Weervoorspelling

()

De voorspellingen zijn al niet goed, maar ik moet toch op pad voor een belangrijke afspraak. Deze is al een aantal keren verplaatst, veel mensen wachten op de uitkomst hiervan en kunnen zonder mijn beoordeling niet verder. Er hangt veel vanaf, dus met grote tegenzin ga ik vroeg in de ochtend weg. Na een lange dag van intensief vergaderen en knopen doorhakken, is het gelukt. De deal is rond, dus de overige mensen kunnen aan de slag. Het weer is er niet beter op geworden en ik vind het niet fijn om naar huis te rijden. Ergens in de buurt van de afspraak slapen is geen optie, dus ik stap in mijn kleine auto en ga rijden.

Onderweg merk ik dat het er niet veiliger op wordt, het stormt en zulke harde windvlagen voelen beangstigend. Door de polder is het helemaal geen doen. Ik twijfel, of ik het veilig naar huis haal. Als er vlak achter mij een grote tak over de weg valt. Ik stop de auto op een veilige plek en pak mijn telefoon. “Wie woont er dicht bij, waar ik even kan schuilen tot de wind afneemt?” denk ik bij mezelf. Ik scrol mijn contactenlijst door en daar verschijnt jouw naam.

We hebben elkaar al een paar jaar niet gesproken, maar ik weet dat als ik je bel, ik hoogstwaarschijnlijk welkom ben. Ik betwijfel of het een goed idee is, tot ik weer een rukwind aan mijn auto voel trekken. Ik klik je nummer aan en de telefoon gaat een paar keer over. Je neemt op met een verbaasde: “Jess? Waarom bel je mij?” Ik leg uit wat er aan de hand is: “Ik ben onderweg naar huis, maar het is echt niet veilig. Ik moet nog wel een stukje rijden, maar ik ben bang dat ik dat niet heelhuids ga halen. Ik ben bang dat ik van de weg waai, of er een tak of boom op mijn auto valt. Zou ik bij jou even mogen schuilen tot het ergste voorbij is? Ik weet dat het niet ideaal is, sorry.”

“Niks, sorry, wat doe je dan ook onderweg met dit weer. Kom maar hierheen. Komt wel goed”, zeg je tot mijn verbazing.

“Oké, ik sta om de hoek, dus ben er met vijf minuten.” Ik hang op en rij rustig aan verder. Het voelt al meer ontspannen, nu ik een schuilplek heb. Vlak bij jouw huis parkeer ik, ik pak snel wat spullen en ga door de stromende regen naar binnen. Je hebt je voordeur al open staan, dus ik kan zo doorlopen. Ik ontdoe mij van mijn jas en schoenen. Deze zijn druipend nat, ondanks het korte stukje. Ik ga snel naar het toilet en loop dan verder je woonkamer in. Daar zit je rustig op de bank. “Hey, wat doe jij nou weer onderweg? Je weet toch dat het dit weer zou worden.” Je staat lichtelijk geïrriteerd en bezorgd op.

“Ik moest ergens naar toe, ik wist dat het dit weer zou worden, maar ik kon niet anders. Het spijt me dat ik jou moest bellen, maar ik durfde met dit weer niet naar huis.” Je schudt je hoofd: “Geeft niets, heb je zin in een kop thee of koffie? Je druipt mijn hele vloer nat, ga eerst maar even douchen om op te warmen. Boven in de kast liggen wel handdoeken. Je rilt helemaal.” Tot dan heb ik niet door dat ik verkleumd ben, misschien een stukje angst voor het weer, ik in mijn autootje zit en omdat ik net door- en doornat geregend ben. Ik loop gedwee naar je badkamer en vind inderdaad een grote handdoek in je kast. Die ruikt helemaal naar jou. Een rilling schiet door mijn lijf en een prettige steek volgt in mijn onderbuik.

Snel stap ik onder de douche, dit mag niet in mijn hoofd en lichaam gebeuren. Het warme water prikt eerst aan mijn verkleumde huid. Ik was mijn haar en spoel me even af. Dan hoor ik je voetstappen op de trap, “Heb je alles kunnen vinden?”

“Ja,” zeg ik hard terug, “het is heerlijk zo!”. Ik hoor je grinniken en de trap weer afdalen. Nu komt het vervelendste, ik ben nu warm, maar het overgrote deel van mijn kleding is nat en koud. Mijn ondergoed is gelukkig nog redelijk droog. Mijn jasje en rokje zijn kletsnat. Ik pak nog een grote handdoek en draai die om mijn middel. Zo loop ik naar beneden, met de natte kledingstukken in mijn hand. Je moet lachen als ik binnen kom; “Haha, ik dacht al, hoe ga je dit oplossen.” Door de spanning en de situatie moet ik ook lachen. “Dit leek me het beste, ha haha, anders zit ik hier wel heel bloot.” Je reikt me een kop thee aan en gaat op de bank zitten, ik nestel me op de andere bank. “

Hoe is het met je?” vragen we allebei tegelijk. Weer volgt gelach. “Goed.” zeggen we weer tegelijk. Dan zeg ik: “Jij eerst, hoe is het met je?” Je vertelt over hoe je leven momenteel in elkaar zit. Werk, familie, vrienden. Dan mag ik vertellen, werk, familie, vrienden. We kletsen lekker verder. Buiten spookt het nog behoorlijk. Het wordt langzamerhand steeds later, mijn buik begint te rommelen. “Kom we gaan koken.” zeg je en je staat op. We kijken wat er in de koelkast ligt, niet veel, maar we kunnen er een maaltijd van maken. Samen staan we in de keuken, als vanzelf draaien we om elkaar heen. Als ik in de pan sta te roeren, kom je achter me staan. Je ruikt even aan mijn haar en slaat een arm om mijn middel. “Gezellig zo.” mompel je in mijn haar. Ik knik voorzichtig. Je geeft een voorzichtig kusje in mijn nek en gaat verder met waar je mee bezig was. Ik raak even je buik aan als ik wat moet pakken en je lacht naar me. Er volgen steeds meer kleine aanrakingen, die ook per ongeluk hadden kunnen gebeuren.

Met een bord eten gaan we samen op een bank zitten. Jij pakt er een biertje bij en kijkt me vragend aan: “Ook één? Het lijkt er niet op dat je naar huis kan vanavond, het blijft nog wel even dit rare weer.” Mijn intentie is, om na het eten, toch proberen thuis te komen, maar één biertje kan wel. Samen zitten we op de bank te eten, kletsen wat en kijken naar de tv. Ik trek mijn benen op de bank, waardoor de handdoek iets los laat. Ik zie je kijken naar wat er onder de handdoek zit, een zwarte kanten string. Zachtjes streel je mijn benen en gaat met je vingers een klein stukje onder de handdoek, tot net boven mijn knieën. Je zucht en neemt nog een slok van je bier. Allebei voelen we de spanning knetteren in de lucht. Ik leun naar je toe en geef je een kus. De kus verdiept zich al snel in een geile tongzoen. Handen gaan over elkaars lichaam en we zoenen lang. Na een tijdje pak je mijn hand en trekt me van de bank af.

“Tijd om naar bed te gaan.” We lopen naar boven en je duwt me op je bed. Jouw kleding is snel uit en je gaat op je knieën op de vloer zitten. Je mond volgt een spoor van mijn knie naar mijn string. Door mijn string heen geef je kusjes op mijn kutje. Je tong gaat door het spleetje en likt over mijn kutje. Ik kreun en mijn kutje wordt nog natter. Dan schuif je mijn string opzij en begint me vol overgave te likken. Met je lange tong ga je van mijn kutje omhoog naar mijn klitje. Je likt me zo heerlijk en lang. Dan stop je je vingers in mijn kutje en begint me langzaam te vingeren, terwijl je door likt. Ik blijf maar kreunen en voel in de verte een orgasme opkomen. Je likt langs mijn lipjes en steekt je tong even in mijn kutje. Je maakt me helemaal gek van verlangen. Als je jouw onderlip onderaan mijn klitje zet en met je tong mijn klitje bewerkt, bereik ik mijn max. Ik kom klaar door je tong. Ik kreun en rol met mijn heupen. Je hebt me klem, dus ik kan geen kant op. Ik kreun hard en zucht diep. Als ik klaar ben duw ik mijn benen uit reflex bij elkaar. Je stopt, veegt je mond af en komt naast me liggen. Ik kom even bij en begin je dan te zoenen.

Ik voel met mijn handen over je lichaam en streel je borst, buik en nek. Je hijgt een beetje en duwt je harde pik tegen mijn bovenbeen. Mijn beurt. Ik ga op de grond voor het bed zitten en kijk tussen je benen naar boven. Ik kus je ballen en lik je pik helemaal nat. Dan lik ik je eikel nat, terwijl ik je voorhuid naar achteren trek. Je hoofd gaat achterover het matras in. Ik ben zo geil en zie aan jou dat je dat ook bent. Ik klim nog een keer omhoog om je te zoenen. Terwijl ik je aftrek, glijdt mijn tong in je mond. We zoenen heftig, ik daal met kusjes op je buik weer af naar je pik. Ik neem je eikel in mijn mond en laat hem tussen mijn lippen door glijden. Ik zuig je pik naar binnen en je kreunt. Mijn tong glijdt over je pik heen, terwijl mijn lippen zo ver mogelijk naar je ballen glijden. Ik kokhals een keer als ik mijn grens heb bereikt. Je handen gaan over mijn schouders naar mijn haar. Je streelt me, terwijl ik je suf pijp. Je pik glijdt zo lekker mijn mond in, omdat hij zo nat is. Ik streel je ballen, lik je voorzichtig aan je toompje en zuig alsof mijn leven er van af hangt. Je begint onrustig te worden, je gaat bijna klaarkomen. Ik ga door in het tempo dat ik bezig ben en je zaad spuit in mijn mond. Jij kreunt en hijgt. Ik laat nog wat zaad op mijn borsten terecht komen. Je kijkt me aan, ik slik je zaad door en klim weer op het bed. Met de handdoek haal ik het zaad van mijn borsten.

Je komt even bij, maar lang heb je daarvoor niet nodig. Je zet me op handen en knieën op de rand van je bed. Je gaat achter me staan en schuift je harde pik in mijn kutje. Je houdt even stil en beweegt dan langzaam in me. Ik voel je ballen tegen mijn klitje aankomen. “Dit wordt een vluggertje.” mompel je geil. Je neemt me, trekt mijn heupen naar je toe, zodat je pik zo ver mogelijk in mijn kutje verdwijnt. Ik kreun, omdat het erg lekker is, maar ook omdat het een beetje pijn doet. Je neukt me zo lekker en snel. We veranderen nog snel van standje, door mij op mijn rug op de rand te leggen. Je kijkt me aan terwijl je mijn kutje vol spuit met je zaad.

Wilde Zijde

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *