De handdoek

()

Hè getver! Ligt er nou echt een vreemde chick op mijn handdoek? Ik ben amper drie minuten naar de wc geweest, is mijn handdoek bezet. Míjn handdoek. Naast mijn vent. De brutaliteit! Alle aandacht die hij hier krijgt, windt mij alleen maar op, maar dit gaat wel erg ver. De dame in kwestie heeft een licht getinte huid, lange donkere haren en een veel te kleine blauwe bikini. Zodra ze me opmerkt, springt ze van mijn handdoek en vlucht als een achternagezeten stripfiguur naar het water. “Was je weer lekker aan het sjansen?” Lach ik terwijl ik neerplof. “Schat, ik lag hier met mijn ogen dicht en dacht dat jij het was, tot ze begon te praten.” Nu begin ik harder te lachen en vraag wat ze moest. “Weet ik veel, jouw komst heeft haar weggejaagd.”

Wanneer we die avond op een strandfeest staan voel ik haar ogen op ons branden. De muziek klinkt luid door de speakers en ik beweeg mijn lichaam zo sexy als ik kan tegen dat van hem aan. “Lekker hé, samen uit?” Roept hij boven de muziek uit. Ik lach en knik bevestigend. Over zijn schouder zie ik haar naar ons kijken. Vanmiddag heeft ze vanuit het water een paar keer lief naar ons gelachen en nu doet ze niet anders. Kort tik ik op zijn schouder en gebaar in haar richting. Bij het zien van haar aanwezigheid begint hij me uitgebreid te zoenen. Zijn handen glijden van achteren onder mijn korte jurk en hij knijpt speels in mijn kont. Ik wil hem van me afslaan, maar het deel van mij dat dit opwindend vindt, is veel te dominant. Wanneer we stoppen met zoenen kijken we beiden haar kant op. Nadat hij mij kort heeft aangekeken, op zoek naar bevestiging, gebaart hij dat ze naar ons toe mag komen.

“Sta je naar ons te kijken?” Vraagt hij zo charmant als hij kan. “Sorry, ik geloof dat ik mij tot jullie aangetrokken voel. Jullie hebben iets waar ik bij wil.” Haar eerlijkheid verrast ons beiden, terwijl we al wisten dat ze niet snel verlegen is. Na een verbaasde blik te hebben uitgewisseld, vraagt hij of ze ooit met een vrouw heeft gezoend. “Weleens met een van mijn vriendinnen, voor de lol, verder niet.” Terwijl hij haar aankijkt, gebaart hij met zijn hoofd in mijn richting. Alsof hij wil duidelijk maken dat dit haar kans is. Ze aarzelt, maar ik zie het in haar ogen. Ze wil het. In no time buig ik mezelf in haar richting en zoen haar op d’r mond. Mijn vingertoppen kroelen door haar losse haren en ik voel haar arm om mijn middel. Haar tong raast nat door mijn mond heen en streelt ruw langs mijn lippen. Het is een opgewonden zoen, zeker geen ongemakkelijke.

Zodra we elkaar loslaten pakt hij mijn hand en drukt hem tegen zijn stijve. Hij is keihard, de omvang van zijn penis is goed te voelen door de stof van zijn jeans. Plagend trek ik mijn hand weg en drukt die van haar op de plek die ik net heb verlaten. Geschrokken en een tikkeltje ondeugend kijkt ze me aan. “Heb je zin om met ons mee te gaan?” Vraagt hij vol zelfvertrouwen. Ze knikt kort en we verlaten het feest. Bij onze bungalow aangekomen complimenteert ze de romantiek die er hangt. Ze heeft gelijk. Het was een mierzoete vakantie en ik heb van iedere wegtikkende seconde genoten, maar het is nu tijd voor pure geiligheid.

“Dank je” antwoordt hij, “begrijp wel dat wat wij nu gaan doen niets met romantiek te maken heeft.” Zijn blik is streng en toch vriendelijk. Op haar gezicht komt voorzichtig een lach tevoorschijn en ze kijkt de bungalow rond alsof ze de laatste onschuld in zich probeert op te nemen voordat onze geiligheid losbarst. Ondertussen knalt er opwinding en spanning door mijn lijf. “Je kijkt toch graag naar ons?” Vraagt hij terwijl hij nonchalant de knopen van zijn broek losmaakt. In haar ogen zie ik dezelfde spanning en ze knikt kort en stevig. In no time, valt zijn broek op de grond en grijpt zijn hand stevig om zijn stijve, inclusief boxershort om de vorm lekker uit te laten komen. Hij kijkt naar beneden, alsof hij onze ogen de weg duidelijk wil maken. Ik weet wat mij te doen staat.

Aangedreven door lust ga ik voor hem staan, zak op mijn knieën en laat tergend langzaam zijn stijve uit de stof van zijn boxershort springen. Naast mij klinkt een zucht, ze is duidelijk onder de indruk. Mijn tong glijdt geleidelijk over zijn schacht richting zijn glimmende eikel. Zijn rechterhand klemt hij in mijn haren om het aan de kant te houden en het ritme te bepalen. Kreunend vraagt hij of het haar bevalt wat ze ziet. Verslagen knikt ze. “Dat zoenen, hè” begint hij, “met een vrouw bedoel ik. Doen jullie dat nog eens.”

Met zijn hand houdt hij me op mijn plek, met mijn mond vol. Ik doe mijn best om oogcontact met haar te maken, maar ik zie dat ze zich afvraagt hoe zij in godsnaam met mij kan zoenen in deze houding. “Met mijn lul ertussen.” Antwoordt hij op de vraag die niemand stelde. Ze knielt naast me neer en lacht wat ongemakkelijk tot zijn andere hand zich vult met haar haren. Ze buigt zich voorover en haar lippen drukken zacht tegen die van mij. Een seconde dringt haar tong mijn mond binnen en voor ik het weet glijden onze tongen over zijn harde pik heen. “Dit is zo lekker,” verzekert hij ons, “mijn uitzicht is fenomenaal.” Wanneer ik naar hem opkijk zie ik puur genot.

Plotseling trekt hij onze hoofden iets naar achteren zodat het onmogelijk is om ons gezuig voort te zetten. Hij brengt onze hoofden naar elkaar en kijkt dan toe hoe we in een hevige zoen verstrikt raken. Haar handen glijden soepel over mijn lijf, als een startsein om het uitkleden te beginnen. Ik trek mijn jurk zo soepel mogelijk over mijn hoofd terwijl haar rokje de grond raakt. Gevolgd door ieder ander kledingstuk dat ons lijf siert. “Jullie zijn sexy, bloedgeil.” Als twee opgewonden tieners beginnen we te giechelen.

“Ga liggen.” Beveelt hij en we gehoorzamen braaf. De dominante kant van mijn man heeft altijd mijn diepste verlangens aangewakkerd. En dat is nu niet anders. Terwijl ze naast me komt liggen zoenen we verder. Ik klem mijn vingers rond haar tepel en begin te masseren. Haar gehijg voelt warm in mijn mond. Via het bed komt hij naar me toe gekropen, duwt mijn benen uit elkaar en begraaft zijn gezicht er diep tussen. Zijn gezicht is zo diep bij mijn gevoeligste plek, het gaat nu gebeuren. Stevig dwaalt zijn tong door mijn nattigheid en ik begin luid te kreunen. Zoenen én gelikt worden at the same time is een heel lekkere ervaring.

Hij grijpt opnieuw naar haar haren en trekt haar omhoog. Hij drukt zijn lippen tegen die van haar en laat voorzichtig zijn tong naar binnendringen. Mijn mond vult zich met de tepel die ik net zo aandachtig van een massage heb voorzien. Haar tepel is hard, ze is opgewonden. Ze wil ons. “Proef je dat?” Vraagt hij wanneer hij zich terugtrekt uit de zoen. “Ja.” Hijgt ze. “Lekker hé?! Dat is haar kut.” Met blozende wangen kijk ik ze geil aan. Compleet onverwachts in de spotlight gezet. Ze lacht en kijkt automatisch naar mijn glanzende schaamlippen. “Doe maar.” Moedigt hij haar aan.

Met mijn handen pak ik haar heupen vast en trek haar op me. Ik positioneer haar precies boven mijn gezicht en lik voorzichtig. Als antwoord voel ik haar tong rond mijn clit dwalen. Terwijl hij een van mijn bovenbenen vastpakt en haar aan d’r haren stevig tegen mijn hitte aandrukt, begeleidt hij zichzelf bij me naar binnen en begint ritmisch te stoten. Zoenen en gelikt worden is één ding, likken, gelikt én geneukt worden is een heel ander hemels niveau.

Nee, vreemde dames die zich op mijn handdoek nestelen wanneer ik even naar de wc ga vind ik helemaal niet vervelend.

Vera Versmissen

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *