Perfecte outfit

()

Zodra we teruglopen vanaf het strand naar de auto laat ik mijn vingertoppen speels over zijn rug glijden. Ik wist toen we de deur uit gingen al dat ik de perfecte outfit heb aangetrokken om hem gek te maken. Ik voel bij iedere stap die ik zet hoe mijn rokje om mijn billen danst. Ondanks dat hij het niet snel zal toegeven, heb ik gezien dat hij al een paar keer gewillig naar het stukje bh heeft gekeken dat net onder mijn top vandaan komt. Het geeft niets dat hij zich niet snel gewonnen geeft. Hij kickt erop wanneer ik erom smeek en op mijn beurt smeek ik er al te graag om.

Als we tussen de duinen door lopen hebben mijn vingers zijn onderrug bereikt en zich vastgeklampt aan de rand van zijn boxershort. Af en toe laat ik plagend een vinger naar binnen glijden, als een soort liefkozend strelen. Ondertussen kijk ik hem met mijn meest ondeugende blik aan en bijt wat op mijn onderlip. Met zijn duim en wijsvinger pakt hij mijn kin stevig vast en drukt een vurige kus op mijn lippen. “Beheers je,” beveelt hij terwijl hij mijn kin fijnknijpt.

We blijven stil staan. Onze gezichten naar elkaar toe gericht. Mijn hand glijdt vanaf de achterkant van zijn boxershort naar de voorkant en opnieuw dansen mijn vingers rond de rand. Net wanneer ik naar binnen wil glippen trekt hij mijn hand weg. “Ik heb zo zin in je schatje, ik vind je zo sexy.” Mijn ogen vullen zich met lust wanneer hij aan mij vraagt hoe groot mijn zin is. “Ik wil je proeven, ik heb zin om je te pijpen.” Antwoord ik zo zwoel mogelijk. Ik zie dat mijn eerlijkheid hem opwindt. “Beheers je,” beveelt hij opnieuw.

Speels laat ik mijn mondhoeken wat omhoog krullen en voor ik er erg in heb, duwt hij me verder de duinen in. Op een rustige plek blijven we opnieuw staan. Onze blik is strak op elkaar gericht en zonder iets te zeggen trek ik mijn top uit. Langzaam gevolgd door mijn bh. Mijn tepels prikken hard vooruit in de frisse buitenlucht. Hij likt zijn duim vochtig en plaatst ‘m dan tegen een van mijn tepels. Het vocht glinstert in het zonlicht. Ik voel het vochtig worden tussen mijn benen, ik ben geil. Ik voel mij zijn vrouw en zijn minnares in één. Ondeugend pak ik mijn borsten vast en begin ze zacht te kneden.

Hij kan amper verbergen dat hij het lastig vindt om zichzelf in bedwang te houden. Gulzig grijpt hij een van mijn borsten vast en plaats mijn tepel tussen zijn tanden. Een gil rolt over mijn lippen. Hij laat het net lang genoeg duren om mijn verlangen te vergroten. Wanneer hij loslaat wrijf ik met de binnenkant van mijn hand stevig over de stof van zijn broek. Hij is keihard en hij duwt zich wat strakker tegen mijn hand aan. Ik wist wel dat ik hem zo ver kon krijgen. Dan ga ik op mijn knieën in het ruwe zand zitten. “Alsjeblieft?” Vraag ik terwijl ik zo geil als ik kan naar boven kijk. Aan zijn gezicht kan ik zien dat hij duidelijk geniet van het uitzicht.

Langzaam begint hij zijn broek los te knopen en laat dan zijn boxershort tot onder zijn billen hangen terwijl zijn broek op zijn enkels valt. Zijn beide handen vult hij met mijn haren en hij houdt mijn hoofd stevig vast. Voordat ik mijn tong warm en vochtig over zijn eikel laat glijden, schenk ik hem nog een laatste ondeugende lach. Binnen no time begint hij te kreunen en ik kan het niet laten om met hem mee te doen. Mijn nagels begraaf ik in zijn billen en ik zuig op de top van zijn eikel alsof ik het laatste beetje smaak uit een lolly probeer te krijgen. Steeds strakker pakt hij mijn haren vast en zijn ademhaling neemt een ongecontroleerd ritme aan.

Even stop ik en kijk hem weer lachend aan. Ik voel mij ondeugend en immens opgewonden tegelijk. Ik pak zijn pik stevig vast en tuf dan een dikke klodder kwijl over zijn schacht heen. Wanneer ik het verdeeld heb, laat ik mijn mond weer om hem heen glijden. Nog steviger pakt hij mijn hoofd vast en begint dan te stoten. Steeds steviger en dieper in mijn keel. “Hm schat, ik voel je nagels branden.” Hijgt hij doelend op mijn nagels in zijn huid. Na nog een paar stoten, voel ik zijn sperma over mijn tong heen golven. “Lekker schat,” complimenteert hij en trekt me dan aan mijn haar naar boven zodat ik weer voor hem kom te staan.

Mijn handen verdwijnen onder mijn korte rok, ik pak mijn string vast en trek ‘m langzaam uit. Als een geintje laat ik hem voor zijn gezicht bungelen. “Je hebt me nat gemaakt.” Ik gooi mijn string naast ons op de grond. Ergens tussen het zand. “Je natte kutje is van mij” lacht hij en zakt dan door zijn knieën. Hij tilt mijn rokje wat omhoog, gooit mijn rechterbeen over zijn schouder en begraaft dan zijn gezicht tussen mijn benen. Met zijn duimen drukt hij tegen mijn schaamlippen, trekt ze wat uit elkaar en laat zijn tong langs mijn opening dwalen terwijl zijn neus over mijn clit wrijft. “Holy fuck” weet ik nog amper uit te brengen. Luid begin ik te kreunen, ik kan mezelf nog amper onder controle houden. Dan drukt hij zijn tong glad naar binnen. Zodra hij met een vinger mijn anus begint te masseren knijp ik hard in zijn haren en druk mezelf strakker tegen hem aan.

Zijn vocht glijdt langzaam in druppels langs mijn bovenbenen naar beneden. Het voelt alsof hij tongt met mijn poesje, iedere centimeter en iedere plek down under opeist. Dan begin ik te schokken. Mijn kut pulseert onder zijn tong en ik lijk compleet te zijn vergeten hoe ik moet ademhalen. Ik kom genadeloos hard. Pas wanneer mijn orgasme is uitgeraasd trekt hij zijn tong terug. Mijn schaamlippen glinsteren nog van het vocht en de druppels dwalen nog steeds langs mijn bovenbeen richting mijn enkel. Hij grist mijn string uit het zand en stopt ‘m in zijn broekzak. “Trek je bh en top aan. Ik wil dat je kutje nog zeiknat is wanneer we bij de auto aankomen.”

Gehoorzaam kleed ik me aan. Ik kan niet wachten tot we bij de auto zijn. Dit is alles dat ik in gedachten had, smeken trekt hem altijd weer over de streep.

Dorien Vercammen

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *