Kimberly melken 3.3

()

Een paar minuten later zaten we allebei rechtop op de quilt tegenover elkaar. “Je ziet er somber uit,” zei Kimberly. “Voel je je slecht over het bedriegen van Sheila?” Vroeg ze. “Ja, soort van,” gaf ik toe. “Ik ook.” Kimberly klonk net zo somber als ik me voelde. “Persoonlijk kan het me niet schelen dat ik Ronny heb bedrogen. Ik heb het zo’n beetje gehad met hem. Maar ik voel me er niet goed bij om de man van mijn beste vriendin te neuken.” Ze zuchtte en ik kon het niet helpen om te zien hoe haar tieten in slow motion stuiterden. “En het was ook allemaal mijn idee. Als ik harder had gewerkt om je te verleiden, zou dat verkrachting zijn geweest.” Ze glimlachte snel. “Nee,” zei ik. “Ik wilde je. Ik wilde je zo graag… Ik bedoel, je bent zo verdomd sexy… Hoe dan ook, het is niet zo dat ik je de schuld kan geven.”

Kimberly ging achterover liggen en haakte een arm achter haar hoofd als kussen. “Nou, ik had een geheim wapen, nietwaar? Ze legde haar vrije hand onder een tiet, het opheffen. “Ik bedoel dat tittie-milk-gedoe was wat je verslaafd maakte, nietwaar?” Opperde ze. “Nou, ik denk het wel, ja.” Ze hield haar borst nog steeds in haar hand, keek naar de tepel en begon die toen met één vinger te strelen. “Jezus, als mijn eikel van een echtgenoot er maar zo over dacht.” Ze keek weemoedig in de verte. “Het voelde zo goed toen je me aan het neuken was en tegelijkertijd aan mijn tiet aan het zuigen was. Oeps, kijk nu eens waar ik aan begonnen ben.

Ik wist niet zeker wat ze bedoelde met “erover nadenken” – denkend aan het laten zuigen van haar tieten, of geneukt worden, of beide – maar ik begreep wat ze bedoelde met het effect. Opnieuw begonnen er druppels melk op haar tepel te verschijnen en langs de helling van haar borst naar beneden te druppelen. “Je zou denken dat ik leeg zou zijn na de training die je me hebt gegeven,” zei Kim. “Maar nee, het lijkt erop dat ik nog wat over heb.” Om te demonstreren kneep ze achter de tepel en stuurde een straaltje melk mijn kant op; een deel ervan landde op mijn buik en benen. “Jezus dat is zo fucking sexy, Kim,” zei ik. “Ja, zoals ik al zei: mijn geheime wapen.” Ze grijnsde en kneep er nog een straal uit. “Maar ik weet zeker dat je moe bent, Lyle. Misschien kun je mijn borsten een beetje pijpen terwijl ik met mezelf speel?”

Zo’n verzoek kon ik niet afwijzen. Ik ging op mijn buik liggen en steunde mezelf op mijn ellebogen zodat mijn gezicht over haar lekkende borsten balanceerde. Eerst plaagde ik haar, stak mijn tong uit en likte voorzichtig een paar druppeltjes van haar melk. “Oh ja,” spinde ze. Ze legde haar hand op de achterkant van mijn hoofd en trok me naar zich toe, waardoor mijn mond naar haar tepel dwong. “Zuig op mama’s boobie, grote kerel.” Haar andere hand ging naar haar kruis en terwijl ik weer melk uit Kimberly’s borst begon te zuigen, voelde ik aan de wiebelende beweging van haar lichaam dat ze met haar poesje speelde. In korte tijd werkte ze zich op naar een ander orgasme. Het leek alsof ik nog maar een paar happen melk had gezogen toen ze steeds heviger begon te kronkelen en te kreunen. Ze haalde even haar hand weg van haar poesje, pakte mijn hand en verplaatste die naar de borst waar ik niet op aan het zuigen was. “Knijp erin,” beval ze terwijl ze haar hand om de mijn sloot. “Melk me. Melk mijn verdomde tiet.”

Ik deed wat ze beval, kneep in haar linkerborst achter de tepel en keek naar de melk die omhoog spoot terwijl ik aan haar rechter zoog. Na een paar minuten kromde ze haar rug en begon een reeks kreunen te maken, de een luider en intenser dan de ander. Ik kon het natte, klappende geluid van haar vingers op haar kut horen, steeds sneller bewegend. Toen verkrampte haar lichaam, kromde haar rug heftig, en een laatste, wanhopige kreun, kwam van haar lippen.

Ik nam mijn hand en mijn mond weg van haar borsten terwijl ze zich ontspande, en het leek alsof ik het stillen van haar orgasme kon volgen door te kijken naar de afnemende melkstroom uit haar tepels. De fijne straaltjes van de fonteinnevel bereikten een steeds kleinere hoogte, werden toen een druppelende stroom en ten slotte slechts sijpelende druppeltjes. Kim haalde diep adem en keek me aan. “Nog eens bedankt, Lyle,” zei ze met een slaperige glimlach. “Je bent de beste vriend van een zogende moeder.” Fluisterde ze. “Graag gedaan,” zei ik terwijl ik in kleermakerszit ging zitten. Ik grijnsde en sloeg mijn vuist om de harde lul die schuin omhoog stond vanuit mijn schoot. “Zien?” Vroeg ik. “Oh, kijk nou eens, stoute jongen,” grinnikte ze. “Herstel jij altijd zo snel, of komt dat door mijn magische tittie-milk?”

“Wat denk je?” Zei ik. Ik reikte naar haar dichtstbijzijnde borst en streek er met mijn hand over, mijn handpalm natmakend met de melk die over haar huid was gespat. Daarna balde ik mijn pik opnieuw en pompte hem, waarbij de melk op mijn hand als glijmiddel fungeerde. Kim wenkte me met een handgebaar. “Kom hier Lyle. Kom schrijlings op me zitten en schuif dat grote ding tussen mijn borsten.” In een flits deed ik wat Kimberly vroeg, een knie aan weerszijden van haar plantend. Ik leunde voorover, legde mijn pik op haar borst. Zij legde een hand op de buitenkant van elke tiet en drukte ze tegen elkaar over mijn schacht. Ze plaatste haar handen zo dat ze, terwijl ze haar tieten bij elkaar hield, ze ook kon melken, haar duim en wijsvinger knijpen achter de tepel. Iedereen die ooit heeft deelgenomen aan een tiet neuken weet dat een van de problemen met de verder heerlijke act de behoefte aan glijmiddel is. Zelfs de meest liberale toepassing van olie of glijmiddel heeft de neiging om na een tijdje zijn effectiviteit te verliezen. Maar met Kimberly was er een geweldige nieuwe rimpel op het gebied van tieten neuken: haar tieten waren zelf smerend. Terwijl ik mijn pik heen en weer liet glijden tussen de warme, zachte greep van haar borsten, kneep ze af en toe achter haar tepels,

Kim reikte achter haar om een deel van de deken onder haar hoofd als kussen te verzamelen. Dit bracht haar mond dichter bij de plek waar de kop van mijn pik tussen haar samengeperste tieten verscheen toen ik naar voren gleed, en om de paar stoten duwde ik ver genoeg zodat ze een paar centimeter in haar mond kon nemen. Mijn gedachten duizelden, overweldigd door sensaties: het gevoel van Kimberly’s zachte, pruilende lippen die mijn eikel vastpakten, de aanblik van haar gezicht, besprenkeld met verdwaalde melkdruppels, het warme kussen van haar tieten die mijn pik door de gladde laag van melk… Een man kan dat allemaal onmogelijk meemaken zonder snel een kritieke massa te bereiken, en dat is wat ik deed. Ik voelde mijn ballen strakker worden, de explosie klaar, de lont ontstoken. Ik gromde, mijn lichaam kromp ineen, en ik kwam klaar. De eerste straal ging recht langs de middellijn van Kimberly’s gezicht en legde een sliert die vanaf het puntje van haar schattige neusje, tussen haar ogen, omhoog langs haar voorhoofd en in haar haar. Toen trok ik me terug, en voor de resterende stralen sperma werd het hoofd van mijn pik begraven tussen haar tieten.

Toen ik klaar was, tilde ik me van haar af en zakte naast haar in elkaar, terwijl ik mezelf op mijn elleboog steunde zodat ik naar haar kon kijken. Ze was nogal een gezicht; de streep zaad langs haar gezicht, de witte melkdruppels dik verspreid over haar gezicht en bovenlichaam, en op haar sproetige borst tussen haar perfect gevormde borsten, een glinsterende plas sperma samen met melk. We hebben met z’n tweeën enige tijd met dit mengsel gespeeld, onze vingers erin gedobbeld om het rond te roeren. Er met de vingers sporen van omhoog, over haar borsten en omlaag naar haar navel te schilderen. Kim bracht een paar volle vingers naar haar mond en likte ze af, maar ik weigerde toen ze me wat aanbood. “Ik geloof niet in het mixen van mijn drankjes,” zei ik.

Daarna besloten we dat het tijd was om het een dag te noemen. Kim ging douchen en ik stopte het dekbed in de wasmachine. Toen ze op het punt stond te vertrekken, werd Kim weer serieus tegen me. “Dit was geweldig, Lyle, maar ik denk niet dat we het nog een keer moeten doen. Als ik Ronny ga bedriegen – en na vandaag weet ik het zeker – dan doe ik het met iemand anders dan de man van mijn beste vriendin. Ik kan Sheila dit gewoon niet aandoen.” Zei ze. “Maar…” begon ik. “En jij…” ze porde met haar vinger in mijn borst – “zal gewoon een andere manier moeten vinden om de tittie-milk-fetisj te voeden die je blijkbaar hebt verworven.”

“Ja, alsof er een kans op is,” gromde ik. Maar op dat moment, met mijn pik vers uitgelekt, moest ik toegeven dat Kim gelijk had. Pas een uur of twee later deed de herinnering aan Kimberly’s met melk gevulde tieten me weer kloppen van lust, en begon ik ideeën op te doen voor een nieuwe afspraak met haar.

Een paar dagen later kwam Sheila thuis met een kleine boodschappentas in haar hand en met een ‘we moeten praten’ uitdrukking op haar gezicht. Ze plantte me op de bank in de woonkamer en ging naast me zitten, nog steeds met de mysterieuze tas in haar hand. “Ik heb vandaag een lang gesprek over seks gehad met Kimberly”, begon ze. “Oh?” zei ik, terwijl mijn maag een flip-flap deed. “Ik ben bang… Je vindt dit idee misschien niet leuk… Ik bedoel, het is misschien te kinky voor je,” zei ze, terwijl ze de tas met beide handen vasthield. “Maar probeer een open geest te houden, oké?” vroeg ze. “Natuurlijk schat.” Ik was nu helemaal in de war.

“Nou, Kim vertelde me over seks terwijl ze borstvoeding geeft… Ik bedoel, terwijl ze melk heeft. Ze had het over het hebben van een man – ik weet niet zeker over wie ze het had, maar ik denk niet dat het zo was. Ronny – over een man die op haar tieten zuigt terwijl ze seks hebben. Over het opnemen van het feit dat ze borstvoeding geeft op veel verschillende manieren in hun seksspel. Ze zei dat het de heetste, meest verbazingwekkende seks was die ze ooit heeft gehad. “Eh… dat is leuk…” Aarzelde ik. “En… dit is het deel dat je misschien te kinky vindt, Lyle…” Sheila zweeg even terwijl haar vingers nerveus de papieren zak ritselden die ze vasthield. “Maar ik raakte ongelooflijk opgewonden door wat Kim zei – door het soort seks waar ze het over had.” Biechtte ze op. “Ja?”

“Ja. Ik bedoel ongelooflijk opgewonden. En tja… wist je dat een vrouw die geen baby heeft gekregen toch borstvoeding kan geven? Gewoonlijk hoeft ze alleen maar… weet je – veel gezogen worden in de loop van een maand of twee. “Dat wist ik niet,” zei ik. Mijn hart begon als een pauk in mijn borstkas te bonzen. “Dus ik heb dit.” Sheila rommelde aan de tas en haalde er een plastic ding uit met aan een uiteinde een trechtervormig verlengstuk. “Het is een borstkolf. Ik denk dat ik hem mee naar het werk kan nemen en hem een paar keer per dag in het damestoilet kan gebruiken, en meerdere keren per dag thuis…” Ze keek me nerveus en onzeker aan. “En op die manier zou ik – weet je – melk kunnen halen… en misschien, als je het lekker vindt… Als je het niet te raar en kinky vindt, kunnen we…” Fluisterde ze verlegen. “We zouden je melk in onze seks kunnen mengen?” Ik ben klaar voor haar. “Ik… eh… ja Sheila… ik… ik denk dat ik dat wel eens zou willen proberen.”

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *