Beste speeltje

()

Fris onder de douche vandaan en in mijn ondergoed sta ik in de slaapkamer met Vera te kletsen. Ze begint net te vertellen over haar vakantie wanneer hij de slaapkamer in komt gelopen en een berg met speeltjes op het bed gooit. “Lieve Vera, ik wil absoluut niet arrogant zijn, maar zou je misschien eerst ergens anders schoon kunnen maken? Het is een lange week geweest en ik wil van mijn vrouw genieten.” Met stomheid geslagen kijkt ze me aan en ik haal mijn schouders op. “Natuurlijk, geen probleem” antwoordt ze. “Hier, gebruik deze maar, voor de zekerheid.” Zegt hij, doelend op de oordopjes die hij omhoog houdt.

Vera haar blik dwaalt over de speeltjes die hij zojuist op het bed heeft gegooid en ze neemt de oordopjes aan. “Prima, veel plezier.” Lacht ze. Zodra de slaapkamerdeur dicht valt kijk ik hem aan. “Heb je haar nou weggestuurd om seks te hebben?” Vraag ik nog redelijk in shock. “Ja” lacht hij, “volgens mij betalen we haar genoeg om schoon te maken dus ze vindt het vast niet erg.” Met beide handen pakt hij mijn gezicht vast en drukt zijn lippen op die van mij. Het is in mijn ogen wel een tikkeltje arrogant, maar hoe kan ik het droog houden wanneer hij iemand de kamer uit stuurt omdat hij toevallig zin in me heeft.

Hij windt er geen doekjes om. In geen tijd woelen zijn handen over mijn lichaam. Ze vinden mijn hals, mijn borsten, mijn buik, billen en uiteindelijk de sluiting van mijn beha. Moeiteloos valt mijn beha van me af. Zijn duim rust op mijn mond en ik zuig hem speels naar binnen terwijl ik hem aan kijk. “Ga liggen.” Beveelt hij. Gehoorzaam ga ik in het midden van het bed liggen. Hij gaat naast het bed staan, pakt mijn armen vast en brengt ze naar elkaar om er handboeien omheen te doen. Aan de handboeien maakt hij een ketting vast. De andere kant van de ketting klemt hij aan het hoofdbord van het bed. Mijn handen zijn bij elkaar gedwongen boven mijn hoofd. Enige bewegingsruimte die ik heb, is omdraaien van mijn rug naar mijn buik.

“Doe je benen wijd” commandeert hij terwijl hij een tik op mijn bovenbeen geeft. “Wat ga je dan doen?” Vraag ik hijgend van lichte paniek. “Niets dat je niet wil.” Zijn antwoord maakt me geil. Dit gehele tafereel maakt me geil en ik laat mijn benen wijd uit elkaar vallen. Met een van zijn vingertoppen dwaalt hij vanaf mijn mond richting mijn hals, langs mijn borsten en over mijn buik richting mijn string. Net wanneer ik in vuur en vlam sta, stopt hij. Hij pakt twee enkelbanden en doet ze bij me om. Vervolgens klemt hij de spreidstang ertussen trekt deze zo ver uit als mogelijk is. Het enige dat ik kan doen is toekijken en het laten gebeuren. “Shit” zegt hij dan, “je hebt je string nog aan.”

Ongecontroleerd schiet ik in de lach met een licht geïrriteerde blik als gevolg. Wild pakt hij de zijkant van mijn string beet en begint net zo hard te trekken tot mijn string kapot is. “Zo, opgelost.” Zegt hij trots. In alle opwinding heb ik al verschillende opgewonden kreten laten gaan. Ik kan alleen maar hopen dat Vera gebruik maakt van zijn oordopjes. “Je glinstert van nattigheid, wat lekker.” En hij geeft een harde tik op mijn clit. Nog een luide kreun die door de slaapkamer galmt. Ik voel mij naakt en kwetsbaar, maar zo intens opgewonden. Hij pakt de stang vast en trekt hem omhoog zodat hij eronderdoor kan kruipen. Terwijl de stang op zijn onderrug leunt, pakt hij mijn tepels stevig vast en hij drukt zijn warme platte tong tegen mijn kut. “Hm, ja.” Moedig ik hem aan en hij begint me uitgebreid te likken.

Het verlangen om zijn handen aan te raken of zijn haren vast te pakken is groot. Ik kan het amper onder controle houden, maar aangezien er geen mogelijkheid is uit dit zich in een ongecontroleerde ademhaling en jammerende kreten. Net voor mijn hoogtepunt stopt hij en kijkt me verwilderd aan. Met zijn tong likt hij een weg richting een van mijn tepels en begint speels te zuigen. Voor hoever de ruimte het toelaat begin ik te kronkelen. De ketting rolt keer op keer weer over het staal van het hoofdbord. Mijn tepels zijn keihard en ergens tegen mijn bovenbeen voel ik zijn mannelijkheid prikken. “Alsjeblieft” fluister ik zacht.

Lachend gaat hij van me af en trekt langzaam zijn broek uit, gevolgd door zijn T-shirt en dan eindelijk zijn boxershort. Zijn eikel is vochtig en maakt me instant hongerig. Ik kijk toe hoe hij een tube van het bed pakt en kleine druppels over mijn tepels laat vallen en dan rond mijn clit. Mijn ademhaling neemt een ongekend ritme aan zodra hij tussen mijn benen komt zitten. Zijn scheenbenen klemmen de spreidstang tegen de matras, ik kan geen kant op. Met zijn vingertoppen verdeelt hij de druppels glijmiddel over mijn prikkende tepels en blaast dan zacht. Het maakt ze ondragelijk gevoelig. Dan pakt hij zijn stijve pook en hij drukt zijn eikel door mijn schaamlippen. Ik doe mijn best om mijn bekken zijn kant uit te duwen, maar er is geen bewegingsruimte. Wanneer mijn lippen voor de zoveelste keer over zijn schacht glijden vraagt hij wat er is. “Alsjeblieft” fluister ik opnieuw.

Zijn eikel glijdt naar beneden en drukt tegen mijn opening. Ik ben zo opgewonden dat hij bijna naar binnen wordt gezogen. Ik hou mijn adem in terwijl hij kreunend vertelt hoe goed het voelt. Bij iedere stoot zie ik zijn borstspieren weer aanspannen. Ik klamp mijn vingers om de ketting vast en doe mijn best om te blijven liggen. “Vergeet Vera” zegt hij wanneer hij mijn keel stevig vastpakt, “laat je gaan.” Angstig knik ik en begin luid te kreunen. “Je bent zo lekker” gromt hij.

Vera is al lang en breed vergeten, zelfs de oordopjes maken me niets meer uit. Ik sluit mijn ogen en laat het gebeuren. Na enkele minuten trekt hij zich terug en gaat aan het voeteinde staan. “Ik wil dat je je omdraait.” Met wat hulp lig ik voor ik er erg in heb op mijn buik. Hij pakt mijn heupen stevig vast en dwingt mijn billen omhoog. Door mijn kut voel ik iets kouds gaan. “Ontspan je” klinkt het achter me gevolgd door een ferme tik op mijn kont. Het koude object gaat richting mijn achterste en ik besef dat het een buttplug is. Voorzichtig drukt hij hem naar binnen en begeleidt zichzelf weer in me.

Met zijn ene hand op mijn bil en zijn andere stevig in mijn haren begint hij op me in te dreunen. Mijn, nog steeds harde, tepels schuren over het matras. “Niet stoppen” schreeuw ik hijgerig. “Ik houd het niet meer” sist hij terug en voor ik er erg in heb, begint zijn lichaam te schokken. “Jezus, je bent zo lekker.” Hijgt hij terwijl zijn voorhoofd tussen mijn schouderbladen rust. Voorzichtig gaat hij van me af en draait me terug op mijn rug. Met een ondeugende blik komt hij naast me liggen en begraaft zijn vingers dan diep tussen mijn benen. Moeiteloos glijden er twee naar binnen terwijl zijn duim tegen mijn clit drukt. “Kijk me aan, ik wil dat je me aankijkt als je klaarkomt.”

Smekend kijk ik hem aan en vecht tegen de drang om mijn blik af te werpen. Zijn vingers razen steeds wilder door mij heen en ik kan een orgasme niet meer onderdrukken. Ongecontroleerd begin ik te bewegen terwijl hij me strak aankijkt. “Ja. O. Ja” hijg ik wanneer mijn orgasme uitraast. “Geil” complimenteert hij en hij likt zijn vingers af. Hij kruipt naar het voeteinde om de enkelbanden en de spreidstang los te maken en komt dan tegen het hoofdbord zitten. “Ik wil nog een keer” zegt hij en hij drukt zijn alweer stijve piemel mijn kant op. Lachend kijk ik hem aan. Na wat gewiebel heb ik het voor elkaar gekregen om op hem te komen zitten met mijn armen om zijn nek, mijn handen nog steeds vast aan elkaar en aan het hoofdbord. Ik laat me over hem heen glijden en begin te bewegen. Vloekend hijgt hij tegen mijn lippen in een poging om te zoenen. Zijn handen zitten strak om mijn middel en willen meebepalen aan het ritme. We gaan zo in elkaar op dat we amper merken dat Vera op de slaapkamerdeur klopt.

“Binnen” roept hij ineens onverwachts. Voorzichtig doet ze de slaapkamerdeur open. “Sorry, dit is de laatste kamer om schoon te maken.” Ik wil van hem afgaan zodra zij een voet de slaapkamer inzet, maar hij houdt me stevig op m’n plek. “Dat geeft niet, betreden is wel op eigen risico” plaagt hij en hij begint voorzichtig te bewegen. Gevuld met schaamte en pure opwinding beweeg ik met hem mee. Vera zou veel meer betaald moeten krijgen.

Vera Versmissen

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *