De advertentie

()

Twijfelend sta ik met mijn telefoon in de hand te kijken naar de advertentie. Kunstenares zoekt vrouw om model te staan voor een erotisch schilderij. Wie durft? Goede beloning! Daaronder haar telefoonnummer. Ik kan wel een extraatje gebruiken. Vol overtuiging toets ik haar nummer in. “Goedemorgen met Inge.” Klinkt het vrolijk. “Goedemorgen Inge met Bea, ik bel over de advertentie.” Ik hoop dat ze maar één advertentie heeft gezet. “Heb je wel eens eerder model gestaan Bea?” Is de eerste vraag. “Nee, nog nooit, mijn nieuwsgierigheid naar jouw advertentie trok mijn aandacht.” Dat was blijkbaar genoeg. “Heb je vanmiddag tijd om langs te komen? Mijn adres is Westerstraat 3. En ik wil je zonder make-up bekijken!”

Na het douchen hoef ik alleen maar aandacht aan mijn haar te besteden. Ik besluit om een sexy jurkje aan te trekken. Na een kwartier fietsen bel ik bij haar aan. Het is een groot huis waar ik voor sta, het lijkt wel een oude school. Een vrouw van mijn leeftijd doet open. “Goedemiddag! Jij bent Bea?” Is de begroeting. “Ja dat klopt, dan ben jij Inge?” Een open glimlach verwelkomt mij. “Helemaal, kom gauw binnen Bea!”

Onder de koffie legt ze mij uit wat de bedoeling is. “Je moet wel naakt poseren Bea dat heb je toch wel begrepen hè?” Vraagt ze. “Ik heb dat nog nooit gedaan maar ik ben niet echt preuts hoor.” Probeer ik overtuigend over te komen. “Maar dit is erotisch naakt, hier gaan we een stapje verder! Het is de bedoeling dat ik je fotografeer. Vanuit die reportage maak ik het schilderij. Je verdient er duizend euro mee. Als het schilderij klaar is nodig ik je uit en over ongeveer vier weken is het af.” Ik zie de euro ’s al rollen. “Zo dat is een hoop geld voor een paar uurtjes werken zeg. Wanneer beginnen we?” vraag ik. “Eerst ga ik je uitvoerig bekijken en dan beslis ik.” We lopen een andere ruimte in en er staat een bed en wat grote stoelen in. “Kleed je maar uit Bea!” Klinkt het alsof het de normaalste zaak ter wereld is.

“Huh, uitkleden?” Twijfel ik toch even. “Ja, jurk, BH, onderbroek, schoenen, echt alles. We zijn hier voor erotisch hè, weet je nog?” Overdonderd door haar antwoord begin ik mij langzaam uit te kleden, terwijl Inge mij staat te bekijken. “Voel jij je niet prettig Bea, als ik je sta te bekijken?” vraagt ze. “Nou het is wel even wennen hoor Inge, normaal gesproken word ik nooit door een vrouw bekeken terwijl ik mij uitkleed.” Toch wel een beetje onzeker doe ik mijn BH af en stap uit mijn slipje. Automatisch houd ik mijn armen voor mijn borsten. Inge loopt naar mij toe en trekt mijn handen naar beneden. “Zo wil ik je zien Bea, laat zien wat je te bieden hebt. Waarom moet je je borsten nou bedekken? Je hebt prachtige borsten. Draai je eens om Bea, met je handen boven je hoofd. Geweldig, je billen zijn perfect en nu weer terug draaien.”

Plotseling loopt ze naar mij toe en blijft vlak voor mij staan. Ze gaat met haar handen naar mijn borsten en knijpt er licht in. “Kijk dat wil ik zien, tepels die me begroeten.” En meteen streelt ze weer over mijn borsten en knijpt nu iets harder. Meteen schieten mijn tepels verder tevoorschijn. Een fijn gevoel trekt door mijn lijf en ik voel dat ik opgewonden raak. “Prachtig, echt prachtig Bea, je bent een perfect model. Wat mij betreft ben je aangenomen. Ik ben wel veeleisend en eis perfectie. Als je de opdracht aanneemt kunnen we wat mij betreft meteen beginnen.” Volledig uit het veld geslagen stotter ik dat ik het er mee eens bent. “Ga in de stoel zitten en leg een been over de leuning en spreid je benen wat uit elkaar Bea.” Als een volleerd model volg ik haar aanwijzingen. Het streelt mijn ego zoals ze mij neerzet. “Geweldig Bea je doet het goed, nu een hand onder een borst en doe maar net of je die aanbiedt.” Vol overgave voldoe ik aan haar wens. “Mooi, echt mooi, ga door laat je maar van je beste kant zien, laat maar zien dat je geil bent! En nu je andere hand tussen je benen en spreid je lipjes maar lekker open, toe maar!”

Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, ga ik met mijn hand naar beneden en spreid mij helemaal open. Meteen voel ik mijn clitoris zwellen. “Geweldig, laat je maar zien, ga door en knijp met je andere hand in je borst.” Inge weet mij over mijn verlegenheid heen te zetten. Ik schrik van mijn gevoel, als ik merk dat ik mij helemaal over geef aan een vreemde vrouw en er erg opgewonden van raak. Na een heleboel andere poses vindt Inge het genoeg. “Mooi Bea, ik heb zeker genoeg materiaal. Kleed je maar weer aan, je was geweldig!” “Hè, zijn we klaar, nu al?”, denk ik; “ik begon er echt van te genieten.” “Als het schilderij af is, bel ik je op en mag je het komen bewonderen, afgesproken? Het duurt ongeveer vier weken.”

’s Nachts schrik ik wakker, ik heb gedroomd dat ik met Inge de liefde bedreef. Mijn hoofd is als een orkaan, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Er gaat geen dag voorbij of ik denk er wel aan. Elke dag, tot ik gebeld word door Inge. “Wanneer wil je komen kijken? Morgen schikt je dat?” Vraagt ze “Ja dat is goed Inge.” En Inge gaat verder. “Heb je er nog aan terug gedacht, aan die middag?” Ik kan niet ontkennen en beken dat ik er elke dag wel aan moest denken. Ik ben gehypnotiseerd door deze vrouw. “Hij is echt geweldig geworden Bea, je staat er op zijn meest sexy op.” Toe maar, wat staat mij te wachten?

De volgende morgen kan ik niet wachten om naar Inge te gaan. Weer gaat er een warm gevoel door mijn lichaam, als ik aan het schilderij en Inge denk. Inge doet heel vrolijk open en ik zie dat haar bloesje wel erg los om haar lichaam zit en ik kijk zo tegen haar blote borsten aan. “Sorry, hoor Bea, maar ik kom net onder de douche vandaan.” Meteen lopen we naar een verderop gelegen ruimte. Dit moet ook een lokaal zijn geweest, alleen is het nu als een galerie ingericht. Meteen loop ik tegen het schilderij aan en ik zie mezelf op mijn knieën op de stoel zitten. Met één hand houd ik mijn borst stevig vast en zie mijn tepel groot tussen de toppen van mijn vingers zitten. Mijn andere hand gaat via de billen naar mijn poesje en mijn vingers spreiden mijn schaamlippen en ik zie een lichte glinstering. Met mijn hoofd draai ik naar achter. Mijn ogen kijken echt alsof ik iemand roep om mij te bevredigen. Ernaast hangt de foto op de ware grote en ik schrik. Als twee druppels water, zo echt is het schilderij. Het dringt tot mij door dat ik mij wel erg bloot heb gegeven.

“Nou? Wat vind je er van Bea?”

“Ik ben sprakeloos, ontzettend mooi, maar ik wist niet dat ik mij zelf zo bloot heb gegeven.”

“Ben je gek meid, wees trots op je zelf, je bent een mooie vrouw!” Inge komt achter mij staan en houd mijn schouders vast. “Kijk, kijk goed, wat zie je allemaal?”

“Ik zie een vrouw die hunkert om bevredigd te worden.”

“Inderdaad en je geeft je helemaal bloot. Ik at je op met mijn camera en je ging er helemaal in mee. Kom ik laat je meer schilderijen zien.” Bij het volgende schilderij ben ik sprakeloos. Hier staan twee vrouwen. Ze staan achter elkaar en zijn helemaal naakt. De voorste vrouw heeft een been op een stoel staan en heeft zo ruimte gemaakt om de achterste vrouw haar te laten bevredigen met haar vingers. Je kunt duidelijk zien dat er twee vingers in haar vagina zitten en dat haar clitoris wordt gestimuleerd met haar duim. Het hoofd van de voorste vrouw ligt op de schouder van de achterste vrouw en ze staan heftig te tongzoenen. Meteen zie ik mijn droom weer voor mij. Een opwindend warm gevoel trekt door mijn schoot en ik schrik dat dit mij opwindt. “Wat vind je hier van Bea?” Vraagt ze een beetje ongerust. “Ik, ik, ik, ja mooi, mooi geschilderd hoor, Inge.” Beetje smalend zegt Inge. “Dit is mijn ex met haar nieuwe vriendin.”

Ondertussen wrijft Inge over mijn schouders en zakt over mijn armen naar mijn heupen. “Je ex?”

“Ja mijn ex.”

“Kun je dat dan aanzien?”

“Ja hoor, we zien elkaar nog geregeld en haar partner is heel lief voor haar.” Verbaasd blijf ik naar het schilderij kijken en ik voel dat een arm van Inge om mijn middel wordt gelegd en dat ze strakker tegen mij aan komt staan. “Hier kan ik uren naar kijken”, fluistert ze in mijn oor, “zo mooi vind ik dit, twee mensen die van elkaar genieten. Kom we gaan naar het volgende schilderij.” Verbaasd kijk ik naar een wit doek. Er staat alleen maar een zwarte balk opgetekend en er hangt geen foto naast. Verbaasd kijk ik haar aan. Weer komt ze achter mij staan, maar nu houdt ze haar armen om mijn middel en legt haar hoofd op mijn schouder. “Wat zie je Bea?” Aandachtig kijk ik naar het schilderij. Inge houdt mij strakker vast en ik voel haar warmte meer tegen mij aan. “Ik zie een zwarte balk”, fluister ik. Inge haar handen gaan naar boven en raken mijn borsten en houden ze vast. “Dit Bea”, zegt Inge terwijl ze mijn borsten begint te masseren, “is een drempel.”

“Een drempel?”, reageer ik verbaasd! “Ja een drempel.” Een hand glijdt over mijn buik naar de knoop van mijn broek en ontknoopt deze. “Drempels zijn er om over heen te stappen”, fluistert ze in mijn oor. Haar vingers glijden van mijn knoop naar mijn rits en ik hoor die langzaam naar beneden getrokken worden. Met haar andere hand is ze begonnen om de knoopjes van mijn bloes één voor één langzaam te openen. Ik begin sneller te ademen en kan geen woord uitbrengen. “Stap je over de drempel heen Bea?” Met twee handen laat ze mijn broek over mijn billen zakken en laat die om mijn knieën rusten. Eén hand gaat weer naar mijn borst en de andere hand gaat heel voorzichtig langs het randje van mijn slipje. “Bijna Bea, je bent er bijna overheen.” Meteen voel ik haar hand mijn slipje in gaan en glijdt zacht over mijn vulva. “Goed zo Bea, laat je maar gaan.” Eén been stapt uit mijn broek en mijn andere been schopt hem weg. Inge haar hand schuift behendig door mijn liezen, mij geen tijd gevend om te twijfelen en zuigt haar mond in mijn nek en knijpt geil in mijn tepel. Verrukt trekt Inge aan mijn slipje en scheurt hem van mijn lichaam. “Oh Bea, toe maar, geef je aan mij.”

Opgezweept door Inge, open ik mijn mond en voel haar tong binnendringen. Ik neem de laatste horde weg. Haar vinger masseert mijn clitoris en ik kreun en heb moeite om op mijn benen te blijven staan. De droom van die de nacht flitst door mijn hoofd en ik merk dat ik nog meer opgewonden raak. Inge spreidt mijn lipjes en ik sta wankel op mijn benen. Behoedzaam glijdt haar middelvinger bij mij naar binnen en ik kreun, wetende dat ik op ga in haar lust. Haar vinger zit tot haar hand in mij gevuld en ik voel hoe haar vinger krom trekt en een heel gevoelig plekje heerlijk aan het masseren is. Fuck zeg, wat is dit geil. Niet stoppen Inge, niet stoppen alsjeblieft! Het is té lang geleden dat ik zo lekker verwend ben. “Geniet Bea geniet, laat je gaan”, en meteen likt ze in mijn oor. Inge trekt aan een tepel en op het moment dat haar tong mijn oor inglijdt, spant ze haar vinger in mijn kut en voel ik een heerlijk gevoel door mijn hele lijf heentrekken.

“O! Ja”, kreun ik en schok als een bezetene en kom gillend klaar. Inge heeft moeite om mij in bedwang te houden. Heftig schokkend draai ik mij om, trek mij aan haar vast, druk mijn lippen op haar mond en begin haar heftig te zoenen. Inge reageert meteen en zoent heftig met mij mee en pakt mijn hand. “Kom we gaan in bed verder.” We weten niet hoe snel we elkaar helemaal uit moeten kleden en duiken meteen op het bed. Wederom neemt Inge het initiatief en duwt mij op mijn rug. Kussend langs mijn nek en borsten zakt ze af naar mijn liezen en ik voel het puntje van haar tong geil over mijn onderkant gaan. Mijn God wat is die tong heerlijk zacht zeg. Haar handen spreiden mijn benen om meteen haar hoofd in mijn schoot te begraven.

Sinds vandaag staat mijn wereld op zijn kop en fuck it, het kan mij geen moer meer schelen. Net op het moment dat ik weer aan een orgasme toe ben, laat ze mij los en komt boven op mij liggen en zoent mij geil op mijn mond. Ik proef een zoete smaak en realiseer dat dit mijn eigen sappen zijn. Heel handig pakt ze een hand en brengt die naar haar natte poesje. Zacht strelend glij ik door haar natte lipjes en voor het eerst voel ik hoe het is om een vrouw op te winden. “Oh Bea, toe, voel mij, laat mij genieten, ik heb niet lang nodig”, kreunt ze in mijn oren. Ik duw haar poesje open en laat een vinger binnendringen. Het gaat me gemakkelijk af en Inge geeft helemaal mee. Inge schokt, trekt mij tegen zich aan, en slaat haar armen om mij heen en begint tegen mijn hand op te rijden. Ze zuigt haar mond in mijn nek vast en pakt met twee handen mijn borsten en wrijft als een bezetene over mijn tepels. “Doorgaan Bea, niet stoppen”, kreunt ze. Mijn vinger glijdt steeds makkelijker in haar en voel haar steeds natter worden. Onze lichamen komen steeds meer onder stroom te staan en ik voel haar bovenbeen tegen mijn clit drukken. Inge rijdt als een bezetene op mij en een explosie giert door onze lichamen. Heftig, nee waanzinnig heftig smelten onze lichamen samen en schokken tegen elkaar op.

Onze lichamen zijn bezweet als we uitgeput tegen elkaar aan liggen. “Het was heerlijk Bea, ondanks je eerste keer. Tijdens het maken van de reportage zat ik al te bedenken hoe ik je moest veroveren. Ik vond je meteen al een geil wijf. Nog nooit heeft iemand zich zo de eerste keer overgegeven voor de camera. Je ging er helemaal in op.” Fluistert ze. “Inderdaad Inge, er veranderde wat in mij en vond het geweldig om mij zo te geven.”

Ik heb mij nog een keer laten schilderen door Inge, maar dat schilderij hebben we zelf boven ons bed gehangen naast het schilderij van de drempel, alleen wij weten de betekenis.

Mr.Ano-Mm.Niem

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 reacties op “De advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *