Douche

()

Mijn kleren zijn doordrenkt van het zweet, ik doe ze snel uit en gooi ze op een stapeltje in de hoek van de badkamer. Ik strek mijn arm langs het transparante douchegordijn en zet de warme kraan aan. Ik probeer mijn lichaam droog te houden en de druppels alleen op mijn onderarm te laten spetteren. Zo snel mogelijk draai ik de douchekop helemaal open zodat er een harde stroom water met veel geluid op de douchevloer spettert. Ik doe een stap naar achter en wacht tot de straal warm genoeg is om er onder te springen. Terwijl ik wacht kijk ik naar de reflectie van mijn torso in de spiegel. Een gevoel van trots komt naar boven wanneer ik me realiseer dat mijn intense en gedisciplineerde work-out routine zijn vruchten begint af te werpen.

Ik voel me sexy. Door het hete water ontstaat er steeds meer stoom in de badkamer, en de badkamer is bijna helemaal beslagen. Het teken voor mij dat het water goed op temperatuur is. Ik stap onder de kletterende stralen van de kunstmatige waterval. Met mijn handen maak ik een kommetje en stuur de straal richting mijn borsten waar het van mijn lichaam afloopt naar beneden. Als mijn huid aan de temperatuur van het water is gewend beweeg ik langzaam met mijn schouders van links naar rechts, iedere keer maak ik de draai groter tot ik omgekeerd onder de douche sta. Bijna automatisch gooi ik mijn hoofd naar achteren en word ik overspoeld door het stromende water. Mijn lichaam begint langzaam op te warmen en het water spoelt het zoute zweet van mijn huid. Ik blijf me verbazen over de revitaliserende kracht van het water en ik kan het niet helpen om te kreunen van genot. De kreun, verandert in een luide gil wanneer een hand het douchegordijn opeens open trekt.

“Ik ga je niet vermoorden, schatje, ik kom je alleen een petit mort bezorgen”, zegt mijn vriend lachend terwijl hij nonchalant bij me in de douche stapt. Ik kom langzaam bij van de shock, maar voel mijn hart nog in mijn keel kloppen en de adrenaline racet door mijn aderen. Zonder iets te zeggen doe ik een stap opzij om hem de volle straal te geven. Ik neem de tijd om even naar hem te kijken, hoe hij met gesloten ogen geniet van de sensatie van het warme water op zijn huid. Als hij zijn hoofd omhoog draait richting de douchekop laat ik mijn hand over zijn rug glijden, terwijl mijn vingers de rondingen van zijn spieren ontdekken alsof ik ze voor het eerst zie. Met mijn vingertoppen masseer ik hem lichtjes over zijn ruggengraat naar beneden. Als zijn lichaam aan de temperatuur van het water gewend is, draait hij zich plotseling om. Hij geeft me een wilde blik terwijl hij me vast grijpt en me tegen de muur drukt. De turquoise tegels zijn nog relatief koud en het contrast met het hete water is groot. De kou geeft me rillingen en ik hap even naar adem. Op dat moment beweegt hij snel met zijn gezicht naar me toe door de waterstralen van de douche om me te kussen. Via zijn hoofd bereiken de stralen ook mij en er loopt een beetje water in mijn mond wanneer ik deze open om zijn tong binnen te laten. Hij drukt zijn lichaam tegen het mijne en ik voelde warmte van zijn groeiende pik op mijn huid. “Je hebt een geweldig lichaam”, kreunt hij in mijn oor terwijl hij zijn vingers langs mijn ranke lichaam laat glijden. “Ik wil je in me”, eis ik met mijn stem en mijn handen.

Wetende hoe lenig mijn lichaam is, legt hij zijn hand onder mijn been en trekt het helemaal omhoog over zijn schouder. Met mijn tanden op elkaar gooi ik mijn handen om zijn nek en trek hem nog dichterbij, test ik mijn lenigheid nog meer door mijn been verder te strekken. Ik wil hem zo graag in me voelen dat is het nu het enige wat ik wil en terwijl hij met de top van penis mijn clitoris masseert, trek ik hem nog meer tegen me aan. De warme stralen stromen over mijn handen als ik hem nog steviger bij zijn gespierde nek vastpak. Langzaam begeleidt hij zijn penis naar mijn hunkerende opening en ik sluit mijn ogen als hij in me komt. Onze lichamen zijn perfect op elkaar afgestemd en ik kan het niet helpen te denken dat we voor elkaar gemaakt zijn.

Als hij niet meer verder in me kan, blijft hij diep in me, en stopt een moment met bewegen. Het lijkt even of de tijd helemaal stilstaat dat we in elkaar versmolten zijn. Het wordt een uitdaging voor zijn multitasking skills wanneer hij me tegelijkertijd begint te neuken, te zoenen en zijn handen over mijn hele lichaam te bewegen. Het voelt geweldig en het kost me moeite om gewoon te blijven ademen wanneer ik plotseling merk dat mijn voet onder me vandaag glijdt. Ik weet niet of ik mijn ogen open of gesloten heb, maar op het volgende moment liggen we samen op de badkamervloer. Zonder iets te zeggen kijken we elkaar aan met grote ogen, terwijl we als een soort menselijke tortilla in het douchegordijn gerold zijn.

“Oh God, is alles oké?”, vraagt mijn vriend ongerust. “Ja, ik denk van wel”, zeg ik kalm. “Seks onder de douche is niet altijd een groot succes”. Op het moment dat ik besef dat we niets gebroken hebben en we zonder schaafwonden uit de val gekomen zijn word ik al snel weer opgewonden en ik verlang direct naar een voortzetting van onze seks. De lust is in mijn ogen te lezen en de geilheid golft door de rest van mijn lichaam. Ik vouw mijn benen om zijn torso, en bevrijdt zijn rug daarmee ook van het douchegordijn. Op dat moment wordt ook hij overmand door lust. We begrijpen elkaar. Onze lichamen zijn nog nat en glijden met gemak over elkaar wanneer hij zich klaarmaakt om me weer te penetreren. Tussen mijn benen is het dan nog natter en mijn vlees biedt weinig weerstand als hij in me komt. De strakheid van mijn kut creëert genoeg druk om hem, maar ook mij te laten komen. Alles om ons heen is zo glad en glibberig dat we onze armen als ankers om elkaar heen hebben geslagen. Ik span al mijn bekkenbodemspieren hard aan, alsof het lijkt dat ik zijn pik vast pak, om er zeker van te zijn dat hij niet te ver uit me schuift. Bij iedere spieraanspanning weet ik een kreun uit zijn normaal gesproken geluidloze mond te knijpen. De douche staat nog steeds aan en de badkamer voelt zich steeds meer met stoom, waardoor we nat blijven.

Alles in me en om me heen is heet en nat. Het voelt als een surrealistisch moment. Mijn ademhaling blijft versnellen en ik voel de hoeveelheid zuurstof afnemen naarmate ik meer vochtige lucht inadem. Ik word een beetje duizelig maar negeer het gevoel. In plaats van af te remmen blijven we steeds sneller en harder neuken. Mijn spieren beginnen te trillen en ik houd mijn vriend vast met het laatste beetje controle dat ik nog over mijn lichaam heb. Op dat moment stopt hij ook en een energie stroomt door iedere cel van mijn lichaam. De energie spoort me aan om alles los te laten in de vorm van kreunen en geschreeuw. Moe maar voldaan liggen we op de vloer terwijl het water blijft neerkletteren in de douche. “Zullen we je nu dan even helemaal schoonpoetsen?” Terwijl we weer onder het water stappen masseert hij mijn hele lichaam met sop en ik heb het gevoel dat dit mijn beste work-out van mijn leven was.

Duifje

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *