Collectief 1.2

()

Al jarenlang draag ik Natuurmonumenten een warm hart toe. Ik ben een natuurliefhebber op alle fronten. Toen ik dan ook als actief lid een verzoek kreeg of ik wilde collecteren voor de vereniging, kon ik niet weigeren. Je moet nu eenmaal iets doen voor het goede doel. Dat hoort bij het leven.

Daarom loop ik op een winderige zaterdagmorgen met een groene collectebus door de wijk Wittevrouwen in Utrecht. Een prachtige stad overigens. Collecteren is ronduit een saaie aangelegenheid. Daarom probeer ik in mijn benadering naar de mensen wat variatie aan te brengen. Ik ben geen man die steeds hetzelfde riedeltje oprakelt terwijl ik collecteer. Nee. Dat is me te saai. Ik probeer bij iedereen persoonlijk over te komen. “Hallo mijnheer, ze staan er mooi bij, uw roosjes en uw viooltjes tuintje, hoor. Volgens mij bent u een groot natuurliefhebber.” Als hij dan twee euro in de bus gooit, bedank ik hem namens moeder natuur. Of namens de schepper van hemel en aarde als ik denk dat het een gelovig man betreft. Eigenlijk weet ik altijd wel iets persoonlijks te verzinnen.

Tot ik aanbel bij een wel erg bijzondere woning. Het huis ademt een mystieke, bijna wellustige sfeer uit. In de tuin heeft het onkruid ruimschoots gewonnen van de schoffel en op de vensterbank ontwaar ik een vingerplant, een vrouwentong en een bloeiende komkommerplant. Daarboven aan het kozijn hangt een drietal plankjes aan roze touwtjes. Op die plankjes figureren rondbuikige Boeddhabeeldjes, rondborstige zeemeerminnen, potjes met wierookstokjes en andere oosterse snuisterijen. Daarnaast staan twee sierlijke wijnflesjes in rieten mandjes en een paars apparaat dat op een vibrator lijkt. In een gammel kruiwagentje tenslotte, vervoert een kaboutertje een enorme stijve lul… Grinnikend neem ik alles in me op en vraag me nieuwsgierig af wie ik in dit huis zal treffen.

Het duurt even voor er wordt opengedaan. Eerst hoor ik iemand de trap af dalen, dan hoor ik wat gerommel met sleutels in jaszakken en tenslotte wordt het slot van de deur opengedraaid. Terwijl de deur zich opent, lees ik het naambordje onder de brievenbus: Fam. Zoetepruim. “Nee… Dat zal toch niet,” denk ik bij mezelf… Als de deur eenmaal geopend is, zie ik een prachtige, blonde vrouw in de deuropening staan. En ik herken haar direct. Het is de moeder van Lisanne. Van MooieLisanne, één van mijn MyLust- volgsters voor wie ik diverse erotische verhaaltjes heb geschreven. En moederlief smulde er gulzig van mee, heb ik van Lisanne begrepen.

Voor de eerste keer vandaag sta ik even met mijn mond vol tanden. Ik kijk de vrouw met nederige maar geile ogen schaapachtig aan. Ze draagt een lichtblauwe badjas die ze waarschijnlijk in allerijl heeft aangetrokken. De ceintuur heeft ze in de haast niet vastgeknoopt, zodat ik haar fraaie ronde tieten weelderig in haar badjas zie hangen. Vol bewondering staar ik naar de indrukwekkende spleet tussen haar borsten. En in haar diepe decolleté aanschouw ik een stukje van de donkerbruine kring rond haar tepel. Haar priemende punten tekenen duidelijk af in haar dunne, zijden kledij. Glimlachend trekt ze haar badjas iets zorgvuldiger over haar lichaam en kijkt me verontschuldigend aan.

“Sorry hoor, mijnheer,” zegt ze droog. “Maar ik kom net onder de douche vandaan gerend; ik moest me nogal haasten. Maar zegt U het eens, wat kan ik voor U betekenen?” Vraagt ze. “Oh ja… Goedemorgen, uh, middag mevrouw,” brabbel ik dan maar als ik me enigszins herstel. “Ik kom bij U langs voor de jaarlijkse collecte van Natuurmonumenten. Zo te zien heeft moeder natuur U goed bedeeld, dus ik hoop oprecht dat U een gulle bijdrage wilt doneren aan onze vereniging.” Zo dat ging lekker. “Natuurlijk schat,” lacht mevrouw Zoetepruim vriendelijk. “Ik ben gek op natuurschoon. Kom maar even binnen, want de wind staat pal op de voordeur. Die kou mag van mij wel buiten blijven.” Ik stap over de drempel het gangetje in en sluit de deur achter me. Op de deurmat blijf ik staan.

“Loop maar door hoor,” roept mevrouw dan vanuit de woonkamer. “Het kan wel even duren. Ik moet even mijn portemonnee opsporen. Dat kreng is weer eens weggelopen.” Ik stiefel nieuwsgierig de kamer binnen en zie tot mijn verbazing haar dochter Lisanne op de grote hoekbank zitten. Ze leest aandachtig een verhaal op haar mobiel. “Kut man.” Denk ik bij mezelf. “What the fuck… Zit ik in Bananasplit? Is dit in scene gezet?” Ik kijk Lisanne aan en groet haar. Glimlachend kijkt ze mijn richting uit en komt overeind. Ze reikt me beleefd de hand. “Hoi, ik ben Lisanne.” Zegt ze vriendelijk. “Aangenaam kennis met U te maken.”

“Insgelijks Lisanne,” zeg ik grijnzend. “Ik ben Joey, je zou me ondertussen goed moeten kennen.” Lisanne kijkt me aan met grote, vragende ogen. “Joooooeeeey?” Zingt ze juichend. “De geile verhalenschrijver van MyLust?” Haar ogen glinsteren. “De enige echte,” zeg ik lachend. “Wow, wat toevallig… Je ziet er helemaal niet uit als vijfenveertig. En je bent best sexy, ik vind je wel knap.” Ze zucht diep en we kijken elkaar even recht in de ogen.

Lisanne is oogverblindend mooi. Haar felblauwe ogen stralen als diamanten en vormen samen met haar prachtige gezicht een sprankelend kunstwerk van moeder natuur. Lange, blonde haren golven sexy over haar schouders. Met haar rode lippen betovert ze me binnen enkele seconden. Ze draagt een oude versleten spijkerbroek met daarboven een uiterst krap Ramones-T-shirtje. “Wil je wel geloven dat ik net een verhaal van je aan het lezen was.” Zegt Lisanne ondeugend. “En het is weer genieten. Ik ben al weer zo geil als een konijn geworden van dat schunnige verhaal van je.” Glimlachend geniet ik van het compliment. En ik kan aan Lisanne zien dat ze inderdaad al aardig is opgegeild. Haar harde tepeltjes prikken bijna door haar T-shirtje heen. En haar blik is sexy. Van opwinding kijkt ze licht loensend uit haar ogen. Mijn pik, al opgestijfd vanwege de eerdere confrontatie met Lisanne ‘s moeder, zet zijn groeispurt vrolijk voort. Totdat hij bijna uit mijn broek barst van vreugde.

“Hihihi, je bent echt een smeerlapje hè, Joey.” Zegt Lisanne grinnikend als ze de enorme bobbel in mijn broek gadeslaat. Zonder zich te bedenken doet Lisanne een stap naar voren en drukt haar handpalm vol op mijn stijve roede. “Olala,” roept ze lachend. “Dacht ik het niet. Je pik is zo hard als een honkbalknuppel. Volgens mij ben je zo geil als een stier.” Ik kijk Lisanne aan als een betrapte puber en haal mijn schouders op. “Sorry, Lisanne… Ik kan het niet helpen. Ik ben nu eenmaal niet van steen, mop.” Lisanne tovert een sensuele glimlach op haar mond, pakt mijn jas bij de kraag en laat hem langs mijn schouders op het tapijt glijden.

“Ik ook niet, lieverd…” Zucht ze zachtjes. Tot mijn verbazing gaat Lisanne gewoon verder met het uitkleden van haar prooi. Ze pakt mijn sweater met twee handen aan de onderkant beet en trekt hem – alsof het de gewoonste zaak van de wereld is – over mijn hoofd. Als een slaafse baby steek ik mijn armen gewillig in de lucht en laat haar begaan. Tot ik met ontbloot bovenlichaam midden in de kamer sta. Lisanne ‘s warme handen glijden over de flanken van mijn lichaam en ik sluit berustend mijn ogen. Dan voel ik dat ze haar hand weer op mijn stijve legt. Ze zoent me op de mond en likt mijn lippen. Ik had nooit kunnen vermoeden dat collecteren voor Natuurmonumenten zo spannend kon zijn. Net als ik mijn tong in haar rode mond wil duwen komt Lisanne ‘s moeder de huiskamer weer binnenwandelen. Ze heeft na een paar minuten zoeken toch haar portemonnee gevonden. Even baal ik als een stekker en ik vermoed dat hiermee de kous wel af is. Maar niets is minder waar.

“Hoi mam… Het is Joey…!” Roept Lisanne opgewekt. “Je weet wel. Joey van Agteren. Van die geile verhalen op MyLust.” Orakelt Lisanne “Echt waar???” Vraagt Lisanne ’s moeder enthousiast terwijl ze een paar euro in de collectebus dumpt. “Wat een toeval. Of heb je dit allemaal beraamd, Lisan…?” Lisanne ‘s moeder zet haar mooiste glimlach op en komt direct op ons afrennen. “Ik ben trouwens Tessa, de moeder van Lisanne,” zegt de vrouw des huizes opgewonden terwijl ze me een hand geeft. “Man, man… Ik heb zo ontzettend genoten van je verhalen. En ik ben er zo bloedgeil van geworden. Toen ik dat verhaal las over dat strandtentje, heb ik tegen Lisanne gezegd dat de schrijver me mocht neuken als ik hem ooit tegen zou komen.”

Even weet ik niet wat ik moet zeggen. Zoals het er nu uitziet, ga ik aangerand worden door twee vrouwen. Ik neem snel een besluit. Ik geef me over en ga er van genieten. Terwijl Lisanne haar tong in mijn mond laat glijden, gaat Tessa achter me staan en duwt haar kutje strak tegen mijn achterwerk aan. Ze heeft haar badjas ondertussen losgegooid en ik voel haar harde spenen op mijn schouderbladen drukken. Dan pakken haar handen mijn riem beet. Soepel gespt ze het los, opent het knoopje van mijn spijkerbroek en ritst mijn gulp open. Dan verdwijnt haar hand in mijn onderbroek en pakt ze mijn zwengel stevig vast. Met haar andere hand grijpt ze mijn ballen en laat ze als een goochelaar door haar lenige vingers rollen. Tessa laat me even los en stapt achteruit om zich te ontdoen van haar badjas. Lisanne begeleidt me tegelijkertijd richting de kolossale hoekbank. Al tongend laat ik me achterover vallen op de bank en voel ik dat mama me bevrijdt van mijn broek, mijn slip en mijn schoenen. Dan pakt ze mijn pik weer beet en streelt met haar zijdezachte handen voorzichtig het voorhuidje en mijn kletsnatte topje. Ze begint m’n eikel te likken en ik voel mijn keiharde pik in zijn volledige lengte in haar keel verdwijnen. Er giert een rilling door mijn lijf waardoor ik even mijn tong uit de hete mond van Lisanne trek.

“Godverdomme,” kreun ik. “Sorry Lisanne, maar dit is zo fuckin’ geil…” Lisanne kijkt ietwat afgunstig omlaag en ziet haar moeder uit alle macht aan mijn wapen zuigen. De slierten geil hangen al aan haar kin en jaloers als Lisanne is, wil ook zij mijn pik proeven. Ze voegt zich bij haar moeder en samen likken en zuigen ze mijn pik binnen één minuut bijna tot een hoogtepunt. Totdat Lisanne geen zin meer heeft om mijn lul te delen. “Nou wil ik hem afmaken, mama. Ga jij maar even met jezelf spelen.” Roept Lisanne bits tegen haar moeder. “Joey is tenslotte mijn MyLust-vriend.”

Tessa laat mijn pik voor wat het is en maakt ruimte voor haar losbandige dochter. Als Tessa opstaat, zie ik haar prachtige, kaalgeschoren doosje pas goed. Een perfect kutje met milde schaamlipjes. Schaamlipjes die glimmen van het geil. Mama is heet, bloedheet. Als ze ook nog eens moet toekijken hoe dochterlief mijn harde worst in haar mond neemt, wordt dat alleen maar erger. Spontaan begint Tessa zich te vingeren. Ik hoor haar kutje luidruchtig soppen en krijg al snel een onmetelijke honger naar Tessa’s sappige spleet. Ik kijk haar even aan met smachtende ogen en de boodschap komt over. Sneaky komt Tessa naar me toe sluipen en plaatst haar zalige kutje recht boven mijn mond. Ze zet haar knieën aan weerszijden van mijn hoofd en laat haar lichaam langzaam zakken. Totdat ze haar fris gewassen gebakje op mijn mond perst. Ze draait met haar kittelaar voorzichtig een paar rondjes over mijn tong en begint al gauw te kreunen en te piepen. Steeds sneller schuift ze haar harde klit over mijn lippen en daarbij begint ze steeds luider te ademen.

Ik sta ondertussen op het punt om te gaan spuiten. Lisanne zuigt mijn pik zo verdomd lekker dat ik mijn zaad voel koken in mijn ballen. Het is alsof ik in een achtbaan zit. Ik word heen er weer geslingerd tussen moeder en dochter. Tussen het zalige, zijdezachte kutje van Tessa en de moorddadige pijpkunsten van Lisanne. “Godverdomme. Ik ga bijna komen,” roep ik dan luid. “Ik ook,” gilt Tessa en ze laat zich trillend voorover vallen terwijl ze haar kut als een kletsnatte zwabber over mijn gezicht schuift. Ik zet mijn nagels in haar kont en duw haar trillende kut zo strak mogelijk tegen mijn mond, zodat ik mijn tong diep in haar holletje kan duwen. De zoete smaak van haar kutsap is voor mij de druppel die mijn emmer doet overlopen. Ik voel aan mijn tintelende ballen dat mijn orgasme aanstaande is. En terwijl ik de tieten van Tessa beetpak en haar harde spenen door mijn vingers laat rollen kom ik klaar. Een forse hoeveelheid sperma stroomt weldadig Lisanne ‘s mooie mondje binnen, terwijl ik nog steeds geniet van de honingzoete smaak van Tessa’s kutje op mijn tong.

Liters zaad lijken mijn pik te verlaten en het tekent de properheid van Lisanne dat ze geen druppel morst. Als mijn pik helemaal leeggespoten is, blijft Lisanne nog even heerlijk op mijn pik zuigen. Met een glimlach op haar gezicht en haar ogen op me gericht, slikt ze de maaltijd gulzig door. Geil en voldaan komt Lisanne overeind, ze kust me op mijn buik, op mijn borst, zuigt even venijnig aan mijn tepels. Daarna schuift ze haar tong weer in mijn mond. Ik sluit mijn ogen en voel mijn pik alweer groeien. Wat kan Lisanne heerlijk tongen. Ze schuurt haar natte doosje tegen mijn paal en kijkt me aan met glazige ogen. “Wil je me neuken?” Fluistert ze in mijn oor. “Wil je me heel hard nemen, ik wil dat je me niet ontziet. Neuk mijn kut helemaal gaar. Wil je dat doen…?”

Als ik in haar bloedgeile ogen kijk, kan ik natuurlijk niet weigeren. “Absoluut schatje.” Antwoord ik. “Ik doe alles voor je. Maar ik moet mezelf eerst even oppeppen. Ik ben natuurlijk geen achttien meer, hè…” Na deze opmerking klinkt vanaf de hoek van de bank een schaterende lach. Het is Tessa die als een neergeslagen bokser aan het bijkomen is van haar wervelende orgasme “En dat is maar goed ook, Joey.” Roept ze grinnikend. Ik voel me net een kooivechter die moet bijkomen van de eerste ronde.

Lisanne is echter nog zo fit als een hoentje en heeft absoluut geen geduld meer. En terecht. Ze trekt haar T-shirtje uit en ook haar broek gooit ze snel van haar mooie kontje. Als ze sierlijk uit haar stringetje springt, is bij mij de gevoelige snaar weer geraakt. Ik kijk vol bewondering naar dit prachtige vrouwmens en besef maar al te goed dat mijn missie om de natuur te steunen een waardevolle is. Wat heeft de natuur toch prachtige schepsels voortgebracht. Zie hier het ultieme resultaat in de vorm van Lisanne. Wulpse, stevige tieten, voorzien van keiharde roze punten. Een smetteloos kutje dat me vragend aankijkt om geneukt te worden. Haar betoverende, strakke schaamlipjes glinsteren als pas gepoetst zilver in het zonlicht en lachen me wellustig toe. En wat kan ze seksen, die Lisanne. Ze heeft me net bijna naar een andere wereld gepijpt en nu verdient zij als dank een flinke afstraffing.

Wordt vervolgd…

Joey

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *