Bikini

()

“Heb je er zin in?” vraagt hij wanneer hij de tas op de achterbank slingert. Lachend en een tikkeltje ondeugend kijk ik hem aan. “Ik heb er zeker zin in! Het is lang geleden dat we samen naar de spa zijn geweest.” Gezellig. “Niet zomaar een spa, hé. We gaan naar een privé spa. Er is dus niemand om ons heen. Als je begrijpt wat ik bedoel.” In zijn ogen zie ik een twinkeling en ik laat me op de bijrijdersstoel zakken. Wanneer hij de auto start legt hij liefkozend een hand op mijn knie. De warmte dringt door de stof van mijn broek en er schiet een tinteling door mijn buik. Ik weet precies wat hij bedoelt.

“Ik heb wel een bikini meegenomen, hoor,” zeg ik op een plagerige toon. “Nou ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat je bikini uit is,” grapt hij terug en hij knijpt speels in mijn bovenbeen. Met mijn vingertoppen dwaal ik over de bovenkant van zijn hand. Zijn hand voelt stevig, mannelijk en vertrouwd. “Hm… lekker,” zegt hij zacht en hij laat zijn hand langzaam wat naar boven glijden. Zonder dat ik er erg in heb, houd ik kort mijn adem in. Het is alsof ik afwacht wat hij gaat doen. Ondertussen zie ik dat hij zijn ogen op de weg gericht heeft en zich niet bewust is van het verlangen dat hij in mij heeft aangewakkerd.

Door mijn hoofd schieten beelden van ons samen zoenend in het water. Ik zie voor me hoe ik mijn lichaam om dat van hem sluit. Zijn huid tegen mijn huid. In mijn string voel ik het vochtig worden. Het idee dat ik hem over een paar minuten naakt voor me heb, maakt me stilletjes gek van binnen. Ik kan bijna niet wachten. Stiekem laat ik mijn hand richting mijn broek afdwalen en stop dan even om te kijken of hij het opmerkt. “Wat ga je doen?”

“Gewoon even voelen, niets bijzonders,” antwoord ik. Zijn ogen schieten van de weg naar mijn kruis en weer naar de weg. Ik kan merken dat hij zijn aandacht er amper bij kan houden. “Noem het maar niets bijzonders,” zegt hij lachend en hij bijt op zijn onderlip. Wat mij weer een teken geeft om nog ietsje verder te gaan. Onder zijn toeziend oog laat ik mijn hand mijn broek in glijden en mijn vingertoppen door mijn natte lippen gaan. Met mijn meest ondeugende gezicht kijk ik zijn kant op en net wanneer ik een vinger naar binnen wil laten glippen, kijkt hij terug. “Wacht maar met spelen, bewaar dat maar voor in de spa.”

Ongehoorzaam en uitdagend begraaf ik mijn hand nog verder in mijn string en begin zacht te kreunen. “Ik meen het,” zegt hij streng, “straks mag je met jezelf spelen. Dan wil ik eerste rang zitten, met het lekkerste uitzicht.” Met een mix van lichte tegenzin en opwinding haal ik mijn vingers terug en laat dan een natte vingertop over zijn mond gaan. “Pff, wat doe je me aan? Ik kan niet wachten om van je te proeven.” Met een geile blik draait hij de auto de parkeerplaats op terwijl ik mijn string recht trek. “Laten we het wel een beetje rustig aan doen. Ik wil graag de hele avond van je genieten,” zegt hij zodra we stil staan en hij een pluk haar uit mijn gezicht veegt. Vol geile gedachten loop ik achter hem aan richting de ingang waar een vriendelijke dame ons begroet.

Tijdens het inchecken voel ik hoe zijn hand over mijn billen streelt en ik doe mijn best om mijn aandacht bij de uitleg van de dame te houden. Met een vriendelijke lach en grootse gebaren wijst ze in de richting van de kleedkamers. “Ik zie je zo binnen, lekkertje.” En hij geeft een ferme tik op mijn kont. In opperste concentratie ga ik de kleedkamer binnen en begin me om te kleden. Ik probeer mijn gedachten in bedwang te houden terwijl ik steeds weer een kledingstuk uittrek. Als hij het rustig aan wil doen, dan kan hij dat krijgen. Nog een laatste keer laat ik een vinger door mijn natte gedeelte strijken en besluit dan dat het tijd is om naar binnen te gaan. Ik trek mijn bikini op de juiste plek, drop mijn spullen en verlaat de ruimte.

In de spa aangekomen scannen mijn ogen de ruimte. Overal staan brandende kaarsen, er staan twee goedgevulde glazen op de rand van het zwembad en ik zie dat hij al een duik heeft genomen. Naakt. Het kaarslicht weerkaatst van zijn naakte lichaam en in no time schieten de beelden weer door mijn hoofd. Met mijn meest zwoele houding loop ik richting de glazen en ga op de rand zitten. Rustig aan doen, hoe is dat mogelijk in deze romantische en opwindende setting? Met mijn glas in mijn hand kijk ik toe hoe zijn lichaam zich door het water beweegt. Net zo ondeugend als in de auto kijk ik hem aan en geniet van het feit dat het werkt. Lachend zwemt hij rustig mijn richting op. Zonder aarzeling neem ik een grote slok.

Wanneer hij gaat staan zie ik hoe de druppels van zijn borstkas glijden. Ik wil niet rustig aan doen, maar ik zal me overleveren aan zijn wensen. Lachend streelt hij mijn voeten en pakt dan ook zijn glas om een slok te nemen. We proosten zonder woorden, maar ik weet wel waar mijn gedachten zijn. Ze zijn aan het bedenken wanneer het een perfect moment is om die bikini uit te doen.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *