Vrijdag.

()

Vrijdag zal ze hem voor het eerst weer zien. Dat hebben ze woensdag afgesproken, tijdens een van die steeds vaker voorkomende telefoongesprekken. Alles in haar gloeit, tintelt en ze kan niet wachten tot het vrijdag is. Regelmatig glijdt haar hand over haar broeierige lichaam, over haar gewelfde borsten en dan langzaam naar beneden. Als haar vingers haar kutje raken, staat ze in brand. Nee, niet verder gaan, denkt ze. Ze wil dit ultieme genot bewaren voor vrijdag, voor haar minnaar. De gedachte aan hem, zijn mooie gespierde lichaam, zijn exotisch uiterlijk en zijn bijna dierlijke verlangen naar haar, doet haar blozen. Even laat ze toch haar vinger haar kutje binnenglijden. Door die aanraking begint ze te kreunen. Als om zichzelf te plagen en te sparen voor het grote moment, trekt ze tergend langzaam toch haar vinger terug. Haar kutje klopt…

En eindelijk wordt het dan toch vrijdag. Ze wordt wakker van de eerste zonnestralen die over haar bed strelen en haar huid lijken op te warmen voor wat er vandaag gaat gebeuren. Hoe zal het zijn hem weer te zien, te voelen? In zijn ogen te kijken, die haar vol lust opnemen.

Als ze ’s middags het parkeerterrein oprijdt van het hotel waar ze hebben afgesproken, ziet ze zijn auto al staan. Even stokt haar adem in haar keel. Het tintelende gevoel in haar lichaam vertelt haar dat er iets speciaals gaat gebeuren. Langzaam loopt ze naar binnen en noemt de afgesproken naam bij de receptie. De man vertelt haar dat haar partner al gearriveerd is en op kamer 603 op haar wacht. Glimlachend om de onwetendheid van de man bij de receptie, stapt ze gloeiend van verlangen de lift in. Net voor de deur sluit, stapt er achter haar een man in. Ze staat met haar rug naar hem toe, maar ze kan zijn aanwezigheid duidelijk voelen. Als ze in de spiegel kijkt om haar make-up nog even bij te werken, kijkt ze recht in de ogen van deze man. Hij neemt haar van boven tot onder op en laat zijn ogen even wellustig op haar borsten rusten.

Even schrikt ze, maar besluit hem dan met dezelfde blik op te nemen. Ze draait zich om en laat langzaam haar ogen over het lichaam van deze man gaan. Als ze in zijn ogen kijkt, ziet ze een verlangende blik. Ze voelt hoe haar huid gaat gloeien en voorzichtig beweegt ze zich in de richting van deze mysterieuze man. Hij komt langzaam naar haar toe en voor ze goed en wel weet wat er gebeurt, legt hij met een soepele, bijna niet voelbare beweging zijn hand op haar schouder en drukt zijn lichaam stevig tegen haar aan. Ze probeert haar mond te openen om te protesteren, maar hij fluistert in haar oor: “Ssst, zeg maar niets, geniet ervan…” Om redenen die ze nooit zal kunnen begrijpen, gelooft en vertrouwt ze deze man en ze sluit haar ogen.

Zacht streelt hij haar. Eerst haar lippen, haar hals en langzaam glijdt zijn hand naar haar borsten, waar haar tepels al hard zijn. Ze onderdrukt een kreun van genot. Als zijn hand nog verder naar beneden glijdt, onder haar rokje, komt het broeierige gevoel dat ze de hele week onderdrukt heeft, in één golf naar boven.

Vaag registreert ze dat de lift opengaat en dat er nog iemand in stapt. Daarna wordt de lift stilgezet en voelt ze nog een paar handen over haar lichaam gaan. Haar hart slaat een slag over. Ze herkent de handen van haar minnaar en doet even haar ogen open. Daar staat hij! Gespierd en mooier dan ooit. Hij glimlacht naar haar, als om te zeggen: Sluit je ogen, alles is goed. In een trance sluit ze haar ogen en laat de vier handen op haar lichaam hun gang gaan. De plekken op haar lichaam die door de chocoladebruine handen aangeraakt worden, lijken in brand te staan. Ze kreunt en kan zich dan niet meer beheersen. Ze scheurt de onbekende man de kleren van het lijf, pakt zijn geslacht en duwt het bij haar naar binnen. Even voelt ze pijn, daarna alleen nog maar genot.

Ze laat zich gaan en probeert haar gekreun niet meer te onderdrukken. Nog even, en ze komt. Ze sluit haar ogen om deze climax intens te kunnen beleven. Net voordat ze haar hoogtepunt bereikt, voelt ze hoe haar minnaar bij haar naar binnendringt en haar meevoert naar een climax. Ze kreunt en zucht van genot.

Als de deuren van de lift weer opengaan, zijn ze weer op de begane grond. Ze lopen het hotel uit en kijken elkaar nog één keer veelbetekenend aan als ze ieder in een andere richting weglopen.

Philip

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *