Contactadvertentie

()

Ik zag je contactadvertentie online. “Vlaamse man zoekt een leuke meid voor een geile date. Niets moet, alles mag. Gezellige klik en opwindende sfeer zijn het belangrijkste.” Je gebruikte er een neppe naam, Michel, maar ik wist meteen dat jij de schrijver was. Ik trok de stoute schoenen aan en typte: “Hey Michel, how’s life, are you okay?” en verstuurde dit anoniem naar je via de website. “I wonder if you ever think of me”, neuriede ik in mezelf er achteraan.

Al snel verscheen een berichtje terug, het was duidelijk een rustige dag op kantoor. Je contactadvertentie leek op een telegram, maar je antwoord aan mij was minder afgemeten. Je stelde jezelf voor in het berichtje en stuurde een foto mee van jezelf. Of nou ja, een foto van een deel van jezelf… Ik kende je al jaren, maar dit stuk van jou had ik nog niet eerder gezien. De moedervlek op je hand waarmee je je stijve voor de camera vasthield en je bordeauxrode horloge herkende ik echter direct.

De berichtjes tussen ons vlogen over en weer. En ze werden steeds pikanter. We communiceerden op kantoor dagelijks met elkaar, maar het leek erop dat je niet doorhad dat je nu ook buiten werktijd met je secretaresse aan het schrijven was. Ik daagde je uit om je fantasieën te delen.

Terwijl je dacht dat je anoniem was, beschreef je dat je het opwindend zou vinden om met je vingers de bobbeltjes op mijn tepelhof te betasten alsof je een boodschap in Braille las. Hoe je er ontzettend naar verlangde om me te likken. Je gezicht tussen mijn borsten te drukken en je handen op mijn billen. Mijn strakke warmte om je kloppende stijve. Hoe spannend het je leek, om je eens volledig over te leveren aan een vrouw. Toen vroeg je aan mij of ik zoiets zou zien zitten.

Ik merkte hoe intens mijn lichaam reageerde op alles wat je me schreef. Je had me gevraagd om een foto, en op de wc maakte ik er eentje van de doorweekte stof van mijn slipje. Ik keerde terug naar mijn werkplek, antwoordde op je vraag dat ik zeker wel interesse had en verzond als stille getuige de foto naar je. Vrijwel direct zag ik je met je telefoon uit je kantoor komen lopen, richting de wc die precies naast mijn kantoor zat.

Mijn hart bonkte in mijn keel. Even was ik bang dat je op mijn foto de ruimte, of mij, had herkend, maar ik begreep al snel dat dat niet de reden was. Het waren vrij gehorige ruimtes, en ik kon horen hoe je jezelf bevredigde aan de andere kant van de muur. Het ritmische, zacht soppende geluid, en je onregelmatige ademhaling lieten weinig aan de verbeelding over. Met jouw opwindende berichtjes voor mijn neus, en slechts door een dunne muur gescheiden van elkaar, kostte het al mijn zelfbeheersing om niet naar je toe te komen. De gedachten aan jouw lichaam en lust dreven me haast tot wanhoop. Ik wilde bij je zijn. Ik wilde voor je op de grond zakken en je stijve in mijn mond nemen. Ik wilde uitdagend voor je gaan staan, je hoofd stevig tussen mijn gespreide benen houden en je pas weer loslaten nadat ik verschillende keren was klaargekomen. Ik wilde leunend op de wasbak je wenken en smeken om me daar en op dat moment te nemen. Ik verlangde ernaar je overal te voelen.

In gedachten stond me helder voor ogen wat ik met je lichaam wilde, in de praktijk minder. Alle scenario’s die door mijn hoofd schoten zouden behoorlijk onprofessioneel zijn en ondenkbaar hier op de werkvloer. Ik had je nog nooit aangeraakt gedurende de jaren dat we samen werkten. Laat staan dat ik je op een intieme manier had aangeraakt. Ik probeerde een manier te bedenken waarop ik met je kon afspreken zonder dat je zou weten dat je een date met mij had. Niet netjes, om daar niet open over te zijn. Maar, de gedachte aan seks met jou was zo opwindend dat ethiek en mijn verstand niet langer leidend waren.

Ik schreef je hoe geil het me leek om je lichaam op mijn eigen tempo te verkennen en ongegeneerd te gebruiken voor mijn eigen genot. Ik liet je eerlijk weten dat ik nooit eerder met iemand had afgesproken op deze manier voor een seks date, en dat ik het erg spannend vond. Het voelde allemaal onwennig en ik schreef je dat ik graag tijdens de date de touwtjes in handen zou houden. Je reageerde enthousiast dat je vanavond wel tijd had. Nu kwam het erop aan, en ik zei dat ik drie dingen van je verlangde. Eis één: je moest je huissleutel onder de mat bij de voordeur verstoppen. Eis twee: ik wilde dat je vanavond geblinddoekt op me zou wachten zodat je niet kon zien wie ik was. Eis drie: ik vroeg je om één hand vast te binden aan een meubel van jouw keuze. Het duurde even voor je reageerde op mijn ongebruikelijke voorstellen, maar uiteindelijk stemde je in met deze voorwaarden.

Nu is het zover. Ik sta op de oprit voor je huis. Ik klop een paar keer op de voordeur zodat je weet dat ik eraan kom, pak de sleutel onder de mat vandaan en laat mezelf binnen. Beheerst sluit ik de deur achter me. Ik sta in een hal, in het schemerdonker, maar zie je nog nergens. Ik hoor je je keel schrapen en je roept naar me met onzekere stem: “ik zit in de keuken”. De zenuwen gieren door mijn keel terwijl ik verder loop. Ik hoop dat je jezelf ook echt hebt geblinddoekt omdat ik niet weet hoe ik anders morgen je onder ogen moet komen op kantoor. Ik ga richting je stemgeluid, doe voorzichtig de deur aan mijn linkerhand open en ga naar binnen. Daar zit je. Opgelucht haal ik adem omdat je mij niet kunt zien door het slaapmasker dat je draagt. Ik zie ook dat je een hand met pluizige handboeien aan de keukentafelpoot hebt vastgemaakt.

Ik loop je kant op en leg rustig mijn hand op je schouder. Mijn hand laat ik liefkozend glijden over je nek en rug terwijl jij je vrije hand zoekend naar me uitstrekt. Je beweegt je hoofd in mijn richting ondanks dat je me niet kunt zien. Voor ik door heb wat er gebeurt, druk je je neus tegen me en snuift diep in. Verbaasd keer je je naar mij: “ben jij het?” Ik geef geen antwoord maar leg een vinger op je lippen om je tot stilte te manen. Mijn handpalm vindt jouw geboeide hand en we verstrengelen onze vingers. Ik kus je voorhoofd en ga schrijlings zitten op je schoot. Met je lippen beweeg je langs mijn hals tussen mijn oor en sleutelbeen. Wanneer je zachtjes je tanden in me zet, krom ik mijn rug en kreun ik het uit.

Ik voel ondertussen tussen mijn benen duidelijk jouw groeiende opwinding. Je hand rust op mijn onderbuik en voorzichtig zoek je een weg omhoog. Je streelt mijn borsten onder mijn kleren en plaagt mijn tepels. Ik merk dat je richting mijn gezicht probeert te gaan en ik gesp mijn ceintuur los en bind daarmee onverbiddelijk ook je tweede pols vast. Je hebt weliswaar een vermoeden van wie ik ben, maar zeker weten doe je het niet en dat wil ik zo houden. Je protesteert als je beide handen niet meer kunt gebruiken, maar zodra ik mijn lippen teder plant op de jouwe verstilt je weerstand.

Ik help je om op de grond te komen liggen en gebruik mijn jas als geïmproviseerd hoofdkussen. Ik laat mijn handen over je weergaloos lekkere lijf gaan en verwijder je kleren voor zover dat gaat terwijl je vastzit aan de keukentafelpoot. Op kantoor heb je altijd alle touwtjes in handen, maar nu je zo op je rug voor me ligt, zie je er eerder weerloos uit. Halfnaakt, en met je handen vastgeketend boven je hoofd, lijk je haast Sint-Sebastiaan. In plaats van pijnlijke pijlen word je echter geraakt door mij. Mijn lippen tegen je oor. Mijn handen op je borstkas. Mijn benen om je heen. Je buik is behoorlijk nat, maar of het geil van mij of van jou afkomstig is, kan ik niet zeggen. Ik beweeg omlaag om het op te likken en hoor je smeken: “kom op me zitten, ik wil je proeven”.

Het lijkt wel alsof je door de blinddoek alles intenser ervaart met je andere zintuigen. Ik leun op mijn ellebogen en knieën en positioneer mezelf boven je gezicht, net iets buiten je bereik. Als een soort koekhapper beweeg je steeds naar me toe, maar het lukt je niet om me te raken omdat je vastzit aan de tafelpoot. Je probeert het keer op keer tevergeefs. Je wordt bijna wanhopig van geilheid en op het moment dat een druppel van mijn vocht langzaam omlaag komt gedropen in je opengesperde mond hoor ik je kreunen van genot.

Je snakt duidelijk naar meer en ik laat mezelf zakken op je verlangende mond. Je tong schiet gretig alle kanten op terwijl je je honger naar mij probeert te stillen. Ik voel dat ik bijna klaarkom en zoek steun tegen de tafel. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat je ondertussen van geilheid in de lucht stoot met je van voorvocht glinsterende stijve. Ik verplaats me richting je lid. Je spant je bilspieren waardoor je stijve omhoog wipt, en met mijn heupen beweeg ik zo dat je eikel precies de ingang van mijn vagina raakt.

Ik beweeg een stukje richting jou en je hapt naar adem zodra je eikel in me glijdt. “Jezus! Wat ben je nat”, kreun je, terwijl je probeert om dieper in me te komen. Ik kom je tegemoet en schuif mijzelf traag verder over je heen tot je me helemaal vult. Met lange halen naderen en verwijderen we ons steeds van elkaar. Het gevoel, van jou in mij is onbeschrijfelijk en het duurt niet lang tot ik klaarkom. Jij geniet ook duidelijk van hoe mijn lichaam zich ritmisch verstrakt om je.

Ik merk dat je me eigenlijk wilt aanraken. Behoedzaam maak ik één hand los van de tafelpoot. Je grijpt me meteen bij mijn heup en pint me vast op je, terwijl je kreunend van genot enkele keren stevig in en uit me stoot. Je hand beweegt daarna naar de achterkant van mijn hoofd en je trekt me zachtjes dichter bij tot onze lippen elkaar raken. Met je tong verken je mijn mond. “Fuck, wat voel je lekker”, hijg je. Ik merk aan alles dat het niet lang meer zal duren tot ook jij klaar komt. Ik pak je bevrijde hand, vouw mijn hand om de jouwe, en kus je wijsvinger over zijn hele lengte. Dan open ik mijn lippen en neem je vinger langzaam in mijn mond. Zachtjes zuigend en rondjes draaiend met mijn tong speel ik met je. Wanneer ik mijn tanden zachtjes in je vinger zet, hoor ik je kermen en voel ik hoe je diep in me klaarkomt

In een perfecte wereld zouden we zo verbonden blijven liggen. Met jou diep in mij. Nagenietend. Maar ik weet dat nu de adrenaline is uitgewerkt, het nodig is om snel te vertrekken voor je je slaapmasker afzet en de betovering wordt verbroken. Ik zoen je, sta rap op, en drapeer het tafelkleed over je zodat je het niet direct koud krijgt. Dan sprint ik naar buiten. Ik spring mijn auto in terwijl ik mijn hele lichaam voel nagloeien. Ik vraag me af hoe het morgen zal zijn om je op kantoor weer te zien. Misschien kan ik voortaan daar op rustige dagen ook gebruik van je maken?

ChristaS

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *