Eerste zoen

()

Mijn eerste seksuele ervaring was iets waar ik nooit met mijn vrienden over had gesproken. Ik weet niet of ik bang was om hen te vertellen hoe het was gebeurd, of dat ik bang was dat ik uit ons groepje verbannen zou worden vanwege wat ik had gedaan. Ik deed in ieder geval mijn best om ervoor te zorgen dat niemand erachter zou komen, tot nu. Ik ben nu gelukkig getrouwd met kinderen en dat was waarschijnlijk nooit gebeurd als mijn man destijds had geweten over mijn eerste ervaring met seks. Of hij had erop gestaan dat hij mocht kijken.

Ik had een hele goede vriendin toen ik op school zat. We waren zelfs zo close dat we door elkaars families waren geadopteerd en de zomervakanties samen met hen doorbrachten. We hadden ook wel andere vrienden tijdens onze jaren op de middelbare school, maar we waren altijd samen, wat er ook gaande was. We waren niet bepaald de meest populaire meisjes op school, dus we hoefden ons ook geen zorgen te maken over jongens die tussen ons in zouden gekomen. Het was wij tweeën tegen de rest van de wereld, en dat wilden we zo lang mogelijk zo houden.

Omdat geen van ons een vriendje had, hadden we allebei nog nooit gezoend. We stoorden ons daar niet aan, tot dat we wat ouder werden en ons realiseerden dat alle andere meisjes die we kenden over hun seksuele escapades begonnen te praten op het moment dat er geen jongens in de buurt waren. We begonnen na te denken over wat we misten en besloten om een paar jongens te vinden waar we mee konden rotzooien. Het enige probleem was dat we geen enkele jongen kenden waar bij we ons op ons gemak voelden.

Op een avond, toen ze bij mij logeerde, hadden we het over wat we moesten doen. We dachten erover om het bij jongens van andere scholen te proberen, of naar feestjes te gaan om te zien of dat zou werken. Maar we konden niets bedenken waar we ons prettig bij voelden. Er waren zoveel dingen die we konden proberen, maar we hadden het gevoel dat het eeuwen zou duren voordat we iets konden beleven zoals de andere meisjes bij ons op school. We wilden gewoon zo snel mogelijk ook zoiets meemaken.

Op dat moment maakte ze een grapje over dat wij dan maar moesten gaan zoenen. We lachten en lachten. Het was ongelofelijk hoeveel grapjes we konden bedenken over hoe wij seks zouden hebben. Maar hoe langer we erover grapten, hoe sterker het gevoel werd dat dit iets was dat ik wel wilde proberen. Toen ik haar tepels door haar shirt zag steken, wist ik dat het idee haar ook opwond.

Ik weet niet wat ik op dat moment dacht, of ik überhaupt wel nadacht, maar ik strekte mijn hand uit en liet een vinger over haar tepel glijden om te zien hoe het voelde. Ik dacht dat ze mijn hand weg zou slaan, maar ze sloot haar ogen en haalde diep adem. Ik bewoog mijn vinger omhoog en sloot mijn hand om haar stevige borst. Ik had geen idee wat ik aan het doen was, maar ik voelde de hitte in mijn lichaam terwijl ik met mijn ene hand haar borst zachtjes streelde, en met mijn andere hand mijn eigen.

Terwijl ik mijn hand over haar borst liet glijden, duwde ze tegen me aan en ik rook de geur van shampoo in haar haren terwijl het langs mijn gezicht gleed. De druk van mijn hand deed haar kreunen en ik voelde haar hete adem tegen mijn lippen. Ik leunde voorover om haar te kussen. Terwijl onze lippen elkaar raakten, voelde ik een elektrische schok door mijn ruggengraat gaan. Ik had nog nooit zoiets gevoeld, maar ik wilde meer.

Ik voelde haar tong tussen mijn lippen doorglijden en mijn mond in dansen terwijl ze haar hoofd schuin hield. Ik liet mijn tong langs die van haar glijden en realiseerde me dat dit de eerste tongzoen van mijn leven was. Ik wist niet wat er gebeurde toen ze mij naar het bed leidde, ze liet me op mijn rug liggen, waarna ze op me kroop. Ze liet haar rechterhand langs mijn zij glijden, naar mijn linker dij, en duwde hem zachtjes tussen mijn benen. Ze duwde haar vingertoppen tegen mijn slipje aan. Ik had in mijn hele leven nog nooit zoiets ongelofelijks gevoeld. Plotseling tilde ze haar hoofd op en keek geschokt in mijn ogen. Ze liet me haar vingers zien, die drijfnat waren van mijn slipje. Toen lachte ze en ze duwde mijn hand tegen haar slipje aan zodat ik kon voelen dat ook zij nat begon te worden.

De rest van de nacht ontdekten we elkaars lichamen op manieren waarvan ik tot dat moment nooit het bestaan had geweten. Het was het meest erotische moment van mijn leven en ik zal er nooit spijt van krijgen. Uiteindelijk vielen we uitgeput in elkaars armen in slaap, en ik had nog nooit zo diep geslapen als toen. We praatten nooit meer over die nacht, maar onze vriendschap werd sterker dan ooit. Zelfs tijdens onze studietijd waren we onafscheidelijk, en al onze vrienden dachten dat we geliefden waren. Ondanks het feit dat we ver van elkaar af wonen, houden we nog steeds contact. Zodra we de kans krijgen, boeken we samen een vakantie in een exotisch oord. Mijn man heeft er niets op tegen dat ik met haar op reis ga. Als hij echter zou weten over ons verleden, zou hij het waarschijnlijk niet kunnen uitstaan – seks met twee vrouwen is namelijk zijn grootste fantasie.

Duifje

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *