Te koop

()

Te koop, luxueuze villa in een bosrijke omgeving. “Hier! Moet je kijken wat er in de krant staat lieverd. Precies wat wij zoeken.” Rob leest aandachtig de advertentie en kijkt mij aan. “Dit is inderdaad precies wat wij zoeken: grote tuin, badkamer met whirlpool en helemaal vrijstaand in het bos. Volgens de advertentie zijn er geen buren die je zien en de prijs is ook goed. “Maak morgen meteen een afspraak Vera.”

De volgende morgen sta ik te popelen om te bellen en de vriendelijke assistente maakt een afspraak om vier uur in de middag. Snel bel ik Rob dat hij op tijd bij het huis moet zijn en dat we elkaar daar zullen treffen. Zelf kan ik niet wachten. Ik spring op de fiets en besluit om alvast te gaan kijken. Inderdaad, het huis ligt echt helemaal vrij in de bossen en je hebt echt helemaal geen last van je buren, het is te mooi om waar te zijn. De afstand van de weg naar het huis is te groot om binnen te kijken. De dag gaat traag voorbij en ik kan aan niets anders denken. Uren sta ik voor de spiegel om de juiste kleding uit te zoeken. Ik ben benieuwd wat voor een type makelaar het is. Het zal wel zo’n gladde ouwe zuurpruim zijn.

Ik kom vijf minuten te laat bij het huis en zie Rob al staan met een vrouw. Zij? Is zij de makelaar? Ik ken haar van de tennisclub. Zij sponsort elk jaar het toernooi en het verhaal gaat dat ze lesbisch is en dat ze al meer relaties heeft gehad dan dat ze huizen heeft verkocht. Lachend komt ze mij tegemoet en geeft mij een hand. “Aangenaam, Lotte Meijer. Ik ken jou ergens van Vera maar ik weet niet waarvan.” Begroet ze ons. “Ja ik wel Lotte, van de tennisclub.” “Ah! Natuurlijk daar ken ik je van.” Ze kijkt mij onderzoekend aan. Zelf betrap ik mij erop dat ik haar ook onderzoekend aankijk. Lotte is een mooie vrouw met een goed figuur en een vrolijke uitstraling. Als ik er over nadenk kan ik mij voorstellen dat mannen voor haar vallen en in haar geval ook vrouwen. Rob verstoort mijn gedachte en vraagt of we kunnen beginnen.

Lotte geeft ons eerst een rondleiding door de tuin. Rob is verrukt en staat nu al te genieten, dit is een goed teken. Alles gaat een beetje langs mij heen en zonder dat ik er erg in heb, sta ik Lotte te observeren. Lotte is in gesprek met Rob en ik sta haar te bewonderen. “Vera, Vera!”, hoor ik Rob roepen, “wat vind jij ervan?” Ik zie ze mij allebei verbaasd aankijken. “Vind je het niet mooi?”, vraagt Lotte. “Ja hoor”, antwoord ik beduusd en zonder dat ik er erg in heb zeg ik even dat ik was afgeleid. Lotte kijkt mij met grote vragende ogen aan en meteen dringt het tot mij door dat ze heeft gezien dat ik haar stond te bewonderen. We gaan naar binnen maar ik kan mij niet concentreren. Ik ben door dat voorval van daarnet een beetje van slag. Met haar rechterhand wijst ze ons op de prachtige open haard en ik zie haar hand met verzorgde nagels. In gedachten zie ik haar lange gelakte vingernagels over een vrouwenborst strelen en schrik hiervan en voel mij rood worden. Zo lopen we in rap tempo het hele huis door maar alles gaat langs mij heen.

“Het is inderdaad prachtig”, hoor ik Rob zeggen. “En jij Vera, wat vind jij ervan?”, vraagt Lotte. “Ik”, mijmer ik, “vind het ook wel mooi, maar moet er even goed over nadenken.” Verbaasd staan ze mij aan te kijken. “Meen je dat? Moet je er over nadenken?” Vraagt Rob “Ja ik moet het even op mij laten inwerken.” Antwoord ik nogal vaag. “Oké, als jullie willen kunnen we ook een tweede afspraak maken, dan zorg ik dat we meer tijd hebben om alles goed door te nemen. Dat mag ook met één van u beiden”, stelt Lotte voor.

De volgende morgen staat Lotte mij al op te wachten, ik ben de hele morgen bezig geweest om er goed uit te zien. Waarvoor eigenlijk? Ik ga alleen maar een huis bekijken. Onbewust trekt mijn maag samen en merk ik dat ik weer onder de indruk van haar ben. Haar hand voelt zacht in mijn hand en met het wegtrekken van haar hand voel ik haar vingers door mijn hand strelen en haar onschuldige blik straalt mij toe. “Zo Vera. Eens kijken hoe ik jou enthousiast kan maken! We nemen overal de tijd voor, ik heb de rest van de dag geen afspraken meer. De eigenaar zit drie maanden in Spanje dus die zal ons niet lastigvallen.”

Totaal onder de indruk van Lotte beginnen we in de eetkamer. Binnen een mum van tijd zitten we gezellig te kletsen met elkaar, alsof we elkaar al jaren kennen. Lotte hypnotiseert mij gewoon en ik zit aan haar lippen vastgenageld. Ik stotter iets en voor ik weer wat kan zeggen voel ik haar lippen op mijn lippen. Haar hand gaat naar mijn nek en drukt mijn hoofd naar voren en ik voel haar tong binnendringen. Kreunend reageer ik en zuig haar tong mijn mond in en geef mij gewonnen aan Lotte. Als Lotte mij los laat kijkt ze mij aan: “eerste keer?” vraagt ze. “Eerste keer?”, vraag ik verbaasd. “Ja, met een vrouw!” stelt zij rustig. “Ja”, mompel ik zacht. Lotte pakt mijn hand en neemt mij mee naar de slaapkamer. Lotte komt achter mij staan en slaat haar armen om mijn middel. “Wat doe jij met mij Lotte? Je maakt mij gek.” Ik heb opdracht van Rob om alles uit de kast te halen om jou over te halen. “Waarmee overhalen?” Wat had Rob gezegd? “Dat heeft hij niet gezegd maar ik denk dat hij het huis heeft bedoeld.” Tja… vanzelfsprekend. “Maar ik denk dat jij iets anders bedoelt Lotte.” En meteen voegt Lotte de daad bij het woord en pakt mijn borsten vast terwijl ze in mijn nek likt. Ik voel dat ze heel voorzichtig mijn blouse open knoopt en haar handen onder mijn BH duwt en hem heel voorzichtig over mijn borsten heen duwt. Vol genot draai ik mij om en begin Lotte heftig te zoenen.

Knorrend en kreunend trekt Lotte mij tegen zich aan en ik voel mijn tepels tegen de stof van haar dunne zomerjurkje schuren. Automatisch glijden mijn handen onder haar jurkje. Lotte hunkert en duwt haar benen meer uit elkaar, om mij de ruimte te geven. Strelend gaat mijn hand over haar zachte zijde stof van haar slipje en wrijft over haar venusheuveltje. Nooit geweten om dit wel eens bij een vrouw te doen, spannend! Lotte pakt mijn hand en neemt mij mee naar het bed. Ze laat haar jurkje van haar lichaam afglijden en ontdoet zich van haar BH en slipje. Geheel naakt staat ze voor mij en ik zie haar volle stevige borsten en een gladgeschoren poesje. Als ik mijn slipje wil uitdoen, staat Lotte bij mij en helpt mij met het slipje uit te trekken en ik voel haar hand door mijn liezen glijden. Zelf heb ik een licht behaard heuveltje, omdat ik nog nooit de moed heb gehad om mij volledig kaal te scheren. De lange vingernagels van Lotte haar hand kriebelen door mijn haartjes en een tinteling gaat door mijn liezen. Heel voorzichtig kruipt ze over mij heen en brengt haar mond naar mijn lippen en begint mij teder te zoenen.

Vreemd om haar natte schaamlippen op mijn buik te voelen. Zoenend pakt ze mijn handen, brengt die boven mijn hoofd en houd deze met een hand vast. Lotte begint mij heftiger te zoenen en ik voel haar andere hand om mijn borst strelen. Mijn lichaam reageert direct en ik kreun en schuur met mijn heuveltje tegen haar zachte billen aan. Lotte verplaatst haar hand naar mijn andere borst. Geil voel ik de spanning toenemen op mijn borsten. “Ah”, kreun ik en druk mijn onderlichaam omhoog tegen haar geile kutje aan. Een heerlijke pijngloed trekt door mijn tepels, mijn handen trekken haar hoofd dichter tegen mijn borsten. Gepassioneerd likt, zuigt en bijt Lotte in mijn tepels.

Onze monden vinden elkaar weer en beginnen heftig te zoenen. Mijn armen sla ik om haar warme lichaam en trek haar tegen mij aan. “Vind je het lekker Vera?” Meteen voel ik haar vinger bij mij binnendringen en ritmisch beweegt ze deze door mijn natte geile kutje. Ik duw met mijn hand haar hand verder tegen mijn gevoelige kut aan. Ze duwt meteen een tweede vinger bij mij binnen en duwt haar duim op mijn klitje die steeds gevoeliger wordt. Ritmisch voert ze het tempo op en ik duw mijn benen verder uit elkaar om haar meer ruimte te geven. Dit geeft haar meteen de ruimte om er een vinger bij te duwen. Nu ben ik over de grens heen en vraag haar om niet meer te stoppen. Bijtend en zuigend aan mijn tepels en mij heftig vingerend, gil ik het uit. Met drie vingers in mijn natte kut begint ze mij heel gevoelig inwendig te masseren en haar duim wrijft als een bezetene over mijn gevoelige gezwollen klit. Op het moment dat Lotte haar vingers krom trekt, voel ik mijn onderbuik samentrekken. De stoppen slaan door bij mij en ik gil het uit als Lotte haar tanden in mijn tepel zet en er gevoelig in bijt. “Ah”, gil ik. Ik voel meteen haar duim hard op mijn klit drukken, haar vingers samentrekken en knijpen. Een explosie komt in mij los, ik krijg een gierend orgasme door mijn lijf en tril schokkend door het hele bed. Vanuit een ooghoek zie ik Lotte genietend naar mij kijken. Uitgeput val ik terug in bed en voel mij helemaal slap worden. “Was het zo heftig voor jou Vera?” “Ja, echt heftig, mijn poesje gloeit helemaal.” “Oké dat is mooi want ik ben nog niet helemaal met je klaar.”

Geil ril ik en grijp het hoofd van Lotte vast en spreid mijn benen. Voor het eerst in mijn leven spreid ik mijn benen voor een vrouw en leid haar hoofd naar mijn meest opwindende plekje van mijn lichaam. Spastisch schik ik omhoog als ik haar warme tong door mijn liezen voel glijden en een kreun uit het achterste van mijn keel komt. Ah… goddelijk die tong, precies op het juiste moment begint Lotte heel geduldig te likken, eerst met kleine likjes door de plooien langs mijn geile kutje. Hoe meer Lotte omhoog gaat richting mijn clitoris, hoe meer ik probeer omhoog te bewegen richting het hoofdeind. Lotte slaat haar armen om mijn heupen en belemmert mij om bij haar weg te kruipen. Ze plaatst haar tong meer en meer richting mijn vreselijk natte geile knopje. Haar lange vingers glijden richting mijn sterretje en voel een vingertopje tegen mijn kontje drukken. Precies op het moment dat haar vinger mijn sterretje binnendringt, bijt ze in mijn klit en zuigt genadeloos hard mijn kut in haar mond.

Gillend en schreeuwend wordt mijn lichaam in extase gebracht, bonkend met mijn vuisten op haar schouders komt de ontlading. Lotte bijt, zuigt en likt door, een tweede, derde orgasme knallen er achteraan, net zolang tot ik uitgeput mij terug in bed laat vallen. Lotte stapt uit bed en begint zich aan te kleden. “Hé, zijn we nu al klaar?” Opper ik. “Ja Vera, ik heb mijn opdracht volbracht.” Zegt ze. “Maar wil je niet lekker verwend worden?” Lotte komt naast mij op het bed zitten en streelt mijn gezicht. “Nee, Vera misschien later, maar ik geil erop om een vrouw te veroveren, zeker als ze zich helemaal laat gaan. Misschien komen we elkaar een keertje tegen onder de douche bij het tennis en dan sta ik helemaal ter beschikking van jou!”

Als ik thuis kom zit Rob mij al op te wachten. “En?” Vraagt hij met vreemde klank in zijn stem. “Ja, ik ben om, we doen het! Lotte heeft mij echt overtuigd.” Rob neemt mij in zijn armen en kust mij hartstochtelijk. “Ik zal meteen Lotte bellen”, fluistert Rob in mijn oor.

Veronique

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *