De transformatie is klaar.

()

De laatste bezoekjes aan Rodney en de ervaringen die Simone daar opdeed leken haar wel goed te zijn bevallen. Ze uitte geen gevoelens van schaamte meer, maar ze kwam er voor uit dat ze genoot van haar veranderde manier van seksbeleving. Ze vond het fijn om zonder dat ze in een vaste relatie met hem zat te vrijen met Rodney en van hun lichamen te genieten. Ze bezocht hem ongeveer twee keer in de maand, soms voor een nacht, soms voor een weekeinde en ze kwam steeds opgewekt en vol energie terug. In ieder geval met genoeg energie om ’s avonds nog hartstochtelijk met mij te vrijen en me te vertellen wat ze allemaal hadden uitgevoerd. Dat was het meest opwindende deel van het weekeinde.

Wat ook opvallend was, is dat ze steeds schaamtelozer zich overgeeft aan de geneugten. Zo spreekt ze ook wel af dat Rodney bij ons thuis komt. Aanvankelijk voor een gezellig praatje, of als hij toch in de buurt moet zijn. Ze ontvangt hem dan met een kus aan de voordeur, zodat ondertussen wel de halve buurt moet weten dat ze er een tweede relatie op nahoudt. In de woonkamer neemt ze dan steevast naast hem op de bank plaats en kust hem af en toe hartstochtelijk. Op mijn grappig bedoelde opmerking: “Get a room”, gingen ze inderdaad naar boven en toen ik na een kwartiertje ook eens ging kijken zag ik ze verstrengeld op ons bed liggen, gepassioneerd kussend. Ik moest natuurlijk blijven kijken en zo kon ik een stukje van Simone ‘s nieuwe passie meebeleven. Het was erg opwindend te zien hoe mijn vrouw helemaal opging in het liefdesspel en zich ongegeneerd gaf aan deze man. Enigszins geschokt zag ik haar dingen doen die ik me eerder niet goed had kunnen voorstellen. Ze likt aan zijn ballen en zoog erop; ze nam heel liefdevol zijn pik in haar mond en pijpte hem langdurig. Ze reed als een bezetene op zijn pik en wreef met haar klitje over zijn buik tot ze klaarkwam. Ik vertrok daarna naar beneden en ze kwam later met een nog rood hoofd de woonkamer in. Ze wist zich eerst geen houding te geven, maar toen ik zei dat ik het heel fijn vond om te zien dat zij zo genoot, kuste ze me en zei dat ze het waardeerde dat ik haar dit gunde.

Op een vrijdagavond, ongeveer een maand geleden, bracht ik haar naar de woning van Rodney. Toen ze binnengelaten werd, vertrok ik weer naar huis. In de woonkamer trof Simone niet alleen Rodney aan, maar ook Delano, de grote en aantrekkelijke vriend die ze eerder al ontmoet had. Ze raakten gezellig aan de praat en namen een wijntje. Na twee drankjes stond Rodney op en zei dat hij een andere afspraak had en moest vertrekken. Simone schrok daarvan en stond ook op met het doel weer te vertrekken. “Nee,” zei Rodney, “dat is niet de bedoeling. Ik wil dat je blijft. Delano is hier en hij zal voor je zorgen. Ik ben zondagochtend weer terug.” Na enig tegensputteren door Simone trok Rodney de deur achter zich dicht.

“Zo prinses, nog een wijntje,” zei Delano en Simone liet zich weer terug op de bank zakken. Delano bleek gezellig gezelschap. Ze kletsten over van alles en onder het genot van een wijntje raakten ze wat vertrouwder met elkaar. Delano schoof allengs wat dichterbij en legde een hand op haar bovenbeen. “Wat doe je?” vroeg Simone. “Ik ga voor je zorgen zoals Rodney bedoelde,” reageerde Delano en voegde er aan toe dat hij haar een mooie vrouw vond. Langzaam begon hij haar te strelen en liet zijn hand naar de binnenkant van haar dij glijden. Zijn mond vond een weg naar haar hals en zijn lippen beroerden zachtjes haar kruis. Het deed haar een beetje rillen, wat hij opvatte als een aanmoediging om haar verder in haar nek te kussen en aan haar oorlelletje te knabbelen. Ze voelde zich vanbinnen warm worden, diep in haar schoot begon een stroompje vocht te lopen, richting haar poesje. Delano voelde haar ook een beetje schuiven op de bank en schoof een hand onder haar billen en trok haar tegen zich aan. Ze liet haar borsten tegen zijn borstkas aankomen en hun monden vonden elkaar. Ze was nu zeer opgewonden en ze was vergeten dat ze hier eigenlijk voor iemand anders was. Maar die iemand was er niet, en bovendien had hij gezegd dat hij juist wilde dat ze zich vermaakten.

Delano stond op en trok haar met zich mee naar de slaapkamer. Daar gekomen trok hij in één beweging haar jurkje over haar hoofd. “Wow, wat een mooie body,” zei hij en hij nam één borst in zijn hand en boog voorover om aan haar tepel te zuigen. Ze kronkelde tegen hem aan en sloeg een arm om zijn nek en kuste hem vol passie. “Zo, geil ding, Rodney had me al gewaarschuwd. Maar nu ga je het ook krijgen en hij stapte uit z’n broek. Simone wreef over de bult in zijn boxer en liet daarna haar hand naar binnen glijden, snel zijn paal omvattend. Deze leek nog wel wat groter dan die van Rodney, in ieder geval iets dikker, dacht ze en ze zakte op haar knieën en haalde z’n pik tevoorschijn. Wow, wat een prachtexemplaar, dacht ze. Een mooie dikke stam en omdat hij besneden was glansde de grote eikel van het voorvocht. Ze boog naar z’n pik toe en kuste de eikel. Met haar mond wijd open schoof ze zijn pik langzaam tussen haar lippen door en nam zo veel ze kon in haar mond. Zacht bewoog ze haar hoofd op en neer, terwijl Delano haar hoofd streelde. Na enige tijd ging hij op de rand van het bed zitten en trok Simone op zijn schoot.

Zijn pik belandde tussen haar benen en ze gleed met haar kutje langs de stam. Ze werd nat genoeg om hem te ontvangen en bewoog zich omhoog totdat de eikel voor haar kutje stond. Langzaam begon ze zich over zijn pik naar beneden te laten glijden. Wat een joekel van een pik moest ze nemen, de grootste tot nu toe. Met een klein beetje de pijn verbijtend gleed ze steeds verder totdat ze hem tegen haar baarmoedermond voelde komen. Ze begon op en neer te bewegen en gleed met haar tepels over zijn onbehaarde borstkas. Ze genoot en kreunde zachtjes. Na enige tijd draaide Delano haar op haar rug en kwam tussen haar benen liggen. Ze trok haar benen op om een nog groter deel van zijn pik op te nemen. Hij stootte nu diep in haar en vulde haar optimaal. Weer even later zette hij haar op handen en knieën en kwam achter haar. Hij zette zijn pik tegen haar grotje en stootte in één keer diep in haar. Hij bleef haar met kracht neuken en langzaam zakte ze neer op de matras. Met haar billen wat omhoog gestoken ontving ze zijn stoten en hield het langer vol dan ze voor mogelijk had gehouden. Ze draaide haar hoofd en zoende hem hartstochtelijk. Op dat moment voelde ze hem verstijven en zijn sperma diep in haar spuiten. Uitgeput zakten ze ineen en bleven zo een tijd liggen. “Het was heerlijk” fluisterde ze in zijn oor en kuste hem zacht. “Rodney zal trots op je zijn,” antwoordde Delano en zo vielen ze in slaap.

In de ochtend nam eerst Delano een douche en daarna Simone. Toen ze uit de douche kwam was Delano verdwenen en zat Rodney in de slaapkamer. Kennelijk net terug van z’n uitje. “Zo liefje, het sletje uithangen als ik er niet ben?” zei hij lachend. “Dat wilde je toch?” antwoordde ze. “Jazeker, van mij mag je alles doen wat je maar wil en sterker, al mijn vrienden zijn ook voor jou beschikbaar” en hij trok haar naar zich toe. “Laat me je kutje nog eens proeven,” zei hij en hij likte vanaf haar navel naar beneden en vond haar klitje. Hij sabbelde en zoog eraan en ze kronkelde. Hij legde haar op haar rug en bracht twee vingers naar binnen, terwijl hij doorging met likken. Ze kwam geweldig klaar en schokte op zijn vingers. “Zo… nu een lekker ontbijtje” zei hij en vertrok naar de keuken.

Tijdens de bezoekjes die volgden werd Simone pas echt duidelijk wat het betekende om beschikbaar te zijn voor zijn vrienden. Zonder gêne zaten ze aan haar, streelden haar, vingerden haar terwijl anderen ook in de woonkamer zaten en ze werd regelmatig geneukt door één of meer vrienden van Rodney. Hij keek het allemaal aan en schepte op over zijn geweldige vriendin. Simone was voor het eerst in haar leven in een voortdurende staat van opwinding. Ze voelde zich erg aantrekkelijk en was voor alles in. Thuis bij mij was de seks ook geweldig, omdat ze steeds zin had om te vrijen. Kortom, een win-win situatie.

Vorige maand besloten wij om een weekeinde naar een huisje op een vakantiepark te gaan. Even er lekker uit. Quality-time voor ons tweeën. In het mooie Brabant aangekomen meldden wij ons bij de receptie en kregen de sleutel van ons huisje. Eenmaal geïnstalleerd en een beetje uitgepakt gingen we een wandeling maken in het park en door het aangrenzende bos. We spraken over de veranderde situatie in het liefdesleven van Simone en over hoeveel fijner ze zich voelde nu ze gewoon aan haar behoeftes kan toegeven en hoe de wetenschap dat ze begeerd wordt haar een stuk vrolijker stemde. Haar eventuele zorgen over de gevolgen voor onze relatie waren verdwenen, nu ze zag dat ik haar dit gunde en dat zij ook het vrijen met mij nog fijn vond. Terug op de weg naar ons huisje zag ik opeens een bekende auto op de oprit naast ons huisje staan. Hee, wat is dat? Vroeg ik, maar dat hoefde ik niet te vragen, want de deur zwaaide open en Rodney lachte naar ons. “Ja,” zei Simone, “hij was niet te houden toen hij wist dat ik het weekeinde hier zou zijn en hij heeft het huisje naast ons gehuurd. Ik wist niet hoe ik het je moest zeggen.” Ook Delano stak z’n hoofd naar buiten en liet een brede lach zien. “Verrassing…” Ik keek Simone aan en zag dat ze ontspande nu ik niet afwijzend reageerde. “Oké,” zei ik. Dat wordt iets anders dan ik in gedachten had, maar vooruit maar. “Vanavond eten bij ons?”

Wij kookten samen en tegen 19:00 uur ging de bel. De mannen kwamen binnen en brachten een fles wit en een fles rood mee. Tijdens het eten was er een ongedwongen sfeer en er werd honderduit over van alles gesproken. Na het afruimen namen we een borreltje bij de open haard. Simone vleide zich in de bank tegen de borst van Rodney en trok haar benen onder haar billen, alsof ze altijd zo bij hem zat. Hij streelde haar haar en hals en kuste haar zachtjes. “Ga je mee, vroeg hij na verloop van tijd?” En ze vertrokken naar het naastgelegen huisje. Delano en ik bleven achter en keken een film. “Vind je het erg,” vroeg hij op een gegeven moment, “dat we je vrouw als ons sletje behandelen?” “Nee,” gaf ik aan. “Als je haar maar met respect behandelt en niets tegen haar wil doet.” “Daar kun je zeker van zijn,” zei hij. “Daar zorgt Rodney wel voor.” Na een uur of twee ging de deur weer open en Rodney en Simone kwamen nog even een drankje doen. Tegen middernacht vertrokken de mannen, wij gingen samen in bad en daarna hebben we heerlijk gevreeën.

De volgende dag hebben we ons prima vermaakt met z’n tweeën en daarna met z’n vieren gedineerd in het restaurant. “Kom je logeren,” vroeg Rodney aan Simone, toen we terug liepen. Ze keek mij aan. “Als je er zin in hebt, moet je het doen,” zei ik. “Maar morgen wel vertellen hoe het was.” Ze gingen met z’n drieën het andere huisje in en ik ging met m’n gedachten alleen naar ons huisje. Ik vond het idee dat zij vlakbij met anderen was, erg opwindend.

In het naastgelegen huisje werden de gordijnen dichtgedaan en werd de kachel wat opgestookt. Het was Delano die het initiatief nam en Simone op zijn schoot trok en haar begon te strelen. Onder invloed van een paar wijntjes die ze ondertussen op had, liet ze hem begaan en hij knoopje haar bloesje en bh los. Hij haalde haar borstjes tevoorschijn en begon zachtjes op haar tepels te zuigen. Diep in haar buik begon het te kriebelen en ze gaf hem een tongzoen. Rodney zat aan de overkant in een gemakkelijke stoel van het schouwspel te genieten. Er tekende zich duidelijk een bobbel af in zijn broek. Die bobbel voelde ze ook al bij Delano en ze ging zodanig op zijn schoot zitten dat ze die bult tegen haar poesje voelde drukken. Hij trok zijn shirt uit en trok haar bovenlichaam tegen zich aan. Hun tepels schuurden langs elkaar en ze raakten steeds meer in elkaar verstrengeld.

Opeens voelde ze een hand in haar nek en ze draaide haar hoofd opzij. Rodney was naast hun komen staan en hij kuste haar hartstochtelijk op haar mond. “Sletje, wat hou ik toch van je,” zei hij en hij ging terug naar zijn stoel, waar hij zijn pik uit z’n broek haalde en langzaam begon te kneden. Delano zette Simone op haar voeten en trok haar rokje en broekje in één keer naar beneden, zodat ze eruit kon stappen. Naakt ging ze weer schrijlings op hem zitten en ondertussen had ook hij zijn pik tevoorschijn gehaald. Simone kon niet wachten, liet zich over zijn pik glijden en begon op en neer te rijden. Rodney was naast hen komen staan en zijn pik bevond zich ter hoogte van haar gezicht. Hij wreef zijn pik langs haar lippen en zij opende haar mond om hem binnen te laten. Met een pik diep in haar kutje en één in haar mond. Bewoog ze ritmisch en voelde ze een hoogtepunt opkomen. Toen Delano ook nog steviger aan haar tepels begon te zuigen begon ze te rillen en kwam geweldig klaar.

Daarna pakte Delano haar op en draaide haar een slag, zodat ze met haar rug tegen zijn borst kwam te liggen. Hij liet haar opnieuw op zijn pik zakken. Hij ging heel diep tegen de achterkant van haar kutje. Rodney kwam op z’n knieën voor haar zitten en ze zoenden vol passie. Toen plaatste Rodney zijn harde pik ook voor de ingang van haar vagina en liet hem over haar klitje glijden. Dat voelde heel goed. Hij probeerde na enige tijd ook haar kutje binnen te dringen. “Nee,” riep Simone, “dat gaat nooit passen!”

“Ha, je zult verbaasd zijn wat er past,” zei Rodney. Dit hebben we wel eens vaker gedaan. Jij moet ze naar binnen geleiden.” En hij zetten haar hand om de twee pikken heen. Beide eikels stonden nu voor de ingang van haar kutje en ze duwden langzaam tegen haar aan. Simone werkte zich wat naar beneden en ze kneep de twee pikken stevig bij elkaar. Stukje bij beetje begonnen de eikels haar natte poesje binnen te dringen en ze hapte naar adem als ze steeds verder gingen. Ze dacht eerst dat ze uitscheurde, maar naarmate ze er wat langer in zaten merkte ze dat er nog ruimte was om heen en weer te bewegen en zachtjes begon ze op de pikken te rijden. Ze kreeg een knalrood gezicht van opwinding en zoende de jongens afwisselend op de mond. “Oho, ik hou het niet zo lang meer vol,” zei ze. “Ik ook niet” zei Delano, die haar nu al een tijd neukte zonder klaar te komen. Ze voerden het tempo op en Delano en Simone kwamen bijna tegelijk klaar. Na ongeveer een minuut glipten de pikken uit haar wijd openstaande poesje. Rodney maakte er snel nog een foto van. “Erg opwindend” zei hij. “Hoe was het voor jou?”

“Ook heel bijzonder,” zei ze. “Ik had niet gedacht dat het zou kunnen, maar ik was zo gevuld, zo geil.”

Die nacht kwam Simone niet terug. Uitgeput sliep ze tegen Rodney aan en ze werd pas om een uur of negen weer wakker. Rodney en Delano zaten al aan het ontbijt en ze at, naakt onder de badjas, een broodje mee. “Ik ben nog niet aan mijn trekken gekomen,” zei Rodney. “We hebben een mooie afsluiter in petto” hij kuste haar nek en liet z’n hand in de badjas glijden. Hij liet haar opstaan en dirigeerde haar naar de slaapkamer en ontdeed haar van haar badjas. Ze vreeën als een net verliefd stel; hij gleed in en uit haar. Op een gegeven moment reikte hij naar een tube glijmiddel en druppelde dat in haar bilnaad. Met z’n vinger gleed hij over haar sterretje en af en toe stopte hij het eerste kootje van zijn vinger erin. Met zijn pik in haar poesje en zijn vinger in haar kontje voelde ze zich weer erg gevuld. Hij wisselde van positie en deed nu zijn vingers in haar kutje en zette zijn eikel tegen haar kontje. Ze wist nu wat er komen ging en gelukkig was er voldoende glijmiddel. Zijn pik ging tergend langzaam haar kontje in en hij vingerde haar tegelijkertijd.

Ze hoorde iets bij de deur en daar stond Delano het liefdesspel te aanschouwen. Hij stapte ook uit zijn badjas en ging naast ze liggen. Simone werd van Rodney afgerold en ze kwam op de borstkas van Delano te liggen. Zijn pik zocht en vond haar kutje. Rodney kwam achter haar zitten en goot nog wat glijmiddel over haar kontje. Daarna zette hij zijn pik weer in positie en langzaam werd ze weer door twee pikken gevuld, maar nu anders. Delano’s grotere pik in haar kutje en Rodney in haar kontje. “Oh My God,” riep ze uit! “Dit kan niet, hoor!” Maar de mannen zetten door en langzaam kwamen ze in een ritme waarbij de ene pik wat terugtrok en de andere juist wat dieper ging. Simone wist niet meer hoe ze het had. Ze begon het langzaam wel prettig te vinden, althans ze was helemaal gevuld en ze werd helemaal warm van binnen. Na enige tijd zei ze: stoppen jongens, ik kan niet meer en ze liet de ene pik uit haar kutje glijden. Rodney benutte de ontstane ruimte door nog een paar keer heel diep te stoten vóórdat hij zijn lading diep in haar kontje spoot. Daarna gleed hij ook van haar af en liet haar naar adem happend liggen.

Toen het middag werd en ik niets van Simone vernomen had ben ik toch maar eens gaan kijken en ik trof de mannen aan in hun woonkamer. “Waar hebben jullie mijn vrouw gelaten,” vroeg ik? “Hiernaast, kijk maar even.” Ik stapte de slaapkamer binnen en zag daar de naakte Simone liggen slapen. Ze lag op haar buik en haar rug parelde van het zweet. Een klein straaltje wit vocht liep tussen haar billen langs haar poesje naar beneden.

Ze zag er geweldig uit. “Hier is je blanke sletje,” zei Rodney. “Ze doet nu alles wat ze eerder niet deed en ze geniet ervan.”

“Daarom hou ik zoveel van haar,” zei ik en we lieten haar verder slapen.

Lood.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *