Vogeltjes

()

Ik heb er best lang over nagedacht. Hoe krijg ik mijn collegaatje Esmée zo ver om een keer bij mij op visite te komen? Esmée is een ontzettende lieve meid, maar een totaal ander type dan ik. Ze flaneert liever langs de Parijse warenhuizen dan dat ze wandelt in de natuur en ze plonst liever in haar verwarmde privé-zwembad dan dat ze in open water zwemt. Weinig overeenkomsten dus, maar ze is zo beeldschoon. Esmée woont in een grote villa in Utrecht. Ze is 28 jaar en getrouwd met een stinkend rijke carrière-nerd uit het Gooi. En ik ben een gewone plattelandsjongen, vijftien jaar ouder dan Esmée en opgegroeid tussen de bloemkool, de uien en de wortels. Desondanks kunnen we uitstekend met elkaar overweg.

Vrijdag tijdens de werklunch vertelt Esmée dat haar man weer eens een week in China verblijft en dat ze de komende dagen het rijk alleen heeft. Ze is nog aan het bedenken hoe ze het weekeinde gaat invullen. Haar vriendin, met wie ze zou gaan shoppen, heeft net afgebeld en Esmée bereidt zich dus voor op een rustig weekeinde. “Misschien ga ik wel even naar mijn ouders of zo,” zegt ze met een verveeld gezicht…“ Op dat moment zie ik mijn kans schoon. “Kom anders gezellig bij mij langs, meid,” zeg ik met een gekke bek. “Kunnen we samen vogels spotten, ik ben dit weekend toevallig ook alleen.”

Esmée heeft echter niets met vogels. Er is zelfs ooit een vogel geweest die het lef had om op haar pas geföhnde haar te schijten. En sindsdien kun je Esmée niet meer blij maken met een vogel. Of het moet een dooie mus zijn. Als ik haar echter een paar foto’s laat zien van de plek waar ik woon, is ze meteen gecharmeerd van de ruime, de vrije tuin en de waterrijke omgeving. Als ze dan ook nog mijn bootje aan de steiger ziet liggen, is ze om. Bovendien word er schitterend weer voorspeld en misschien vindt ze het wel spannend ook. Want soms denk ik wel eens, of ik wil het graag denken dat Esmée me best leuk vindt. En misschien nog wel meer dan dat. ”Oké, dan kom ik zaterdagmorgen rond de klok van tien”, zegt Esmée spontaan aan het einde van de lunch. “Dan ga ik voor het eerste keer in mijn leven vogels spotten; je weet nooit waar het goed voor is…”

Zaterdagmorgen zit ik dan ook met smart op haar te wachten. En als ik plots een auto hoor stoppen voor het huis, veer ik op als een jonge hond uit zijn mandje. Ik kijk uit het raam en zie een grote Mercedes voor de deur parkeren. Dat moet Esmée zijn, want zulke dikke auto’s rijden hier normaal gesproken niet. En inderdaad. Mijn hart bonkt als ik haar uit de auto zie stappen. Wat een beauty, wat een verschijning. Ik ren naar de voordeur en doe open. Esmée klikt haar auto op slot en zwaait me lachend toe. “Poeh,” roept ze als ze mijn padje op komt lopen. “Wat een reis, helemaal naar het hoge noorden.” Ik lach haar toe met mijn allerliefste lach en heet haar hartelijk welkom.

Esmée ziet er fantastisch uit. Ze is gekleed in een strak zonnig zomerjurkje en draagt witte pumps. Haar prachtige blonde haren hangen losjes over haar schouders. En als ze dichterbij komt, ruik ik haar zalige parfum. Ik sluit even mijn ogen. Die zoete geur; zo vrouwelijk, zo geil… Ze is briljant opgemaakt; perfect gedoseerd. Een gevoel van begeerte overvalt me. Noem haar een kakker, maar ik vind Esmée een dame met stijl. “Ik ben zo blij dat je gekomen bent.” Zeg ik uitgelaten. “Ik had nooit verwacht dat je ooit vogels zou gaan spotten nadat je vertelde dat er ooit een vogel op je haar had gescheten.”

“Ja, maar dat was een schijtlijster.” Zegt Esmée lachend. “Die vogels van jou doen dat toch niet?”

“Nee, natuurlijk niet. Grutto’s komen niet in de stad. Toch kan het op het weiland natuurlijk wel gebeuren. Maar daar kun je je gelukkig tegen kleden.”

“Sorry?’ vraagt Esmée. Ik kan mijn pumps en mijn jurkje toch wel aanhouden?”

“Het kan wel, maar je hakjes zullen net als de grutto snavels in het weiland wegzakken. Zelfs bij zo’n mooie slanke deerne als jij.”

“O jee, maar wat moet ik dan aantrekken?” Vraagt Esmée. “Nou Esmée, je zult het niet geloven, maar ik heb houten klompjes voor je gekocht.” Ik pak de klompjes op en toon ze haar van alle kanten. “Kijk eens aan. Vind je ze niet beeldig?” Esmée kijkt me lachend aan. “Hey. Ik ben een kakker hoor, geen boerinnetje. Haha. Maar het is goed, hoor. Ik trek ze aan. Is weer eens wat anders dan pumps of gymschoenen.”

Esmée glijdt uit haar pumps en stapt soepel in haar houten klompjes. “Jeetje, wat knap van jou. Ze passen perfect. Hoe wist je eigenlijk mijn schoenmaat?”

“Mannelijke intuïtieve observatie Esmée, ik wist je cupmaat toch ook? Je voetjes heb ik dus ook goed ingeschat… Haha ah.”

“Ja, ik merk het. Je kent mijn lichaam door en door. Je let goed op hè, tijdens het werk…”

“Zeker… Ik houd alles in de gaten. Maar kom op. We gaan varen. Ik heb koffie en broodjes en nog veel meer lekkers mee…”

Samen met Esmée lopen we om het huis naar de aanlegsteiger en stappen goedgemutst in het bootje. Esmée neemt plaats op het voordek en kijkt me lachend aan. “Yes!” Roept ze enthousiast. “Wat is het hier mooi, trouwens. Ik vind dit echt leuk, lekker varen. Voel me helemaal weer puber. Op weg naar Terschelling, naar Appelhof…”

“Ja, Esmée. Het is prachtig op het platteland. En nog een voordeel; je wordt sneller bruin op het water.”

“Oké,” zegt Esmée breed lachend. “Zal ik dan maar topless gaan?”

“Ik heb er geen enkel bezwaar tegen. Sterker nog, ik zou het zelfs toejuichen.”

“Haha ah. Dat dacht ik al,” zegt Esmée. “Maar het is me hier op het meer nog iets te druk met al die bootjes.”

“Ik snap het.” Zeg ik teleurgesteld.

“Maar straks aan de overkant is er gelukkig geen mens meer te bekennen. Op ons na dan, natuurlijk… En daar is het ook een stuk minder fris. We zoeken een beschut plekje op en dan gaan we eerst een kopje koffie drinken. En dan kun jij lekker zonnen. Als je wilt, kun je daar ongestraft de naturist uithangen:” Mijmerend over Esmée ’s naakte lichaam stuur ik het bootje met een relaxed gangetje verder het meer op. Ik ben tevreden, deel één heb ik keurig afgesloten. Esmée zit in de boot en ze geniet. “Zie je aan de overkant dat groepje bomen daar?” Roep ik naar Esmée. “Daar begint de Leijesloot. Die sloot varen we straks in. Dan komen we in het natuurgebied en daar krioelt het van de weidevogels. Het is lekker hè, zo op het water.”

“Ja fantastisch”, roept ze terug. “Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Mag ik naast je komen zitten, dan hoeven we niet zo te schreeuwen?”

“Ja, graag.” Zeg ik. “Kom maar op.”

Esmée zet haar prachtige kontje naast me neer en kijkt belangstellend naar alle vogels op het water. “Kijk Esmée, zie je die twee ‘lovers’ daar. Dat zijn twee baltsende futen. Die vogels zwemmen naar elkaar toe en duwen hun snavels recht omhoog. Dan duwen ze hun buikjes tegen elkaar. Zie je ze dansen op het water?”

“Wat een geile beestjes,” zegt Esmée grinnikend. “Je zou er jaloers op worden, haha ah.”

“En als de jonkies er zijn, gaan ze mee bij moeder op haar rug. Anders worden ze gepakt door een snoek.”

“Wow hey. Zwemmen die hier ook?”

“Ja, er zwemmen hier monsters rond van ruim een meter. Zullen wij straks ook even gaan zwemmen?”

“Oei nee, hier ga ik niet zwemmen. No way.”

“Maar ze doen ons niks hoor, ze zijn bang voor ons.”

“No way.” Zegt Esmée resoluut.

“Oké, Esmée,” zeg ik lachend.

“Dat is duidelijk. Het water is trouwens toch nog veel te koud…”

Ondertussen varen we in de Leijesloot, en we horen de grutto’s al heftig tekeer gaan. “Zie je ze…?” Zeg ik tegen Esmée. “Kijk…! Daar vliegen ze. Is het niet groots?”

“Wat gaan die beesten tekeer, Joey. Jezus, ik kan je amper verstaan.”

“En kijk daar, Esmée, zie je die grote vogel zweven? Daar! In de verte. Dat is een bruine kiekendief.”

“Hey, hoe kun jij dat nou zien. Ik zie amper dat het een vogel is!?”

“Dat zie je aan de manier van vliegen. En ik ken hem natuurlijk, ik kom hier niet voor het eerst. Hij is op zoek naar voedsel. Als een roofvogel gaat vliegen heeft ie honger. Hij komt al dichterbij… Oké Esmée, we gaan hier de boot aanleggen. Dan lopen we over het weiland naar dat hek en we kunnen van achter het hek de vogels met een verrekijker gaan spotten.”

“Lijkt me helemaal leuk,” lacht Esmée. Moet ik ook nog stil zijn?”

“Nee hoor, ze gaan toch wel hun gangetje.” Zeg ik. “Als je maar niet gaat gieren of jodelen.” Esmée begint spontaan te lachen. “Wat ben je met me van plan? Ga je me laten jodelen? Haha ha.”

Een paar minuten later komen we aan bij de plek waar we gaan koffiedrinken. In de beschutting van een boerenhek leg ik een grote deken op het gras en ploffen we voldaan neer. “Mm…, zucht Esmée zacht. Ik houd echt wel van de natuur. Zolang het maar boven de 25 graden is. Heerlijk.”

“Ja Esmée,” zeg ik met een glimlach op de mond. “Het is wonderschoon wat moeder natuur zoal heeft voortgebracht. En des te warmer het wordt, des te mooier…” Nadat ik een kopje koffie heb geschonken, pak ik mijn verrekijker uit het koffertje en geef het aan Esmée. “Hier Esmée, dan kun je even mooi de vogels op het weiland spotten.” Esmée gaat staan en legt haar ellebogen op het hek. Als een professioneel vogelspotter leunt ze voorover en tuurt spiedend door de kijker. Ik zit nog op de grond en heb meer oog voor Esmée ‘s uitdagende kontje dan voor de fladderende vogels. Haar korte jurkje is net lang genoeg om haar slipje te verhullen. Ik ga even om mijn rug liggen en probeer op die manier mezelf een blik onder haar rokje te gunnen. En dat lukt, want ik krijg zicht op interessante details…

“Wauw, wat een schoonheid.” Denk ik bijna kwijlend. Ze draagt een roze slipje en ik zie duidelijk haar welgevormde kontje. Ik vermoed dat ze een keurig geschoren kutje heeft. Er is geen haartje te bekennen. Ik voel mijn erectie per direct opkomen. “Ojee,” denk ik bij mezelf. “Ik ben nog maar een half uurtje onderweg en loop al met een stijve rond. Schaam je.”

“Wow,” zegt Esmée, die niets merkt van mijn obscene gluur praktijken. “Wat zie je ze groot! Ik zie ook een grote witte vogel. Dat moet een lepelaar zijn, raad ik. Die staat in het water te badderen met een lepel in zijn hoofd.”

“Je hebt er kijk op Esmée,” zeg ik. Ik ga achter haar staan en kijk in dezelfde richting als Esmée. “Kijk…! Zie je daar die kiekendief van net. Die wordt nu belaagd door een stel kieviten. Hij legt het af, zie je dat.”

“Jeetje, ja. Hij is bang. Hij vlucht weg.”

“Ja, zo gaat dat. Moeder Kiekendief zal een ander hapje moeten zoeken.” We zien de kiekendief naar het meer zweven waar een klein eendje rond dobbert. “Oh, oh,” zeg ik tegen Esmée. “Zie je dat kleine kuifeendje daar zwemmen? Die gaat eraan! Hij is zijn moeder kwijtgeraakt.” Esmée draait met de kijker de juiste kant op en heeft hem snel in het vizier. “Oh, wat een schatje. En wat een rotbeest die dief. Gelukkig, het eendje duikt net op tijd onder, hij mist het pulletje op een haar.”

“Uitstel van executie, schat.” Zeg ik tegen Esmée. “Die kiekendief geeft niet op, hoor. Het eendje is te kwetsbaar. Ook de kuikentjes van de kiekendief hebben honger.”

“Oh no!” Roept Esmée dan. “Hij heeft hem te pakken. Daar vliegt hij… Met het eendje in zijn klauwen… Hij gaat de rietschoot in…” Ik sta achter Esmée en leg mijn handen troostend op haar schouders. Zachtjes laat ik mijn handen af glijden over haar blote armen. “De natuur is wreed, Esmée,” zeg ik berustend. “Het is leven en laten leven. Maar je hebt gelijk. Het is erg sneu voor dat eendje.” Esmée kijkt me aan over haar schouder en sluit haar ogen als ik nog eens haar bovenarmen streel. Ze laat de verrekijker vervolgens zachtjes in het lange gras naast het hek zakken.

“Mm… dat is lekker.” Zucht ze zachtjes. “Wil je mijn rug ook strelen?”

“Natuurlijk schat,” zeg ik zo snel ik kan. Blij verrast laat ik mijn vingers zachtjes over haar nek en haar rug glijden. Al snel zie ik op haar egale huid kippenvel verschijnen. Ze geniet intens van iedere streling. Ik voel dat haar lijf best gespannen is. Ik neem me voor om Esmée daarom lekker te verwennen.

“Heerlijk Joey dat doe je fijn.” Zucht Esmée dankbaar. “Zoveel romantiek ben ik thuis niet gewend…”

“Echt niet? Doet je man dit nooit…?” Vraag ik verrast. “Nee hoor,” zegt Esmée spottend. “Die heeft het veel te druk met andere dingen. Werken, werken en werken. Als die thuis komt, valt hij meestal direct in slaap.”

“Oh, wat een sufferd, zeg. Hij weet niet wat hij mist. Mag ik de onderkant van je rug ook meenemen?”

“Ja hoor, graag lieverd. Ik geef me over aan jou.” Kreunt Esmée tevreden. Ze sluit haar ogen en er verschijnt een milde glimlach op haar gezicht. “Oh my God,” denk ik bij mezelf. “Krijg ik een blanco cheque? Gebeurt dit echt of zit ik in sprookjeswonderland…?”

Alsof ik in de zevende hemel vertoef laat ik mijn handen vakkundig over haar blote armen en de dunne stof van haar jurkje glijden. En omdat ik merk dat Esmée er enorm van geniet durf ik steeds meer. Ik heb zelfs het lef om mijn handen op haar kontje te leggen en voorzichtig in haar zachte bips te kneden. Terwijl mijn pik bonkt in mijn broek voel ik me steeds vrijer worden. En geiler, want als mijn oog op haar ritssluiting aan de achterkant van haar jurkje valt, krijg ik een sterke neiging om de rits open te trekken. Ik twijfel nog even, maar mijn gevoel wint het met afstand van mijn verstand. Langzaam verhuizen mijn handen vanaf haar kont richting de bovenkant van haar jurk. Ik kus Esmée in haar nek en trek uiterst kalm de rits open. Gespannen wacht ik de reactie van Esmée af. Gelukkig komen er geen protesten en lijkt de ban definitief gebroken.

Als het jurkje openvalt en haar blote, gebruinde rug zich openbaart, bevoel ik met mijn vingertopjes de zijkant van haar lichaam. Langzaam schuif ik het jurkje naar beneden tot het stukje kleding rond haar voeten op het gras valt. Met mijn volle warme handen streel ik haar buik, haar flanken en haar rug. Esmée ondergaat de verwennerij kreunend en zuchtend. Als ik mijn handen op haar behaatje leg, houdt ze even haar adem in. Brutaal maak ik de sluiting van haar beha los en krijg toegang tot haar blote borsten. Ze zijn niet bijster groot, maar wat voelen ze goed. Haar harde tepeltjes priemen recht vooruit en ik draai ze speels door mijn vingers. Esmée zucht diep en ik merk aan alles dat ze er van smult. Ik ben ondertussen nog geiler geworden dan een bonobo in de paartijd en durf steeds meer. Vooral omdat ik van Esmée geen enkele weerstand ondervind. En terwijl mijn linkerhand zachtjes haar borsten bevoelt, gaat mijn rechterhand op zoek naar het fruittuintje tussen haar benen. Millimeter voor millimeter schuift mijn hand omlaag. Totdat ik de rand van haar slipje bereik. Begerig schuif ik mijn vingers in haar onderbroekje tot ik haar rijpe perzik bereik. Haar doosje is netjes geschoren en zachtjes kneed ik haar schaamlipjes, totdat de eerste vocht-scheutjes haar doosje verlaten. Voordat haar broekje nat wordt, schuif ik ook het slipje langs haar mooie benen naar beneden.

Ik kruip om haar naakte lichaam heen en kniel neer zodat ik uitzicht krijg op het heerlijke kutje van Esmée. Hongerig druk ik mijn tong op haar vochtige schaamlipjes. Esmée sluit haar ogen en drukt haar kutje wulps naar voren terwijl ze mijn hoofd pakt en het naar zich toe trekt. Zuchtend schuift ze haar kut langs mijn zwoegende tong. Ze is duidelijk een liefhebster. Ik leg mijn handen op haar kontje en begin haar met de gretigheid van een hitsige stier te beffen. Haar zoete nectar sijpelt al snel weelderig over mijn lippen en kin. Esmée beweegt haar bekken heen en weer ze buigt zo nu en dan haar knieën om niets van mijn vrijende tong te hoeven missen. Terwijl ik haar klitje in mijn mond zuig, duw ik mijn wijsvinger in haar kutje en beweeg het topje van mijn vinger heen en weer. Het boerenhek waarop ze leunt, begint mee te piepen op het ritme van haar bewegingen. Esmée zucht en hijgt en zakt bijna door haar benen van geilheid. Ze drukt haar doosje nog strakker tegen mijn mond en begint steeds heftiger te stoten en te zuchten. En terwijl Esmée haar kittelaar sneller en harder tegen mijn tong schuift, duw ik mijn wijsvinger diep in haar bevende kut.

“Oh, shit… Ik ga komen,” kreunt ze krachteloos. Ik voel haar kutje gloeien tussen mijn lippen en haar kontje trilt in mijn bloedhete handen. “Uh oh, ho, ja, ah…” kreunt ze luid en een klein moment later komt ze klaar als een wervelend orkest. Met haar handen nog geklemd aan het houten hek laat ze haar kletsnatte kut op mijn gezicht tot rust komen. Haar spleet druipt van welbehagen en ik slurp haar godendrank tot de laatste druppel naar binnen. Zuchtend neuriet Esmée nog even na en staart dan gelukzalig voor zich uit.

Terwijl Esmée nog na geniet van haar hoogtepunt, gooi ik snel de weinige kleren die ik aan heb van mijn lijf en zie dat mijn pik, met aan het hoofd een druipende paarse eikel trots omhoog torent. Poedelnaakt ga ik achter Esmée staan en druk mijn beenharde zwans tegen haar bilnaad. Gewillig schuurt ze haar kontje tegen mijn heipaal en als ik haar bovenarmen streel, zie ik wederom kippenvel verschijnen. Langzaam ontspant het lichaam van Esmée zich weer en lijkt ze klaar te zijn voor het volgende avontuur. Ik beweeg mijn handen naar beneden tot ik bij haar onderarmen ben en sla vervolgens met een soepele beweging een stuk koe touw dat aan het boerenhek hangt, ongemerkt om haar polsen. Vliegensvlug knoop ik haar armen vast aan het hekwerk. Esmée merkt amper wat er gebeurt en lijkt te ontwaken uit een droom. Geschrokken kijkt ze me aan.

“Heu…, wat doe jij nou, ga je me vastbinden…?”

“Nou, sterker nog.” Zeg ik grinnikend. “Ik heb je al vastgebonden.”

Op hetzelfde moment kus ik Esmée innig op haar mond. Haar rode lippen openen zich snel en ik voel de heerlijke tong van Esmée mijn mond binnendringen. Terwijl onze tongen langs elkaar glijden, streel ik haar blonde haren, haar naakte rug en haar zijdezachte kontje. Ik betast haar tieten en haar buikje en liefkoos haar benen. Totdat het tijd is voor wat anders. Mijn tong verlaat haar mond en zachtjes lik ik haar oor en haar nek. Dan pak ik een vogelveertje van de grond en begin Esmée ‘s rug er tergend langzaam mee te kietelen. Ze beweegt haar schouderbladen onrustig heen en weer en smeekt me beleefd om te stoppen. “Dit kan ik niet handelen, Joey. Ik kan niet tegen kietelen…”

“Geef je maar over, schat. Alles komt goed,” zeg ik dan. “Ontspan jezelf en je gaat er van genieten. Zie het maar als therapie. Ik ga de spanning voorgoed uit je lichaam elimineren. Ik voel dat er een hoop stress zit. Die moet er uit, wil je een gelukkig mens zijn.”

Langzaam maar zeker ontspant Esmée zich weer en wordt ze het vogelveertje uiteindelijk de baas. De spanning lijkt uit haar lichaam te zijn verbannen. Ik gooi het vogelveertje op de grond en leg mijn warme handen op haar kont. Daarna verplaats ik mijn handen richting haar kutje. Ik duw mijn vingers in haar drijfnatte spleet en trek de schaamlipjes voorzichtig open. Esmée voelt dat het menens is en spreidt gewillig haar benen. Dan druk ik mijn eikel voorzichtig tegen haar kletsnatte schaamlippen. Langzaam schuif ik mijn harde paal naar binnen. “Mm…”, piept Esmée verheugd. “Ik dacht al, wanneer komt die lul nu eens op visite.” Gretig drukt Esmée haar kontje achteruit. Ik voel mijn eikel langs haar schaamlipjes glijden en pak haar tieten vast. Langzaam begin ik haar te neuken. Mijn pik schuift in een vloeiende beweging en in een gestaag tempo in en uit haar hete spleet. Totdat Esmée vraagt om meer tempo. “Dat kun je krijgen schattebout,” roep ik stoer. Sneller en sneller begin ik haar te naaien en ik hoor Esmée steeds luider kreunen. “Ja… Dit is fijn,” roept ze opgetogen. “Spuit me maar lekker vol Joey… Spuit al je zaad in mijn geile kut…”

Steeds harder ram ik mijn pik in en uit haar spleet waarbij mijn ballen ritmisch op haar zachte kont timmeren. De kut van Esmée is ondertussen drijfnat en haar overvloedige kutsap sijpelt via mijn dijbenen kwistig op het gras. Tijdens iedere stoot trek ik Esmée ‘s achterwerk stevig tegen mijn pik aan. Beenhard blijf ik doorpompen totdat ik het punt bereik om te gaan spuiten. Mijn pik begint te trillen en ik snak naar adem. Ik houd mijn pik even stil voor haar gapende grot en schuif hem er pas weer in als ik het hete zaad door mijn staaf voel gieren. “Ja…! Ik ga komen,” roep ik luid. “Komt dat schot…!” Op datzelfde moment ram ik mijn toorts diep in haar wak. “Kom maar lekker schat,” roept Esmée hees en ze drukt haar kontje zover mogelijk naar achteren. Ik voel mijn pik opzwellen en schiet op volle kracht mijn sperma in het mierzoete kutje van Esmée. Alles wordt opgeslokt door het hongerige doosje van mijn jonge godinnetje. Dat heerlijke collegaatje, waarvan ik eerst nog dacht dat het zo’n nette villa bewoonster was…

“Heerlijk schat, fluister ik als de vloedgolf getemd is. “Wat ben je toch een lekker ding.”

“Jij hebt een lekker ding,” lacht Esmée. “Het is echt heel lang geleden dat ik op deze manier genomen ben. Sterker nog. Het is heel lang geleden dat ik sowieso een pik in mijn lijf heb gehad…”

“Is die man van jou dan homo, of zo?” Vraag ik verbijsterd. Esmée lacht. “Misschien. Ik weet het niet, maar voor de seksuele uitspattingen hoef ik bij hem niet aan te kloppen. Ik wist amper nog hoe een echte pik voelde.”

We zoeken onze kleren bij elkaar en in ons blootje genieten we nog even van een bescheiden lunch en een heerlijk flesje rode wijn. Verder hebben we olijven, nootjes en kaas mee. Het zonnetje schijnt helder aan de lucht en we vermaken ons geweldig. “Heerlijk hier…” zegt Esmée dan. “Ik blijf nog even fijn met de tieten bloot. En mijn slipje doe ik ook niet meer aan. Dan word ik mooi egaal bruin. Behalve die koe daar is er toch geen sterveling die ons ziet. Wat een ideale stek hier…”

“Ik vind het prima, lieverd.” Zeg ik lachend. “Dat is het voordeel van het platteland, hè…” Ik kijk naar het naakte lichaam van mijn collegaatje en voel alweer een geil gevoel opkomen in mijn onderbuik. “Wil je wel geloven dat mijn pik alweer begint te groeien.” Zeg ik dan lachend tegen Esmée. Alleen maar omdat ik naar jouw naakte lichaam kijk. Ben ik nou een smeerlap of niet?’

“Nee hoor Joey.” Zegt Esmée geruststellend. “Je bent gewoon een natuurliefhebber.” Lachend nemen we nog een glaasje wijn. En nog één en nog één…

Het boottochtje terug naar huis is ronduit hilarisch. Zowel Esmée als ik zijn na een aardige sloot wijn aardig pips geraakt en we stappen lachend en zwalkend het bootje in. Op het ruime water is het Ondertussen heerlijk rustig. Langzaam varend verlaten we het natuurgebied en vervolgen we onze weg richting het grote meer. “Mag ik even sturen?” Vraagt Esmée dan met een balorige grijns op haar gezicht. “Ja, natuurlijk. Kom maar bij me,” zeg ik lachend. Esmée staat op en neemt gelijk plaats op mijn schoot. Ze ontfermt zich over de stuurhendel en draait meteen het gas vol open, waardoor het bootje met een schok vooruit schiet. “Wauw! Wat kan dat bootje hard,” schreeuwt Esmée boven het lawaai van de motor uit. Als een skiër slalomt ze over het water en ze wordt in haar enthousiasme steeds onstuimiger. “Dit is leuk Joey..!” Roept ze als ze korte rondjes draait en daarbij haar eigen golven breekt. Dan gooit ze plotseling het stuur om en we maken een onverwachte haakse bocht naar rechts waardoor Esmée van mijn schoot af kukelt en na een dubbele rietberger in het water plonst.

“Aah!” hoor ik haar schreeuwen als ze weer boven komt. Razendsnel keer ik het bootje om, vaar snel terug en trek haar uit het water. “Oeh! Wat is dat water koud.” Jammert Esmée rillend. “Ja, wat denk jij.” Lach ik. “Een maandje geleden lag er nog een plak ijs in het meer…”

“Br…,” trilt ze. Stampvoetend wrijft ze met haar handen over haar koude armen. “Maak me warm, maak me snel warm.” Roept ze ongeduldig. “Oei, wat is dat koud!” Esmée begint met haar tanden te klapperen en over haar Ondertussen licht gebruinde huid ontstaat een dikke laag kippenvel. “Kom maar hier, juffrouw Ooievaar,” zeg ik. “Ik zal je snel warm maken…” Ik sla mijn armen en een badhanddoek om haar heen en probeer al mijn lichaamswarmte over te brengen op haar ijzige vrouwenlijf. Haar harde tepels prikken tegen mijn borst terwijl ik haar natte kontje warm wrijf. Langzamerhand begint Esmée iets op te vrolijken. “Ik denk dat je ook nog wel een dekentje kan gebruiken.” Zeg ik. “En gelukkig heb ik die standaard aan boord.”

Ik pak het deken uit het voorraadkastje onder de stuurbank en sla het behulpzaam om haar lichaam. Er ontstaat eindelijk weer een lach op Esmée ‘s gezicht en ze besluit om gezellig op mijn schoot te komen zitten. Ik sla mijn armen om haar heen en blijf haar zachtjes op de rug strelen. “Dat is al beter,” zucht ze. “Dat leek wel een achtbaan zo hard als we door de bocht vlogen.”

“Ja,” zeg ik lachend. “Het is net een kermisattractie dat bootje van mij.” Dan draai ik het gas helemaal open en scheert het bootje snel naar huis. “Ga straks eerst maar lekker onder de hete douche Esmée. Dan kun je een beetje opwarmen. Dan ga ik droge kleren voor je zoeken. In de kast van mijn vrouw zal ik ongetwijfeld wel iets vinden.”

Thuis aangekomen duikt Esmée meteen de badkamer in. Ze draait de kraan open en gooit haar natte jurkje uit. “Geef je natte kleren maar aan mij.” Roep ik. “Dan doe ik ze meteen even in de was en de droger.”

Esmée reikt me haar kleren aan en ik sluit de douchedeur. Ik kan het niet laten om haar natte kleren even tegen mijn gezicht te drukken. Ondanks de zwempartij in het meer ruiken ze nog steeds zalig. Stiekem pak ik haar slipje uit het stapeltje natte kleren en duw mijn neus in haar vochtige onderbroekje. Mijn pik slaat gelijk op hol. Het ruikt naar Esmée, maar ook naar honing en parfum. Snel loop ik naar de wasmachine en dump haar kleren erin. Ik stel hem in op het meest voorzichtige en korte programma en ga weer naar boven. Met een enorme stijve ga ik op het bed zitten. Het idee dat Esmée naakt onder mijn douche staat maakt me nog geiler dan ik al was. Ik denk na. Dit kan ik toch niet zomaar voorbij laten gaan. Voor hetzelfde geld is ze lekker met haar tieten en haar kutje aan het spelen. Ik kleed me snel uit en kijk naar mijn ontketende pik. Hij staat rechtop; op volle oorlogssterkte en terecht. Door de matglazen deur ontwaar ik vaag het lichaam van Esmée. Zelfs zo kun je haar schoonheid herkennen. Ik zie hoe ze haar dijen wast en hoe ze de douche spons erotisch over haar borsten laat glijden. Het badschuim sijpelt sensueel langs haar benen omlaag. Ik hou het niet meer en ik besluit om op de deur te kloppen…

“Hey Esmée, ik ben ook eigenlijk wel koud geworden,” lieg ik. “Mag ik er bij komen?”

“Ja natuurlijk.” Roept Esmée lachend. “Ik kan wel een slaafje gebruiken. Ik heb iemand nodig die me van top tot teen schoon likt.” Dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Ik open de deur en voeg me snel bij haar. Ze geeft me de spons, maar ik leg hem direct weer weg. “Nee mop.” Zeg ik gedecideerd: “Ik prefereer het pure handwerk. Ik beheers het ambacht om met blote handen het vrouwenlichaam weer in opperste conditie te brengen. Spons Bob mag alleen maar toekijken!”

Ik pak de flacon douchefris in mijn handen en giet een flinke hoeveelheid gel op Esmée ‘s tieten. Dan ga ik achter haar staan en begin haar rug en haar borsten in te zepen. Ik verspreid het sop over haar prachtige gevormde lichaam en daal dan af naar de benen. Tot ik haar tenen stuk voor stuk onder handen neem. Uiteindelijk ga ik erbij knielen en als een slaafse hond hang ik aan haar benen. Ik was haar bovenbenen en haar kuiten totdat ik zo geil wordt dat ik de taak van wasbeertje steeds verder verwaarloos. Ik kus Esmée ‘s benen op zoveel mogelijk plaatsen en voel haar voetjes sensueel over mijn keiharde lul schuren. Als ik haar kutje lik en haar kontgaatje zachtjes met mijn natte vingers behandel, voel ik dat Esmée net als ik botergeil is geworden.

“Mmm, lekker,” kreunt ze zachtjes terwijl ik mijn tong over haar stijve knobbeltje laat rollen. Dan duw ik mijn tong diep in haar spleet en besluit Esmée om er ook bij te gaan zitten. Met haar prachtige stuiters kijkt ze me recht in de ogen. Haar ogen twinkelen. Haar mond opent zich en ze likt haar lippen. De hete douche klettert onafgebroken op onze lichamen. Ik kijk haar recht in haar blauwe ogen en voel de verliefdheid en mijn pik groeien. Ik sla mijn armen om haar heen en trek haar zo dicht mogelijk tegen me aan. Mijn gladde penis staat strak tegen haar buik. Ik voel mijn ballen tegen haar schaamlipjes aanrijden. Met mijn handen streel ik haar borsten en kus haar op de mond. Die prachtige mond die zich daarna opent en mijn tong gastvrij op visite laat komen. Ik beland in de zevende hemel. Haar krachtige tong draait rond de mijn en haar handen strelen mijn rug en mijn kont. Dan bewegen haar handen richting mijn pik. Voorzichtig neemt ze mijn eikel in haar handpalm en haar zachte vingers omsluiten losjes het topje van mijn pik.

Ik begin zwaar te hijgen en zoek met mijn linkerhand het kutje van Esmée. Alle twee gaan we op onze knieën, waarbij onze monden en tongen het contact geen seconde verbreken. Nu kan ik het kutje van Esmée in ieder geval perfect bereiken. Met mijn middelvinger wrijf ik over haar spekgladde clitoris. Hij is al net zo hard als mijn pik en ik voel haar kutsap welig vloeien. “Oh…, wat lekker,” kermt Esmée als ik mijn middelvinger diep in haar kut schuif. Het lijkt er op dat ik haar gevoelige plekje heb gevonden want ze raakt in alle staten. En daar houd ik van. Als ik vrouwen tot een ultiem hoogtepunt kan brengen, ben ik pas echt gelukkig. Esmée krioelt in uiterste verrukking onder mijn magische vingers en dan moet het mooiste nog komen. Want als ze volledig gefocust is op haar gloeiende kittelaar, ga ik Esmée tevens vanaf de achterkant bestoken. Ik duw twee vingers hard en diep in haar grotje, op zoek naar haar G-spot. Haar hele onderlijf schudt. Ze begint te steunen en te kreunen en ademt steeds onregelmatiger. Slapjes hangt ze met gesloten ogen tegen me aan en ze lijkt bedwelmd door geilheid. “Ja! Ja, ha… ja…ja, maak me klaar. Ik ga komen, ik ga komen….” Piept Esmée met een trillende stem. “Ik wil je pik… Je pik… Je pik…”

Esmée kromt haar tenen, ze opent haar mond en gooit het hoofd in haar nek. Steeds luider begint ze te zuchten en te piepen. Lang kan het voor Esmée niet meer duren en ook mijn pik staat op het punt van ontploffen. Ik voel een draai in mijn onderbuik en haal mijn vingers dan snel uit haar doosje. “Oké schatje.” Hijg ik hondsgeil tegen haar. “Ik weet dat je van Parijs houdt. Ik heb een verrassing voor je. Je krijgt van mij de Eiffeltoren cadeau…” Dan schuif ik mijn kogelharde fallus in één keer diep in haar spekgladde kut. Esmée trilt als een rietje als ze mijn paal zo ver in haar lichaam voelt doordringen en huilt bijna van extase. Mijn orgasme is dan niet meer te houden. Ik duw mijn middelvinger diep in Esmée ‘s kontgaatje en spuit mijn hete zaad met golven tegelijk in haar zuigende spleet. Haar trillende kut bezwijkt onder de forse stoten en de imposante stroom sperma. Er volgt een moorddadig orgasme zoals Esmée in haar hele leven nooit eerder heeft beleefd. Uitgewoond als een volgepompt stoephoertje laat Esmée zich daarna uitgeput in mijn armen vallen. “Godverdomme, wat ben je lekker Esmée,” brabbel ik nauwelijks hoorbaar. “Mijn favoriete… Oh, shit, oh my God, Esmée. Ik kan geen genoeg van je krijgen,” fluister ik zachtjes in haar oor. “Dat is wederzijds Joey,” zegt Esmée moe maar voldaan.

“Jezus, man. Wat heb je met me gedaan?”

“Seks is kunst, Esmée. Seks is een godsgeschenk. Het is net als de natuur. Heb respect en heb elkaar lief en alles komt naar je toe.” We genieten nog een kwartiertje van de hete douche en drogen ons dan af. Hand in hand lopen we naar de slaapkamer. Esmée vlijt neer op het hemelbed en kijkt me aan met een smekende blik. “Heb je voor mij nog zo’n geschenk van God..?” Ik kijk omlaag en knik bevestigend. Ik heb alweer een stijve.

“Zullen we er maar een paar nachtjes aan vast plakken…?”

Joey

Graag uw harten waardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Vogeltjes”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *