Zwarte lul

()

Ik word wakker met een heerlijk geil gevoel tussen mijn benen en zit nog met mijn gedachten bij de droom die me uit mijn slaap heeft gerukt. Ik voel het bloed in mijn kutje kloppen, een gevoel dat ik niet kan negeren. Mm, wat voelt het heerlijk om zo wakker te worden…

Vannacht droomde ik dat ik écht genomen werd: geen slappe seks waarbij ik schuddend lig te wachten tot hij druipend in me klaarkomt en zich terugtrekt. Neen, dat is voor mij sinds vannacht verleden tijd. Een knappe man had zich -in mijn droom- bij me aangediend en ik had me volledig laten gaan. Ik was lenig op hem gekropen en had zijn lul diep in me genomen. Mijn volle borsten gingen zo hard op en neer dat het bijna pijn deed. Ik voelde zijn lul in me kloppen en genoot van het gevoel toen hij me vol spoot en ik het geil uit mijn kutje voelde lopen. Zo zou ik elke nacht wel tekeer willen gaan!

Ik sta op en sleep me met een verdwaasde kop naar de badkamer. De roes van geilheid is nog niet uitgewerkt. Ik bekijk mezelf in de spiegel en ben best tevreden. Ik zie grote katachtige ogen waarmee ik iedereen kan uitkleden, een volle mond die niemand onberoerd laat en prachtige golvende haren. Ik besluit dat het hoog tijd is dat ook de rest geïnspecteerd wordt. Ik trek mijn topje over mijn hoofd en laat mijn slipje zakken. Trotse volle borsten kijken me aan en mijn tepels priemen fier naar voren. Ziet er niet mis uit, denk ik bij mezelf en laat mijn blik verder afdalen. Mijn nog natte kutje houd zich verborgen achter een grote bos haar. Hier moet dringend iets aan gebeuren, het ziet niet uit.

Mijn hulpmiddelen heb ik in no time gevonden: een scheermesje en scheerschuim. Ik ga mezelf vandaag eens goed verwennen! Ik maak mijn kutje goed nat en voel het koude water tussen mijn benen lopen. Behendig zet ik het scheermesje op mijn venusheuvel en ik laat mijn handen het werk doen. Na enkele minuutjes zie ik er een heel stuk geiler uit, een klein dun streepje wijst de weg naar mijn kutje. Ondertussen geniet ik van het gevoel tussen mijn benen. Dit werkje heeft me niet onberoerd gelaten, mijn kut voelt gezwollen en warm aan. De hele ochtend houd ik dit heerlijke gevoel. In een niemendalletje van een string verhul ik mijn kutje en vandaag draag ik geen bh. Laat mijn borsten maar voor zich spreken! Ik trek een strak T-shirtje aan waarbij mijn strakke buik bloot komt en mijn borsten duidelijk aanwezig zijn.

Snel spring ik op mijn fiets, wat voel ik me goed! Ik schuur met mijn kutje over het zadel en met een glimlach op mijn gezicht fiets ik verder naar de universiteit waar binnen tien minuten het college begint. Ik zit voorovergebogen op mijn fiets en besef dat mijn string zichtbaar is. Ik voel me geil en opgewonden. Vandaag moet en zal ik genomen worden! Ik gooi mijn fiets in het rek en haast me naar de aula. Shit, ik ga weer te laat komen, denk ik wanneer ik door de hal ren. Gefixeerd op de gedachte dat dit de zoveelste keer is, kijk ik plots recht in de ogen van een donkere kerel. Ik kan me nog net overeind houden door me aan zijn hemd vast te grijpen.

Verdorie, verdorie, moet het me nog overkomen dat ik bijna tegen de grond ga in het bijzijn van mijn docent Afrikaanse etnografie! Ik ga snel rechtop staan en verontschuldig me bij hem. Ik kijk mijn niet onknappe Afrikaanse docent aan en zie dat hij zijn blik gefixeerd heeft op mijn borsten. Beduusd kijkt hij plots op wanneer hij ziet dat ik hem in het oog heb. Mijn rechter borst heeft zich door het struikelen ontbloot en staat trots naar voren. Geschrokken trek ik snel mijn T-shirtje omlaag. Zwaar beschaamd kijk ik naar de grond, maar plots voel ik zijn aanwezigheid dicht bij mijn oor. “Prachtige borsten, wat zonde dat ze verborgen zitten achter stof.” Met blozende wangen en een mond vol tanden ren ik verder naar de aula.

“Dat college duurde veel te lang naar mijn zin!”, mompel ik tegen mijn studiemaatje terwijl we ons na de les naar het atrium begeven. Plots kijken de bekende ogen van vanmorgen me strak aan. “Ik moet even iets regelen,” zeg ik tegen mijn maatje, “ik zie je straks wel.” Ik haal een keer diep adem, raap al mijn moed bij elkaar en stap vastberaden op mijn Afrikaanse docent af. “Ik wil je hier en nu!” fluister ik hem toe en ik hoor hem zachtjes kreunen. Voor ik het goed en wel besef, staan we tegenover elkaar in een klein lokaaltje. Er hangt spanning in de lucht, een spanning die te snijden is. Ik kijk hem strak en zelfverzekerd aan.

“Trek je hemd uit,” beveel ik hem. Met grote ogen kijkt hij me aan. Dit had hij duidelijk niet verwacht. Gewillig knoopt hij langzaam zijn hemd los. Ik zet een stap naar voren en laat het hemd langs zijn armen glijden. Mijn handen volgen de glooiing van zijn fors gespierde armen. Niet slecht voor een docent. Ik zet opnieuw een stap naar achter en aanschouw zijn donker gespierde borstkas, een streepje haar loopt van zijn navel tot in zijn broek.

Ik wind er geen doekjes om, grijp naar zijn kruis en houd hem stevig vast. Mijnheer de docent weet duidelijk waar ik naar toe wil. Dan komt hij eindelijk in beweging. Dominant neemt hij mijn borsten stevig vast en kneedt ze hard. Hij strekt mijn armen naar boven en trekt behendig mijn T-shirt over mijn hoofd. Gespannen kijkt hij me aan en neemt mijn tepels gulzig in zijn mond. Hij zuigt en zuigt en ik voel plots een pijnscheut wanneer hij in mijn tepels bijt. Kwaad ruk ik me van hem weg en hij lacht me plagerig toe. Dan stapt hij op me af, neemt mijn hoofd in zijn handen en begint me hevig te zoenen. Ik voel zijn tong mijn mond binnen dringen, zijn hevige snelle bewegingen zijn opdringerig en met mijn tong beantwoord ik zijn vraag.

Ondertussen laat ik mijn handen over zijn lichaam naar beneden glijden. Ik frunnik wat aan zijn broek en krijg eindelijk de knoop los. Terwijl ik mijn kussen langs zijn nek, borst, buik en navel laat gaan trek ik zijn broek naar beneden. Zijn lul zit gespannen in zijn strakke short. Wanneer ik ook deze naar beneden trek, wipt zijn rechtopstaande lul naar voren. Ik kijk naar boven en met een zelfvoldane grijns kijkt hij me aan. Afrikanen zijn groot geschapen en zijn lekkere lul is daar het bewijs van! Hij neemt mijn hoofd vast en duwt me richting zijn glanzende lul. Ik lik hem plagerig en zachtjes, maar daar is mijnheer de docent niet van gediend. Hard duwt hij zijn lul helemaal in mijn mond en gebiedt me hard te zuigen! Ik doe mijn uiterste best, zuig zo hard ik kan, zet druk op zijn lul met mijn lippen en zo neukt hij zichzelf tot een hoogtepunt.

Net op tijd trekt hij zich uit mijn mond en spuit mijn borsten vol met zijn geilheid. Hij neemt mijn volle tieten in zijn grote handen en smeert zijn sperma uit over mijn welvingen. Met ogen waar de geilheid nog steeds duidelijk in te lezen is, trekt hij me terug naar boven. Hij vraagt me wat mijn geilste fantasie is. Ondertussen gaan ook zijn handen langzaam naar beneden en lezen ze mijn huid. In enkele seconden helpt hij me uit mijn spannende jeans en sta ik in string voor hem. Op mijn beurt fluister ik hem mijn geilste fantasie toe. Het lijkt mij het toppunt om hard, dierlijk en onvermoeibaar genomen te worden.

Hij lacht zijn witte tanden bloot en gebiedt me dat ik me moet omdraaien. Mijn string zit gespannen tussen mijn witte billen en dat heeft hij snel door. Hij bukt zich en neemt ondertussen mijn string in zijn handen. Hard laat hij het stukje stof schieten, en met een pets landt het hard tegen mijn kut. Ik kreun van pijn en genot. Dan trekt hij mijn string opzij en hij likt mijn kut. Ik zet mijn benen verder open. Wat geniet ik! Zijn tong gaat razend snel over mijn kut en klit. Van voor naar achter en terug. Hij steekt plots drie vingers in me en vult me helemaal. Hij laat ze langzaam in en uit me glijden en met soppende geluidjes begint hij me langzaam te neuken. Ondertussen heeft hij zijn tong tegen mijn aars gezet. Hij duwt zijn tong in me en ik voel een sensatie die ik niet ken. Ik duw mijn billen ver naar achter en hij steekt zijn tong zo diep mogelijk in me, ondertussen neukt hij me met zijn vingers naar een eerste hoogtepunt. Die dubbele sensatie dat taboe, het maakt me gek! Kreunend kom ik klaar!

Maar hij is nog niet klaar met mij. Ik wilde toch onvermoeibaar geneukt worden? Hij duwt me voorover en spreidt mijn benen nog verder. Hij komt tussen mijn benen staan en ik voel zijn lul langs mijn kut glijden. Ik kan nog net steun vinden aan een tafel wanneer hij hard en in één ruk zijn dikke lul bij me naar binnen stoot! Ik hap naar adem! Voel me heerlijk gevuld! Onvermoeibaar stoot hij, en neukt me hard! Ik hoor zijn ademhaling zwaarder worden en voel zijn ritme versnellen. Ik duw mijn kut nog harder naar achter bij elke stoot en voel zijn ballen tegen mijn kutje slaan! Hij stoot voort tot ik zijn lul nog meer voel zwellen! Opnieuw trekt hij zich net op tijd terug en spuit zijn geilheid op mijn billen.

Ik adem ondertussen ook zwaar en voel me heerlijk gebruikt. Maar mijn docent is nóg niet klaar! Hij trekt mijn billen ruw uit elkaar, het voelt vreemd. Het doet bijna pijn en ik schaam me want hij heeft nu duidelijk zicht op mijn aars. Hij smeert zijn geilheid tussen mijn bilspleet en op mijn aars. Zonder medelijden duwt hij zijn stijve lul opnieuw bij me naar binnen, deze keer in mijn kont. Het doet verdomd pijn en ik geef een schreeuw.

“Ik ga je nu hard nemen in je kont” zegt hij me met een dierlijke ruwheid en hij begint in me te stoten! Hard, steeds harder gaat hij te werk. Hij neemt me bij mijn haar vast en beukt tegen me op. Ik span mijn aars aan en hij kreunt nog harder. Ik vind het zelf zo’n geile gedachte en begin mezelf hevig te vingeren. Voor ik het weet schreeuw ik het uit van geilheid en voel ik dat ook hij bijna opnieuw klaarkomt. Hij beukt nog een laatste keer hard op me in en spuit zijn geil in me. Ik knijp met mijn aars terwijl hij zijn lul uit me trekt, hij kreunt hard. Ik voel zijn geil uit me lopen en ben heerlijk voldaan…

Een tiental minuutjes later kom ik terug bij mijn studiemaatje. Hij kijkt me met een nieuwsgierige blik aan en ik kijk hem strak in de ogen.

“Ik heb net de docent Afrikaanse etnologie geneukt” zeg ik hem lacherig. Hij kijkt me ongelovig aan en zegt: “Yeah right.”

Yeah right, denk ik bij mezelf…

Moria

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *