Buitenseks in Portugal.

()

Ik reis naar Portugal samen met mijn lievie, mijn bijna altijd geile Linda! Aangekomen op Faro, meteen onze gehuurde auto opgehaald en op reis naar het binnenland, naar een afgelegen gehucht waar we een paar leuke meiden gaan ontmoeten die we bij een vorige reis in Portugal in een restaurantje zijn tegengekomen. We hebben toen met hen een aantal wijntjes gedronken en wij voelden de seksuele spanning tussen elkaar flink toenemen en we konden toen al nauwelijks van elkaar afblijven. Het was dat we 2 uur later terug naar Nederland moesten vliegen, we hadden haast, anders… had dat avondje heel wat leuks op kunnen leveren voor ons allemaal. De plek waar we naartoe gaan staat niet eens op Google map. Misschien maar goed ook.

Beide meisjes hadden het erover, ze ontmoeten hier nauwelijks mannen, dus ik weet uit hun appjes hoe geil zij het vinden dat Linda en ik naar hen toekomen! Dat bleek ook wel uit de foto’s die we over en weer aan elkaar hebben gezonden. Pikante foto’s, niets verborgen gehouden, expliciete foto’s, zelf een filmpje van Lin en mij, heerlijke seks met elkaar op het filmpje. Maar snel een tweetal vluchten geboekt.

Na een rit van anderhalf uur zijn we er. Nadja staat ons al op te wachten, en geeft mij ongevraagd al een uitnodigende tongzoen. Ik kijk onder het zoenen even schuin naar Linda en die knipoogt naar mij, zodat ik gerust door kan gaan. Ik beantwoord de tongzoen van Nadja vervolgens met vuur. Onze tongen spelen een heerlijk spel. Nadja haar hand glijdt over de stof van mijn broek naar beneden, ze pakt door die stof heen heel even mijn ondertussen half stijf staande pik vast en haalt haar hand heen en weer, alsof ze mij aftrekt. Stof of geen stof, mijn geval reageert er direct op en binnen geen tijd staat hij hard in mijn korte broekje.

Zij laat mij los en daar sta ik dan, midden in de natuur, met alleen Nadja en Linda om me heen, met een bobbel in mijn broek. De beide meisjes kijken elkaar aan en grinniken samen, terwijl ze naar de bobbel in mijn broek blijven kijken. Linda komt op mij toe en, terwijl we lijf aan lijf staan, slaat ze één been om mij heen en rijdt met haar lichaam langs mijn hete staaf. De toon is gezet!

Even later zie ik Isabella aan komen lopen met een mandje fruit over haar arm. Ze pakt er een rijpe, grote aardbei uit, al lopende stopt zij die tussen haar tanden en komt op mij toe. Zoenend en likkend krijg ik die aardbei van haar in mijn mond geduwd. Mm… wat lekker zoet en sappig. Een rijpe pruim, ook uit het mandje, splitst ze met haar handen en ik krijg een helft daarvan voor mijn mond. Ik zie het spleetje van waar de pit heeft gezeten. “Lick it”, zegt Isabella. Ik aarzel niet en krijg de pruim voor mijn mond gehouden. Ik begin eraan te likken en te zuigen. Net alsof ik een kutje sta te likken! We lachen er hartelijk om.

Nadja neemt ons mee naar de hut waar wij de komende tijd verblijven. Het stelt niet veel voor, het toilet is buiten en ook de douche is buiten. Heerlijk onbekommerd kunnen douchen terwijl de meisjes toekijken. Ik vind het een lekker geil idee. Uitdagend ga ik mezelf douchen, schuif de voorhuid van mijn geval lekker naar achteren, trek wat aan mijn lul die stijf staat, scheer mezelf van boven en van onder, de blikken van de vrouwen vertellen mij genoeg. Ze hebben zin in mij! Nadat ik gedoucht heb en genoten van het kijken van de vrouwen, droog ik mezelf af en sla de handdoek om mijn heupen heen.

De vrouwen volgen al snel mijn voorbeeld, en staan alle drie te douchen, terwijl ik op mijn beurt naar hen blijf kijken. Het laat mij niet onberoerd, alle drie de vrouwen zien hoe onder die handdoek mijn pik stijf gaat staan, hij prikt lekker recht vooruit, tegen de handdoek aan, het schuurt een beetje, ik vind het een fijn gevoel.

Linda haar vingers gaan onder het douchen over haar poesje heen en weer, terwijl ze mij blijft aankijken. Ik zie dat zij met heel korte bewegingen hard over haar clitje wrijft. Ik houd het bijna niet meer uit. Nadja begint haar borsten nadrukkelijk te masseren en aan haar tepels te trekken, terwijl Isabelle haar handen over beide vrouwenlichamen laat gaan, borsten en kutjes worden volop gestreeld. Ze staat met haar rug naar mij toe, kijkt met een geile blik over haar schouder naar mij, of ik wel zie wat zij doet.

Ik laat de handdoek van mijn pik glijden, neem hem in mijn hand en begin er flink aan te sjorren terwijl de meisjes verbaasd en ook verlekkerd toekijken. Het jeukt in mijn pik, terwijl ik het tempo van aftrekken flink versnel. Nadja springt onder de douche naar mij toe, trekt mijn hand weg, pakt mijn geval vast met één hand, en haalt de voorhuid traag heen en weer. Door mijn kontgaatje aan te trekken weet ik te voorkomen dat ik klaarkom. Op het nippertje!

Ik mag de drie meisjes één voor één afdrogen, stijver dan mijn joystick al is kan hij niet worden. Een ruwe handdoek haal ik over de tepeltjes van de vrouwen die daardoor keihard naar voren staan. Ook hun poesjes moeten eraan geloven, de lipjes worden er flink rood van. Geil druipt al met slierten uit mijn pik, heerlijk. Isabella pakt een sliert vast, knipoogt naar mij en stopt die al smikkelend in haar mond. Na onze douchebeurt lopen we allemaal lekker naakt rond op het terrein. Geen mens die ons hier kan zien of horen, dus we kunnen flink los gaan met elkaar.

Het wordt tijd om te eten en flink wat lokale alcohol in te nemen, zodat de stemming nog wat losser wordt. Na het eten komt Isabella vlak naast me te zitten en haar hand grijpt geil naar mijn pik. Dát is voor mijn Johnyboy gelijk een teken om snoeihard stijf te gaan staan, terwijl zij voorover bukt en een lik geeft over mijn eikel. Een rilling trekt door mijn lijf én ik kreun erbij. Nadja en Isabella komen naderbij en kijken belangstellend toe. Ik spreid mijn benen uitnodigend. Ik draai mij een kwartslag naar Isabella toe, en pak beide mooie borsten van haar vast. Haar tepels zijn al keihard, ze zucht ervan als ik ze vastpak.

Ik voel een andere hand van haar aan mijn ballen zitten die zij lekker kneedt en ik zie door het handwerk van haar dat er al flink wat voorvocht uit mijn pik komt. Isabella voelt het ook en likt het er vanaf met haar tong die zij over mijn hele schacht haalt, Opnieuw trekt er een rilling van geilheid door mij heen. Zij trekt mij overeind van het bankje af, houdt mijn hand vast, neemt onder het weglopen een grote plaid mee en we gaan naar het meertje vlakbij dat ik vanmiddag al had gezien. Vragende ogen van de beide achterblijvende meisjes voel ik in mijn rug Ik draai mij nog even om en kijk Linda aan, zij steekt haar middelvinger op, terwijl ze erbij lacht.

Ik wil Isabella vanavond voor mezelf hebben. Lopend sla ik mijn arm om Isabella heen en vrolijk kletsend, door de hoeveelheid wijn, voel ik onze geilheid over en weer gaan. Bij het meertje aangekomen spreid ik de plaid uit op een stukje gras aan de rand van het meertje. Voor ik het weet ligt Isabella al op de grond en ik ga naast haar liggen, terwijl we heerlijk erotisch aan het tongzoenen zijn.

Een hand van mij gaat naar een borst van Isabella, haar lichaam komt mij tegemoet terwijl ik die borst lekker kneed en zachtjes aan haar tepel trek. Via de binnenkant van haar dijen, gaat mijn hand in de richting van haar natte pruimpje. Mijn hoofd gaat naar beneden, tussen haar benen. Haar lipjes beetpakkend bef ik haar hard en wild. Ik merk dat zij het heel fijn vindt, haar lichaam schokt ervan. Ik heb er moeite mee om alle vloeistof die uit haar lichaam komt op te likken. Terwijl ik haar lik steek ik een middelvinger bij haar naar binnen. Dat is net te veel voor haar en nog meer schokkend komt zij in een heftige explosie klaar, het duurt lang voordat het schokken voorbij is.

Even later spreidt zij opnieuw haar benen en zegt dat ik mijn pik in haar natte kutje moet drijven. Ik haal hem eerst een aantal keren over haar clitje heen en weer, haar lichaam schokt als ik dat doe. Daarna haal ik hem tussen haar lipjes heen. Het maakt haar gek, ze geeft aan dat ik hem er bij haar in moet steken door mijn geval vast te pakken en naar haar kut toe te trekken. Zij houdt mijn pik vast, richt hem op haar kutje en terwijl ik naar haar toe beweeg, prik ik mij vast in haar. Een lange zucht van haar terwijl ik naar binnen glijd. Haar vagina én het geil dat zich op de top van mijn pik zit zorgt ervoor dat ik zonder moeite mijn lul tot aan haar baarmoeder naar binnen kan stoten, zo glad is ze! Een gevoel van geilheid overvalt ons. Wat een heerlijk strak kutje heeft zij. Ik wil meer, nog een ander standje vóór we klaarkomen!

Ik trek mijn lul uit haar kutje, en zet haar op haar handen en knieën. Ik zie haar kutje vlak voor mij en heel langzaam, in één keer, schuif ik mijn geval bij haar naar binnen. Ik kan zien hoe ik mijn pik in en uit haar laat glijden, heel geil. Lang houd ik dit niet vol voel ik, het tempo ligt ondertussen hoger. Sneller en sneller schuift mijn pik helemaal in en uit haar. Het jeukt zo fijn aan mijn pik. Ik besluit om nóg een standje.

Ik ga op de plaid liggen en Isabella voelt al gelijk wat ik wil: ze gaat op mij zitten. Nu kan zij zelf het tempo bepalen. En doordat ik niet beweeg, kan ik het langer volhouden! Ze zakt met haar soppende kutje over mijn lul heen, tot aan mijn ballen. Heerlijk gevoel hoe zij dat doet. Zij hangt wat over mij heen en ik grijp met één hand een borst vast en met mijn andere hand kan ik haar clitje bereiken, zo kan ik haar bewerken onder het neuken. Langzaam heft zij haar lichaam weer op en laat zich dan weer over mijn pik zakken met een zucht. Haar lichaam begint weer te schokken, terwijl ze doorgaat mij te berijden. Ik kijk haar aan en ik zie dat zij haar orgasme wat probeert uit te stellen. Ik zie een vertrokken gezicht vlak voor me.

Ik sla mijn armen om haar heen, trek haar naar me toe, en neuk haar hard. Haar lieve gezichtje verandert, ze kreunt nu hardop en ik voel dat haar lichaam zich gaat verkrampen. Haar kutje zit zo strak om mijn pik, ik voel dat ik ook ga komen. Ik trek haar nog harder tegen me aan, terwijl ik sneller beweeg! Isabella is mij net voor, door haar samentrekkende kutspieren kan ik mijn zaad niet langer meer binnenhouden en elkaar aankijkend, voel ik hoe ik mijn geil in haar kutje spuit. Zij blijft tijdens het klaarkomen doorgaan met mij te berijden. Hierdoor duurt het bij mij veel langer met klaarkomen. Kreunend en zuchtend blijf ik in haar stoten. Wat geil is dit zeg. Dit lekkere ding weet van wanten, jammie jam! Langzaam komen we weer bij onze zinnen en gaan rechtop zitten, terwijl we zien hoe het geil langzaam uit haar kutje stroomt.

Om ons heen kijkend zie ik Linda, op de grond zittend, die zich, ons ziende al vingerend naar haar hoogtepunt toewerkt. Mijn Linda, wat een verrukkelijk geil wijf zeg! Ik sta op, neem Linda aan de hand mee naar de plaid waar Isabella nog steeds ligt. Linda gaat liggen op de plaid en ik kom er naast te liggen. Mijn handen hé, niet alleen mijn handen zijn op het lichaam van haar! Ook Isabella bemoeit zich ermee! Vier handen op het lichaam van mijn lievie, ze zijn overal. Linda kronkelt en zucht onder onze handen, verlangend naar een nieuw orgasme. Ik heb een plan: Ik lig op de grond en langzaam schuif ik mijn lichaam onder dat van Linda. Zo ligt zij, achteroverliggend, op mij en kan ik haar zachte en natte kutje flink penetreren!

Zo achterlangs kan ik de kut lipjes van mijn lievie ook nog steeds bespelen, terwijl haar borsten en tepels door Isabella een behandeling krijgen. Dan voel ik dat ook een hand van Isabella naar beneden gaat. Haar hand raakt de mijne aan en samen nemen wij de lipjes en het clitje van Linda met onze vingers onder handen, terwijl ik in Linda lig te porren. Dan is het de hand van Isabella die de mijne vastpakt en mij naar de meest gevoelige plekjes bij Linda brengt. Samen vingeren wij Linda die heftig ligt te hijgen en te kronkelen. Het geeft mij een fijn gevoel. Ik heb een hand over en die breng ik in het kutje van Isabella die naast ons zit. Zij komt nog wat dichterbij om nog meer te genieten van mijn hand.

Terwijl ik haar vinger, voel ik de geilheid van haar. Het duurt dan ook niet lang of Isabella bereikt haar volgende orgasme. Ik zie haar door de onbeheerste bewegingen van haar lichaam, het schokken dat zij zich vast moet houden om niet om te vallen bij het klaarkomen. Nu ik Linda penetreer, voel ik haar hand over mijn ballen en mijn schacht gaan. Isabella ziet dat en die besluit om naar beneden te kruipen en zowel Linda als mij te verwennen met haar handen. Linda wordt gevingerd door Isabella samen met mijn handen! Isabella neemt mijn ballen in haar handen en kneedt die stevig terwijl ik Linda aan het neuken ben. Met een kreet voel ik dat Linda klaar ligt te komen op mij. Ik stoot mijn lichaam nu nog harder naar boven, zodat Linda lekker lang ligt klaar te komen op mij. De handen van Isabella, het kneden van mijn ballen, ik hou het niet meer. Isabella voelt dat ik ga spuiten, trekt mijn lul uit het kutje van Linda, en sjort mij af, terwijl ik kreunend mijn geil in haar mond spuit. Ik kijk haar aan terwijl zij haar lippen aflikt. Al net zo heet als mijn lievie denk ik.

We gaan alle drie op de plaid liggen, spelend met elkaar. De lust is er, voor dit moment, even vanaf. Het is fijn na te genieten van deze avond. Hand in hand lopen we naderhand met zijn drieën terug naar ons huisje. Nadja ligt al te slapen. Met ons drieën gaan we op het andere bed liggen en binnen geen tijd vallen we tongzoenend in elkaars armen in slaap.

En het is nog maar het begin van onze vakantie hier.

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *