Het dag- hotel

()

Gehaast trek ik mijn jas aan en controleer ik of ik alles bij me heb. Twee rugzakjes, twee kinderen, mijn eigen tas, sleutels, telefoon. Mijn dagelijkse routine is vaak gevuld met hectische momenten. Vooral het vertrek in de ochtend met twee opstandige peuters drijft me soms tot waanzin. Maar vandaag voelt anders. Terwijl ik op mijn bakfiets spring om de kinderen weg te brengen, voel ik een opwinding die ik in tijden niet heb gevoeld. Het is niet alleen de spanning van het vroege ochtendverkeer, maar ook het vooruitzicht om die ene collega weer te zien dat mijn hartslag doet versnellen en mijn fantasieën laat ontwaken. En deze ochtend zien we elkaar niet op kantoor, maar is onze eerste ontmoeting in een hotel…

De spanning tussen ons hangt al een tijdje in de lucht. Een gewaagd grapje, een hand op mijn been, de leuke gesprekken. Hij maakt iets in mij los wat ik al een tijdje niet meer gevoeld heb. Ik weet dat ik er niet op in moet gaan, het niet moet voeden, maar ik ben gefascineerd door deze mysterieuze man. Zijn aanwezigheid maakt me opgewonden en doet mijn hart bonzen.

Als moeder voel ik me vaak gevangen in een eindeloze cyclus van zorg. Ik verlang steeds vaker naar een ontsnapping uit deze bubbel van voorspelbaarheid. En deze collega wakkert dit verlangen alleen maar aan. Ik wil niets liever dan mezelf laten gaan buiten de routines van het dagelijkse leven. Ik weet dat ik het me niet kan veroorloven om mijn verantwoordelijkheden te verwaarlozen, maar de drang om te ontsnappen is te sterk om te negeren.

Pling. Terwijl ik onderweg ben zie ik een bericht van hem binnenkomen. “Ik heb een update gedaan in ons salesplan.” Al maanden houden we een geheim “salesdocument” in leven, waarin we onze ultieme verlangens met elkaars delen. Dingen die we uit voorzorg beter niet naar elkaar kunnen appen, delen we hier, waar niemand het ziet. Snel open ik het document. “Ik heb zin in je natte kutje, ik ga je zo laten smeken”, staat er. Mijn hart begint te bonzen en ik voel mezelf direct nat worden. Een enkel berichtje van hem zorgt ervoor dat mijn hoofd op hol slaat en ik niet meer te houden ben. “Snel open ik het document. “Ik heb zin in je natte kutje, ik ga je zo laten smeken”, staat er. Mijn hart begint te bonzen en ik voel mezelf direct nat worden.”

Met trillende handen typ ik een berichtje terug. “Ik ben bijna bij het hotel. Ik wil dat je me tegen de muur aandrukt en voelt hoe nat ik al ben. Ik wil je vingers in me voelen terwijl je in mijn oor fluistert hoe opgewonden je van me wordt.” Ik voel m’n wangen gloeien en kriebels in mijn onderbuik. Al snel zie ik een berichtje terug. “Ik laat je alle hoeken van de kamer zien. Ik zal je laten smeken om meer en ga je uren genot bezorgen.” Terwijl het verkeer om mij heen raast, droom ik weg in het vooruitzicht van verboden seks. Het maakt me gek van verlangen en ik trap stevig door.

Onze affaire begon enkele maanden geleden, tijdens een lunchpauze op kantoor. Terwijl we geanimeerd spraken over het reilen en zeilen op de werkvloer, gleed zijn hand tussen mijn benen en hij veroorzaakte een intense sensatie. We keken elkaar aan en zagen in elkaars blik dat we elkaar wilden. Dit moment was het begin van een erotisch avontuur, waarin we steeds verder de grenzen opzochten.

Het begon vrij onschuldig; een keertje zoenen in de lift, een keertje pijpen op de wc, tot een vluggertje op de achterbank. Maar vanaf dat moment konden we niet meer van elkaar afblijven. We spraken regelmatig af buiten het werk en ontdekten dat we niet alleen een ongelooflijke aantrekkingskracht hadden, maar ook dezelfde passie voor seks, nieuwe dingen uitproberen en een ongekend hoog libido deelden. Het was alsof we een wereld van plezier hadden ontdekt die ons uit de sleur van het dagelijkse leven haalde. Onze affaire was een geheime uitlaatklep voor onze verlangens en een manier om te ontsnappen aan de verantwoordelijkheden van ons andere leven.

En nu, na maanden van onweerstaanbare spanning, ondeugende berichten en uitdagende blikken, was het tijd voor de volgende stap. Een ontmoeting in een dag- hotel, een veilige haven voor ons samenzijn, waar we elkaar volledig konden geven zonder angst voor ontdekking. Het vooruitzicht van een hele dag alleen met hem is zowel opwindend als angstaanjagend, en ik kan de kriebels in mijn buik niet onderdrukken.

Zenuwachtig loop ik naar het hotel. Het voelt alsof ik op het punt sta onbekend terrein te betreden, vol verleidingen en beloften en extase. Ik open de deur en zie hem staan, gekleed in een strak pak met een ondeugende glimlach op zijn gezicht. Ik realiseer me dat er geen weg meer terug is.

Meteen pakt hij mij beet en duwt mij tegen de muur aan. Ik voel hoe hard hij al is. Hier hadden we beiden al maanden naartoe geleefd. Hij fluistert in mijn oor dat hij me gaat laten kronkelen van genot. Hij zoent me hartstochtelijk en ik voel zijn hand over mijn lichaam glijden, over mijn borsten, over mijn billen en tussen mijn benen. De seksuele spanning is niet te dragen en ik voel mijn slipje nat worden en mijn ademhaling versnellen.

“Wil je de lekkerste pijpbeurt van je leven?” vraag ik. Aan de kreun te horen denk ik een ja te horen. Ik duw hem op het bed, kniel voor hem en knoop zijn broek los. Vlak voordat ik begin kijk ik nog een keer speels omhoog. In zijn ogen zie ik dat hij het bijna niet meer houdt. Ik tuit mijn lippen en begin langzaam en zacht, een beetje plagerig. Ik lik, zuig en speel met mijn tong. Hij kreunt dat hij meer wil, maar ik vind dat hij nog even geduld moet hebben. Ik ervaar een totaal gevoel van controle, totdat hij opeens zijn handen door mijn haren laat glijden en steeds iets harder tegen mijn hoofd duwt, waardoor zijn harde pik nog dieper naar binnen glijdt. Ik vind het heerlijk en voel mijn eigen kutje tintelen.

Dan gebeurt er iets geks. Hij wil dat ik stop. Verward kijk ik hem aan. “Vind je het niet lekker?” Hij staat op, rommelt wat in zijn tas en haalt er een vibrator uit. “Ik wil dat je tegelijkertijd met jezelf speelt”, zegt hij. Hij gooit me op bed. Ik lig op mijn rug en hij komt over mij heen zitten. Het verzoek is duidelijk. Ik pak de vibrator en zet hem op mijn eigen natte kutje. Dat voelt heerlijk. Ondertussen duwt hij zijn harde pik weer in mijn mond en ik ga verder waar ik gebleven was.

Ik zie dat hij van boven naar me kijkt hoe ik bezig ben. Met zijn handen door mijn haar bepaalt hij het tempo. De vibrator zorgt ervoor dat ik begin te trillen van genot. Ik trek mijn benen op en zet de stand net iets harder. Ik raak zo opgewonden dat ik zacht begin te kreunen. “Moeilijk hè, zo met je mond vol?” vraagt hij plagerig. Ik knik. “Laat jezelf dan eerst maar klaarkomen”, zegt hij. “Ik wil je zien en horen genieten.”

Dat laat ik me geen twee keer vertellen. Ik voel mijn orgasme al naderen en er is niet veel meer nodig. Ik laat de vibrator ritmisch over mijn clitje heen en weer glijden. Ik sluit mijn ogen en laat me gaan. Geen schaamte, geen blokkades, alleen maar genot. De gedachte dat hij naar mij kijkt terwijl ik bezig ben maakt me nog geiler. Ik voel hoe zijn handen mijn borsten kneden en in mijn tepels knijpen. “Kom voor me, schatje,” fluistert hij in mijn oor. “Laat me zien hoe geil je bent.” Met zijn woorden als een stoot adrenaline, laat ik mezelf gaan. Ik kreun luid terwijl mijn orgasme door me heen raast.

Tijd om uit te rusten krijg ik niet. Hij draait mij hardhandig om, zodat ik op handen en knieën voor hem zit. Hij duwt zijn harde pik in mijn natte kutje en begint me stevig te neuken. Ik voel de naweeën van mijn orgasme nog, het is bijna te veel om te verdragen. Ik kreun harder, terwijl hij steeds sneller en harder stoot. Ik voel zijn handen op mijn heupen en hij trekt me nog dichter naar hem toe. Hij pakt mijn polsen vast achter mijn rug. Ik kan geen kant op. Ik merk dat hij ook bijna tegen zijn hoogtepunt aan zit. Maar het mag nog niet afgelopen zijn, nog niet.

Ik worstel me los en duw hem nu op zijn rug op het bed. Terwijl ik over hem heen kom zitten, pakt hij me ruw beet. Hij slaat me op mijn billen, eerst zachtjes, maar dan steeds harder. Ik voel de pijn en het genot door mijn lichaam schieten. Het maakt me nog geiler dan ik al was. Ik ga op zijn grote pik zitten en voel hoe hij diep bij me naar binnen dringt. Ik glij over hem heen. Zijn handen grijpen mijn haar en hij trekt mijn hoofd naar zich toe. “Kijk me aan”, beveelt hij me. Ik open mijn ogen en kijk hem recht aan terwijl hij me blijft neuken. Ik voel hoe zijn pik steeds harder wordt en ik weet dat hij bijna klaar gaat komen. “Ik wil dat je het afmaakt hoe je begonnen bent.”

Langzaam glij ik met mijn tong over zijn lichaam naar beneden. Hij duwt zijn heupen al een beetje omhoog van begeerte. Ik besluit hem niet langer te plagen en begin hem weer te pijpen. Ik proef mezelf. Dan, op het hoogtepunt van zijn genot, voel ik zijn warme zaad diep mijn keel in glijden. Hij slaakt een zucht en zijn lichaam ontspant. Ik lik en zuig hem nog helemaal schoon, tot de laatste druppel.

Uitgeput en bezweet liggen we naast elkaar op het bed. Onze lichamen trillen nog na van de intense ervaring die we net hebben gehad. Dit was het perfecte toevluchtsoord om onze verlangens de vrije loop te laten gaan en ons te laten gaan in een wereld van lust en passie.

Deze dag zou voor altijd in mijn geheugen gegrift blijven als een van de meest erotische en intense ervaringen van mijn leven. We kleden ons aan, geven elkaar nog een kus en beloven elkaar om snel weer af te spreken. Want we weten allebei dat dit slechts het begin was van een avontuur wat nog veel verder zal gaan.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Het dag- hotel”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *