken is het echt op. Regelmatig ontvang ik in verband met mijn werk klanten op kantoor. Ik was dan ook niet verbaasd toen Lucia op een heldere vrijdagochtend op mijn werk verscheen. Wat zag ze er toch weer geweldig uit. Haar lekkere tieten opgeknoopt in een los hemd zonder erdoor ordinair over te komen, haar heerlijke billen strak in een strakke jeans met daaronder witte laarzen mm… Het is bijna onwerkelijk maar zelfs haar rug is geweldig om te zien, je weet wel: zo’n heerlijke lange smalle rug met een klein beetje overdreven billen decolleté daaronder.

We moesten wat werk op de computer verrichten, daarom zaten we naast elkaar achter mijn pc. Telkens ging ze onnodig dicht met haar knie naar me toe. Eigenlijk ging het onopgemerkt, maar op een gegeven moment zaten we elkaars knieën te strelen. Ze keek me aan met haar diepe ogen en als magneten werden we naar elkaar toe getrokken, een enorm diepe tongzoen met puberale kriebels in mijn buik waren het gevolg. We konden ons niet meer inhouden, we liepen een verdieping omhoog naar het magazijn. Als een volleerde slet rukte ze mijn broek omlaag en begon als een bezetene aan mijn pik te zuigen. Uiteraard werden mijn kaalgeschoren ballen niet overgeslagen… mijn God, het leek een droom die uitkwam.

In het magazijn staat een grote bak, ik tilde haar op en zette haar heerlijke lichaam hier bovenop. Het enige wat ik wilde was haar keihard vol spuiten maar ik wist me te bedwingen. Smeken moest ze me… Ik wreef ruw over haar broek bij haar kutje. Op een gegeven moment werd ze helemaal wild. “Neuk me godverdomme, spuit me vol!” Lucia trok zelf haar broek naar beneden en trok me met haar benen naar zich toe. Als een volleerde hoer maakte ze mijn lul nat met speeksel. “Steek hem erin… snel!” Ik wist de spanning op te voeren door mijn keiharde paarse eikel langzaam door haar kutlippen heen te halen. Ze was me echter te snel af, onder haar benen door had ze mijn pik in haar handen genomen en rechtstreeks haar smekende lekkende geboortekanaal ingeleid. Mijn God, wat een heerlijke natte strakke warmte! Als een bezetene schoof ik in dit heerlijke kutje op en neer. Lucia kwam al snel klaar, jeetje wat kan die meid naaien zeg! Haar kutgeil droop letterlijk langs mijn ballen naar beneden tot aan mijn knieën. Om haar verder op te geilen besloot ik mijn harde tampeloeres tegen haar kringspier te drukken.

“Ik, ik, ik weet niet…” Zei ze. “Of, of… auw!” Zonder haar goedkeuring drukte ik stevig door tot mijn lul tot de wortel in haar darmen zat. Ik weet niet, het was heerlijk hoor, maar haar goddelijke tunnel beviel me beter. Daarom besloot ik haar darmen verder met rust te laten en te gaan genieten van haar kutvlees. Ik zette mijn pik voor haar kale kut en alleen maar mijn eikel naar binnen. Wat ik verwachtte, de blonde slet begon te schreeuwen: “Neuk me nu! Steek je spermaleuter in mijn kut klootzak… schiet op!” Nu had ik geen genade meer, ruw stampte ik mijn lul tot aan de wortel naar binnen. Mijn eikel raakte haar baarmoeder. Ze smeekte me: “iets minder ver a.u.b!” Keihard neukte ik verder, een goede keus bleek achteraf. Naarmate ik langer met mijn lul tegen haar baarmoeder stootte, begon ze harder te kreunen…”Ho… ho…ja… oh… ja… ja!” als een volleerde porno-actrice kwam ze wederom klaar. Ze viel bijna flauw, haar ogen draaide weg en ze werd vuurrood. Nog nooit heb ik een kut zo strak voelen worden als op dat moment. Het leek wel of haar kutspieren keihard mijn lul aan het masseren waren.

Als snel voelde ik dat mijn sperma uit mijn ballen wilde. Ik begon als een bezetene door te neuken. “Ik ga je vol spuiten hoer!” Ze keek me aan en trok haar benen achter mijn reet zodat ik mijn zaadstengel niet meer uit haar kut kon halen. “Spuit me maar vol lekker ding, maak me zwanger.” Dit maakte me zo geil dat ik mijn zaad de vrije loop liet. Oh… ja… ho… wat geil!” Keihard spoot ik mijn sperma recht haar baarmoeder in. Toen ik mijn lul uit haar haalde, stroomde het zaad uit haar kut. Heerlijk. Lucia had nog nooit zo’n goede seks gehad vertrouwde ze me toe. Een paar weken later kwam ze me vertellen dat ze zwanger was. “Gefeliciteerd” zei ik en gaf haar drie zoenen. “Jij ook” zei ze. “Wat? Wat bedoel je? Dat… Ik de vader ben?”

“Zeker” zei ze.

“Ik heb namelijk al twee maanden geen seks meer gehad geile del.”

“Daar gaat vanavond verandering in komen” zei ze.

Gust

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *