Esmeralda

()

Esmeralda leerde ik kennen in een café in Den Haag, ik vond haar er meteen uitspringen tussen haar twee vriendinnen dat waren twee iele meisjes, maar Esmeralda had een heerlijk vol lichaam, grote opvallende tieten in haar blouse en mooie ronden billen. Ik kreeg in eerste instantie niet direct contact met haar, het bleek een wat schuw, verlegen jonge vrouw te zijn die niet zoveel uitging. Esmeralda woonden nog bij haar ouders en twee jongere zusjes thuis vernam ik van haar, nadat ik pas tegen middernacht voor het eerst contact met haar kreeg nadat zij mijn aangeboden drankje accepteerde.

Toen wij ons aan elkaar hadden voorgesteld en een praatje met elkaar hadden gemaakt, nodigde ik haar uit voor een dans op een leuke cd die er werd gedraaid. Daar ging zij wel op in en tijdens de dans trok ik haar wat steviger tegen mijn lichaam aan, ik vond haar uiterlijke fysieke kenmerken aantrekkelijk, maar had al snel door niet met een wulpse, wilde jonge vrouw contact te hebben. Een speels zoentje wat ik haar wilde geven onder het dansen, weerde zij af met de worden “zo meisje ben ik niet Ronald.” Misschien kwam het ook dat ik een stuk ouder ben dan Esmeralda, ik ben een goede veertiger en was hier eigenlijk aanwezig voor een beetje gezelligheid en avontuur, een leuke gewilliger date was welkom, ik had al even niet meer geneukt na mijn scheiding en vond het wel weer eens tijd worden om er geil tegenaan te gaan.

Ik heb een vrij dominant karakter en laat mij meestal niet zomaar afwimpelen, zeker als iets mij aanspreekt wil ik er wel moeite voor doen, in ieder geval tot het tegendeel is bewezen dat iets geen haalbare kaart blijkt te zijn. Bij Esmeralda kreeg ik het gevoel dat haar ervaringen in het omgaan met jongens of mannen nog niet echt was ontwikkeld en dat zij daarom een beetje schuw bleef reageren op mij. Ik begon het juist een extra uitdaging te vinden om haar een beetje open te krijgen, wij spraken over haar studie en over het gezin waaruit zij kwam. Niet echt opwindend. Maar ik toonde zogenaamd interesse en merkte wel dat zij iets losser kwam. Toen ik informeerde over haar vriendjes of dat zij überhaupt een vriend had, kreeg ik te horen dat zij een paar vrienden had gehad, maar dat dit weinig tot niets had voorgesteld. “Aha! Lachte ik, dus ik heb hier een maagd voor mij zitten.” Ze glimlachte. “Nou dat ook weer niet helemaal” glimlachte zij onzeker, “maar echt ervaren ben ik daar nog niet mee.”

Ik merkte dat zij hier niet verder over wilde praten dus ging op iets anders over. Het begon tegen sluitingstijd te lopen, haar vriendinnen kwamen naar ons tafeltje en vroegen aan Esmeralda of zij meeging verder stappen, “neen, ik ga naar huis” zei zij tegen haar vriendinnen, “gaan jullie maar lekker verder meiden” en haar vriendinnen vertrokken. Ik informeerde hoe zij naar huis ging, “o ik neem wel een taxi” zei zij. “Nee, joh ben je gek ik breng je wel even” haakte ik daarop in en Esmeralda nam mijn aanbod aan. Esmeralda woonden een kleine twintig kilometer verderop dus dat was geen wereld rit voor mij. Ik stuurde ik het gesprek een beetje op haar persoonlijk gericht, zei dat ik haar een leuke knappe meid vond en dat zij er veel volwassener uitzag Dan haar vriendinnen. “Dank je” bloosde zij. Vlak bij haar huis stil staande voor het stoplicht probeerde ik haar nog eens een kusje te geven, nu weerde zij mij niet af en gaf twee kleine kusjes terug op mijn mond. In haar straat parkeerde ik mijn auto, het was midden in de nacht dus rustig op straat. Ik probeerde haar weer te zoenen en nu werd het een tongzoen, erg bedreven was zij hier niet in maar het smaakte voor mij toch naar meer.

Ik probeerde voorzichtig onder het tongzoenen haar bolle grote tieten te strelen, haar tepels reageerde daar wel op en werden stijf. Behalve het zoenen reageerde zij niet actief, ik begon met mijn andere hand over haar kruis van haar pantalon te strelen, toen zij dat toeliet, maakte ik haar rits open en duwde mijn hand haar broek en slipje in. Op zoek naar haar kutje voelde ik haar schaamharen en kwam met mijn vinger tussen haar droge dikke schaamlippen terecht. Niet echt een geil meisje constateerde ik, anders zou zij toch zeker zelf ook wel opgewonden raken van mijn handelingen. In ieder geval liet zij het toe dat ik een beetje met haar kutje speelde, zelf deed ik daarbij mijn rits open om mijn stijve lul wat meer vrijheid te geven en haar er mee te laten spelen.

Maar Esmeralda schrok hier eerder van dan dat zij mogelijk toch geil geworden tot een aanval overging. Ik vingerde mijn vinger haar kutje in die nu wel wat vochtiger werd, wat ik wel voelde was dat zij een grote clitoris moest hebben, haar knopje voelde in ieder geval groot aan. Ik vingerde haar zo minuten lang in de auto. “Ik wil je neuken” fluisterde ik in haar oor terwijl ik lekker op haar oorlelletje zoog. “Neen dat wil ik niet reageerde zij daarop. Wel had ik haar grote dikke tieten Ondertussen uit haar bh gehaald, haar tepels waren erg dik en hard waardoor ik toch steeds geiler op deze jonge vrouw werd. Het had ook wel wat om eens een keer te geile met een nog niet zo bedreven jonge vrouw. Meer dan haar te vingeren zat er dus echt niet in. Ik poogde nog haar pantalon helemaal uit te doen maar hier wilde zij ook niet aan meewerken. Ik kreeg een gevoelige hand van dat langdurige vingeren op deze manier in haar strakke pantalon, werd het eigenlijk ook wel een beetje zat.

Esmeralda leek ook niet klaar te kunnen komen dus onderbrak ik het vingeren. Al die tijd stond mijn lul vrij omhoog in het luchtledige zonder dat zij ook maar een poging had ondernomen om even met haar hand met mijn stijve lul te spelen. Op het moment dat ik mijn hand uit haar pantalon had gehaald deed zij zelf snel haar pantalon dicht. “Pijp mij even” vroeg ik. Na een korte aarzeling boog zij toch naar beneden en heel voorzichtig voelde ik haar lippen over mijn redelijk grote dikke besneden eikel komen. Een klein stukje pijpte Esmeralda mijn eikel en moest ik haar zelf vragen over de hele lengte van mijn 22 centimeter stijve lul te likken. Esmeralda had hier duidelijk geen ervaring mee, schrok volgens mij even van de lengte van mijn lul en friemelde wat onhandig over mijn ballen. “Je hebt helemaal geen schaamhaar merkte zij op. ”Nee dat is niet meer van deze tijd” zei ik, doelend op het vele schaamhaar wat zij zelf wel had. Ik werd ik beetje ongeduldig van dit geklooi met mijn lul, ik was goed geil op haar maar er zat niet veel beweging in haar zelf. Toch wilde ik wel even lekker klaarkomen voor ik weer naar huis reed.

Ik begon zelf maar een beetje aan mijn lul te trekken en zei tegen haar dat zij mijn eikel in haar mond moest houden, op het moment dat ik voelde klaar te gaan komen, pakte ik stevig haar hoofd vast om haar geen gelegenheid te geven zich terug te trekken als ik klaarkwam. Ik kwam klaar in haar mond, Esmeralda schrok ervan voelde ik, maar moest mijn vele sperma wel inslikken omdat ik haar mond nog steeds goed op mijn spuitende lul drukte. Het lukte haar toch geschrokken van mijn spuitende lul iets omhoog te komen waardoor de laatste twee stralen van mijn sperma vol in haar gezicht terecht kwam. Ondanks dat zij niet echt een ervaren jonge vrouw was wat seks betrof, was ik toch eigenlijk wel egoïstisch lekker klaar gekomen.

Esmeralda wilde duidelijk snel nu mijn auto uit, “ik moet naar huis” zei zij verwart, “ik moet mijn opfrissen, je sperma zit zelfs in mijn haren, ik hoop maar dat mijn moeder niet meer achter haar computer zit wat s, nachts nog wel eens het geval is als mijn vader al lig te slapen” zei ze. Ik was nog bezig om mijn broek dicht te doen, toen Esmeralda de autodeur al open had, snel gaf ik haar mijn kaartje en zei daarbij, “als je zin hebt, mag je mij altijd bellen.” Na mijn kaartje te hebben aangepakt verliet zij snel mijn auto onder de woorden, “welterusten Ronald.” Toch enigszins voldaan reed ik die nacht terug naar huis, ik verwachte niet dat Esmeralda mij ooit nog zou bellen. Dat bleek een vergissing van mijn zijde. De andere dag zondags ‘s, middag kreeg ik een sms’je van haar, -ik ben net wakker liet zij weten, ik vond het eigenlijk wel spannend met je Ronald en hoop niet dat je boos op mij ben door mijn gebrekkige ervaring op seks gebied, liefs Esmeralda.- Ik sms(de) terug, – je was geweldig liet ik haar weten, als je wat ervaringen op wil doen weet je mij te bereiken, kusjes Ronald.- Ik meende er weinig van, maar wilde haar niet teleurstellen.

Een paar dagen daarna belde Esmeralda mij thuis op, of het gelegen kwam dat zij gezellig wat kwam drinken. Natuurlijk meisje reageerde ik daar verheugd op, ik zie je straks. Zo die is toch nieuwsgierig geworden dacht ik, anders is er geen reden om nu bij mij thuis langs te komen, ik voelde mijn lul al reageren in mijn broek, lekker hoor weer eens de kans te krijgen een jong bijna nog maagdelijk kutje te neuken vanavond haalde ik in mijn hoofd. Na een uurtje kwam Esmeralda aan, nu gekleed in een rokje waarin een fors stel benen waren te zien, een lange tongzoen was onze eerste begroeting. Tijdens het wachten dat de koffie klaar zou zijn, zoenden wij aan een stuk door, er werd bijna niet gesproken tussen ons. “Wat voel je geil aan meisje” zei ik. “Ja, ik ben al dagen opgewonden met jouw in mijn gedachte” zei Esmeralda. “Dat vind ik geil te horen” zei ik. De koffie was daarna snel op en ik wees Esmeralda de weg naar mijn slaapkamer, hier is zij volgens mij voor gekomen. Ik had haar al rap helemaal uitgekleed, haar volle maar ook wel erg witte lichaam maakte mij nog geiler. Een donkerbruine bos schaamhaar bedekte bijna geheel haar kutje, ik had al vele jaren geen schaamhaar meer gezien op een kut, de tepels op haar zeker dubbel D tieten kleurde mooi roze en waren lekker dik en groot. Nog een beetje beschaamd en onzeker vroeg Esmeralda wat ik met haar ging doen? “Wat denk je zelf” vroeg ik. “Ik ga je kleine strakke kutje eens goed neuken” zei ik grof en wat dominant, “dat pijpen van zaterdag dat was natuurlijk niets hé.” Zei ik bijna meedogenloos, “sorry” zei ze met tranen in haar ogen, “ik ben nog niet zo ervaren.”

Ik had mij ook ontkleed en ging naast haar op mijn bed liggen. Het vele aanwezige schaamhaar beletten mij bijna om eerst even lekker aan haar kutje te likken, maar ik bedacht mij, ging in standje 69 op haar liggen zodat zij daarmee mijn lul goed onder ogen kreeg terwijl ik aan haar kutje likte. Ik kon haar kutje zelfs ruiken, wij waren gelijk na een kwartiertje al mijn bed ingedoken, dus Esmeralda liep misschien al uren met haar zeikkutje in het rond. Ik was te geil om haar te vragen of zij even haar kutje wilde gaan wassen, bovendien ben ik ook niet echt vies van een beetje pis, dus begon haar vette dikke schaamlippen te likken, haar vele kuthaar kriebelde tegen mijn neus. Ik kon wel gelijk merken aan Esmeralda dat zij er beter op was voorbereid dan zaterdag, zij had mijn lul ondertussen haar mond al ingewerkt en likte zelfs langs mijn lekkende eikel mijn voorvocht haar keel in.

Haar kutje was erg strak en smal, maar werd wel lekker nat. Toen ik tussendoor ook over haar bruine gaatje likte, begon ze te kreunen dat het zo lekker was. Ik kreeg het voor elkaar om haar toch klaar te laten komen op mijn tong, ik voelde aan heel haar lichaam dat zij dit nog niet veel had meegemaakt, of zelfs wel eens eerder door het likken aan haar kutje zou zijn klaar gekomen. Ik draaide mij bovenop haar lichaam, legde haar benen wijd gespreid over mijn schouder en duwde mijn eikel haar nauwe kutje in. Ik wist dat ik door middel van dit standje dieper dan normaal bezit zou nemen met mijn redelijk bovengemiddelde grote lul, maar wilde haar het dan ook gelijk maar goed laten voelen hoe zij goed geneukt moest worden en er optimaal van kon genieten. Dit preutse belegen meisje kwam niet voor niets mij bezoeken en lag ook anders nooit zo snel nu met mij te neuken, de kleine slet dacht ik, en neukte vol mijn lul haar erg kleine strakke kutje in.

Na eerst even te jammeren dat het haar pijn deed, begon zij toch kleine korte terug stootjes te plaatsen op mijn lul toen zij er wat aan gewend begon te raken, “o ja, ja, ho,” heerlijk dat grote ding in mij slaakte ze uit. Ik keek ervan op, Esmeralda kon dus ook nog wel iets uitspreken nu zij flink geneuk werd, want dat deed ik, ik ramde haar goed door. Ruw pakte ik haar grote dikke spenen, begon er aan te trekken en slingerde deze heen en weer, haar grote zware tieten deinde alle kanten op. Het sletje begon klaar te komen op mijn lul. “Ja!!!” Schreeuwde zij, “harder, harder, ja René,” ik keek haar in de ogen. “René? Ik heet Ronald” zei ik, “Wie is René?” Tijdens het klaarkomen hijgde zij dat haar vader René heten. Het zal mijn verder een zorg zijn dacht ik, welke naam zij uit schreeuw als ze klaar komt, ik neukte haar vol door en wilde zelf nu ook wel lekker haar kleine kutje vol spuiten. Een condoom was niet aan de order gekomen, ik wist nog geeneens of ze wel de pil gebruikte toen ik haar kutje vol spoot.

Mijn sperma was al overvloedig aanwezig in haar kutje en ik neukte het weer naar buiten voor een groot gedeelte vanuit haar kleine kutje vandaan. Haar schaamharen kwamen er van onder te zitten wat ook wel weer een apart gezicht was. “Vond je het lekker” vroeg ik aan Esmeralda. “O ja heerlijk Ronald, ik wilde dit” hijgde ze. Esmeralda bleef die avond nog heel lang bij mij, ik heb haar nog in diverse standjes geneuk waar ze echt het bestaan niet wist. Echter, nadat ze mij een paar keer per week thuis begon te bezoeken en ik veel geile spelletjes met haar kon spelen. Om de reden dat Esmeralda een goede leerlingen bleek te zijn, ook hoorde ik steeds meer over haar familie. Vooral haar vader bleek een conservatieve man te zijn, die thuis een strenge hand in de opvoeding had, zowel bij haar, als over haar twee jongere zusjes, Natasja van 20 en Madelon van 18.

Esmeralda bekende dat haar vader haar al diverse malen seksueel had proberen te benaderen, haar moeder scheen van maandag tot vrijdag buiten de stad in een pension te verblijven voor haar werk. Esmeralda had zelfs een keer stiekem gezien dat haar vader haar zusje Natasja stond te vingeren in hun badkamer, maar daarover meer in mijn vervolg verhaal, ik zal dan ook zal schrijven hoe ik kennis maakte met haar moeder en de overige familieleden. Dit gezin leefde totaal langs elkaar heen en iedereen bleek opzoek te zijn naar seks, intrige voerde de boventoon, in dit voor de buitenwereld verborgen gezin.

Ronald

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *