Gevonden

()

Langzaam loop ik door het huis, ik zoek een voorwerp dat ik vele jaren eerder wel eens in mijn handen heb gehad. Mijn gedachten gaan rustig over de jaren en ik probeer te bedenken waar ik het als laatste heb gehad. Ik ga op mijn grote bed zitten en laat mijn ogen door de slaapkamer heen draaien, ineens herinner ik me waar het toen is neergelegd. Ik open een kastje naast mijn bed en haal er verschillende dingen uit, achterin staat een doos die ik er glimlachend uit haal. Ik ruim de rest weer terug in de kast en ga even rustig op het bed zitten.

Toen ik nog samen met mijn vrouw was hadden we ooit eens een geil idee om allerlei spelletjes te gaan doen op seks gebied. Ik heb toen verschillende sexvoorwerpen gekocht maar de meeste hebben we nooit gebruikt. Mijn vrouw was die spelletjes al snel zat en wilde hooguit een keer in de maand seks. Recht op en neer en zeker geen vreemde spelletjes. Ik had een aantal vibrators gekocht die we vaak gebruikten omdat zij vrij moeilijk klaarkwam en met een trillend apparaat lukte het haar wel. Twee jaar geleden hebben wij een punt achter de relatie gezet, wij waren te ver uit elkaar gegroeid en deden niets meer samen. Eerst zou ik verhuizen maar al snel wilde zij naar een ander huis, ik ben blijven wonen in ons huis en heb dat in de afgelopen jaren een beetje aangepast aan mijn eisen.

Mijn ex-vrouw is verhuisd naar een dorp ver weg, ze is in de buurt van haar moeder gaan wonen, gelukkig waren er geen kinderen of andere zaken die het ons moeilijker maakten om uit elkaar te gaan. Een paar maal per jaar komen we gewoon bij elkaar om een avondje gezellig met elkaar door te brengen, de seksuele aantrekkingskracht die zij vroeger had, is totaal verdwenen. Als ze nu naakt voor mij staat dan krijg ik nog niet de zin om lekker met haar seks te hebben.

Ik open de doos en haal de voorbindpenis eruit, er liggen een aantal vrij echt aanvoelende penissen in de doos. Er zit een soort broek bij om de penis op zijn plaats voor te binden, er zitten twee penissen bij waar aan de andere kant ook een penis kan bevestigd worden. Als de vrouw er heel goed in was dan kon ze die inbrengen bij zichzelf en dan hoefde ze het broekje niet te gebruiken. De beide penissen kunnen worden voorzien van een batterij waardoor er zalige trillingen door beide lichamen heen gaan. Ik had deze doos met attributen op aanraden van de winkeldame gekocht, zoals zij zei zaten er allerlei zaken in voor de beginner tot de geoefende. Ik was met deze doos thuis gekomen en had hem aan mijn vrouw laten zien, ze was er zeer enthousiast over en heeft verschillende keren het broekje gepast en de bandjes op maat gesteld. Ze is alleen nooit verder gekomen, iedere keer als ik er op zinspeelde dan had zij andere ideeën of geen zin of wat dan ook. Ik heb de doos toen maar opgeruimd en hem nooit meer uit de kast gehaald, ze heeft er ook nooit meer om gevraagd.

In de doos zit een reiniging set die ik pak en de hele set netjes schoonmaak. Al een poosje droom ik er weer van om heerlijk bruut genomen te worden door een vrouw of man. Een man is niet zo moeilijk te vinden, als je op internet kijkt dan heb je, als je wilt, heel snel een man die jou wel even wil neuken. Ik vraag me af of ik wel een echte paal in mijn kontje wil hebben, het trekt me wel aan om een pik te pijpen en hem te voelen klaar komen in mijn keel. Maar dat blijft ook een redelijk gevaar vanwege alle ziektes die er tegenwoordig zijn.

Als de spullen allemaal schoon zijn pak ik een batterij en stop die in de penis, als ik het knopje indruk begint hij zacht grommend te trillen. De trillingen bezorgen mij gelijk een zalig gevoel, ik leg hem op mijn been en pak een andere penis. Ik laat de grote paal door mijn vingers glijden en sluit mijn ogen, de trillende pik rolt langzaam tegen mijn pik aan die opgesloten zit in mijn broek. Ik open mijn broek en trek hem naar beneden als ik naar mijn slip kijk zie ik een mooie bobbel erin zitten, ik schuif de trillende pik in mijn slip tegen mijn harde paal aan en ga achterover op bed liggen. Met de grote kunstpik streel ik langs mijn benen en til mijn kontje iets op, als ik mijn slipje iets opzij trek en de grote paal tegen mijn kontje aandruk, voel ik dat hij er een klein stukje in glijdt. De opwinding wordt ineens heel erg hoog en schokkend kom ik in mijn slip klaar, het zaad loopt langs mijn benen naar beneden. Ik haal de beide pikken terug en blijf even met mijn ogen dicht op bed liggen.

De dromen over een pik in mijn kontje komen weer terug, ik pak de voorbindpenis weer beet en begin hem langzaam te pijpen. Mijn genot komt ook weer terug, ik laat de pik langzaam door mijn mond glijden en maak hem heel erg nat, heel even druk ik hem tegen mijn kontje maar durf hem niet verder te drukken, ik heb er wel eens een kleinere in gehad maar deze grote pik is waarschijnlijk iets teveel. Ik haal hem terug en wandel met de dingen naar de badkamer, ik gooi mijn natte slip in de wasmand en spoel de pikken schoon.

Later die dag zit ik beneden in de kamer en komen de dromen weer terug, ineens gaat de telefoon als ik opneem, hoor ik de stem van mijn vriendin. Al een poos ken ik haar nu, op een motorrit kwam ik haar tegen en het klikte gelijk goed tussen ons. We hebben verschillende ritten samen gemaakt en ook erg veel gechat en gemaild, ze vertelde mij ook dat het niet goed ging tussen haar en haar man en ze zijn nu sinds een maand uit elkaar. We hebben veel seksfantasieën aan elkaar verteld en ook al verschillende uitgeprobeerd. Als ik eraan denk dan krijg ik weer een heerlijk gevoel in mijn lichaam.

“Hallo, schatje hoe is het?” Ik lach even en antwoord dan dat alles goed is, ze blijft even stil aan de andere kant. “Wat heb je gedaan vanmorgen? Ik merk dat jij met iets bezig bent geweest?”

“Lief meisje, ik was zo opgewonden vanmorgen dat ik mezelf heb laten klaarkomen. Sorry dat ik niet heb gewacht op jou maar het was gewoon nodig.” Weer blijft het stil aan de andere kant van de telefoon, ik hoor haar ademhalen en weet dat ze nu ergens aan zit te denken. Er komen wat vreemde geluiden in mijn oor en eigenlijk moet ik lachen, ze probeert nu iets te verzinnen waarmee ze mij kan straffen denk ik. “Ik kom over een uurtje naar jou toe, je zorgt dat je gedoucht bent en helemaal schoon bent. Je scheert je pik, je ballen en je bilnaad helemaal en ik wil er geen haar meer zien zitten.”

De verbinding is na deze woorden direct verbroken, ik sta op en loop naar de badkamer. Met mijn scheerspullen zorg ik ervoor dat alles geschoren is, dan neem ik een uitgebreide douche. Ik trek mijn kleren weer aan en ruim alles netjes op en ga naar beneden, even later gaat de voordeur open. Ze heeft zelf een sleutel van mijn huis en ik van haar, ik ben ik de keuken bezig als ze met een donkere blik de keuken in komt lopen. Ze drukt mij tegen het aanrecht aan haar knie komt tussen mijn benen en die tilt ze omhoog en laat hem met redelijke kracht tegen mijn pik aan komen. Ik kruip iets in elkaar en ze pakt mij gelijk in mijn nek beet, dan trekt ze mij omhoog en kijkt mij strak aan. “Had ik jou gezegd dat jij jezelf mocht klaar laten komen?”

“Nee meesteres, sorry maar ik was zo opgewonden.”

“Heb ik daar iets mee te maken? Je hebt gewoon te luisteren naar mij en zolang ik niet tegen je zeg dat jij jezelf mag aftrekken heb je dat ook niet te doen. Trek je broek uit en laat mij zien of je netjes geschoren bent.”

Ik trek mijn broek snel uit en laat mijn slip volgen, ze loopt om mij heen en drukt mij dan ineens voorover. Met haar hand trekt ze mijn bilnaad iets uit elkaar en laat een vinger erdoor glijden. Haar handen laten mij los en ik krijg een harde klap op mijn billen, ik schok iets voorover en ik krijg gelijk nog twee harde klappen. Ik hoor haar tevreden grommen, ze trekt mij weer omhoog en kijkt mij streng aan, in haar ogen zie ik een heel mooie glinstering. “Ik ga mijn spullen boven brengen vriendje, ik blijf vannacht hier slapen en jij zult misschien wel de hele avond mijn slaaf zijn. Ik wil dat je al de kleren uit doet, je zult mij bedienen in je blote kont. Iedere keer als ik je een tik op je blote billen wil geven moet dat kunnen.”

Ze loopt met een heerlijke bewegende grote kont de kamer uit, ik geniet van haar lichaam ze is niet zo mager maar gewoon een mooie vollere vrouw. Lekkere borsten en een heerlijke bredere kont die nu schommelend voor mij naar de trap loopt. Ik voel het genot in mijn ballen stromen, het is niet de eerste keer dat ik alleen door haar lopen en kijken ernaar klaar ben gekomen. Ik trek mijn kleren uit en leg ze op de trap en loop naar de keuken, ik weet dat ze erg van koffie houdt en het graag drinkt. Ik zet een lekkere pot koffie voor haar, ze blijft langer boven dan ik verwachtte. Even later komt ze met een brede glimlach weer naar beneden, er is een stralende glinstering in haar ogen te zien. Ik weet niet wat er is gebeurd en waardoor zij nu zo glimt. Ik schenk de koffie in en zet het op de tafel, als ik mij omdraai krijg ik een tik op mijn billen. Na de koffie staat ze op en loopt naar de keuken, ik loop achter haar aan en zie dat ze een glas water drinkt. Met stralende ogen kijkt ze mij weer aan en duwt mij dan tegen het aanrecht aan, haar lippen drukt ze op die van mij en onze tongen vinden elkaar voor een lange innige tongzoen. Haar handen strelen mijn lichaam, als ze mijn pik beetpakt begint hij gelijk te groeien. Ik voel een vinger door mijn bilnaad heen glijden, ze kijkt me glimlachend aan. “Dit is van mij vandaag, hier ga ik alles mee doen wat ik wil mm…”

Haar vingers glijden stevig door mijn bilnaad en drukken heel even tegen mijn gaatje, een vinger schuift een klein stukje naar binnen. Haar ogen kijken mij strak aan en haar tong streelt even langs haar lippen. Ik krijg een harde klap op mijn billen, ze draait zich om en loopt lachend weg. Ze loopt naar het bankstel en laat zich erop vallen. Ze draagt altijd een lange broek en heeft er nu haar schoenen met naaldhakken onder aan. Het gezicht heeft ze een heel klein beetje op gemaakt waardoor de strengheid net iets meer naar voren komt.

Ze staat op en loopt naar boven, ik hoor haar met wat dingen bezig boven maar blijf gewoon beneden. Even later hoor ik haar naar beneden komen, de hakken klinken op de trap en mijn opwinding begint te stijgen. Als ik naar de trap kijk zie ik haar de laatste trede afstappen, ze heeft een korte leren rok aan getrokken, erop een witte bloes die haar grote borsten maar net in bedwang kan houden. Aan haar benen heeft ze donkere nylons en haar voeten zitten weer in de schoenen met naaldhakken. Ze heeft haar gezicht iets meer opgemaakt en de strengheid komt er nu nog beter uit. Ik zie dat ter hoogte van haar kruis een bobbel onder het rokje zit. Ik begrijp ineens waarom ze even terug zo liep te glimlachen, ik weet ineens dat ik de doos met de voorbindpenis ben vergeten op te ruimen. Hij stond nog op de kaptafel en met het deksel open.

“Zo slaafje, kom eens hier.” Ik loop snel naar haar toe en krijg een hand in mijn nek die mij op mijn knieën drukt. Als ik met mijn hoofd bij haar kruis zit tilt ze haar rokje iets op en laat de voorbindpenis eronder vandaan komen. Ze drukt hem in mijn mond en begint mij langzaam in mijn mond te neuken, ze pakt mijn hoofd beet en drukt hem steeds verder in mijn keel. Het is gelukkig niet de grootste van de penissen die in de doos zitten. Ik hoor haar zacht kreunen, ze streelt met haar vrije hand de grote borsten, als ik iets omhoog kijk zie ik dat de tepels hard naar voren staan.

“Mm… ik ga die kont van je nemen Ron, mm… die is helemaal van mij nu, en dat ga je merken ook. Dit is het mooiste voor een vrouw, gewoon je man kunnen neuken met een voorbindpenis… mm… Ga staan en loop naar boven, ga op het bed liggen op handen en knieën en wacht daar op mij.” Ik voel boven dat ze de kachel heeft aangezet om het aangenaam te laten zijn in de slaapkamer. Ik ga op het bed liggen met mijn billen in de lucht en wacht in spanning op wat er komt. Het is natuurlijk een droom en wens van mij maar nu gaat het ook echt gebeuren, ik hoop dat de wens hetzelfde is als de echtheid. Ik hoor de hakken van haar op de trap en begin een beetje zenuwachtig te worden, ik probeer mij zo goed mogelijk te ontspannen. Ze loopt achter het bed langs en trekt de gordijnen dicht en doet dan de twee kleine lampjes aan. Even later voel ik haar op het bed kruipen, ik voel het leren rokje tegen mijn benen aan komen wat een huivering van genot geeft. Er volgt een tik met haar vlakke hand wat mij iets naar voren laat schieten, gelijk volgt er een tweede die harder is.

“Zo lekker slaafje, nu gaat jouw meesteres echt helemaal jouw meesteres zijn. Je bent vanaf deze dag echt gewoon van mij en als je het waagt om met een ander aan te leggen dan zal er een harde straf volgen. Hoe die eruit ziet weet ik nog niet maar ik heb wel een aardig idee daarover.” Ik voel de pik tussen mijn benen tegen mijn ballen aan wrijven, langzaam stijgt mijn genot door deze vreemde aanhaling. Ze trekt zich iets terug en er gebeurt even niets, ik voel haar bewegen en er vallen een paar druppels in mijn bilnaad. Met haar vingers streelt ze de olie door mijn naad en drukt dan een vinger in mij, ik ontspan mij gelijk en de vinger schuift zonder moeite mijn kontje in, ze trekt hem terug en neukt mij er langzaam mee.

“Ik merk dat jij er helemaal klaar voor bent, mijn vinger gaat er gemakkelijk in en deze heerlijke pik zal dat ook doen. Mm… hier komt hij slaafje, geniet ervan want je meesteres gaat jou nu helemaal van haar maken.” De kop van de pik zit tegen mijn gaatje aan en ik ontspan mezelf helemaal en voel gelijk de pik voor de helft in mij verdwijnen, ik knijp mijn billen tegen elkaar en voel een paar pijnscheuten door mij heen schieten. Ze laat de pik even zitten en begint hem dan terug te halen, als hij er bijna uit is laat ze weer een paar druppels olie erop vallen en drukt de pik dan in een keer in mijn kontje. De opwinding is helemaal gezakt en ik voel nu meer pijn dan genot. Ik probeer langzaam aan de pik te wennen, ze begint mij langzaam te neuken met de rubberen paal. Het genot komt weer langzaam terug, met rustige halen en stoten neukt ze mij steeds sneller. Ik voel dat ze het trilmechanisme aan zet en de pik die in haar kutje zit begint hevig te trillen. Heel even kan ze mij rustig blijven neuken dan worden haar bewegingen ongecontroleerd, schokkend en steunend voel ik de trillingen door mijn kontje heen glijden.

“O! Shit slaafje, ik ga klaar komen dit is lekker zeg mm…” Ik voel haar lichaam verkrampen en terwijl ze de pik uit mijn kont trekt komt ze hevig schokkend klaar. Ze zakt voorover op mij en blijft dan rustig liggen, mijn pik is weer gegroeid en hangt stijf onder mij. Ik draai me om en manoeuvreer mezelf zo dat ik met mijn mond bij haar kutje uitkom. Ik maak het broekje met de pikken los en haal de kleine pik uit haar kutje en maak de grotere los. Ik lik langzaam en voorzichtig haar natte poesje, ik hoor haar jammeren en ze gaat iets verliggen waardoor ik gemakkelijker met mijn tong bij haar klitje kan komen. Ik zet de grote pik aan en breng hem trillend in haar zeiknatte kutje, met langzame halen begin ik haar ermee te neuken. Ze gaat op haar knieën iets omhoog, ik krijg nog meer ruimte om haar hele kutje te likken. De kleine pik is erg nat van haar kutje en die duw ik zachtjes tegen haar sterretje aan, heel even merk ik dat ze het niet echt wil maar dan zet ik hem ook aan en laat hem voorzichtig naar binnen glijden. Kreunend laat ze de kleine pik helemaal in haar kontje glijden, met mijn tong lik ik langs haar lipjes en dan voel ik haar heerlijke lippen zich rond mijn harde paal sluiten. Ik probeer mezelf goed in te houden want het genot zit al heel erg hoog. Ik merk aan haar zuigen en verkrampen dat ze langzaam begint klaar te komen.

Ineens stroomt er een kleine straal vocht uit haar kutje en het hele lichaam kan niet meer stil liggen, met haar tanden bijt ze hard in mijn pik en ik kom gelijk hevig spuitend in haar mond klaar. Iedere druppel slikt ze in terwijl haar lichaam langzaam weer tot rust komt, ik haal de beide kunstpikken uit haar en laat mij terug zakken op het bed. Ze draait zich om en drukt haar lippen op die van mij, ik krijg een lange en innige tongzoen van haar, haar vingers spelen met mijn lichaam en pesten mij er een beetje mee. Als ik net ben klaar gekomen ben ik erg gevoelig en dan heb ik graag dat er even niet al teveel aan me wordt gezeten. “Mm… slaafje dat was heel erg lekker, jij weet hoe jij je meesteres moet verwennen, maar dit neemt er niets weg van dat jouw meesteres je vanavond echt helemaal heeft genomen en dat jij voorgoed van haar bent vriendje.”

Ik krijg een zoen waarna ze opstaat en naar de badkamer loopt, ik ga achter haar aan en stap onder de douche. Een poosje later zitten we op de bank te genieten van elkaar, haar ogen kijken mij geheimzinnig aan en haar vingers strelen mijn lichaam. “Dit was het begin vriendje, er volgt nog meer deze avond en misschien heb je na vanavond er wel spijt van dat je mij ooit ‘meesteres’ hebt genoemd.”

Ronald.

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *