SPELEN MET ELKAAR, IN SPANJE!!!!

()

Wij wonen in Zuid Spanje, mijn lief en ik.

Het geluk is met ons, hoofdprijs winnen in een loterij en daardoor in Spanje kunnen wonen en ook nog een prachtige villa in Blaricum bezitten.

Mijn naam is John, en DE liefde in mijn leven heet Linda!

Ik ben gek op haar, zij is een stuk jonger dan mij. Haar borsten zijn prachtig, dubbel D zegt zij zelf.

Ennnn….als ik aan die kanjers zit, wordt ze vanzelf geil en mijn toyboy krijgt het dan benauwd in mijn broek….  Zij is een knapperdje, blond met blauwe ogen en krullend haar.

Gelukkig voor mij is zij vaak zo geil als boter. En als dat niet zo is, dan zorg ik er wel voor, lekker aan haar borsten zitten, en dat doe ik heeeeel graag en dan gaat het vanzelf!!!

Mijn vriendin heeft zelden ‘hoofdpijn’, veel vaker heeft zij een vochtig pruimpje en die is heerlijk strak…..!!

We houden ervan ons regelmatig van onderen te scheren, heerlijk glad. Zo ook vandaag

We wonen vlak aan de Middellandse zee, op een enorm perceel waar onder andere olijvenbomen groeien, evenals sinaasappelbomen en amandelbomen. Er zijn meerdere woningen op dit terrein.

Vandaag komt een vriendin van mij naar ons toe om te kijken of ook zij hier bij ons wil komen wonen…., ook een knapperdje, een vrouw met véle behoeften…… Haar naam is Erskin. Zij heeft normale afmetingen van borsten, en ook een strak kutje. Ik hou van haar en mijn eigen vriendin vindt het niet erg dat zij hier komt, ‘heb ik wat rust, jij hebt naast mij nog een andere vrouw nodig en ik vind dat eigenlijk ook wel leuk……!’. 

Ik heb een groot libido…. 

Ook Erskin is een stukje jonger dan wat ik ben. 

Zij houdt bovendien van verrassingen, dus ik ben benieuwd…….

Linda en ik lopen buiten en het is alweer lekker warm, het is pas half 10 bij een graadje of 25.

Veel kleding heb je hier niet nodig, een jurkje voor mijn Lin en ik zonder shirt in een strakke short,  kan ik nog wat bruiner worden.

Terwijl we buiten lopen zit ik even met mijn hand aan het kleine kontje van mijn lief. Met een verliefde blik in haar ogen draait zij zich om als zij mijn hand voelt  en geeft mij een heerlijke tongzoen.

Ik kijk haar smachtend diep in haar blauwe ogen aan, zij weet wat ik wil…….spelen!

Linda rent plotseling het pad af en binnen paar honderd meter heeft zij het naaktstrand bereikt, en heeft zij haar jurkje al over haar hoofd uitgetrokken. Wooooooow,  zij draagt er helemaal  niets onder……., I like that….!! Drives me crazy….

Ze komt op mij toegelopen en rukt met haar beide handen mijn short naar beneden en nog geen halve minuut later ben ik ook geheel naakt en staan we tongzoenend stijf tegen elkaar aan, mijn Johnnyboy die stijver en stijver wordt, tussen ons in.

Mensen op het naaktstrand kijken ons ietwat verbaasd aan. Kan ons niet boeien, wij gaan voor uitbundig vrijen!

Linda knielt voor mij, grijpt naar mijn lul en neemt hem al aftrekkend in haar mond. Ik gooi mijn hoofd met een zucht achterover, genietend van mijn stijfheid in haar mond!

Lin kijkt onder het rukken af en toe met haar geile ogen naar mij omhoog als zij voelt dat ik naar haar ruk en trekwerk kijk.

Ik glimlach kreunend naar haar, kijkend in haar ogen.

Ik vind het genoeg nu, ik wil mijn lieffff een uitgebreide beurt geven, flink uitwonen, en wel NU!

Ik til haar op, loop met haar in mijn armen, terwijl mijn stijve lul heen en weer swiept langs haar billen, naar een klein stukje gras even verderop.

Ik leg haar neer, vlak bij een paar leuke meiden die daar onbekommerd naakt liggen te zonnen.  

Ik zie dat de ene een geschoren kutje heeft en de ander heeft een smal streepje haar, net boven haar clitje beginnend. Ook leuk!

Door het lopen is mijn Johnyboy in stijfheid wat afgenomen, maar nog stijf genoeg om de interesse van de meiden te wekken. Ze gaan er zo voor liggen dat ze alles kunnen zien. 

Hun ogen glinsteren van geilheid en interesse om wat er komen gaat en dat willen zij zeker niet missen!

Linda spreidt haar benen, als ik mijn hoofd naar haar bekken beweeg, wetende dat ik haar explosief ga laten klaarkomen!

Langzaam begin ik haar liezen te strelen en te likken. Ik voel hoe Linda onder mij onrustig wordt.

Uiterst zacht beweeg ik met mijn vingers haar buitenste lipjes, ik voel haar onder mij schokken. Dan ga ik met mijn tong aan de gang, langs haar inmiddels glimmende lipjes. Zij begint ervan te zuchten. Heel even kijk ik op en zie dat de beide meisjes die vlak in de buurt zitten inmiddels in standje 69 liggen en elkaar liggen te vingeren. Wat een geil tafereel!

Ik lig op mijn buik in het zand, het stukje gras is er alleen voor mijn Linda, zo klein is dat plekje gras. Mijn stijve ligt dus in het zand. Ik vind het heerlijk,  warm zand aan mijn pik, lekker schurend zand…. Terwijl ik met Linda bezig ben haal ik met neukbewegingen mijn pik even door het zand heen. Het geeft mij een lekker geil gevoel.

Ik lik rustig door, mijn lieverd ligt te kronkelen, stil blijven liggen lukt haar niet meer.

Haar heupen komen mijn likken tegemoet, zij neukt nu mijn tong.

Mijn wijsvinger glijdt haar natte grotje in, met mijn duim aan de buitenkant van haar lipjes en mijn wijsvinger in haar, vind ik haar gevoelige knopje. Haar knopje lekker tussen duim en wijsvinger laten rollen, ik wil haar laten kermen, mij vragen om haar te bevrijden van haar opgebouwde energie, haar bevrijden door een orgasme, haar haar jeukende gevoel laten ervaren. Haar orgasme uitstellen, net zolang tot zij mij smeekt om haar te laten komen, het eerste orgasme van vandaag….

Af en toe krijg ik van haar een zachte pets op mijn hoofd als ik het te lang uitstel naar haar zin, gevolgd door een tekst als ‘laat me komen, maak me klaar, IK HEB HET ZO NODIG!’.

In zo’n geval stel ik het niet  langer meer uit, een enkele simpele lik op haar knopje is dan meestal voldoende om haar volledig uit haar dak te laten gaan. Ik geef haar een lik van de onderkant van haar kutje tot aan haar clitje en het is zover. Rillend en schokkend komt zij klaar!

Ik kijk ondertussen even op terwijl Lin haar orgsme laat razen in haar lichaam, en zie dat de beide meisjes ook aan hun hoogtepunt komen, verrukkelijk!

Met bijzonder geile ogen kijkt één van hen mij aan, heeft zij zin in mij…….?!

Ik sta op met mijn stijve die onder het zand van het strand zit. Ik kijk ernaar en ben tevreden over wat ik zie, mijn lief die ligt bij te komen van haar orgasme en mijn stijve die onder het zand zit. Ik ben botergeil!!!

Mijn liefff trekt mij naar de grond. Het meisje dat interesse in mij heeft, ik noem haar nummer 1, komt met een fles water aangelopen. Met haar hand trekt ze mijn voorhuid naar achteren,  spoelt het zand van mijn pik af om hem klaar te maken voor Linda. 

Linda laat dit gebeuren, een vreemde vrouw, die in haar bijzijn mijn pik in haar handen heeft…..!!!

Terug naar haar handdoek gaan doet het meisje niet, ze blijft bij ons zitten, héél dicht bij ons…..

Ik kijk Linda aan en ik zie toestemming in haar ogen. Ik waan mij in het paradijs, 2 geile meiden in de buurt van mijn pik!

Kom maar op, ik heb genoeg voor 2, of zelfs voor 3 als het ‘moet’….

Linda neemt het initiatief en likt aan mijn eikel, haar andere hand legt zij onder mijn ballen.

Het meisje dat bij ons is komen zitten neemt de hand van Linda weg, en plaatst haar eigen hand tegen mijn ballen aan, ze beide zacht knedend met haar hand. 

Hmmmmmmmmm!!!!

Het andere meisje, nummer 2, is nieuwsgierig geworden en kruipt op haar knieën dichterbij, één hand van haar glijdt naar de binnenkant van mijn liezen. Geiler kan het voor mij niet worden….!!!

Linda wil mij voor zichzelf hebben en legt mij op mijn rug op het stukje gras. 

Zij bestijgt mij en laat mijn pik bij haar naar binnen glijden, haar kontje naar mij gericht. Ze kijkt al neukende even achterom. Ze ziet aan mijn ogen hoe geil ik ondertussen ben geworden met 3 meiden om mij heen……….

Meisje nr 1, kneedt mijn ballen, de andere hand gaat voor het clitje van Linda…..

In een rustig tempo neukt Linda mij, haar poesje de gelegenheid gevende om mijn pik bijna in zijn geheel naar buiten te laten komen en hem daarna in zijn geheel weer in haar op te nemen. Voor de beide meisjes zal het een lust zijn om naar te kijken!

Ik vraag aan nummer 2, die het laatste bij ons is komen zitten om onze neukpartij met haar telefoon op te nemen.

Ze lacht erbij terwijl zij heen en weer kruipt om aan mijn verzoek te voldoen.

Ik zie dat zij eerst zichzelf filmt terwijl ze zich vingert en al snel een orgasme krijgt. Ze kan het toestel bij het klaarkomen nauwelijks stilhouden en ook de geluiden die zij erbij maakt……….dat wordt een bijzonder geile film. Daarna filmt zij onze neukpartij van dichtbij. 

Linda is nu zoveel opgewarmd dat zij hijgend en schokkend klaarkomt. Toch zeker een minuut lang……..

Ook bij mij jeukt het inmiddels behoorlijk. 

Linda stapt van mij af en geeft hierdoor ruimte aan nummer 1.

Ik weet, Linda wil straks nog uitgewoond worden, dat komt dik in orde!

Nummer 1, het langere type van het duo, gaat op het gras liggen en terwijl zij haar benen spreidt, schuif ik mijn paal in haar supergladde kutje. 

Zij is behoorlijk strak, dus ik moet een beetje oppassen. Ook nummer 2 toont inmiddels veel interesse!

Dat kan nog wat worden…..

Linda pakt mijn stijve vast als hij uit het kutje van nummer 1 floept en schuift die weer terug in dat  kutje die mijn pik al tegemoet komt door haar billen naar achteren te duwen, zodat ik haar echt tot maximaal vul. 

Na het meisje een aantal minuten heerlijk geragd te hebben haal ik mijn paal uit haar kutje en zet haar op haar hondjes neer. Nummer 2 filmt ondertussen nog steeds, nu ook tussen de benen van ons, van onderaf.

Ik moet wel rustig aan doen, anders kom ik supersnel klaar. Ik wil nummer 2 ook nog bedienen, ja toch………….!

Die wil ik ook nog aan haar trekken laten komen!!!

Nummer 2, de filmster, trekt nummer 1 van mijn pik af, drukt haar de telefoon in haar handen en gaat vlak voor mij op haar handen en knieën zitten. Duidelijk wat ik moet doen, ik ram hem in 1 keer in haar en zit gelijk tot aan mijn ballen in haar zeiknatte kutje. 

Ik pak haar schouders vast en elke keer dat ik toestoot trek ik haar naar me toe. Zo raak ik haar baarmoedermond, en ik merk dat nummer 2 dat een zeer aangenaam gevoel vindt, gezien haar bewegingen op mijn pik. We hijgen wat af, en zwoegend en zwetend weet ik haar naar een hoogtepunt te krijgen.

Nadat ze uitgehijgd is en weer op deze wereld is, trek ik mijn geval uit haar, en ik leg Linda op het plukje gras. Ik wil haar nu uitwonen zoals beloofd en haar volspuiten met mijn geil.

Lin spreidt gewillig haar benen en ik stoot mijn lul gewillig toe, heerlijk gevoel overvalt mij…!

Nummer 2 grijpt mijn Linda bij haar borsten en zij wrijft de tepels van Lin zodat deze nog stijver worden dan ze al waren, tot ze flink naar voren priemen.

Ik wring 1 hand tussen onze lijven en ik weet het clitje van mijn lief te bereiken. Ik wrijf over haar geile grotje terwijl ik haar stevig blijf palen.

Nummer 2 vingert zich, terwijl ze naar ons blijft kijken, naar nóg een hoogtepunt.

Mijn tempo van neuken, ik ben nu volop op stoom. Dit is echt uitwonen, heerlijk om te doen. Het geeft een fijn gevoel aan mijn pik!!

Toegegeven, ik vind dit alles zo’n geil gezicht, dat het serieus begint te jeuken in mijn geval. Mijn zaad gaat richting uitgang. Maar mijn Linda moet er als eerste aan geloven, de handen van nummer 2 op de borsten van Lin, mijn hand op haar clitje, mijn lul in haar grotje, het is teveel voor haar en luid grommend komt ook zij weer klaar. 

‘Ik kom zo schat’, vertel ik haar. ‘Oh, mijn god, wat jeukt het aan mijn pik, ik ga jou volspuiten lieverd, oh, daar komt het al bijna’!.

Ik knijp mijn billen toe en zo kan ik Linda nog een paar minuten ongenadig neuken.

Ik trek haar nog paar keer hard naar me toe en loos dan mijn zaad diep in haar, terwijl ik haar tegen me aantrek!

Voor mijn gevoel lijkt mijn klaarkomen eindeloos te duren…..

Als ik mijn pik uit haar haal staat hij nog steeds stijf en de beide meisjes kruipen naar mij toe om het restant van het geil dat nog aan mijn zeiknatte pik van al het neuken zit, af te likken. Linda ligt na te genieten. Ook haar poesje krijgt van hen een beurt om schoongelikt te worden. Blijkbaar zit er een goede smaak aan mijn geil en aan de kutsappen van Linda zelf.

We liggen met z’n viertjes op een handdoek op het strand nog wat uit te rusten als Erskin plotseling bij ons komt kijken wat wij aan het doen zijn. 

Ze is nét aangekomen.

Ook zij heeft weinig kleren om haar lijf, een topje met diepe inkijk, en een lekker kort rokje.

Ik ben haar helemaal vergeten…..

In één oogopslag overziet zij de situatie, en lachend komt zij bij ons zitten. 

Voorover bukkend en haar hand om mijn lul leggend kijkt ze mij geil aan en geeft mij een tongzoen, haar boezem volop aan mij tonend…………

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *