Douchecabine

()

Mijn tenen schuiven net de douchecabine in wanneer ik hoor hoe hij de trap op komt gelopen. Een tinteling schiet door mijn lijf. Met een beetje geluk komt hij bij me onder de douche staan. Iets te luid sluit ik de deur van de cabine achter me en wacht tot hij de badkamer in komt gelopen. Ik zet de kraan aan en laat de warme waterstraal mijn huid verwarmen. Het voelt aangenaam. Voorzichtig draai ik de knop in een warmere stand en blijf dan even wachten.

“Hey schat” zegt hij vrolijk wanneer hij de badkamer binnenkomt, “wat gaat hier voor iets lekkers gebeuren?” Plagerig spetter ik wat druppels over de douchedeur in zijn richting. Dan pak ik een flinke klodder doucheschuim en verdeel het over mijn blote lijf. “Kom je ook even?” Vraag ik op de meest ondeugende toon die ik bezit. Op zijn gezicht verschijnt een lach, een die ik herken uit duizenden. Terwijl ik het sop langs mijn borsten laat glijden bekijkt hij me van top tot teen. “Hoe kan ik hier nee tegen zeggen?”

In geen tijd begint hij zich uit te kleden. Vanachter het ietwat beslagen glas van de douchecabine zie ik hoe hij zijn T-shirt over zijn hoofd uittrekt. Ik zie hoe zijn broek de grond raakt en hoe hij zijn boxershort over zijn strakke billen heen trekt. Mijn ademhaling klimt zonder pardon naar een hoger niveau en mijn hand knijpt onopgemerkt in een van mijn borsten. Er gebeurt iets in mij wanneer hij zich uitkleedt. Het heeft een opwindende werking. Het is precies waar ik op gehoopt heb. Zodra hij zich omdraait, doe ik de deur een stuk open om hem binnen te laten. “Je hebt het aardig warm gemaakt” lacht hij. Hij moest eens weten hoe warm we het nog gaan krijgen.

“Dit is wel heel lekker thuiskomen” begint hij terwijl hij met zijn duim en wijsvinger mijn kont vastpakt. Liefkozend drukt hij een zoen op mijn lippen. Uit zijn keel klinkt een zacht ‘hm’ geluid. Even kijk ik hem aan en zak dan door mijn knieën. De warme waterstralen dwalen over mijn haren, richting mijn schouder en via mijn rug naar mijn billen waar ze uiteindelijk van me af vallen. Enkele centimeters van mijn gezicht bevindt zich zijn stijve. De druppels glijden over hem heen en zijn hand streelt zacht over mijn wang. Hij verdient dit. Met beide handen pak ik zijn pik vast en laat dan mijn tong over zijn top glijden. “Dit begin, is zo lekker” hijgt hij, “het voelt zo warm en goed.”

Vol zelfvertrouwen ga ik verder en laat hem zo ver verdwijnen als mijn mond toelaat. De smaak van zijn voorvocht mengt zich over mijn tong. Het maakt me hongerig naar meer. Mijn linkerhand laat ik afdwalen naar zijn billen, zijn billen die ik vol overgave begin te kneden. Hij kreunt, het is duidelijk dat de nieuwe houding hem bevalt. Voorzichtig laat ik mijn vingers tussen zijn billen in verdwijnen en begin speels wat druk uit te oefenen tegen zijn achterste. Hij lacht, maar op een manier die ondeugend is en aangeeft dat hij stiekem geïnteresseerd is. Mijn ogen schieten naar boven, ik bijt op mijn onderlip en terwijl ik hem strak aankijk breng ik mijn wijsvinger naar mijn mond om te bevochtigen. Op zijn beurt bijt hij op zijn onderlip en gooit dan zijn hoofd naar achteren. Ik heb goedkeuring. Hij is in stemming.

Opnieuw vul ik mijn mond met zijn mannelijkheid. Deze keer laat ik mijn vinger niet alleen tegen zijn achterste aandrukken, maar laat ik hem voorzichtig naar binnen glijden. Het gekreun dat over zijn lippen rolt, galmt door de badkamer. Zijn handen begraven zich diep in mijn haren en houden een stevig ritme aan. Mijn zuigkracht neemt af en aan en mijn vinger beweegt langzaam in zijn achterste. “Fuck” hijgt hij ongecontroleerd.

Hij haalt een hand uit mijn haren en plaatst hem tegen de natte tegelwand om zichzelf te ondersteunen. Gedreven op zijn aanmoediging ga ik verder. Ik lik, smak, kwijl en slobber tot zijn spieren beginnen te trillen en zijn ademhaling out of controle is. De hand die zich met mijn haren heeft gevuld begint heftig te knijpen. Ik zou zweren dat ik plukken haar verlies. Zijn vuist slaat een paar keer wild tegen de tegelwand en hij leunt steeds verder voorover. Hij weet niet waar hij het zoeken moet en ik heb hem precies waar ik hem hebben wil. Hij komt klaar.

Zijn anus pulseert om mijn vinger en ik laat zijn sperma over mijn tong gutsen. Buiten adem hijg ik met hem mee. Aan mijn haren trekt hij me omhoog en begint me hevig te zoenen. Het is geil. Bijna dierlijk. Zonder pardon drukt hij me tegen de tegels en begint aan een van mijn tepels te zuigen. Een gil verlaat mijn keel. Wanneer ik naar beneden kijk zie ik dat hij opnieuw hard wordt. We zijn nog niet klaar. Nog lang niet. Na enkele gelukzalige minuten van plagerige hapjes in mijn tepels pakt hij mijn rechterbovenbeen vast en klemt hem om zijn middel. Zijn natte eikel drukt tegen mijn schaamlippen en voor ik er erg in heb laat hij hem erdoorheen glijden. Bij iedere beweging verlang ik meer naar hem. Ik wil hem voelen, heel diep voelen.

Hij pakt zijn pik vast en drukt hem eindelijk naar binnen. Dan plaatst hij beide handen om mijn middel en houdt me op mijn plek terwijl hij begint te stoten. De douchecabine vult zich met stoom, het is ondertussen onmogelijk om nog door het glas heen te kijken. Mijn natte haren zitten als stroken om mijn gezicht geplakt en de hete druppels weerkaatsen van de bovenkant van zijn hoofd. De enige verkoeling die ik krijg zijn de koude natte tegels die tegen mijn rug aandrukken. “Buk voor me” gromt hij dan geheel onverwachts in mijn oor.

Gewillig draai ik me om en duw mijn kont geil in zijn richting. Met beide handen pakt hij mijn billen vast en knijpt keihard om ze iets uit elkaar te trekken. Dan voel ik hoe hij opnieuw naar binnen glijdt. Met mijn handen leun ik tegen de muur en doe mijn best om te blijven staan terwijl hij op me in dreunt. Luidkeels kreun ik, mijn keel voelt er zelfs gevoelig van. Hij zit precies tegen de lekkerste plekjes van binnen en de hete douchestraal op mijn onderrug voelt als kleine tintelingen. Bij iedere dreun geniet ik van het geluid van onze lichamen die tegen elkaar klappen. Mijn billen voelen beurs, fijngeknepen. De vingers van mijn vrije hand vinden mijn klit en ik begin opgewonden rondes te maken. Er zijn er maar een paar voor nodig, dan voel ik de hitte al aankomen van ver.

Mijn benen beginnen te tintelen. Mijn spieren spannen zich aan en voor ik er erg in heb knal ik uit elkaar. Ik kom klaar, genadeloos hard. Bij iedere stoot die hij nog geeft, lijkt het gevoel toe te nemen. Het neemt me over. “Je bent zo strak nu, ik kom!” Schreeuwt hij luid door de badkamer. Ik hoor het amper. Ik voel me high. High van de seks, van mijn orgasme en van alle stoom om ons heen. Nog een laatste stoot voor hij zich voor de tweede keer leegt. Eenmaal bijgekomen knuffelt hij me stevig.

“Shit wat lekker zeg. Ik heb het bloedheet nu.” Zucht hij terwijl hij een poging doet om de douchecabine een stuk open te zetten. In de spiegel valt niet meer te kijken, de gehele badkamer is bedekt met hitte. Natte dampende hitte. “Geef de deur even een tik” opper ik nog steeds hijgend. Zacht geeft hij de badkamerdeur een zetje om frisse lucht binnen te laten.

Amper twee seconden later begint het brandalarm op de overloop te loeien. Dit was echt een verdomde hete douche.

Dorien

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Douchecabine

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *