Twee bustehouders

()

“Hoi, hallo mag ik erbij komen zitten?”

Het is woensdagmiddag en erg druk in de koffiecorner van de Hema. Ik kijk op van mijn telefoon en zie een leuke vrouw met hele grote ogen en een uitdagende glimlach op haar gezicht. Qua leeftijd zullen we niet veel verschillen van elkaar.

“Vind je het erg als ik bij jou aanschuif?”

“Nee joh, kom lekker hier zitten, gezellig!”

“Wat een drukte hè.”

“Net ook al bij de kassa’s,” zeg ik. Daarom heb ik ook maar een cappuccino besteld voordat ik mijn spulletje ga omruilen.

De dame stelt zichzelf voor als Saskia. “Hoi Saskia ik ben Evelien.”

Ze gaat tegenover mij zitten. “Zo eerst koffie! En wat ga je omruilen?

“Ik heb twee beha’s gekocht maar helaas te klein. Even een maatje groter dan maar.” Ik haal ze uit de tas en laat ze aan Saskia zien. “Nou die zijn zeker mooi! En dat voor de Hema.”

“Ja, zeg dat, normaal ga ik voor dit soort mooie setjes naar een lingeriewinkel.”

“Nou, je hebt wel een mooi figuur en daar ben ik best een beetje jaloers op. Ik schat je zo op een cup D.”

“Haha, goed geraden,” reageer ik lacherig en ik kijk spontaan naar haar borsten. “Ja, ja ik heb cup A,” lacht Saskia terug, “en daar ben ik tevreden mee.” Om haar niet te kwetsen zeg ik maar dat het redelijk lastig is zo’n grote maat, maar dat gelooft ze niet. Voor we er erg in hebben zitten we zo een half uur met elkaar te kletsen. En ook al is het heel gezellig, ik moet echt weg nu. Want anders wordt het te laat, ik heb nog zoveel te doen. We nemen afscheid van elkaar en wie weet zien we elkaar nog eens hier ergens in de stad.

Thuisgekomen pas ik snel mijn beha’s. Ze zitten geweldig. Aan de ontmoeting van vanmiddag denk ik niet meer. Tot dat ik ’s avonds op Facebook een berichtje in mijn mailbox zie van ene Saskia. *Hoi Evelien, ik vond het zo gezellig vanmiddag, dus ben ik je op Facebook gaan zoeken en heb je gelukkig gevonden. Zou je het leuk vinden om, als je tijd hebt morgen, een lekkere cappuccino bij mij thuis te komen drinken. Ik ben namelijk de hele week vrij want er is een nieuwe badkamer bij mij thuis geplaatst. Morgen mag ik eindelijk in de whirlpool. Ik woon in de stationsstraat op nummer 7. Als je niet wilt of kunt, hoor ik t graag van je. Groetjes, Saskia *

Spontaan reageer ik dat ik het heel leuk vind om langs te komen want ik heb toevallig ook vrij. En mail dat ik best jaloers ben op haar nieuwe whirlpool. Lijkt mij geweldig zoiets voor jezelf. Meteen krijg ik een berichtje terug dat ik bij deze ben uitgenodigd om haar whirlpool uit te proberen. Enthousiast reageer ik dat ik dat super leuk vind. Ik zie je morgenochtend. Groetjes Evelien. Eigenlijk is het raar, maar het voelt heel goed.

De volgende morgen ben ik al vroeg op, ik neem een douche en verzorg mij goed. Alles weer even goed glad geschoren. En natuurlijk trek ik mijn nieuwe lingerie setje aan. Klaar om naar Saskia te gaan. Saskia staat mij al op te wachten en laat mij meteen binnen. “De koffie staat al klaar, Evelien.” Wat een gezellig huis, Saskia praat honderduit over haar nieuwe badkamer en kan niet wachten om alles te laten zien. De whirlpool is supergroot, genoeg ruimte voor 2 personen. “Jullie zullen wel blij zijn,” zeg ik. “Jullie?” reageert Saskia. “Ja, jij en je partner,” zeg ik.

“Neen, ik ben alleen” zegt Saskia, “ik heb al 2 jaar geen relatie meer.” En ze draait de kraan van de whirlpool open. Het bad loopt vol en Saskia spuit er badschuim in waardoor het bad een grote zeepbel wordt. “Nou Evelien, kleed je maar uit,” neem plaats. Een beetje verlegen, sta ik te twijfelen, ik weet even niet wat ik zal doen. “Je hoeft je voor mij niet te schamen hoor,” zegt Saskia, “ik heb wel vaker blote vrouwen gezien.” Haha, natuurlijk denk ik, waarom ook niet, ik knoop mijn blouse los. “Zo die nieuwe bh staat je geweldig en wat een prachtige borsten heb je!” Nou word ik toch wel verlegen, maar kleed me snel uit. Saskia doet hetzelfde. Lachend stappen we in de Whirlpool, heerlijk warm water. Saskia gaat achter mij zitten en ik voel haar puntige kleine borstjes in mijn rug. Wouw! Dat is vreemd.

“Niet schrikken hoor Evelien, maar ik ga de whirlpool zo aanzetten en weet niet wat er gaat gebeuren.” Saskia zit aan de knopjes en er komt een grote golf in beweging. We schrikken ervan en Saskia grijpt mij vast om mijn middel en trekt mij tegen haar aan. “O hij staat zeker voluit.” We gieren het uit. “Haha, even wat zachter zetten en nu voelt het heerlijk aan. Wat een zaligheid zo’n bad.” Haar arm blijft rond mijn middel en ze trekt mij meer tegen zich aan. “Vind je het ook zo lekker Evelien?”

“Ja,” fluister ik, maar weet mij eigenlijk geen raad met deze situatie. Saskia dwingt mij zo om tegen haar aan te liggen. Langzaam gaat haar arm omhoog naar mijn borst. “Sorry, Evelien maar als ik zulke mooie tieten zie, dan kan ik er niet van afblijven, waarschijnlijk omdat ikzelf van die kleine borsten heb.”

“Ben je gek,” zeg ik in een opwelling, “ik voel tegen mijn rug twee stevige borsten, hoor. En die van mij zijn dat niet.”

Saskia pakt nu met beide handen mijn borsten en begint ze te strelen. Mijn tepels worden hard. Ik verschuif een beetje maar verzet mij niet. “Vind je het fijn Evelien als ik dit bij je doe?” Ik kan bijna geen woord uitbrengen, “dit heeft nog nooit eerder een vrouw bij mij gedaan,” fluister ik verlegen. Saskia trekt met haar duim en wijsvinger aan mijn linker tepel en met haar ander hand gaat ze naar mijn lies. Een stroomstoot trek door mij heen. “Als je dit niet wilt Evelien stop ik hoor,” fluistert Saskia hees in mijn oor. En op dat moment knijpt ze in mijn tepel waardoor mijn onderlijf spontaan omhoog komt. Meteen duwt ze een vinger bij mij naar binnen. Ontkennen heeft geen zin meer, ik ben spontaan nat en glad. En ik kreun zacht. Wat is dit lekker en spannend. Saskia likt langs mijn oor en vraagt nog eens, “vind je het lekker Evelien.” Ze streelt mijn borst en ik voel haar vinger in mij bewegen. Mijn benen openen zich en met haar duim streelt ze mijn clitoris. Een golf van genot trekt door mij heen, ik weet niet wat mij overkomt.

“Ik vind het heerlijk Saskia, ik snap er niets van maar wat is dit lekker, normaal wordt dit altijd door een man bij mij gedaan.” Saskia duwt zich strakker tegen mij aan, “laat mij je maar verwennen Evelien. Toen ik je zag, wist ik het. Haar wil ik versieren! Vind je dat erg? Ik verlangde vreselijk naar jou en je prachtige lichaam.” Een tweede vinger glijdt bij mij naar binnen. Wat een heerlijk gevoel. Ik houd mij vast aan de zijkanten van het bad, en voel de heerlijke bubbels. Saskia begint mij geil in mijn nek te zoenen, en voert de druk met haar vingers op. Ik kan mij niet meer verzetten, een heerlijk gevoel gaat door mijn lijf. Langzaam begin ik gek te worden en kan geen weerstand meer bieden. Ik geef mij totaal over, wat zalig. De lust wint het van mijn schaamte.

“Zal ik dan maar stoppen,” fluistert Saskia plagend? Voor mijn gevoel wordt het water warmer, met rode wangen hijg ik, “niet stoppen. Ga door” kreun ik. “Je bent geweldig.”

“Ja, laat je maar gaan,” zegt Saskia. “Voorlopig ben ik nog niet klaar met je, geef je maar aan mij over Evelien.” Met haar andere hand duwt ze mijn lippen open. Schreeuwend moedig ik haar aan, ik herken mijzelf niet meer, zo geil ben ik.

“Mag ik alles bij je doen, Evelien?”

“Ja! Alles,” hijg ik. “En wil je ook alles bij mij doen?”

“Ja! Niet stoppen, ik doe alles, ga door, ga door, ik moet klaarkomen.” Maar dan haalt Saskia haar vingers uit me. “Wat doe je nu, gil ik, ik wil klaarkomen.”

“Precies zegt Saskia, daarom gaan we verder in bed.” En pakt me bij de hand en trekt mij uit bad. En neemt mij mee naar de slaapkamer.

Er staat een groot kingsize bed. We vallen er nat en geil op. Saskia houdt mijn handen vast boven mijn hoofd met een hand, hierdoor heeft zij één hand vrij. Ze pakt mijn gezicht en duwt haar mond op de mijne. Heel zacht glijdt haar warme tong bij mij naar binnen. We beginnen teder met elkaar te tongen. Wat een fantastische ervaring. We liggen verstrengeld tegen elkaar aan en zoenen heftig. “Blijf liggen en sluit je ogen,” zegt Saskia. Ik voel dat ze bovenop mijn dijbeen gaat zitten. Haar natte schaamlippen glijden over mijn been. Ondertussen dwaalt ze kussend naar beneden, over mijn borsten, en schuurt met haar kutje over mijn dijbeen. Een siddering van geilheid en genot gaat door mij heen. Ik druk mijn onderlijf omhoog en voel haar kutje strakker tegen mijn been. Saskia duwt haar knie tegen mijn kutje aan. De lust wordt nog meer opgevoerd, we kunnen het niet meer stilhouden. Saskia heeft echt ervaring zeg, ze weet precies wat ze moet doen met een vrouw.

“Als je wilt klaarkomen, Evelien, kom maar hoor” kreunt ze geil. Tjonge mijn kutje staat in brand, ik voel mijn onderbuik aanspannen. “Doorgaan, Saskia, ik ga zo komen.” Saskia likt aan mijn tepels, heerlijk, ik voel haar aanspannen en ze grijpt zich aan mij vast, en gilt, ik kom ook. Dat is ook wat ik wil. Ik zet mijn nagels in haar billen. Samen gillen we het uit. Wat een geweldig orgasme. Voor het eerst in mijn leven, kom ik klaar door een vrouw. En eerlijk is eerlijk, het is geweldig. Onze tongen vinden elkaar weer, zoenend en met strelende handen landen we weer op aarde. Saskia buigt zich over mij heen en kust mij teder. “Vond het fijn Evelien?”

“Ja,” beaam ik, “het was geweldig, maar heb ik niet te hard in je mooie billen geknepen? Ik schaam me toch een beetje dat ik dit met jou heb gedaan Saskia.”

“Neen, Evelien, je mag je niet schamen. Het was toch fantastisch en we hebben alle twee genoten. Dat geeft toch niet.”

Evelien

Graag uw harten waardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Twee bustehouders”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *