Gluren op hotel

()

Ann en ik gaan op weekend naar de streek van Jo. Hij wil ons een kerst evenement laten mee beleven in zijn streek en ook een paar mooie leuke plekjes tonen. Als we aankomen, drinken we nog eerst een kopje koffie samen en praten wat bij tot de middag. Nu moeten we eerst gaan inchecken in het hotel waar Ann en ik de nacht gaan doorbrengen.

We hadden een kamer geboekt in een hotel op aanbeveling van Jo. Aangekomen, zagen we een prachtige verbouwde hoeve en we waren direct in een goede bui. Jo die ons gebracht had kwam mee om in te checken. Toen we de sleutel hadden gingen we naar onze kamer om de valiezen te droppen en Ann wou nog andere kleren aan doen. Jo vergezelde ons naar de kamer. Ik moest dringend naar toilet toen we er waren en deed dat dan ook. Ik hoorde dat Ann en Jo aan het fluisteren waren, maar gaf er verder niet meer aandacht aan. Toen ik uit het toilet kwam, zag ik dat Ann en Jo aan het kussen waren en Jo had een hand onder de trui van Ann en streelde een borst. Ik bleef staan om mijn vrouw en Jo bezig te zien, afwachtend wat er nog meer ging gebeuren. Ann zag me staan en zei dat Jo zich niet meer kon houden, ik deed teken van, doe maar voort.

Ze draaide haar hoofd terug naar hem en zoende innig voort. Jo trok nu haar trui omhoog en ik zag dat hij haar BH al had los gefrutseld. Haar heerlijke borsten kwamen tevoorschijn toen hij haar trui over haar hoofd van haar lichaam ontdeed. Daarna zag ik dat Jo verder ging met Ann haar broek los te maken, toen haar riem en haar knoop los waren zag ik de hand van Jo verdwijnen in haar broek en op en neer ging over haar kutje. Ann sloeg haar hoofd achterover en begon al lichtjes te kreunen. Vervolgens trok Jo de broek van Ann omlaag en haar string vervolgens ook. Ik kon nog juist zien hoe de lipjes van Ann haar kutje gezwollen waren voor Jo haar op het bed duwde en op Ann ging liggen. Op dat moment verhoogde mijn ademhaling geweldig door de opwinding. Mijn vrouw ligt onder een andere man op een bed in een hotel, zo geil!

Hij kuste haar, zoog aan haar tepels, streelde haar kut en Ann genoot er van. Toen zag ik dat Jo verwoede pogingen deed om zijn kleren uit te doen, wat niet gemakkelijk was door zijn bezigheden. Het lukt hem uiteindelijk en zag zijn enorme pik uit zijn slip springen als hij die naar beneden trok. Het maakt mij ongelooflijk geil te weten dat deze staaf in het kutje van Ann gaat verdwijnen. Dit gebeurt echter niet direct, Jo zakt naar beneden en geeft lichte zoentjes over heel het lichaam van Ann tot hij aan haar kutje komt en daar begint te likken waardoor Ann nog harder begint te kreunen.

Ik kijk het met grote ogen aan en kan het haast niet meer houden. Ik kleed me uit en sta nu te rukken terwijl ik kijk naar het geile tafereel. Jo zijn kontje staat naar mij toe gericht. Als hij op handen en knieën op het bed rust en Ann gulzig aan het likken is. Ik kan het nu echt niet meer houden en stap naar het bed om van heel dichtbij te kijken hoe nat het kutje van Ann wordt tijdens het beffen van Jo. Ik zie de pik van Jo ook schudden van opwinding en kan het mij niet laten om deze even te strelen en lichtjes te trekken. Ondertussen heeft Ann mijn pik gegrepen en begint er ook aan te trekken, zacht gaat haar hand op en neer over mijn pik terwijl ze nog steeds gelikt wordt door Jo. Hij gaat nu over haar liggen zijn pik nog net niet in haar kutje om haar overal nog te kussen op haar lichaam met zijn pik die nu maar naar één ding verlangt en dat is in dat heerlijke zachte grotje binnen te dringen.

Ik neem Jo zijn pik opnieuw vast trek zijn eikel vrij en streel met zijn eikel over Ann haar zachte lipjes door ronde bewegingen te maken met die erg lekkere en dikke pik van Jo. Ik breng die pik vervolgens aan de ingang van Ann ’s zalige kut en hij zakt neer om zijn pik er zachtjes laten in te glijden. Dit alles op een paar centimeter van mijn ogen. Ik kom bijna klaar van het zicht alleen. Jo begint nu op en neer bewegingen te maken en neukt Ann vervolgens diep. Ik verhef mij en ga naast Ann op mijn knieën op het bed zitten ter hoogte van haar gezicht om duidelijk te maken dat ze me kan pijpen, waar ze zonder aarzelen aan begint.

Met een pik in haar kut en een pik in haar mond, kreunt Ann nu luidruchtig. Ik word zo geil als boter en Jo zonder twijfel ook. We wisselen even en zie dat Ann haar mond groot moet openen om de dikke paal van Jo te zuigen terwijl ik aan haar kut begin te likken. Ze zuigt er wel zeker een kwartier aan, nadien is het echt tijd voor Jo om haar kutje te neuken en te veranderen weer van positie, hij duwt zijn pik in Ann haar kut en begint haar stevig te neuken. Ann grijpt naar mijn pik en trekt hem gretig af.

Jo gaat onverstoord voort met pompen boven Ann, ze kreunt ongelooflijk geil en ik kan het niet meer houden en kom klaar. Jo gaat nog een tijdje door en ik zie aan zijn uitdrukking dat hij zich ook moet bedwingen om klaar te komen, Ann komt klaar en haar kut maakt de mooiste geluiden die ik al gehoord heb, soppen, gepruttel, ze komt klaar en gaat zelf heel veel vocht uitspuwen rond de paal van Jo, die nu ook op zijn hoogtepunt komt en zijn zaad bij Ann naar binnen spuit met behoorlijke druk. Ze komen samen klaar en ploffen neer op het bed. Samen strelen we elkaar allemaal nog even om vervolgens na te praten en tot de conclusie te komen dat het weer erg opwindend was.

Na ons op te frissen, zijn we met z’n drietjes vertrokken naar het kerstevenement iets verder op.

Graf von Graaf

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *