En Inge

()

Dit is een lopend verhaal, maar alle verhaaltjes kan men ook op zich los tot zich nemen. De voorgeschiedenis is terug te vinden op mylust.be en als je het chronologisch wil, moet je beginnen bij “Trein”.

Na een goede nachtrust was ik de volgende morgen al weer snel vertrokken naar mijn werk. We hadden afgesproken dat we weer snel contact zouden hebben. De week had zijn alledaagse gangetje en ik was blij dat ik een Appie kreeg van Marij. “Heb je zin vanavond te socialen? Bij mij twintig uur”. Ik antwoordde dat het goed was en ik vroeg me af wat ze op het oog had: socialen?

Na mijn werk, even wat eten een lekker douchen, oppoetsen en op naar Marij ’s appartement. Even voor 20 uur belde ik aan, ze deed open kuste me hartstochtelijk en leidde me naar de woonkamer. “Wil je wat drinken?” Vroeg ze en toen ging de deurbel. Ze liep de kamer uit om de deur te openen en een halve minuut later kwam ze weer de kamer in. “Ik ben Inge de Bruijn,” en ze stak met vooruitgestoken hand de kamer over. Waar ik snel opstond uit mijn stoel en ik stond tegenover een 1,80 meter grote slanke zwarte vrouw. Een ebbenhouten schoonheid. “Fons”, zei ik ietwat verbouwereerd terwijl ik haar hand schudde. Ze nam plaats op de bank. Nadat Marij ons allemaal van drankjes had voorzien, ging ze op de andere hoek van de bank zitten. We praten over van alles. Marij en Inge hadden elkaar leren kennen tijdens hun studie en bleken vele gezamenlijke interesses te hebben, waaronder niet in de laatste plaats seks. “Fons is ook zeer geïnteresseerd in seks”, zei Marij gekscherend, maar tot mijn opluchting werd daar niet meteen op ingegaan.

We keuvelden rustig verder en na een paar wijntjes, de stemming werd al wat losser, kuste Inge, Marij vol op de mond. Dit werd met grote gretigheid geaccepteerd en binnen de kortste keren zaten ze volop te tongen. Ze streelden elkanders borsten, weliswaar door de kleren heen maar werd duidelijk door beiden gewaardeerd, ook op mijn gemoedstoestand hadden de ontwikkelingen duidelijk invloed. Voor mij ontspon zich een geile vrijpartij, kledingstukken werden uitgetrokken, de dames likten elkaars borsten en zogen de tepels gretig naar binnen. Onwillekeurig wreef ik over mijn trui en voelde dat ook mijn tepels zich oprichten en ook in mijn kruis maakte de opwinding zich merkbaar. Na een minuut of tien stond Marij op en zei tegen Inge: “Kom we gaan naar de slaapkamer, dat is toch wat comfortabeler”. Mij nam ze bij de arm en fluisterde in mijn oor: “Jij mag kijken, niet meedoen, je mag met jezelf spelen.”

In de kamer aangekomen, vlogen al snel de kleren van de dames naar alle hoeken, ik nam plaats in de fauteuil die Marij wees en voelde me meteen overdressed in deze ruimte. De meiden gingen, elkaars borsten liefkozend, in een soort liggend half 69 standje liggen. Het zoenen en likken wond hen beiden hoorbaar op en ook mij deed het wat. Ik nam door de gulp van mijn broek mijn lul in de hand. Dat voelde ietwat raar, kleedde ik me toch maar uit, seks is toch het lekkerst als je naakt bent ook al is het slechts met jezelf.

Inge dwaalde met haar mond af naar Marij ‘s navel en ze trok een nat spoor richting haar kruis met een omtrekkende beweging ging zij het spoor door via de binnenkant van haar dijen langs haar kuit om te eindigen bij haar voet. Ze sabbelde heerlijk aan de afzonderlijke tenen en likte haar voetzolen. Marij genoot hoorbaar. Mezelf aftrekkend, genoot ik mee van deze erotische handelingen. Inge verplaatste de aandacht naar de linkervoet en been en Marij onderging de liefkozingen gelaten genietend. Langzaam omhoog zoenend ging ze weer via kuit knieholte en dijbeen, nu direct op haar doel af. Ik kon niet zien hoe ze de vulva bewerkte maar aan de geluiden te horen was het een vochtige bedoening. De handen van Inge hadden via de buik en navel ondertussen Marij ‘s borsten bereikt en zetten een aanval in op haar erecte tepels die ze tussen haar vingers rolde. Het waren de duidelijke tekenen van een finale aanval. Marij gaf te kennen dat het wel wat harder en sneller mocht. Ook mij wond het tafereel steeds meer op en als ik me concentreerde, kon ik me nu in een paar halen klaar trekken. Wat ik niet deed want ik wilde nog verder genieten.

Marij was aan haar eindsprint begonnen en er was geen weg meer terug voor haar, ze schokte, rolde met haar lichaam, strekte en boog haar benen ongecontroleerd en liet met een “Ik ko… kom!” Aan de wereld weten dat haar orgasme bezig was. Het hield zo’n twee minuten aan en Inge kuste onderwijl het lichaam van Marij om te eindigen bij haar mond waar ze bedankt werd, door Marij, met een hevige tongzoen.

Na een tijdje bood Inge haar borsten aan waarop Marij stevig begon te sabbelen. Inge met haar knieën links en rechts van Inge, controleerde met de hand waar ze niet op steunde de toestand van haar kutje, dat ondertussen droop van de opwinding. “Ik ben er ook aan toe”, zei ze en ging met haar knieën weerszijden van Inges hoofd zitten en liet haar kutje zakken naar de mond van haar minnares. Hoewel ik het tafereel maar gedeeltelijk visueel kon volgen, waren de geluiden die op me afkwamen onmiskenbaar. Het duurde niet lang of Inge kwam duidelijk in een jockey ritme, ze begon Marij ‘s mond te berijden. Als een volleerde cowboy keek ze om en wenkte mij. Ik zat met een harde pik in mijn hand het schouwspel te bekijken, ze wenkte nog eens.

Vlug dook ik op mijn knieën tussen Marij ‘s benen met een hand streelde ik haar dijen met de andere mijn penis. Tussen het kruis van Inge kwamen protesterende geluiden die door haar vakkundig werden gesmoord. “Laat hem meedoen”, beet ze Marij toe. Mijn hand streelde de billen van Inge en vervolgens de borsten van Marij en de spanning in mijn pik hield ik ook op peil. Langzaam zakte ik af naar Marij ‘s kutje en dat was nog, of alweer, behoorlijk nat. Ik realiseerde me dat mijn mond ook nog vrij was en begon haar uitgebreid te likken, wat kennelijk toch geapprecieerd werd en dat werkte gunstig uit op de inspanningen die ze in Inges kruis bewerkstelligde. Inge begon haar bewegingen te verhevigen en ging duidelijk af op een finale eindsprint van de paardenrace waar ze aan begonnen was.

Natuurlijk is het bijna nooit zo dat twee, of in dit geval drie, mensen tegelijk klaarkomen maar de geluiden die Inge maakte bij haar orgasme lieten mij door mijn getrek aan mij pik klaarkomen. De likbewegingen en gesmoorde kreten brachten ook Marij even naar de zevende hemel, met als gevolg dat we enkele minuten met zijn drieën stil lagen na te hijgen.

We kusten elkaar innig en nadat we ons weer aangekleed hadden vervolgden we de avond weer in de woonkamer. Dit was nog niet klaar…

HiramHolliday

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 reacties op “En Inge”

  1. Ik leerde deze site net kennen. Over het algemeen ben ik verbaast over zowel de kwaliteit van de inhoud, de spelling en de lay out zonder één letter reclame. Ik heb nooit beseft dat er voor zo’n cursiefjes, zoveel auteurs zich aandienen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *