Strand en vakantie

()

(vervolg op “In het zwembad van ons hotel”)

Mijn lief en ik, twee weken vakantie! “Ik heb alles geregeld” zei ze. “Ik ga een droom van jou uit laten komen”! Ik weet zeker dat dit met seks te maken heeft, mijn lief kennende. “Hm, nou, kom maar op!” Hand in hand lopen we ‘s avonds over het strand in Malaga. Het is al bijna donker, maan schijnt volop over het water van de Middellandse zee. Ik vind het bijzonder romantisch, om hier samen met mijn lief te wandelen. We lopen nog wat verder, naar een wat meer afgelegen plekje. Mijn lief huppelt aan mijn arm over het strand, ze is uitgelaten, ook door de drank bij het eten van daarstraks en ze kijkt me lachend aan. Heerlijke meid, heerlijk lichaam! Ze trekt me mee richting het zeewater.” Schat, ik heb zin om naakt te zwemmen”, zegt ze. Dat klinkt mij als belletjes in de oren!

Ik trek vliegensvlug al mijn kleren uit, en sta in geen tijd naakt voor haar, nog voor zij kans heeft gezien haar eigen kleren uit te trekken. Precies zoals ik het wil! Ik haal haar naar me toe en begin de kleren die ze aanheeft van haar lijf te halen. Als ik, op haar onderbroekje na, daarmee klaar ben ga ik op mijn knieën zitten, trek haar dicht naar mij toe en haal heel langzaam haar sexy string naar beneden, ondertussen haar kussend waar het broekje net nog heeft gezeten. Een glad geschoren kutje komt tevoorschijn. Ik haal mijn tong eerst speels over de binnenkant van haar dijen, om dan met mijn tong verder te gaan naar haar buitenste lipjes. Ik voel haar lichaam trillen van extase, een zucht ontsnapt uit haar mond. Ze drukt haar lichaam tegen mijn mond aan. “Ik wil dat jij mij hier staand laat klaarkomen schat” zegt ze.

“Ik wil jou het liefst meer dan eens laten klaarkomen, vertel ik haar terwijl ik verder ga om haar lipjes te verwennen. Langzaam haal ik mijn tong van beneden naar boven over haar kutje heen, en blijf dit zo herhalen. Haar lichaam beeft en ze heeft moeite om overeind te blijven staan merk ik. Heel even kijkt ze op of er iemand in de buurt is van ons, het is niet het geval. Dan geeft ze zich weer over aan haar geile gevoelens en kijkt naar beneden wat ik met haar doe. Trillend staat ze voor me, terwijl ik haar kutje nu wat steviger onder handen neem, ik haal heel even mijn tong tussen haar kleine lipjes door, gehijg is het gevolg. “Oh! Ik ga zo klaarkomen schat, wat is dit lekker!” Ze trekt mijn hoofd naar haar kutje toe, ze wil het nog intenser voelen. Haar hele lijf schokt en trilt, zuchtend probeert ze om haar orgasme nog wat uit te stellen, dan komt ze straks nog explosiever klaar! Ik kijk even tussen mijn benen en zie mijn staaf stijf staan, terwijl geil er in stroperige slierten uitloopt.

Ik richt mij weer op haar lipjes, ga er nu in een rustiger tempo met mijn tong doorheen, haar de gelegenheid gevende om wat bij te komen. Straks ga ik haar clitje ervan langs geven, eerst haar laten genieten van wat ze nu voelt. Ik streel haar billen, haar rug. Ik richt mij wat meer op, ik wil bij haar mooie borsten komen, zodat ik die ook kan strelen. Haar tepeltjes beetpakkend en er zachtjes aan trekkend. Ook dat laat haar niet ongemoeid. Zij is nu één bonk geilheid, schokkend, sidderend en bevend nu. “Schat, wil je mij laten klaarkomen, ik heb het zo hard nodig.” Langzaam laat ik haar borsten los, nog heel even mijn handen om haar borsten strelende. Ik kan er bijna niet vanaf blijven, zo mooi zijn ze. Ik zak weer terug op mijn knieën en richt mijn tong weer op haar lipjes, die ik er zacht doorheen laat gaan. Haar nog geiler maken, dát is wat ik wil! Haar clitje heb ik nog steeds niet aangeraakt, het zorgt zo voor extra geilheid bij mijn lief. Zij drukt haar lijf weer strak tegen mij aan, ik weet dat zij nu wil komen. Maar ik blijf haar alleen maar ophitsen om ervoor te zorgen dat zij nu nog niet klaarkomt, even fijn plagen, zijn we allebei goed in!

Na nog even zo te zijn doorgegaan, wil ik het er voor haar niet erger op laten worden en ik priem mijn tong tussen haar kutlipjes naar binnen en voel hoe zij hiervan geniet. Ze heeft nu echt moeite om zich staande te houden, zo staat zij van geilheid te trillen. Ik stel het niet langer uit en terwijl ik met mijn vingers haar clitje tevoorschijn haal, laat ik mijn tong daar flitsend overheen gaan. Dit is teveel voor mijn lief en kreunend laat zij haar orgasme over zich heen komen. Ik moet haar vasthouden zodat zij niet valt. Het duurt even voordat haar orgasme wegebt en af en toe volgt er nog een schok door haar lichaam. Dan is het voorbij. Ze zakt door haar knieën heen en glijdt op de handdoeken die ik er heb neergelegd. Ze is weer terug op aarde. “Wouw” zegt ze, “dit is goddelijk klaarkomen dat wil ik binnenkort nog wel een keer zo. Ik kon bijna niet meer op mijn benen staan, zo geil was dit”. Kreunt ze. “Ik vind het ook bijzonder geil schat, jou zo te zien shaken” vertel ik haar. Nadat zij even gelegen heeft, staat ze op en sleept mij mee richting de zee, rennend, mijn lul slingert heftig heen weer.

Ook in de nacht is het water nog best warm van de zon van de laatste tijd. Ik vind het fijn om het water langs mijn ballen te voelen glijden, en ook mijn pik geniet ervan mee. Mijn lief omarmt mij tongzoenend en slaat haar benen om mijn heupen heen. Langzaam laat zij zich over mijn pik zakken die in volle stijfheid staat en haar maar al te graag ontvangt. Als ze niet nog verder kan zakken, mijn pik zit er tot mijn ballen in bij haar, voel ik hoe ze hem met haar kutje masseert. Telkens knijpt ze haar kutspieren aan. Dat geeft bij mij een zalig gevoel in mijn pik, heerlijk! “Dit moet niet te lang gaan duren schatje, of ik kom alweer klaar”, zeg ik tegen haar. “Kom maar gauw mee, terug naar het strand” zegt ze. “Dan kunnen we verder gaan om jouw droom uit te laten komen”. Terug op de handdoeken liggen we naast elkaar, ik op één heup richting mijn lief. Ik haal een hand door haar haren en fluister haar liefdevolle woordjes toe. Tongzoenend trek ik haar tegen mij aan. Na eventjes zo gelegen te hebben begint ze met mij te spelen, haar aandacht gaat naar mijn half-slappe lul, die ze met een beetje aandacht alweer snel stijf heeft staan.

“Ga nu maar eens op je rug liggen” zegt zij. Het schiet mij ineens te binnen wat zij ermee bedoelt, vrije veld neuken, op het strand, met de kans dat iemand ons bezig ziet! Ja, is inderdaad één van mijn dromen! Ik vertel het mijn lief, zij glimlacht erbij. Ik lig nu op de grond en mijn schatje gaat tegenover mij zitten, legt haar benen aan de buitenkant van mijn benen, richting mijn hoofd en schuift met haar lichaam tegen het mijne aan, zodat haar natte kutje tegen mijn lul aan komt te liggen. Zonder verder af te wachten, grijpt ze mijn lul vast en begint hem over haar kutje heen en weer te halen. We kijken elkaar in de geile ogen aan, terwijl zij blijft doorgaan met zichzelf te bewerken met mijn geval. Telkens gaat mijn lul over haar clitje heen, bijzonder geil voor haar, maar ook ik geniet volop van het fijne gevoel. Maar ook het feit dat ik precies kan zien wat zij doet én dat zij er óók plezier aan heeft! Minuten later schuift ze nog een ietsje dichterbij, stopt ze mijn eikel in haar kutje. Ze schuift met haar lichaam heen en weer zodat mijn eikel extra gestimuleerd wordt. Zodat haar g-plekje volop wordt geraakt!

Beiden zijn we nu zó geil dat we niet willen stoppen, we willen elkaar naar een hoogtepunt helpen. Het duurt niet lang meer, ik voel hoe mijn zaad zich naar de uitgang stuwt, heftig kloppende lul nu. “Ah! Ik ga je vol spuiten geil kreng, het komt eraan”. Ik spuit en spuit, en nog een straal volgt. Door het kloppen van mijn lul tegen haar g-plekje aan en mijn geilheid komt ook zij nóg een keer klaar! Uitgeput en nog hijgend komt mijn lief naast mij liggen en nestelt zich in mijn armen. Verrukkelijke meid! “Zo, was het naar je zin geilaard, is je wens uitgekomen”? Vraag ik. “Dit is supergeil lief, ik ben zelden zo lekker klaargekomen”.

“En ik weet wat nog een wens is van jou” gaat zij verder. “Precies zoals dit en dan met echte partnerruil erbij”! Geil kijkt zij mij daarbij aan, terwijl zij dit zegt. Ik lach haar toe, het is waar, dit is ook een wens.

Vrijen met verschillende koppels en dan zien hoe mijn lief door een andere man genomen wordt!

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *