Ilse is baas

()

Ilse was het beu. Het was tijd om het heft in eigen handen te nemen. Het is te gemakkelijk om alleen maar naar anderen te wijzen. “Je moet niet klagen, maar met oplossingen komen”, was haar devies. En daarom had ze deze avond met militaire precisie gepland. Niets had ze aan het toeval overgelaten.

Haar man, Bas, ging zoals elke avond even na tienen naar boven. Na zeven jaar huwelijk waren er bepaalde gewoontes in gesleten. Ze vond hem nog steeds een topgozer, maar de voorspelbaarheid en de sleur maakten hun leven wel een beetje saai. Terwijl zij in de badkamer was, zou Bas zich uitkleden en zijn kleren netjes opvouwen en over de stoel leggen. Dan zou hij naakt onder het donzen dekbed kruipen en nog wat lezen. Hij zou verwachten dat zij zich even later bij hem zou voegen. Dat ze elkaar een kus zouden geven om vervolgens te gaan slapen.

Maar niet vanavond. Want vanavond nam ze zijn boek uit zijn handen en legde dat opzij op het nachtkastje. Nog voor hij kon reageren, pakte Ilse zijn rechter pols en plaatste die boven zijn hoofd op het matras. Het was Bas helemaal niet opgevallen dat ze polsboeien had vastgemaakt aan het bed. “Hey, wat is dit?” Bas was te verbouwereerd om tegen te stribbelen en de klittenbandsluiting was binnen enkele seconden vastgezet. “Sht!”, siste Ilse hem toe. Ze maakte hem duidelijk dat ze plannen had. Zij had vanavond de touwtjes in handen. Letterlijk en figuurlijk. Ook zijn linker pols maakte ze zonder veel moeite vast. Ilse was trots op zichzelf. Bas, die normaal altijd het initiatief nam in de slaapkamer, lag nu min of meer hulpeloos aan zijn polsen vastgebonden aan het bed.

Hij leek totaal uit het veld geslagen en bekeek verbluft zijn vastgebonden polsen. Traag trok Ilse het dekbed van hem af en nu zag Bas pas dat ook daar bij het voeteneinde twee soortgelijke boeien onder schuil gingen. Plagend liet Ilse twee vingers vanaf zijn borst, langs zijn buik en lies, over zijn benen naar zijn rechter enkel gaan. “Zeg, wat ben je van plan?” Er klonk angst en opwinding door in zijn stem. Ilse grijnsde slechts en maakte nu ook zijn linker enkel vast. Ze trok de koorden, waarmee de enkelboeien aan de poten van het bed waren bevestigd extra aan, zodat Bas nu als een hulpeloze zeester op bed lag vastgebonden.

“Ilse!!” Bas was duidelijk nog niet gewend aan de onderdanige rol die hij vanavond was toebedeeld. Ze zuchtte overdreven en trok een doos onder het bed vandaan. Het was de doos die vanmorgen door de bezorger nietsvermoedend was afgegeven. Vanavond zou Bas doen wat zij wilde en wanneer. En nu was het tijd om stil te zijn. Ilse stopte de zwarte bal uit het pakketje in de mond van haar man en maakte het ding achter zijn nek met leren riempjes vast. Bas probeerde nog wat te zeggen, maar de bal maakte hem vrijwel onverstaanbaar. Nu Bas niet meer kon bewegen en ook niets meer kon zeggen, begon Ilse haar blouse los te knopen.

Hoewel haar lichaam geen enkele verrassing meer voor hem had, verried zijn fysieke reactie toch dat het door begon te dringen wat zijn lot was. De kleine sprongetjes van zijn lid moedigde haar aan om ook haar rokje uit te doen. Ilse droeg nu slechts nog haar kanten BH en bijpassende slip. Ook bij Ilse begint het te kriebelen. Met twee vingers streek ze kort over haar slipje om de opkomende opwinding te beantwoorden. Ze rommelde wat buiten het zicht van Bas en haalde een soort lage dunne staaf tevoorschijn, met aan het einde een zwarte veer. Plagend kietelde ze hem daarmee over zijn borst en tepels. Bas kronkelde een beetje en het viel Ilse op dat zijn opwinding steeds duidelijker werd. Toen ze met het veertje langs zijn gezwollen penis kietelde, maakte deze korte blije sprongetjes.

“Vanavond ben je van mij”, fluisterde Ilse in zijn oor en ze likte een lange haar over zijn lippen en de zwarte rubberen bal. Bas kon alleen kermen. “Arme Bas.” De fantasie van Ilse maakte overuren. In haar hoofd verzon ze de meest onstuimige scenario’s, waarin Bas precies zou doen wat ze hem opdroeg. De anticipatie maakte haar week. Maar ze wilde niet te haastig en rap al haar plannen prijsgeven. En dus nam ze de tijd. Ze zou eerst zijn zintuigen nog meer op scherp stellen, door hem een oogmasker voor te doen.Nog een keer keek ze naar haar man – zoals hij daar vastgebonden lag met een bal in zijn mond en een masker op – en ze bewonderde haar werk.

Schrijlings ging ze over hem heen zitten zodat hun geslachten slechts nog door de dunne stof van haar slipje waren gescheiden. Het liefst zou ze hem nu berijden, maar ze wist zich te bedwingen. In plaats daarvan pakte ze zijn tepels tussen haar vingers en speelde ermee tot ze hard werden. Inwendig lachte ze venijnig, omdat hij niet kon zien dat ze twee tepelklemmetjes had gepakt. Voorzichtig zette ze die een voor een op zijn kleine mannentepels. Van schrik probeerde hij zich te verzetten, maar de boeien en haar gewicht belette dat. Even voelde Ilse medelijden, toen het leek of zijn gejammer een uiting van pijn was. Maar het zwellen van zijn lid verried zijn opwinding zodat Ilse wist dat ze nog een stapje verder kon gaan.

Ilse draaide zich om en plaatste haar knieën naast het hoofd van Bas. Nog steeds had ze haar slipje aan dat ondertussen behoorlijk vochtig begon te worden. Langzaam bracht ze haar lendenen naar beneden, tot haar slipje slechts enkele centimeters van zijn gezicht was verwijderd. Hij moest de muskusachtige geur van haar opwinding kunnen ruiken. Normaal gesproken, zou hij haar hebben vastgepakt om zijn mond in haar te begraven en zijn tong diep in haar te duwen. Maar nu was dat onmogelijk. Ze zag hoe zijn pik nog harder werd dan hij al was. Een druppel voorvocht begon zich af te tekenen op zijn eikel. Ilse kon de verleiding niet weerstaan en likte deze met een korte haal weg, waardoor Bas met zijn hele lichaam schokte, alsof hij door een bliksemschicht was geraakt.

Het voelde heerlijk om hem zo in haar macht te hebben. Ze kon het zo lang laten duren als ze zelf wilde. De hele nacht kon ze hem laten kronkelen onder haar handen en mond, maar ze zou niet toestaan dat hij een orgasme kreeg. Nog niet. Voorlopig was het haar beurt. Eerst deed Ilse haar slipje uit. Plagend wreef ze het klamme stukje stof langs de neus en mond van Bas en pas toen haalde ze de bal uit zijn mond, voordat hij de bron van het vocht mocht proeven. Terwijl ze plagend met zijn lid speelde, liet ze zich door zijn mond tot een eerste orgasme brengen. Ze besloot dat het pas zijn beurt zou zijn, als zij bijna helemaal verzadigd zou zijn.

Ilse liet de nacht lang duren. Ze plaagde, likte, kuste, bereed, kneedde en sarde Bas, tot hij haar smeekte om te mogen komen. Pas toen maakte ze zijn boeien los en ze liet zich hard door hem nemen. Bruut pinde hij haar vast op het bed en nam haar hard op zijn hondjes. Toen ze even later bezweet lagen na te hijgen, moet Bas toegeven dat hij de nieuwe speeltjes erg opwindend had gevonden.

Deugnietje

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *