Kimberly melken 1.3

()

Ronny wees vaag met zijn duim in de richting van de kamer die hij en Kimberly hadden omgebouwd tot kinderkamer. “Kim, geeft de kleine te eten,” zei hij. “Ze is over een paar minuten weg.” Hij noemde zijn nieuwe baby vaak ‘de kleine’. In feite heette ze Emily, maar met zes maanden is ‘de kleine’ waarschijnlijk niet zo’n goede naam. Toen wees hij met zijn andere hand naar de gang die naar zijn muziekstudio leidde. “Sheila, ik wilde je het folio met Bach etudes laten zien dat ik zojuist heb gekregen.”

Mijn vrouw maakte een interessant geluidje en volgde Ronny door de gang. Ik bleef achter; in tegenstelling tot Ronny en Sheila is klassieke muziek niet mijn grootste interesse. Ik maakte het mezelf gemakkelijk in de woonkamer, plofte neer op de bank en legde mijn voeten op de poef. Ronny en Kimberly zijn oude vrienden, en we zijn vrij nonchalant als we bij elkaar thuis op bezoek gaan. Even later hoorde ik het geluid van Ronny’s pianospel door de gang rollen; dat betekende dat hij en mijn vrouw waarschijnlijk een tijdje bezig zouden zijn. Ik begon een tijdschrift door te bladeren toen ik Kimberly hoorde roepen. “Hé Lyle, kom binnen en houd me gezelschap.”

Ik stond op en ging door de tussendeur naar de kinderkamer. “Hoi Kim,” zei ik. “Hoe gaat het?” Mijn stem bleef haken tussen de “ga” en de “at”, want toen registreerde de scène voor mij zich in mijn hersenen. Kimberly zat in de grote, overvolle stoel die de kleine kamer domineerde. Ze hield haar baby tegen haar borst en ze was naakt vanaf haar middel.

Kimberly is een lange roodharige met lange benen. Ze is altijd een fan geweest van sporten en ze kreeg haar figuur snel terug na haar zwangerschap. Zij en mijn vrouw zijn beste vrienden sinds de universiteit, waardoor Ronny en ik uiteindelijk tot een viervoudige vriendschap kwamen. Ik had haar altijd al aantrekkelijk gevonden, hoewel haar volle, Cupidoboog vormige lippen en kleine opstaande neus haar een ‘schattige’ blik gaven die het me aanvankelijk moeilijk maakte haar serieus te nemen. Ik had altijd gedacht dat ze een rustige vrouw was, bescheiden in haar spraak en kleding. En ik had haar tieten nog nooit eerder gezien. “Het gaat prima, Lyle,” zei ze. Ze tekende de woorden uit en maakte haar stem bedeesd en plagerig. “We eten vanavond salade en kipkoteletten zodra Emily hier me loslaat.”

“Klinkt goed,” zei ik. “Hoe gaat het met Emily?” Ik deed alsof ik naar de baby keek die op Kimberly’s rechterborst was gelegd, hoewel in werkelijkheid de meeste aandacht uitging naar de onbelemmerde linkerborst. Zoals de meeste roodharige had Kim sproeten over haar bovenborst, die vervaagden en dunner werden terwijl ze naar beneden druppelden. De vorm van de borst die ik kon zien was een studie in klassieke perfectie: een royaal handvol volume, stevig afgerond, convex aan de onderkant en een fijne S-bocht erboven, afgedekt met een roze tepel die iets naar boven wees. Ze was voor haar zwangerschap vrij mager bedeeld geweest, maar nu had ze op zijn minst een D-cup.

“Ze doet het geweldig,” zei Kimberly, met nog steeds de bedeesde lijzigheid in haar stem. “Zuig als een kleine stofzuiger. Het voelt echt goed.” Ze keek me recht in de ogen en grijnsde, waarbij ze haar tanden liet zien. “Laat me een beetje op gang komen, als je begrijpt wat ik bedoel.” Nog een grijns.

Kim droeg een felgekleurde boerinnenrok tot op de kuiten en ik kon haar knieën onder de stof zien bewegen; ritmisch openen en sluiten, slechts enkele centimeters in beide richtingen bewegend. Ik denk dat ik mijn mond opendeed om iets te zeggen, maar er kwam niets uit. Kimberly had nog nooit met me geflirt. Nu zat ze halfnaakt voor me, vertelde me dat ze opgewonden was en mogelijk aan het masturberen was. Dat soort dingen kan een man monddood maken als hij het niet verwacht.

“Tijd om van kant te wisselen, lieverd,” zei Kim, en met een soepele beweging maakte ze haar dochter los van haar rechterborst en zwaaide haar naar links. De baby leek de overgang nauwelijks op te merken en sloot zonder morren haar mond rond de nieuw aangeboden tepel. Ik kon haar wang zien werken terwijl ze zoog. “Nu kan oom Lyle goed naar mama’s beide tieten kijken,” voegde Kimberly eraan toe. “Ik… eh… eh…” zei ik briljant. Kim wierp een blik op haar borst. “Je houdt van?” In plaats van meer ontwijkend gestotter, besloot ik eerlijk te zijn. “Ja. Ze zijn mooi, Kim. Echt mooi.”

“Dankjewel, Lyle! Het is zo leuk om iemand dat te horen zeggen.” Kims gezicht lichtte op van oprechte dankbaarheid. “Zie je,” ze keek nadrukkelijk in de richting van de gesloten deur, “een zeker iemand lijkt te denken dat sexy zijn niet samengaat met moeder zijn. Betreft mijn vrouwelijke behoeften, als je begrijpt wat ik bedoel.” Ze pruilde, een uitdrukking die haar schattig stond. “Maar jij denkt dat ik sexy ben, nietwaar, Lyle?” Ze staarde schaamteloos naar mijn kruis, waar mijn verhardende pik uit de voorkant van mijn broek begon te duwen. Ik viel terug in stamelend: “Ik… eh… Kim, ik…” Stamelde ik.

“Oh kijk,” onderbrak ze haar terwijl ze naar haar borst keek. “Deze lekt nog steeds.” Ik keek. Er droop melk uit haar blootliggende rechterborst; druppel na druppel verschijnt en valt naar haar buik en buik. “Oh, druppel, druppel, druppel,” zei ze met een stem van lichte ergernis, nog steeds op zichzelf neerkijkend. Ze bracht haar hand omhoog en vormde een kommetje voor haar borst, waarbij ze de tepel tussen haar wijsvingers kneep en de stroom afsloot. “Lyle, wees lief en breng me dat glas, wil je?” Ze wees met haar kin naar een drinkglas op het bijzettafeltje tegen de muur. Ik besefte toen dat ik niet meer bewogen had sinds ik de kamer was binnengekomen, de deur achter me had dichtgedaan, en mijn hand hield nog steeds de deurknop vast. Ik liep naar de tafel, pakte het glaasje en hield het Kimberly voor. Mijn hand trilde.

“Houd het hier,” zei ze. Ze nam haar hand weg van haar tiet en gebruikte die om mijn hand te positioneren, waarbij ze de open mond van het glas een paar centimeter voor haar tepel hield. “Als ik er wat uit knijp, zou het moeten stoppen met druppelen.” Toen, voordat ik met grote ogen staarde, begon ze zichzelf te melken, terwijl ze haar tiet net achter de tepel kneep. Melk spoot eruit in een reeks naaldfijne straaltjes die uit verschillende punten op haar tepel kwamen. Keer op keer sloot ze haar vingers, drukte op het zachte vlees van haar borst en liet straaltje na straaltje melk in het glas spuiten. Een minuut of twee ging voorbij terwijl ik daar stond, gehypnotiseerd, het glas in een trillende hand vasthoudend, kijkend naar de dunne witte melk die uit haar roze tepel spoot. Toen ze stopte, zat er ongeveer een halve centimeter melk in het glas. “Dank je, Lyle,” zei ze. “Ik denk dat Em klaar is met eten. Ik ga haar nu naar bed brengen.”

Terwijl Kim haar dochter in de wieg legde, keek ik naar het glas in mijn hand. Ik voelde het gewicht van de melk, voelde de warmte ervan door het glas heen; toen ik het dichter bij mijn gezicht bracht, kon ik het ruiken. Mijn geest duizelde van de onwerkelijkheid van de scène waaraan ik zojuist had deelgenomen. Het leek zowel magisch als grenzeloos sexy; mijn stijve klopte in mijn broek.

Kim draaide zich om en kwam terug naar waar ik stond, haar blote tieten wiebelden een beetje terwijl ze liep. Ze kwam naar me toe tot ze heel dichtbij was en haar tepels bijna mijn borst raakten. “Nog eens bedankt, Lyle,” zei ze terwijl ze het glas uit mijn hand nam. Ik was me er scherp van bewust dat haar vingers de mijne aanraakten terwijl ze dat deed. Ze bracht het glas naar haar lippen en nam er een slok van. “Yum,” zei ze grijnzend, melk nog op haar lippen. Toen duwde ze het glas naar me terug. “Hier, maak het af. Het zal je groot en sterk maken.”

Nog steeds zwevend in een wazige mist van onwerkelijkheid, nam ik het glas en ik leegde het in mijn mond. Ik hield de melk daar even vast voordat ik hem doorslikte. Het was zoet, dunner dan ‘gewone’ melk en natuurlijk warm. De warmte van Kims lichaam, dacht ik. Kimberly liet haar hand naar mijn kruis vallen, de bolling van mijn stijve omsluitend en knijpend. “Zie je wel? Ik zei toch dat je er groot en sterk van zou worden.” “Fuck, Kim…” zei ik. “Wat is er in godsnaam met je aan de hand?” Ik leunde naar haar toe en probeerde de druk van haar hand op mijn pik te vergroten. “Fuck Kim”, citeerde ze. “Dat klinkt goed. Dat is zo’n beetje het beste idee dat ik in weken, maanden zelfs heb gehoord.”

Op dat moment stopte het geluid van Garry ’s pianospel en keken we allebei naar de gesloten deur. “Maar vanavond niet,” zei Kim. Ze wendde zich van me af, pakte een beha die naast de luie stoel op de grond lag en begon hem aan te trekken. Het was een heavy-duty ding met wat ik aannam absorberende vulling in de cups was. “De show is afgelopen voor vanavond, grote kerel,” zei ze terwijl ze de schouderbanden op hun plaats tilde en haar tieten bedekte.

Ik had een vluchtig mentaal beeld van haar vast te pakken, haar beha uit te trekken en mijn mond over een van die ongelooflijke, prachtige roze tepels te planten; op haar zuigen, mijn mond vullen met meer van die zoete, warme melk. Maar gezond verstand zegevierde en ik stond gewoon versuft en onbeweeglijk terwijl Kimberly een blouse aantrok. We verlieten de kinderkamer en toen mijn vrouw en Ronny een minuut later verschenen, zaten we aan weerszijden van de woonkamer wijn te drinken en over het weer te praten. De rest van ons avondbezoek was een kwelling van lust voor mij; van lust en proberen niet te lusten, van proberen me mijn huwelijksgeloften te herinneren, van Ronny op zijn neus willen slaan omdat hij niet inzag dat het moederschap zijn vrouw in een seksgodin had veranderd.

“Je leek vanavond afgeleid,” zei Sheila tegen me toen we naar huis reden. Ik wierp haar een zijdelingse blik toe en legde mijn hand op haar dij, die langs haar been omhoog gleed tot ik geen been meer had. “Alleen maar omdat je er vanavond bijzonder sexy uitziet,” zei ik. Gelukkig leek Sheila zich zelf behoorlijk speels te voelen, en toen we thuiskwamen, brachten we de volgende twee uur door met neuken als konijntjes.

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *