Diesfunctionaliteit deel 1.

()

Een paar maanden geleden hadden Dorien en Dirk besloten hun vijfjarige relatie open te stellen voor andere mensen, maar er was nog niets spannends gebeurd. Hun beslissing was niet gebaseerd op enige diesfunctionaliteit in hun relatie. Het was juist omgekeerd. Hun relatie was bijna perfect, tenminste zo voelde het. Hun communicatie was altijd open en eerlijk geweest, de seks was heerlijk en ze hielden heel veel van elkaar. De keus om de relatie open te stellen voelde als een natuurlijke volgende stap in de evolutie van hun relatie, een relatie die van liefde overliep, vol begrip en compassie was. Alles klopte.

Het was Dorien die het onderwerp als eerste ter sprake had gebracht een paar jaar geleden. Ze had stiekem altijd al het gevoel gehad dat de heteronorm van een romantische relatie niet samen viel met haar beeld van het leven en de maatschappij, maar ze had zich nog nooit bewust bezig gehouden met de andere mogelijkheden. Ze had wel eens gehoord dat er relaties waren waarin de partners ook seksuele contacten met andere hadden. Maar het idee van seks zonder emotionele verbintenis was nooit in haar op gekomen. Maar toen hoorde ze dat steeds meer mensen kozen voor een poli-amoureuze relatie, het aangaan van een intieme, liefdevolle relatie met meer dan één persoon.

Eerst schrok Dirk van het idee, maar na verschillende gesprekken, onderzoek en reflectie, was ook hij klaar om deze onconventionele manier van liefhebben te proberen. Het was wel duidelijk dat ze de goede relatie die ze hadden op dezelfde, open en eerlijke, manier wilden behouden, als ze deze stap zouden nemen. Maar omdat ze beiden niet gemakkelijk verliefd werden, en ze hun lot niet wilden sturen door dating-apps te gebruiken, gebeurden er de maanden die er op volgden helemaal geen activiteiten. Het was niet wat ze er van hadden verwacht, maar verwachtingen komen dan ook zelden uit, niemand kan voorspellen wat de toekomst zal gaan brengen.

Dorien en Dirk stonden in de slaapkamer, klaar om naar bed te gaan. Dorien stond achter Dirk en sloeg haar armen om zijn middel, terwijl ze hem dicht tegen haar aan trok. Ze kon niet wachten om haar gedachten te delen. “Dirk, ik heb eindelijk een geweldig persoon ontmoet, iemand die jij ook leuk gaat vinden. Ik ben heel blij, en enthousiast, maar ik ben er ook een beetje van in de war.” Fluisterde ze. “Maar lieve schat dat is geweldig! Waarom ben je er van in de war?” Reageerde Dirk enthousiast terwijl hij zich omdraaide naar haar toe. Dorien kreeg een serieuze blik in haar ogen waarmee ze haar machteloosheid duidelijk maakte. Ze had de hulp van haar vriend nodig om het hem uit te leggen. Ze ademde diep in.

“Nou, de persoon die ik heb ontmoet, het is een vrouw”. Dirk bleef stil en zijn blik leek neutraal te blijven. “Zeg iets!” Drong hij aan. “Hum. Oké. Nou dit is niet noodzakelijk slecht vind ik. Maar mag ik je vragen of je echt gevoelens voor haar hebt? Weet je zeker dat je geen gevoelens op haar projecteert? Dat je het te graag wil?” Probeerde hij nog. “Ik weet het zeker Dirk, ik weet het echt 100% zeker”, lachte ze, “Mijn buik zit vol vlinders, ik gedraag me klungelig als ik bij haar ben, ik kan haar niet uit mijn hoofd zetten.” Dirk lachte triomfantelijk en gaf Dorien een stevige knuffel. Hij kon er maar niet over uit hoe schattig zijn vriendin er uit zag, zo verlegen en in de war, en hoeveel hij er zelf van kon genieten. “Ik weet het niet, Dirk, misschien is dit toch opeens te veel. Ik weet niet eens hoe ik de liefde moet bedrijven met een vrouw.” Dirk tilde haar op en liep naar het bed waar hij beide lichamen op de matras liet vallen. “Ik kan je wel wat dingen laten zien die je met haar kunt doen. Toevallig ben ik best een beetje ervaren in het plezieren van een vrouwelijk lichaam” hintte hij. Het idee van Dorien die een andere vrouw seksueel zou gaan verwennen was onverwacht voor beiden, maar tegelijkertijd heel opwindend, en ze moesten daar direct iets mee doen.

Terwijl ze zich overgaf aan de beelden van de andere vrouw, liet ze de handen van haar vriend over haar lichaam gaan. Deze keer lette ze goed op hoe hij bewoog, om alle te onthouden voor later. Zijn handen gleden eerst zacht over haar borsten, die ieder een beetje aandacht kregen voordat ze door gleden naar haar buik. In zijn gedachten vormden zich nu ook soortgelijke gedachten, beelden van zijn vriendin met een andere vrouw. Hij was blij voor haar, zonder enige vorm van jaloezie. Hij wilde het bijna niet toegeven, maar hij was tevreden met de eerste ontwikkelingen die er uit de beslissing om poli-amoureus te worden waren ontstaan. Een andere vrouw hielp hem op één of andere manier de gevoelens van Dorien beter te begrijpen. Hij begreep de aantrekkingskracht van een vrouw en hij had er zin in om dit met haar te delen. Terwijl deze gevoelens in hem opborrelden, riep Dirk zijn vrouwelijke kant op en ging verder met het plezieren van Doriens lichaam en geest.

Zelfs al was Dirk zelf heel stijf en opgewonden, hij bleef met al zijn aandacht bij het lichaam van Dorien, en liet zijn handen over haar lichaam verdwalen. Hij maakte zijn lippen los van de kus, waardoor haar mond de kans kreeg om kreunen te uiten, en zijn lippen gingen verder met het kussen van haar nek, schouder, borst en tenslotte haar borsten. Ze legde haar handen boven haar hoofd, in totale overgave. In de jaren die ze samen waren had hij bijna alles ontdekt wat er te leren viel over Doriens lichaam, hij wist precies wat zij lekker vond. Maar deze keer zou hij voor een zachtere aanpak kiezen, zachter dan normaal. Terwijl hij met zijn handen over haar rondingen gleed, haar benen, haar taille en dan weer haar benen, Dorien herkende deze bewegingen bijna niet. En heel even verdween ze in de fantasie, en het leek alsof ze werd bemind door een vrouw.

“Neuk me, neuk me zoals een vrouw dat zou doen”, vroeg ze hem dwingend. Dirk slaakte een diepe zucht. Hij had nooit gedacht dat deze woorden ooit tegen hem gesproken zouden worden. De woorden maakten iets in hem los. Het was tijd, één van zijn handen bewoog eindelijk naar haar netjes geschoren bosje schaamhaar, en na een korte plagerige stop, verder naar beneden. Zachtjes streelde hij Doriens onderste lippen en hij voelde de warmte die er al onder en rondom was opgebouwd. Hij realiseerde zich dat het te lang geleden was dat hij haar alleen met zijn handen had aangeraakt. Hij genoot van het plezier dat hij haar gaf en genoot van het idee dat een andere vrouw dit ook met haar zou doen.

“Vertel me over de vrouw. Vertel me: waarom zij” Dorien kon de woorden bijna niet vinden, de wereld in haar hoofd was veranderd in een mengeling van gevoelens zonder grenzen. Ze pakte Dirks hand, en schoof deze iets omlaag, waarmee ze liet weten dat hij eerst nog wat meer moest geven voordat zij meer ging delen over haar nieuwe liefde. Eindelijk voelde ze de hand van Dirk haar benen spreiden, en zachtjes haar clitoris masseren. Het was een klein gebaar, maar het idee erachter was sterk genoeg om haar ontzettend nat en opgewonden te laten worden. “Vertel het me”, fluisterde Dirk weer. “Ze heeft ontzettend veel zelfvertrouwen. Op een bijna unieke manier”. Dirk liet de punt van zijn vinger in Dorien verdwijnen. Een golf van genot ging door haar lichaam. “Wat nog meer”, vroeg Dirk terwijl hij probeerde oogcontact te maken, maar Doriens ogen bleven gesloten. Hij hield zijn blik op haar gericht en observeerde nauwkeurig haar onbewuste uitdrukkingen terwijl hij dieper in haar ging. “Ze is slim, ontzettend grappig, en…” stotterde Dorien. Haar lichaam rilde toen Dirk helemaal in haar was en niet meer verder kon. “En,” vroeg Dirk plagend terwijl hij de vinger langzaam uit de warme holte trok om er nog een vinger bij te doen. Deze verdwenen samen in haar. “En ze is echt ongelooflijk sexy!” kreunde Dorien hard, ze begon de controle over haar lichaam te verliezen. Ze waren aan elkaar verbonden door dezelfde fantasie van de derde persoon. De andere vrouw veranderde nu al de dynamiek van de relatie, en vergrootte de liefde die ze voor elkaar hadden op een manier waar ze zelf niet over hadden durven dromen.

Doriens bewustzijn werd heen en weer geslingerd tussen fantasie en realiteit, de persoon die haar aanraakte, veranderde van man in vrouw en weer terug, terwijl er tongen over haar lichaam reisden naar de plek waar er een explosie plaats ging vinden. Dirks lichaam ging mee in de energie van het plezier dat hij Dorien gaf, en hij moest zich echt focussen om de controle te houden over zijn lust en haar niet te penetreren met zijn penis. Hij had zich voorgenomen om haar te laten komen op een manier hoe ze later ook zou gaan komen. Hij voelde dat hij het einde van de tunnel had bereikt toen zijn tong eindelijk aankwam tussen Doriens benen. Binnen seconden rilde en schudde Doriens lichaam en haar spieren spanden zich aan zodat zijn hoofd bijna werd geplet door haar benen. Uitgeput van plezier lagen ze nog een moment stil, terwijl ze de ervaring aan het verwerken waren, dachten aan haar, dachten aan elkaar.

“Ik ga haar nu een berichtje sturen! Wat zal ik zeggen?” vroeg ze. “Vertel haar dat je hebt genoten van jullie ontmoeting, en dat je haar graag weer een keer wil zien. Op een afspraakje. Wees duidelijk wat je wilt van haar.” Instrueerde Dirk haar rustig. “Je bent hier heel goed in Dirk”, lachte Dorien, en ze tikte alles gelijk in op haar scherm. Niet veel later trilde haar telefoon al een antwoord. Dorien slaakte een harde zucht. “Het gaat gebeuren. We hebben morgen een afspraakje!” Eindelijk zou het nieuwe hoofdstuk van hun relatie gaan beginnen.

A & M

Vervolg Deel 2

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *