Tot de volgende

()

Al zo lang ik me kan herinneren, is er één sport waar ik gek van ben. Ik mis geen wedstrijd op tv en probeer er elk jaar een paar bij te wonen. Dat die ene, die al zo lang op mijn verlanglijstje stond zó onvergetelijk ging worden, had ik in mijn wildste fantasieën niet kunnen bedenken.

We spreken al een tijdje met elkaar. Berichten over en weer. Heel onschuldig over de sport en soms met een knipoog, lekker plagen. Maar elkaar écht kennen? Nee, tot een ontmoeting is het nooit gekomen. We gaan beide naar die ene wedstrijd, een halve dag vliegen naar een voor mij totaal nieuwe wereld. Met een paar mensen maakte ik de afspraak elkaar daar te ontmoeten, zo ook met jou.

Vroeg in de ochtend kom ik aan in mijn hotel. Omdat je de komende dagen druk bent, stuur ik je nu vast een berichtje om ergens af te spreken. Ik ga me opfrissen om daarna de stad te gaan verkennen. Je reageert op mijn berichtje: “koffie?” Je bent nog even aan het werk in je hotelkamer, maar stelt voor dat ik alvast jouw kant op kom. Lopend door de stad geniet ik van de warmte van de zon op mijn huid, mijn jurkje zwiert door het zachte briesje en ik voel me heerlijk, een tikkeltje sexy!

Aangekomen bij het hotel check ik je kamernummer bij de receptie en stap in de lift. Als ik de hal door loop richting het juiste kamernummer, voel ik een gezonde spanning opkomen. Hoewel het voelt als vriendschap, sta ik op het punt om een volslagen onbekende te ontmoeten in zijn hotelkamer. Ik klop op je deur en als deze even later opengaat, staat er een knappe verschijning voor me, net gedoucht en klaar voor de dag. We kletsen wat en hij biedt me een drankje aan. Ik laat je nog even rustig je werk afmaken en ga op het balkon van het uitzicht genieten.

Ik sta al een poosje voorover geleund over de balustrade te dagdromen, wanneer ik achter mij voetstappen, hoor. Je komt naar buiten gelopen, blijft even staan en dan voel ik je hand op mijn rug. Je streelt mijn rug, gaat langzaam naar mijn billen, kust m’n nek en bijt zachtjes in m’n oorlel. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Je gaat achter me staan, doet m’n jurkje wat omhoog en zonder ook maar een woord te wisselen, glijdt je harde paal tussen mijn benen. Ik haal diep adem en sluit mijn ogen. In één beweging stoot jij je lul bij me naar binnen. Je begint tergend langzaam te stoten en bouwt het tempo op, totdat je me keihard neukt en ik je ballen tegen mijn kutje voel kletsen. Eén hand gaat naar voren toe en speelt met m’n clitje, terwijl ik nog steeds voorover leunend op het balkon van het uitzicht geniet. Wij zien iedereen, maar niemand ziet ons. Een geile gedachte… Een paar harde stoten en ik kom klaar. Nog steeds is er geen woord gesproken.

Je draait me naar je toe en een innige tongzoen volgt. Dan til je me op. Ik klem mijn benen om je heen en voel je weer bij me naar binnen glijden. Je zet me tegen de muur en neukt me. Diep en hard. Mijn nagels in je rug en je kreunt in mijn oor. Je harde lul klopt in mijn drijfnatte kutje en ik voel dat je bijna komt. Toch stop je. Je legt me op mijn rug op de ligzetel dat op het balkon staat. Je gaat tussen mijn benen zitten en je tong vindt zijn weg naar beneden. Je likt, zuigt, sabbelt, laat je tong naar binnen gaan en wanneer je tong met mijn clitje speelt, voel ik twee vingers in mijn kutje gaan. Even ben ik totaal van de wereld. Voor een tweede keer weet je me naar een hoogtepunt te brengen. Ik ga rechtzitten en je komt voor me staan. Ik neem je natte, harde paal in mijn handen en pijp je. Mijn tong speelt met je eikel terwijl ik je aftrek. Ik neem ’m zo ver mogelijk in mijn mond en zuig totdat je weer bijna klaarkomt. Even stop ik. Ik wil niet dat je nu al komt. Wanneer ik verder ga, kijk ik je recht in je ogen aan. Ik heb je lul vast, je legt je hand op mijn achterhoofd. Mijn handen masseren je pik en dan neem ik ’m weer in mijn mond. Wat is het geil om je te verwennen met mijn mond, terwijl we elkaar aankijken.

Je mag echt nog niet komen, dus ik vraag je op het bed te gaan liggen en klim bovenop je. Met een soepele beweging verdwijnt je lul in mijn kletsnatte kut. Met je handen achter je hoofd kijk je me tevreden aan en geniet je van het uitzicht. Je geeft je aan me over. Laat mij het tempo bepalen. Wel vraag je me nog met m’n borsten te spelen. Ik streel ze, knijp erin en buig even voorover, zodat je in mijn tepels kunt bijten en je hoofd tussen mijn borsten kunt begraven. Dat sabbelen op mijn tepels maakt me gek! In deze positie kun je even heel diep en op hoog tempo in me stoten. Dan ga ik weer rechtop zitten. Er is geen houden meer aan, je bijt op je lip en smeekt me om je te laten komen. Ik berijd je. Steeds harder en dieper terwijl ik met één hand mijn clitje bespeel. Nu kun je het echt niet meer uitstellen en spuit me met een harde kreun vol.

Ik laat me voorover vallen en al zoenend draaien we om. We strelen elkaar. Je pakt mijn handen vast boven mijn hoofd, laat je lul nog een keer plagend tussen mijn benen glijden en fluistert: “en dit was nog niet eens de wedstrijd. Koffie?”

Britt

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *