Collectief 2.2

()

Een smetteloos kutje dat me vragend aankijkt om geneukt te worden. Haar betoverende, strakke schaamlipjes glinsteren als pas gepoetst zilver in het zonlicht en lachen me wellustig toe. En wat kan ze seksen, die Lisanne. Ze heeft me net bijna naar een andere wereld gepijpt en nu verdient zij als dank een flinke afstraffing.

Hoewel ik meer een romantisch type ben, moet ik me nu van mijn brute kant laten zien. Voor Lisanne doe ik het graag. Deze jongedame is bloedgeil en kan absoluut niet wachten. Om mij op te hitsen begint Lisanne uitdagend met haar kale poesje te spelen. Ze likt haar vingers en duwt langzaam haar natte middelvinger in en uit haar verrukkelijke kut. Daarbij kijkt ze me geil aan en ze likt uitdagend haar lippen. Haar tepels duwt ze sensueel tegen haar tong. Lisanne ‘s opzet lukt. Mijn pik is weer keihard en klaar voor de volgende krachtmeting. Als herboren spring ik van de bank, klem mijn armen krachtig om Lisanne ‘s lichaam en pak haar ruw bij haar polsen. Venijnig druk ik haar bovenarmen strak op haar rug. Lisanne piept het uit van de pijn. Dan druk ik mijn harde staaf tegen haar vochtige bilnaad en duw haar als een krijgsgevangene naar het aanrecht in de keuken. Op datzelfde moment komt Tessa aangelopen met in haar handen twee paar handboeien.

“We zetten haar vast aan het aanrecht,” zegt Tessa met een duivelse grijns op haar gezicht. Lisanne kreunt en steunt gelaten als ik haar in de boeien sla en laat zich zonder tegenstribbelen vastketenen aan het aanrecht. Ik duw haar benen uit elkaar, klik de boeien om haar enkels en duw mijn eikel tegen haar dampende schaamlipjes. Ze is bloedheet, bij de geringste aanraking trilt haar kutje als een onderkoeld poesje. Als ik mijn vinger in haar kontgaatje duw, beeft haar onderlijf alsof ze al gaat komen. “Neuk me Joey,” kreunt Lisanne vol ongeduld… “Neem me nu…! In mijn kut… En doe het hard… Keihard…”

Vol verlangend kijkt Lisanne over haar schouder en ziet hoe haar moeder mijn stijve begint te likken. Tessa’s tong glijdt zachtjes over mijn eikel, maar al snel neemt mama mijn ontketende paal helemaal in haar mond. Ze zuigt er aan als een paling aan een worm en ik moet oppassen niet voor mijn beurt te gaan spuiten. Ik tol op mijn benen van wellust totdat moeders het welletjes vindt. “Zo… Die lul is nu hard en glad genoeg,” zegt ze tevreden. “Geef dat meisje nu de afstraffing waarnaar ze verlangt.” Ik pak Lisanne stevig bij de haren en trek haar hoofd naar het mijn. Ik kus haar op de lippen en werk mijn tong diep in haar mond. Dan plaats ik mijn eikel voor de ingang van haar gleuf en pomp hem vervolgens in één keer diep in haar hete, romige kut. Venijnig kneed ik haar keiharde tepels totdat ze begint te kreunen van de pijn. Dan zet ik mijn stijve paal in beweging. Eerst rustig, maar al gauw voer ik het tempo op tot een niveau waar zelfs een Duracell – konijntje jaloers op zou zijn. Lisanne ‘s knieën beuken onophoudelijk tegen het aanrechtkastje en ze zakt bijna door haar benen van geilheid. Mijn ballen kletteren onophoudelijk tegen haar trillende kontje. Piepend en kreunend ondergaat Lisanne haar zelfgekozen kastijding totdat ze begint te gillen van genot.

“Dit is lekker…!” Schreeuwt ze. “Neuk me… Neuk me kapot!” Giert ze luid. “Ik ga je godverdomme kapot neuken, geile hoer!” Schreeuw ik terug. En terwijl ik keihard blijf stoten, grijp ik haar kut aan de voorkant en wrijf met mijn middelvinger ritmisch over haar spekgladde kittelaar. Lisanne krimpt ineen van wellust en raakt de controle over haar ademhaling volledig kwijt. Zuchtend en kermend hapt ze naar lucht. Haar kontje begint te schudden en ze beweegt haar stijve knobbeltje steeds sneller over mijn middelvinger. Haar ademhaling stokt en haar lichaam begint te beven. “Ik ga komen…!” gilt ze luid. “Godverdomme, ik ga komen.”

Ik pak haar bij de heupen en druk haar achterwerk strak tegen me aan. Haar kutje lijkt op hol geslagen en mijn pik die zich diep in haar doosje bevindt, vibreert mee op de intense ejaculatie van Lisanne. Dan trek ik mijn knots uit haar kut om me voor te bereiden op mijn eindschot. Het zaad klopt al op de deur. Zwetend stoot ik mijn pik voor de laatste keer keihard in haar druipende wak. En het is maar net op tijd want ik voel een stortvloed van sperma door mijn staaf gieren. Haar trillende doosje zuigt mijn zaad gulzig naar binnen en pas als de lawine is gestopt, komt Lisanne weer tot rust. In mijn ooghoek zie ik Tessa, wijdbeens hangend op een keukenstoel genieten van de voorstelling. Zo geil als een toeter heeft ze toegekeken hoe haar dochter werd geneukt. En gelijktijdig heeft ze zich aardig op gang gevingerd. Voor de finishen touche heeft ze mij nodig.

“Nu is het mijn beurt, schat…” Zucht ze geil. “Ik wil je vingers in mijn kutje, Joey. Ik wil die vingers in mijn gruizige doos voelen; die vingers waarmee je die geile verhalen typt.” Ze spreidt haar benen, pakt mijn hand beet en duwt mijn vingers zonder omweg in haar kletsnatte, weid geopende doos. “Kom op, Joey… Vinger me.” Prevelt ze smekend. “Ik ben zo geil als een stoephoer… Maak me af!” Ik schuif drie vingers zo diep mogelijk in haar kutje en merk al snel dat ik met mijn middelvinger haar G-spot te pakken heb. Tessa slaat haar hoofd in haar nek en sluit bibberend haar ogen. Haar kutje tintelt van genot terwijl ik haar favoriete plekje intensief bevoel. Met mijn duim druk ik op haar kittelaar en met mijn tong zoek ik de hare. Wild schuddend begint ze te kermen en kijkt ze me aan met waterige, bijna schele ogen. Dan slaat ze haar hoofd weer in haar nek. Ze hapt naar lucht en haar bovenbenen beginnen te trillen.

“Uh, ja, ah ja. Stop! Neuken kalf!” kermt ze luid. Krachtig pakt ze mijn hand beet en drukt hem vol op haar pruim. Ze klemt haar benen krachtig om mijn hand en komt bevend en kreunend klaar. Zelfs als ze klaar komt, dan is Tessa nog knap. Net als haar dochter trouwens, die nog steeds in de handboeien hangt. Als Tessa is bijgekomen van haar orgasme, pak ik de sleutels en bevrijd Lisanne uit haar benarde positie. Wulps en met glazige ogen kijken beide vrouwen me aan. Moegestreden sjokken we naar de woonkamer. Als we gaan zitten en ik mijn onderbroek wil aantrekken kijken zowel Lisanne als haar moeder me sceptisch aan. Ik kijk omlaag en zie dat mijn pik in een miezerig doorgekookt worteltje is veranderd. “Er zit geen leven meer in. Ik ben twee keer gekomen.” Zeg ik verontschuldigend tegen de dames. Vertwijfeld kijk ik ze aan. “Wat…?” zeg ik weifelend. “Ik moet nu echt verder met mijn wijk. Er zijn nog meer mensen die graag geld aan de vereniging Natuurmonumenten willen doneren.”

Lisanne en haar moeder wuiven het betoog echter achteloos weg. “Dat dacht ik niet, geile fantast…” Lacht Tessa met zoenende lippen. “Ik ben verliefd op je verhalen geworden en nu ook op jou. En op die ‘fuckin’ dick’ van je. Je komt hier niet weg voordat dat je mij hebt geneukt.” De twee sloeries komen overeind, pakken me beet bij mijn armen en mijn benen en leggen me languit op de bank. En als ik zie hoe Lisanne en Tessa poedelnaakt om me heen dartelen, merk ik dat dit tafereel me enorm opwindt. Zelfs na twee orgasmes. De ronde tieten van Tessa met die prachtige, donkerbruine spenen en die prille borsten van Lisanne zal ik nooit meer vergeten. En dan die heerlijke gladgeschoren kutjes. Toch kijk ik er wel van op hoe gemakkelijk mijn jonge heer opnieuw begint te groeien. Lisanne en Tessa hebben dat natuurlijk ook in de gaten. “Zie je wel, Lisanne. Die pornoschrijver van jou is nog lang niet uitgeput. Zijn pik is volgens mij onverzadigbaar. Zie dat kreng eens groeien!”

Lisanne ‘s moeder pakt mijn opstijvende pik vast en laat hem geraffineerd door haar warme handen glijden. Haar mooie lange vingers strelen voorzichtig mijn kloten en ze rolt subtiel mijn voorhuid enkele keren over mijn eikel. Een golfje voorvocht ontsnapt al aan mijn glimmende eikel. Dan neemt ze mijn ballen voorzichtig in haar mond en zuigt er aan. Totdat mijn bloeddoorlopen lul weer zo hard is als beton. “Zo,” zegt ze voldaan. “Die is er weer klaar voor.” Tessa zet haar rechterknie naast mijn dijbeen op de bank en alsof ze een hengst beklimt, gooit ze haar linkerbeen vervolgens over mijn lichaam. Haar kut belandt zodoende precies op mijn rechtopstaande pik. Vervolgens schuift ze haar keiharde kittelaar een paar keer ruw over het topje van mijn lul. Tessa kreunt goedkeurend. Ze is nog steeds geil, botergeil. Dan lift Tessa haar onderlijf een stukje omhoog en laat zich vervolgens zuchtend over mijn stijve fallus glijden. Mijn pik schuift langzaam maar soepel naar binnen. Diep in haar zompige kutje. “Mm… Zo gaat ie goed… Zo gaat ie beter… Die pik lijkt wel een meter…” Zingt ze zachtjes.

Dan begint Tessa me te neuken. In een laag tempo schuift ze haar aalgladde kittelaar over de gehele lengte van mijn pik; vanaf mijn ballen tot mijn eikel en weer terug. Daarbij kijkt ze me hongerig aan. Terwijl ze het tempo opvoert, pak ik haar zware tieten en knijp fanatiek in haar donkerbruine spenen. Tessa ragt ondertussen onvermoeibaar door en wordt geiler en geiler. Als een ballerina danst ze op mijn pik. Onverwachts sla ik keihard op haar billen en duw gelijk mijn middelvinger in haar spekgladde anus. Ze lift haar kontje even op, zucht diep en laat zich dan weer soppend over mijn paal zakken. Tot hij weer diep in haar doosje roert. Ik geniet volop en zie haar ronde tieten onbeteugeld boven mijn gezicht bengelen. Haar geile ogen kijken gulzig op me neer.

In mijn ooghoek zie ik dat ook Lisanne zich in de strijd gaat mengen. Ze klimt op de bank en ik voel haar druipende doosje plotsklaps op mijn mond neerdalen. Zonder aarzeling begin ik haar kut te likken. Haar klitje is glad en stijf. Ze geurt als een perzik en haar clitoris schurkt in rap tempo over mijn tong. Wat is dat meisje heerlijk geil. Ik hoor haar piepen en zuchten totdat plotseling haar trillende kut openbarst als de Vesuvius in zijn actiefste periode. Schokkend en bevend komt Lisanne tot een kletsnat orgasme. Het is voor mij de bekende druppel; ik houd het ook niet meer. Tessa rijdt op mijn pik alsof haar leven ervan af hangt en het overmatige kutsap van haar dochter sijpelt over mijn kin omlaag. Klotsend voel ik het hete sperma door mijn pijp gutsen en met gezwinde spoed stroomt mijn kersverse voorraad de hete kut van Tessa binnen. En het gaat nu snel want ook Tessa belandt in een orgasme die zijn weerga niet kent. Ze laat zich voorover vallen en tongt haar dochter innig. Allebei schokken en trillen ze nog even na totdat de rust in huize Zoetepruim zich weer langzaam herstelt. “Ik had dit niet willen missen, dames,” zeg ik iets later terwijl we ons weer aankleden.

“Ik kan wel stellen dat het met de staat van de natuur in Utrecht wel goed zit. Een centje ophalen voor een goed doel is leuk, maar als de vrouwen in natura gaan doneren, dan wordt het pas echt interessant. Ik ga er weer vandoor. Tot volgende week. Dan kom ik langs voor de collecte van de dak- en thuislozen. Ik verheug me er nu al op!”

Joey

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Collectief 2.2

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *