Carnaval Feest

()

Weken kijken we er allemaal naar uit: het jaarlijkse carnavalsfeest in het dorp verderop. Je komt er iedereen tegen, er wordt goed gelachen en geflirt, er gebeuren de nodige avontuurtjes. What happens in … stays in…

Eindelijk is de dag aangebroken. Het is een traditie geworden om gezamenlijk de dag te beginnen met een goede brunch. Iedereen is verkleed en na het eten springen we op de fiets. Het is koud maar wel lekker zonnig en de stemming zit er al meteen goed in! De middag staat in het teken van straatcarnaval, iedereen is warm aangekleed, muziek op straat, biertjes in de hand en genieten van het samenzijn met vrienden. Ik weet dat jij er ook bent, je hoort bij onze vriendengroep en woont hier in de buurt. Er is iets tussen ons dat voelen we allebei, al tijden. Of verbeeld ik me dat maar? Ik sta te dansen met vriendinnen als ik plotseling een hand op m’n rug voel en een ‘Héé, gevonden’ in m’n oor hoor fluisteren. Ik draai me om, om je te omhelzen. ‘Ik ben benieuwd naar je outfit straks’. Je weet dat ik verkleed ga als een personage uit m’n favoriete film en m’n vriendinnen en ik vinden het leuk om een tikkeltje ‘sexynesse’ toe te voegen aan onze carnavalspakjes. Ik knipoog: ‘Laat je verrassen’ en voel een kriebel in m’n buik.

Het loopt tegen etenstijd en we willen allemaal even opwarmen, bijkomen en onze warme buitenkleding verruilen voor iets luchtiger, omdat het feest vanavond doorgaat op een drukke, warme plek. Een paar uur later kunnen we er weer tegenaan en vertrekken naar het feest. We mengen ons met z’n allen in de mensenmassa en proosten op een fantastische avond! Ik voel dat er iemand dicht achter me komt staan en als ik me omdraai zie ik dat jij het bent. Je kijkt me lachend aan en roept door de harde muziek: “Wauw, je kostuum is echt te gek, lekker hoor!” Het wordt later, de meesten raken wat aangeschoten en worden wat losser. Ik zoek je op, om met je te dansen en kijk je uitdagend aan, waarop je zegt: “Je bent gevaarlijk voor me”. Goed dat gevoel dat ik had, is dus toch wederzijds? “We zijn gevaarlijk voor elkaar” antwoord ik. En zo flirten we de hele avond, opmerkingen, een kleine aanraking, blikken die elkaar kruisen. Niet te opvallend, want dit is iets tussen ons, ik ben hier namelijk niet alleen. Nog niet, zo blijkt even later als een vriend komt vertellen dat hij voor T., mijn partner, een taxi heeft besteld omdat hij ontzettend dronken is. Je legt een arm om mijn schouder en zegt: “Vertel T. maar dat ik goed op haar zal letten”. In onze relatie kan veel, een geheimpje tussen T. en mij dat alleen mijn beste vriendin B. weet.

Het feest komt teneinde en je vraagt wie er zin heeft om bij jou thuis nog wat te drinken. Met een deel van de groep gaan we mee en ploffen op de bank voor een laatste drankje. Wanneer we ons klaarmaken voor vertrek, ontdek ik dat T. mijn fietssleutel mee heeft genomen. Ik stel aan de rest van de groep voor dat ze vast vertrekken, ik neem wel een taxi. Het is te ver om te lopen. We zien elkaar morgen weer! Wanneer ik een taxi wil bellen, kruisen onze blikken elkaar en weten we allebei: Ik slaap niet thuis vannacht! Voordat ik het doorheb, staan we midden in de kamer te zoenen, een hand op m’n kont en de ander in m’n zij. Wanneer die hand zijn weg naar m’n borst zoekt, stop je even en kijkt me aan: “Mag ik?” We schieten beiden in de lach: Dit móést wel een keer gebeuren. Als antwoord ga ik met een vinger langs de rand van je broek. We beginnen elkaars kleding los te maken. “Naar boven?” vraag je. Al zoenend vinden we onze weg naar boven en ik vraag of je wel eens over me fantaseert. “De laatste keer was onder de douche” is je antwoord. “Kom dan” zeg ik. En we belanden op de badkamer. Snel kleden we elkaar uit, dit is nu al zo geil. Het is me nooit opgevallen, maar wat heb je een goed lijf! We zoenen, we strelen, zepen elkaar in, raken elkaar overal aan. Warme waterstralen over onze lichamen, mm…

We weten allebei dat we meer willen. Ik zak door m’n knieën en kijk omhoog. Je bijt op je lip. Zachtjes pak ik je ballen vast en neem je lul in mijn mond. Eerst een lik over het topje, dan zuig ik er lekker aan. Je laat je hoofd naar achteren zakken en ik hoor een zachte kreun. Dan kijk je weer naar beneden en legt een hand op m’n hoofd, ik neem je pik zo ver mogelijk in m’n mond. O hier houd ik van. Even later kom ik weer omhoog en geef je een zoen. Je hand vindt zijn weg naar mijn kutje. Terwijl die ondeugende pretoogjes me aankijken streel je plagerig langs mijn lipjes, meer niet. Ik word gek!

Dan draai je de kraan uit. Ik neem je me mee naar de slaapkamer, met onze natte lichamen ploffen we op bed. Je draait me op mijn rug en baant likkend een weg naar beneden. Als je op je knieën voor het bed zit, spreid je mijn benen, daar zijn je plagerige vingers weer. Strelen, zachtjes knijpen, blazen, ik houd het niet meer! Eindelijk doet ook je tong mee. Het puntje van je tong speelt met mijn klitje. Dan zuig je erop. Een vinger gaat tussen mijn schaamlippen en vindt zijn weg naar binnen. Ik zucht van opwinding, jij weet wat je doet! Terwijl je me indringend aankijkt, voel ik een tweede vinger naar binnen gaan. Je vingers spelen met mijn kutje dat steeds natter wordt. Je duim verwent mijn klit, dit is goddelijk! Ik kan een kreun niet onderdrukken wanneer ik ook je tong weer voel. Je brengt me naar het randje maar wil niet dat ik nu al kom. Je stopt en komt omhoog, die ondeugende blik.

Ik pak je vast en we belanden in een innige zoen terwijl onze handen elkaars lichaam bespelen. Ik wil je proeven! We gaan rechtop zitten, jij zit op je knieën voor me. Ik pak je lul vast en begin je tergend langzaam af te trekken terwijl ik hem in m’n mond neem. Wat jij kunt, kan ik ook! Ik pijp je: snel, dan weer langzaam, hard, zacht, diep of juist alleen het topje. Ik voel hem kloppen in m’n mond en handen en je smeekt me om door te gaan, maar ik stop. Ik wil je voelen. Die pik waar ik over fantaseer wil ik voelen in mijn kutje, waar je zo lekker mee speelt. Liefst de hele nacht lang. Je gaat op je rug liggen en ik kom bovenop je zitten. Je hebt me zo geil gemaakt dat die heerlijke harde paal zo in mijn kutje glijdt, wat is dit lekker! We voelen elkaar meteen aan en in een heerlijk ritme bereid ik je. Je handen op m’n heupen, terwijl je geniet van de aanblik van mijn eigen handen die met mijn borsten spelen. Ik ga iets achterover zitten, voor ons beiden voelt dit heel intens en we voeren het tempo op. Dit keer laat ik me gaan. Ik vraag je om met je duim mijn klitje te strelen en binnen de kortste keren kom ik klaar. Mijn kutje spant samen om jouw heerlijke harde paal, hm… dit smaakt naar meer…

Ik laat me naast je op bed vallen, je glimlacht naar me en strijkt een plukje haar uit mijn gezicht: “Volgens mij wil jij nog helemaal niet slapen hè?”

“Nee, ik wil zien en voelen hoe jij je warme lading sperma straks in of over mij spuit.” Ik draai op mijn zij met m’n kont naar je toe. Je lul glijdt tussen mijn lippen en even maak je neukbewegingen. Dan fluister je: ‘doggystyle?’ Hoe weet je dat dat mijn favoriete standje is? Ik ga op handen en knieën voor je zitten en voel je keiharde pik naar binnen glijden. Je begint te stoten, afwisselend hard en zacht. Dan voel ik je hand op mijn klitje, wauw! Terwijl je me heerlijk neukt, zorg je dat ik zo meteen nog een keer heerlijk kom. Ik ga rechtop zitten, zodat ik mijn hoofd in je nek kan laten vallen en jij met je vrije hand mijn borsten kunt kneden. Je sexy stem fluistert hees in m’n oor: “Je moest eens weten hoe vaak ik hierover fantaseer”. Ritmisch gaan onze lijven heen en weer, aan je ademhaling merk ik dat ook jij er bijna bent. Je stopt, draait me snel op m’n rug en zit op je knieën tussen m’n benen. Ik heb een heerlijk uitzicht op je lekkere lichaam. Weer stoot je je paal bij me naar binnen, pakt m’n heupen vast en ik smeek je om me hard te nemen. Een paar harde diepe stoten en vrijwel gelijk komen we allebei hard kreunend klaar waarna je naast me komt liggen.

Je kijkt me ondeugend aan: Een lekker bad kunnen we nu wel gebruiken hè? Terwijl jij naar de badkamer loopt, check ik snel mijn telefoon. Een appje van vriendin B: — ik heb T. laten weten dat je telefoon leeg is en dat je bij ons slaapt omdat je geen fietssleutel hebt. Hij is opgeroepen om een paar dagen naar Barcelona te gaan, dus moet zijn kater in het vliegtuig uitslapen. – Met een knipoog.

Ik heb de beste vriendinnen.

Yara

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *