Kimberly melken 2.3

()

Sheila werkt op kantoor, terwijl ik freelance werk vanuit huis. In de vroege namiddag van de volgende dag gebeurde waar ik bang voor was en waar ik op hoopte: Kimberly belde aan. “Hallo Lyle,” zei ze. “Ik was wat boodschappen aan het doen, dus ik dacht, ik kom even langs.” Ze glipte langs me heen, richting de woonkamer. “Ik dacht dat jij en ik een praatje konden maken.” Ze ging op de bank zitten en klopte op het kussen naast zich.” Ik ging op de stoel tegenover de bank zitten. “Eh, Kim, over gisteravond…” begon ik. “Ik heb wat melk afgekolfd voordat ik het huis verliet, zodat Ronny Emily ’s middags eten kon geven terwijl ik weg was,” onderbrak Kim. “Maar zou je het niet weten, ik begin toch te lekken.” Ze begon haar blouse los te knopen. “Denk je dat je me daarmee kunt helpen, Lyle?”

“Kim,” zei ik met naar ik hoopte vastberaden stem, “we moeten stoppen. We kunnen dit niet doen.” Ze keek me aan, een en al onschuld. “Wat kun je niet doen, Lyle?” Toen was haar blouse uit en stond ze op, liep naar me toe en reikte terug naar de gesp van haar beha. “Bedoel je dat je me niet kunt helpen?” Haar beha viel op de grond en ze stond voor me, haar onmogelijk perfecte tieten op ooghoogte. “Mijn borsten zijn helemaal opgezwollen van de melk, Lyle. Ze zitten zo vol melk dat ze pijn doen.” Ze leunde over me heen en legde haar linkerhand op de rugleuning van mijn stoel om zichzelf in evenwicht te houden. Ze pakte een borst met haar rechterhand en bracht die dicht bij mijn gezicht. “Daar kun je me wel mee helpen, nietwaar Lyle?”

“K-Kim, echt… Wij…” “Kijk eens hoe opgezwollen deze borst is.” Ze fluisterde nu en haar borst was centimeters van mijn gezicht verwijderd. Het zag er inderdaad gezwollen uit, de huid strak gespannen over zijn ronding. Een paar aderen waren als vage blauwe lijnen door haar huid heen te zien. Terwijl ik toekeek, begonnen er druppels melk te verschijnen die op mijn shirt druppelden. “Ik … echt… heb je hulp nodig, Lyle,” fluisterde ze dringend, haar tanden op elkaar geklemd. “Fuck,” zei ik, en toen was mijn mond op haar tiet, mijn lippen verzegeld rond de roze tepel, en ik zoog, trok een straal melk in mijn mond, voelde de kleine straaltjes mijn tong raken en de binnenkant van mijn wangen.

“Oh, ja!” zei Kimberly, de woorden barstten als een grom uit haar. Ze legde een hand op mijn achterhoofd, hield me stevig tegen zich aan terwijl ik zoog en slikte, zoog en slikte. De stoel waar ik in zat was een grote ligstoel en ze klom erop en zette een knie aan weerszijden van mijn benen. Dan kon ze mijn hoofd met beide handen vasthouden en haar vingers in mijn haar begraven. “Zuig me, schat,” zei ze fluisterend. “Zuig op me. Neem mijn melk. Zuig het uit me.” Ik klauwde naar haar lichaam, nam de borst vast waar ik niet op zoog en kneep er ruw in. Ik voelde melk tegen mijn hand spuiten, en ik verplaatste mijn mond naar die borst, sloot mijn tanden op de tepel voor een moment en begon toen te zuigen, terwijl ik met mijn hand in dezelfde tiet kneep terwijl ik erop zoog. Met mijn andere hand tastte ik tussen haar benen. Ze droeg een kort rokje en nadat ik met mijn hand onder de stof had gerommeld, legde mijn handpalm zich op een zachte pluk schaamhaar en een warm poesje. Ze was al nat, en na een paar momenten van strelen en sonderen, liet ik twee vingers in haar glijden.

“Ja!” gromde ze weer. Ze sloot haar vuisten in mijn haar en hield me stevig vast. Door haar heupen omhoog en omlaag te brengen hielp ze me haar kut te vingeren, waarbij ze mijn vingers zo ver mogelijk in haar duwde. Ik bleef zuigen, en nog steeds bleef de melk uit haar stromen. Het was geen enorme hoeveelheid; een lange, harde zuigbeurt zou slechts een slokje opleveren, maar het bleef maar komen, bleef in mijn mond spuiten in die kleine spuitende straaltjes. Opeens rukte Kimberly zich met een ruk van me af en trok mijn hoofd van haar weg met de handen die ze in mijn haar had begraven. De tiet waar ik op had gezogen bleef spuiten, de melk belandde in mijn nek en op mijn shirt. Ze keek me een tijdje alleen maar aan, haar adem luid en raspend, nog steeds met beide handen om mijn hoofd geklemd. Eerst kon ik de uitdrukking op haar gezicht niet lezen, maar toen trilden haar oogleden en spande haar kaak zich samen met haar mond open.

“Ik ga komen…” zei ze, haar stem dik en hees. Ze liet haar rechterhand van mijn hoofd vallen en sloot hem om de pols van de hand waarmee ik haar vingerde. Ze trok zich omhoog, duwde mijn vingers diep in haar kut, duwde me toen naar buiten en trok toen weer omhoog in een langzaam ritme. “Ik kom…” zei ze opnieuw, deze keer dringender. De hoek was ongemakkelijk, maar door mijn duim naar binnen te vouwen, kon ik een beetje druk uitoefenen op haar klitje. Kimberly slaakte een woordeloze kreet toen ik dit deed, een rilling ging door haar lichaam. Ze nam de hand die mijn haar vast hield weg en hield het omhoog met haar vingers gespreid, alsof ze iets onzichtbaar wilde afweren. Haar beide borsten spoten nu melk uit. Ik haakte mijn vrije hand om haar lichaam en trok haar naar me toe zodat ik nog meer op haar kon zuigen, en toen mijn lippen zich om haar tepel sloten, schreeuwde ze het weer uit, een korte, woordeloze lettergreep van urgentie en behoefte.

Met de hand die ze om mijn pols had gesloten, begon ze mijn hand in een razend tempo naar zich toe te trekken, haar greep op mijn arm pijnlijk stevig. Toen kwam er weer een kreet van haar, deze lang, luid en uit volle borst. Hij steeg totdat het in haar keel afkneep, en toen schokte haar lichaam over me heen, hevige huiveringen gingen als golven door haar heen, van haar schouders tot aan haar bekken. Twee, drie, vier keer huiverde ze zo, en ik merkte dat de melk sneller dan voorheen in mijn mond spoot, zonder dat ik hoefde te zuigen.

Langzaam ontspande Kimberly zich na haar orgasme. Met de hand nog steeds om mijn pols duwde ze mijn vingers uit haar kut. Toen liet ze zich zakken totdat ze op mijn benen zat en trok haar borst weg van mijn mond. “Oh…,” zuchtte ze, hijgend om op adem te komen. “Oh dat was goed. Ik wist dat je me zou kunnen helpen met mijn probleempje, Lyle.” Ze boog haar hoofd naar voren en liet haar wang even op mijn schouder rusten. Toen klom ze van mijn schoot, haar benen wankelend en trillend. Ze legde een hand op elke borst, misschien om de melk die nog steeds uit haar tepels druppelde te stoppen, of misschien om ze te kalmeren na mijn ruwe behandeling en energiek zuigen. Ze zag er absoluut verrukkelijk uit toen ze daar stond. Ze had op een gegeven moment haar schoenen uit geschopt, dus ze was helemaal naakt, afgezien van de korte rok die wijd uit haar slanke middel liep. Ze ademde nog steeds zwaar en haar volle, pruillip trilde in de nasleep van haar orgasme.

Er lag een zware lappendeken over de rugleuning van de bank gevouwen. Kimberly pakte een uiteinde hiervan en sleepte het naar het midden van de vloer van de woonkamer, waarbij het in de lengte werd uitgerekt. Toen ging ze erop liggen, op haar rug met haar benen schuin naar mij toe. Ze reikte naar de voorkant van haar rok en tilde de zoom op tot aan haar buik, waardoor een zachte driehoekige mof van mooi, koperachtig rood schaamhaar zichtbaar werd. Ze spreidde haar benen een beetje en tussen haar dijen kon ik de natte en gezwollen buitenste lippen van haar kut zien. Ze boog haar hoofd naar beneden, eerst kijkend in de richting van haar geslacht en daarna naar mij. “Je houdt er van?” vroeg ze verlegen glimlachend. “Fuck, Kim,” zei ik vol ontzag, in versufte verwondering, mijn ogen wijd opengesperd en gefixeerd op haar kruis. “Ja,” kirde ze. “Fuck Kim. Trek je kleren uit en kom hierheen, ga bovenop me liggen en duw je harde pik in mijn kut en neuk Kim. Kom, geef Kim een lekkere lange, harde neukbeurt.”

Ik sprong als een donderslag uit mijn stoel en trok mijn shirt over mijn hoofd uit. Ik probeerde tegelijkertijd mijn broek en schoenen uit te trekken, en struikelde daarbij dronken. Toen ik eindelijk naakt was, bleef ik even aan haar voeten staan en keek op haar neer. Haar schouderlang rode haar was uitgewaaierd rond haar hoofd. Ze had nog steeds een hand om een borst geklemd, en ze streelde de andere hand over haar buik, over de gekreukte stof van haar opstaande rok, omlaag naar haar kutje, haar vingertoppen strelen lichtjes door haar schaamhaar voordat ze tussen haar benen glipte waar ze duwde haar middelvinger tussen haar kutlippen en trok hem er weer uit.

“I Fuck, Kim,” zei ik weer, als een imbeciel. Ze grinnikte zachtjes naar me. “Ja, Lyle, ja.” Ze strekte zich met beide armen naar me uit, haar ogen gefixeerd op de stijve pik die in een rechte hoek naar mijn lichaam uitstak. “Kom, geef me dat grote ding. Ik heb die klootzak in me gewild sinds Sheila het me voor het eerst beschreef.” Ik wilde dat ik kon zeggen dat het noemen van de naam van mijn vrouw me deed terugdeinzen van schuldgevoel, of pauzeerde of aarzelde of aarzelde bij wat ik van plan was te doen, maar dat deed het niet. Ik had het gevoel dat mijn geest was teruggebracht tot instinct gestuurde dwanghandelingen van een lagere diersoort. Ik kon aan niets anders denken dan aan mijn lichaam en dat van Kim, en de schreeuwende, overweldigende behoefte om de afstand tussen die twee te overbruggen.

Ik viel op mijn knieën, liet mezelf toen op mijn borst zakken en schoof naar achteren zodat mijn gezicht bij Kimberly’s poesje was. Onmiddellijk drukte ik mijn mond tegen haar, duwde mijn lippen in haar krullende haar, kronkelde mijn tong langs en tussen haar lippen en omhoog in haar kut. Ze was luxueus nat. Haar sappen warm, met muskusgeur en vol met de smaak van een vrouw. Ik likte naar haar, zwaaide met mijn tong om haar clit te strelen en haar nattigheid in mijn mond te trekken. Maar hoe heerlijk de smaak van Kims kut ook was, het deed me denken aan die andere smaak die ik uit haar lichaam kon halen: de zoetere, mildere, meer overvloedige smaak van haar melk. Ik reikte een hand naar haar lichaam totdat haar rechterborst onder mijn handpalm was. Ik sloot mijn vingers en probeerde op dat gebied achter de tepel te drukken dat ik Kimberly gisteravond had zien gebruiken toen ze zichzelf aan het melken was. Al snel voelde ik warme vloeistof aan mijn vingers; haar melk vloeide over haar tiet en maakte het glibberig onder mijn hand.

Even later voelde ik Kims handen op mijn schouders, die aan me trokken. “Kom hierheen,” zei ze. “Ik wil je pik. Ik wil je pik in mij.” Gehoorzaam tilde ik mijn hoofd op, veegde mijn gezicht af met mijn hand en begon langs haar lichaam omhoog te kruipen. De eikel van mijn pik kwam tussen haar benen omhoog en na een paar indringende duwtjes begon hij in haar te glijden zonder dat een van ons hem aanraakte. “Oh fuck,” hijgde ze terwijl ik langzaam dieper duwde. “Oh fuck dat is goed.” Ze sloeg haar armen om mijn middel heen en trok aan me, in een poging me in haar lichaam te duwen. “Kom op, geef het aan mij. Geef het allemaal aan mij. Vul me met je lul.” En terwijl ik de laatste paar centimeter in haar duwde, kantelde ze haar hoofd achterover, hijgend en ademloos lachend. “Oh verdomme ja!”

Ze was heet, nat en strak om mijn pik. Ik wiegde langzaam in en uit haar, genietend van de sensatie. Maar onvermijdelijk werden mijn ogen aangetrokken door haar tieten, prachtig van vorm en grootte, schattig met hun kersenbloesem roze tepels. Net zoals mijn lul het middelpunt was van mijn lust om deze vrouw te neuken, begeerde mijn mond haar borsten, haar tepels en de melk waarvan ik wist dat die wachtte om uit haar gezogen te worden. Kim zag waar mijn ogen op gericht waren. “Ja,” spinde ze, terwijl ze haar hand onder een borst legde en die optilde en aan mij aanbood. “Neem het. Zuig mijn melk en neuk me tegelijkertijd.”

Dus boog ik mijn rug en nam de aangeboden borst in mijn mond. Ik sloot mijn lippen erop en zoog. Opnieuw voelde en proefde ik de zoete warme melk in mijn mond. De combinatie van sensaties was overweldigend, overweldigend. Ik kreunde luid door mijn neus en duwde mijn bekken omhoog, mijn pik diep en hard in haar neukend. Ik zoog herhaaldelijk, vulde mijn mond met melk en slikte niet door. Toen liet ik haar tepel los en ik bracht mijn gezicht naar het hare, mijn lippen tegen haar lippen. Ik liet de melk uit mijn mond in de hare stromen, eerst een beetje en toen meer en ten slotte alles. Ze deed haar mond wijd open om het aan te nemen, sloot toen haar lippen om te slikken en opende ze weer om te lachen, verdwaalde witte druppels druppelden uit haar mondhoek en glinsterden op haar kin.

Ik maakte nog een paar lange, diepe stoten en de uitdrukking op Kimberly’s gezicht veranderde van lachen in serieus; haar ogen richtten zich ergens ver weg terwijl ze zich concentreerde op de golf van plezier die zich in haar opbouwde. Ik begon mijn buik hard op de hare te slaan en duwde me diep in haar. Boven haar geschoord op gestrekte armen, zag ik haar magische tieten heftig schudden bij elke stoot. Er sijpelde nog steeds melk uit de speen waar ik op had gezogen, de druppeltjes verschenen op de ronddraaiende tepel en verdwenen weer terwijl ze langs de ene of de andere kant van de trillende borst naar beneden stroomden.

“J… ja… ja,” stamelde Kimberly, het woord uit haar geperst in het snelle ritme van mijn stoten. “F… fuck me, L… L… Lyle… Fuck me.” De handen die om mijn middel hadden gezeten, lieten me los en zweefden nu doelloos rond, haar vingers open en dicht in de lucht. Toen kneep ze haar ogen stijf dicht en draaide haar hoofd opzij. “Ik ga…” Haar stem stokte, en lange tijd maakte ze geen geluid, zelfs geen adem, haar handen in strakke vuisten en haar lichaam verstijft terwijl ik doorging met neuken in haar. En gedurende een lang, bevroren moment, terwijl de rest van haar lichaam stijf en onbeweeglijk was, begon melk uit haar beide tepels omhoog te spuiten. De fijne straaltjes spoot naar buiten, sommige schoten omhoog en bevochtigden mijn borst en andere spoot naar buiten in lange bogen die alle kanten op gingen. Dan met een explosieve uitbarsting van Kim”

Ik voelde mijn eigen orgasme aankomen, en met mijn laatste vrijwillige daad voor die explosie, legde ik een hand losjes over haar tiet zodat ik de warme straal tegen mijn handpalm kon voelen. Toen was het mijn beurt om een brullende kreun te laten horen, terwijl het sperma uit me spoot en mijn lichaam overging tot weeën die mijn pik tot het uiterste in Kimberly’s kut dreef. Ik viel op Kims lichaam en liet mijn gewicht op haar vallen terwijl ik naar adem snakte. Ik voelde de nattigheid van haar melk tussen onze lichamen, een echo van de nattigheid van mijn sperma en haar kutsappen die mijn slappe pik omringden en uit haar sijpelden.

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *