Roxanne trekt van leer.

()

Ik vond het haar prachtig staan, maar mijn vrouw Isabel besloot — tegen mijn wil in- anders. Op vakantie in Spanje hadden we in een geile bui een prachtig, zwart leren pakje voor haar gekocht maar eenmaal thuis wilde ze het niet meer dragen. Ze vertelde dat ze het te uitdagend vond. “Ik ben ondertussen dertig jaar, dit soort kleren hoort om het lijf van een jonger iemand. Ik vind het gewoon te sexy voor iemand van mijn leeftijd. Zelfs een beetje hoerig.”

“Kom op,” had ik gezegd. “Je kunt het echt wel hebben, hoor. Je hebt een prachtig lijf, een jonge uitstraling en bovendien geilt dit leren pakje me enorm op. Ik kan bijna niet van je afblijven als je het aan hebt.” Isabel wuift mijn betoog echter lachend weg. “Ik koop wel een ander jurkje, met misschien mooie lingerie. Als we deze gewoon op Marktplaats zetten kunnen we met de opbrengst iets heel moois uitzoeken.” Nou ja, dacht ik bij mezelf. Misschien geen gek idee. Laat ik het dan maar te koop aanbieden. En zo gezegd, zo gedaan.

Na het avondeten plaats ik een leuke advertentie op Marktplaats: Mooi, sexy leren setje voor een slanke dame. Slechts één keer gedragen. Kleur: Zwart. Bestaand uit: Minirok, jasje, string en beha. De minirok heeft aan de zijkanten sierveters en aan de achterkant een kleine rits. Het jasje heeft een binnenzak voor een mobiel en stoere metalen ritsen. Alles is echt leer, geen imitatie. Zien is kopen, 350 euro voor het hele pakket…

Ik heb het nog niet op Marktplaats geplaatst, of de telefoon gaat al. “Hoi,” zegt een zwoele vrouwenstem aan de andere kant. “U spreekt met Roxanne. Hebt u een leren setje te koop, ik zag het op Marktplaats. Hebt u die nog?” Vroeg ze. “Jazeker, u bent de eerste gegadigde. Wanneer wilt u langskomen, of kan ik het misschien opsturen?” Antwoordde ik. “Ik wil wel even langskomen. Ik wil het natuurlijk graag zien. En misschien even passen. Is die mogelijkheid er?” Vroeg ze. “Ja natuurlijk dat is absoluut geen probleem. Wanneer wilt u langskomen?” Vroeg ik. “Wat mij betreft vanavond?” Zegt de vrouw. “Oké, u laat er geen gras over groeien. Maar dat is prima, hoor. Ik heb voor vanavond niets in mijn agenda staan. Hoe laat denkt u er ongeveer te zijn?” Vroeg ik. “Ik ben er om een uur of negen, is dat goed?” Vroeg ze. “Prima, de naam was Roxanne toch?” Vroeg ik. “Yep dat klopt, tot vanavond, mijnheer.”

Ik druk de telefoon uit en moet even lachen om mijn eigen onderbuikgevoel. Kan ik het ook passen? Natuurlijk kan dat, dan zal ik vervolgens wel even keuren of het u goed staat. Hoe gek het ook klinkt, ik ben echt benieuwd hoe het bij deze dame zal staan. Bij de gedachte alleen al word ik zelfs een beetje geil. Het is tenslotte wel mijn favoriete setje. Ik geil echt wel een beetje op deze kleding. Maar goed, denk ik dan. Terug naar de werkelijkheid. Dit kun je beter aan je vrouwtje overlaten. Als ik vanuit mijn kantoortje de kamer binnenstap, zie ik dat mijn vrouw net de trap naar boven neemt. “Hoi, schat,” roep ik haar toe. “Er komt vanavond al een mevrouw voor je leren pakje, ik had een vrouw of meisje aan de lijn en ze klonk echt geïnteresseerd.” Vertelde ik. “Zo. Heij dat is snel. Maar ik ben er vanavond niet hè dat weet je toch? Ik ga met Gaby en Mariëlle naar de bioscoop.” Antwoordde ze. “O jee dat was ik helemaal vergeten. Zal ik die dame dan maar afbellen?” Stelde ik voor. “Zelf weten hoor,” zegt mijn vrouw. “Volgens mij red jij dat heel goed met die juffrouw. Of ben je bang dat ze je opwreet?”

Lachend zeg ik tegen mijn vrouw dat ik daar niet over inzit. Maar toch voel ik een vreemd geile gevoel in mijn buik. Hoewel het natuurlijk nergens op slaat. Als die vrouw, of dat meisje langskomt, laat ik haar het setje zien en als ze denkt dat ze het leuk vindt, past ze het even in de slaapkamer. Ze betaalt vervolgens en gaat weer met haar nieuwe aankoop naar huis. Simpel, niks om je druk over te maken. Toch blijft mijn nieuwsgierigheid naar Roxanne knagen aan mijn gemoedsrust. Misschien is Roxanne wel iemand die van BDSM houdt. Of van extreme seks. Ik raak toch een beetje van slag. Vooral als Gaby en Mariëlle binnenvallen en Isabel ophalen voor een avondje bioscoop. “En daarna doen we nog even een wijntje in de stad.” Volgens drie opgewekte meiden. “Het zal niet te laat worden.” Zegt Isabel terwijl ze me een zoen op de wang geeft. “Half drie zijn we ongeveer wel weer thuis,” roept Gaby lachend als de meiden het huis verlaten.

Als de meiden de taxi instappen is het ondertussen half negen en ik zit te bedenken wat ik nog even kan doen. Het is warm weer en het lijkt me wel zo netjes om me even te gaan douchen, zodat ik niet naar zweet ruik als Roxanne aanbelt. Dat vind ik altijd zo weinig respectvol, stinkende mensen. Dus ik ren naar boven en draai de kraan van de douche aan. In de slaapkamer kleed ik me snel uit en stap heerlijk onder de hete waterstraal. Ik scheer me meteen ook even en als ik naar beneden kijk, zie ik dat mijn klokkenspel en mijn pik ook wel een scheerbeurtje kunnen gebruiken. Hij kan in ieder geval wel een beurt gebruiken, denk ik bij mezelf. Hoe lang is het al geleden dat ie heeft geneukt. Zeker drie weken, schat ik zo in. Ik pak de bus scheerschuim en doe eerst mijn gezicht even. Daarna is mijn pik en mijn zak aan de beurt. Ik zeep hem overdadig in en haal het scheermesje over mijn ballen. Daarbij denk ik natuurlijk ook aan Roxanne. Jeetje, Joey, dit doe je toch niet voor haar man. Of denk je…? Nee, natuurlijk denk ik dat niet, zegt mijn geweten, maar toch voelt mijn onderbuik, waarin talloze gekleurde en hele lieve vlindertjes fladderen er daadwerkelijk anders over. Beheers je, zegt je geweten. Je weet nog niet eens hoe ze eruit ziet. Je kent haar niet eens. Toch pleegt ook het duiveltje weer een aanval. Ze is in ieder geval slank, want dat staat in de advertentie. Dus een dikkerd zal het niet zijn. En volgens mij is ze best knap. Want zo klonk ze. Ze had een mooie telefoonstem. Ik denk dat ze best mooi is. En stel dat ik haar kan zien in het leren setje. Stel dat ze in de kamer zegt, ik verkleed me hier wel even. Ik moet in ieder geval de gordijnen even dichtdoen. Anders doet ze dat zeker niet. En in de werkkamer heb ik ook een spiegel, wat dat betreft, hoeft ze niet naar boven…

Terwijl ik mijn zak en mijn pik aan het scheren ben, is ie ook stijf geworden. Hij staat fier rechtop, als een kathedraal torent hij omhoog en uit de eikel ontwaar ik al de eerste druppels voorvocht. Het scheert overigens wel gemakkelijker als ie stijf is. Wat dat betreft ben ik goed bezig. Als ik klaar ben zijn mijn pik en mijn balzak dan ook spiegelglad. Er is geen stoppeltje meer te bekennen. Ik droog me af en trek wat gemakkelijk aan. Een korte witte sportbroek en een blauw poloshirtje. Ik ga voor de spiegel staan en zie dat mijn stijve ondertussen weer is verslapt. Gelukkig, denk ik bij mezelf. Je ziet er keurig uit zo.

Ook als ik naar beneden de trap af loop, blijft Roxanne toch in mijn hoofd spoken. Ik besluit daarom om de gordijnen even dicht te doen. Dan doe ik de TV even aan en besluit om een paar kopjes koffie te zetten. Net als ik op de klok kijk en zie dat het vijf minuten voor negen is, gaat de deurbel. Daar zal je haar hebben, zeg ik tegen mezelf. Ik loop door de gang naar de voordeur en zie het silhouet van een slanke vrouw in het diffuse glas van de voordeur. En ze lijkt me een knappe vrouw.

Ik open de deur en sta meteen met mijn mond vol tanden. Roxanne is echt mooi. Ze heeft een prachtig gezicht, opgestoken donkerbruin haar en een figuur om door een ringetje te halen. Ze draagt een klevende, hoog opgetrokken spijkerbroek met een prachtig strak truitje daarboven, die haar navel net niet bedekt. Haar forse borsten komen er prachtig in uit. Even ben ik sprakeloos, maar ik hervind me snel. Ik zie haar in mijn gedachten al voor me poseren, met het leren setje aan. Dat zal haar geweldig staan. “Hi Roxanne,” zeg ik dan maar. “Goede reis gehad?” Vraag ik. “Ja, prima mijnheer. Zo ver was het gelukkig niet. Ik denk van een kilometer of vijftig.” Vertelt ze. “Oké dat valt mee gelukkig. Maar geen mijnheer hoor, zeg maar gewoon Joey. Gaat u maar even zitten. Wil je een kopje koffie?” Vraag ik. “O ja, lekker. Dat gaat er altijd wel in.”

Ik loop naar de keuken en schenk ons twee koffie in. En hoewel ik er alles aan doe om het te voorkomen, voel ik plotseling toch een stijve opkomen. Ze heeft ook wel een heel pikant shirtje aan. En die tieten. Haar spenen lijken wel door haar shirtje heen te priemen. Godverdomme, denk ik. Dat heb ik weer. Krijg ik een harde paal op een moment dat je het absoluut niet wil. Als ik hier rond dartel in mijn sportbroekje. Hopelijk heeft Roxanne niets in de gaten. Ik doe gewoon of er niets aan de hand is. Roxanne zit tegenover me en glimlacht vriendelijk als ik haar koffie op de salontafel neerzet. “Woon je hier alleen in dit grote huis?” Vraagt Roxanne dan. Ik reageer een beetje stuntelig op de vraag. “Ik? Heu nee, hoor. Ik woon hier samen met mijn vrouw Isabel. Maar die is vanavond op stap met vriendinnen. Ze zijn naar de film.” Vertel ik. “Oh, leuk, reageert Roxanne terwijl ze het kopje koffie naar haar mond brengt. “En ze vond het wel oké dat je dan zomaar in je eentje een vrouw ontvangt? Of heb je stiekem niets verteld dat ik kwam?” Weer reageer ik een beetje stuntelig, maar dat komt omdat ik een geile golf door mijn lijf voel gieren. Ik voel dat mijn pik, die net een beetje aan het verslappen was, zijn kop ter opsteekt en tot grote hoogtes stijgt. “Nee hoor,” zeg ik lachend. “Mijn vrouw vond het oké. Wilde je eerst nog afbellen, maar zij dacht dat ik het best alleen aankon.”

Roxanne zet haar lege kopje op de tafel en laat zich comfortabel in haar stoel zakken. Ze kijkt me aan met een lieve lach. Haar lippen lijken me te willen zoenen en omdat ze achterover in de stoel ligt, zie ik de onderkant van haar borsten duidelijk onder haar shirtje uitkomen. En mijn pik wordt alsmaar harder. Ik hap zo nu en dan naar adem en voel mijn hart bonken in mijn lijf. Roxanne kijkt het allemaal geamuseerd aan. Waarschijnlijk heeft ze allang in de gaten dat ik flink op haar geil. Als we allebei de koffie op hebben, begin ik over de reden van het bezoek, het leren setje. Ik pak het van de eettafel, en geef het aan Roxanne.

Ze legt de kleding op haar schoot en bevoelt met haar ranke vingers de leren stof. Ze zucht diep als ze de string door haar vingers laat glijden en ruikt er even aan. “Mm… wat ruikt dat heerlijk. Zou het niet eens erg vinden als er ook nog de geur van je vrouw haar kutje aan zou hangen.” Met een serieus gezicht en gesloten ogen laat ze het stukje stof over haar gezicht glijden. Over haar voorhoofd, over haar neus en over haar wangen. Ze lijkt bijna in extase te raken. “Heerlijk,” zegt ze nog eens. “Weet je Joey, de geur, de bite, de feeling van leer winden me altijd weer op. Of ik wil of niet. Ik word er altijd zo ontzettend geil van. Maar kan ik het ergens passen? Of zal ik dat gewoon in de kamer doen? Ik zit er niet mee hoor.” Weer ben ik van mijn stuk gebracht door Roxanne. “Ah, tja lieverd,” klap ik er zomaar uit. “Je mag je omkleden in de slaapkamer ook. Maar hier is ook prima.” Roxanne is ondertussen zo opgegeild dat ze al een heel scenario in haar hoofd heeft. “Ik doe het wel even in de slaapkamer. Daar zal ook wel een spiegel zijn, toch?”

“Natuurlijk,” antwoord ik. Ik zal je er even heenbrengen.” We lopen samen de trap op en ik open vervolgens de deur van de slaapkamer. Roxanne legt het complete setje op het bed en ik wil de slaapkamer weer verlaten als ze me bij mijn arm pakt. “Niet weg gaan nu,” zegt Roxanne glimlachend. Ze bijt even op haar onderlip en kijkt me geil aan. “Ik ga me verkleden en ga kijken hoe het setje me staat, lieverd. Maar daarnaast wil ik natuurlijk ook weten hoe de beoordeling is door mannenogen gezien. Niet zo vreemd toch. Ga maar even op de rand van het bed zitten,” zegt Roxanne, terwijl ze het geile, pikante shirtje over haar hoofd trekt. Ze komt voor me staan, draait zich om en vraagt of ik haar beha wil losmaken. Met trillende vingers wurm ik de wespjes los en valt de beha van haar indrukwekkende lijf. Ze draait zich weer om en ik kijk tegen een heerlijk stel tieten aan, waarvan ik de tepels het liefst meteen in de mond zou willen nemen. Ik probeer me echter te gedragen als het braafste jongetje van de klas, hoewel mijn enorme pegel in mijn broek verraadt dat ik dat niet ben. Maar ja, denk ik bij mezelf. Je houdt de natuur niet tegen. Sorry, ik ben maar een man. Roxanne gaat ondertussen verder met het ontkleden van haar lichaam. Ze kronkelt zich sexy uit haar strakke jeans en staat iets later in een piepklein wit stringetje tegenover me. Roxanne heeft een fantastisch kontje en in ieder geval een lichaam uit duizenden. Ik zie haar tevreden kijken naar de enorme bobbel in mijn broek en ik heb me er allang bij neergelegd dat ze mijn stijve heeft ontdekt. Dan loopt ze naar me toe en vraagt of ze ook haar string mag uittrekken.

“Ja, natuurlijk, ga gerust je gang Roxanne. Ik heb wel meer naakte vrouwen in mijn leven gezien.” Roxanne lacht een beetje cynisch en pakt met haar duim en wijsvinger zowel links als rechts haar stringetje vast. Als ze mijn volledige aandacht heeft, trekt het langzaam naar beneden. Ik zie dat haar onderbroekje even aan haar schaamlipjes blijft plakken en dan langzaam losweekt. Dan valt het kleinood op de grond. Ik zie haar kutje glimmen in het spaarzame licht in mijn slaapkamer. Haar kutje is vochtig, sterker nog. Ik zie de druppeltjes aan haar schaamlipjes hangen. En ze heeft hem goed kaal geschoren, geen stoppeltje te bekennen. Zo zie ik een kutje het liefst. Schaamlipjes die als een gordijntje de ingang afdekken. Die een natuurlijke toegang vormen naar haar fijnste en gevoeligste plekjes. Als haar onderbroekje op de grond is gevallen, stapt Roxanne er elegant uit en loopt naar het leren setje dat op het bed ligt. Ze pakt het stringetje op en ruikt er wederom aan. Ze sluit haar ogen en laat het stukje leer eerst over haar gezicht en dan over haar lichaam glijden. Ik ben de gelukkige toeschouwer, zie het met grote ogen aan en word alleen maar geiler en geiler. Mijn lul klopt bijna uit mijn broek vandaan. Eindelijk trekt Roxanne het stringetje dan aan. Ze gaat naast me op het bed zitten en beweegt het slipje voorzichtig over haar enkels. Dan gaat ze staan buigt diep en schuift het langzaam omhoog. Totdat ze weer rechtop staat het stringetje prachtig om haar kontje zit. Ze draait even rond, kijkt in de spiegel en lijkt tevreden. Met haar vlakke hand slaat ze hard op beide billen en kijkt me aan. “Wat denk je Joey, kan ik zo voor de kraam langs?”

“Zonder enige twijfel, Roxanne. Het stringetje staat je in ieder geval geweldig.” Zeg ik uit de grond van mijn hart en mijn pik, die ondertussen weer gegroeid is tot de top. “Vind ik ook,” zegt Roxanne blij. Nu de rest proberen. Ze pakt het behaatje dan op en ook die laat ze over haar gezicht en lichaam glijden. “Godverdomme, Joey, hier word ik zo godvergeten geil van.” Ze komt naar me toe en duwt het behaatje tegen mijn neus. “Ruik, adem, en voel, geniet… Dit is toch zalig.” Ik moet toegeven dat het dan ook een overweldigend gevoel is. Niet in het minst omdat Roxanne het leer over mijn gezicht beweegt, en ik de heerlijke borsten van haar tegen mijn armen en lichaam voel caramboleren. Dan neemt ze weer een metertje afstand en doet op haar eigengereide sexy manier haar behaatje om. Ze komt zelfs op mijn schoot zitten en vraagt beleefd of ik de wespjes weer wil vastmaken. Ik voel haar lederen kontje op mijn pik plaatsnemen en met mijn onhandige vingers gesp ik het behaatje uiteindelijk toch keurig vast. Dan gaat Roxanne weer staan en kijkt in de spiegel en vervolgens naar mij. “En, Joey, staat ie me goed, is ie niet te krap of te ruim?”

Ik kijk ernaar en kan alleen maar beamen dat het prachtig staat. “Volgens mij past ie precies, je tieten komen er prachtig uit zo.” Ik schrik van mijn woorden en Roxanne moet er gelukkig om lachen. “Je bent tenminste eerlijk, Joey. Mijn tieten komen daadwerkelijk goed tot hun recht in deze kleding. Oké, dan ga ik nu het rokje passen dat supergeile leren rokje dat daar zo lief voor me klaar ligt.” Roxanne ruikt er weer eerst aan en springt als hinde in haar lederen rokje. Ze trekt het rokje heupwiegend omhoog totdat hij precies op de goede plek zit. En als een wonder zit het rokje ook als gegoten. Weer komt Roxanne naar me toe om de rits aan de achterkant omhoog te trekken. En eerlijk is eerlijk, het staat super- sexy. Roxanne danst even als een buikdanseres door de slaapkamer en kijkt me daarbij weer aan met die uitdagende blik. Het rokje is ultrakort en als ze maar de kleinste buigende beweging maakt, wordt haar string onder het rokje zichtbaar. En daarmee natuurlijk ook haar excellente kontje. Als laatste trekt ze het jasje aan. Het is een stoer kort jasje met een opvallende metalen rits en brede revers. Ze kan het jasje tot haar keel optrekken, maar ook nonchalant als een soort colbertje dragen. De tweede optie vindt ze duidelijk prettiger. Ze trekt de rits open tot net onder haar tieten en draait voor de spiegel rondjes om te kijken hoe het staat. “Oh, shit,” zegt ze dan. “Joey, hier word ik zo geil van. Ik voel het leer om mijn lijf. Bijna een dierlijk gevoel. En hoewel ik echt van diertjes houd, vind ik dat deze niet voor niets zijn gestorven. Hoe vind jij het, het totaalplaatje?”

Ik ben ondertussen zo geil geworden dat ik even amper uit mijn woorden kom. “Het staat je adembenemend mooi, Roxanne. Het staat jou nog beter, dan het mijn vrouw stond, moet ik eerlijk bekennen.” Roxanne lacht vriendelijk mijn kant op. “Die van jou staat ook de hele tijd al hè. Al vanaf het moment dat ik binnen kwam, volgens mij staat die pik van jou stijf. Kan hij dat wel zolang volhouden?” Roxanne gaat naast me op bed zitten en kijkt me in mijn ogen. “Ik wil graag alles kopen, Joey. Maar ik heb niet genoeg geld. Krijg ik geen korting als ik je pijp.” Zonder dat ik antwoord geef, duwt ze me achterover op mijn rug en scheurt in één keer mijn sportbroekje naar beneden. Mijn keiharde pik slaat als een knuppel op mijn buik. “Zie je wel, die pik van jou is zo hard als een betonnen pilaar.” Zonder verder iets te zeggen zet ze haar mond op mijn eikel en begint me heerlijk te pijpen. Ondertussen werkt ze haar jasje en behaatje uit en ze masseert subtiel mijn ballen. Ik sta nu echt met mijn mond vol tanden. Mijn pik flitst in en uit de mond van Roxanne en ik moet oppassen niet te snel klaar te komen. Ik pak haar bij de haren en trek haar weg bij mijn pik. “Dit gaat te snel schoonheid, ik wil jou ook proeven.” Ik gooi haar achterover en trek haar stringetje opzij, zodat ik haar heerlijke kut te zien krijg. Die intrigeert me al vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag. Het is dan ook een heerlijke kut, met heerlijke flapjes aan weerszijden en een licht opgezwollen clitoris. Heerlijk als alles zo open en bloot te bereiken is. Ik lik eerst haar schaamlippen even en duw dan tot vreugde van Roxanne mijn tong in haar wak. Daarbij lik ik haar leren broekje die de smaak van haar kut zo smakelijk maakt als ware het een stereo- restaurant. Ik zuig en ik lik en ik hoor Roxanne kreunen van plezier. “Ik ga komen,” roept ze dan. Ze heeft het behaatje gepakt en zuigt op de leren uiteinden. “Godverdomme, ik kom,” gilt ze en dan komt Roxanne schokkend en piepend klaar. Ze gromt als een teef en haar ogen rollen van wellust.

Ik scheur haar stringetje vervolgens naar beneden, ontdoe me zelf van alle kleren en duik met mijn enorme stijve op het blote lijf van Roxanne. “Als ik je nu mag neuken, mag je het setje voor niets meenemen, Roxanne. Ik ben dol op je. Dol op je borsten, je kut en je kont en dol op je geilheid.” Grom ik. “Kom maar op, Joey, Zegt Roxanne nu heel geil. Laat eens zien of je me nog een keer kan laten spartelen. Maar spuit eerst jouw hete zaad in mijn kut. Ik ben er echt aan toe. Kom op, neuk me hard.” Roxanne spreidt haar benen zo wijd ze kan en haar kut opent zich als de poort van de liefde. Wat een heerlijk kaal poesje, zelden zoiets meegemaakt, denk ik bij mezelf. Ik kruip tussen die benen van Roxanne en druk mijn eikel fors tegen haar schaamlipjes. Haar kut is kletsnat en heerlijk glad. Langzaam schuif ik mijn penis naar binnen. Eerst een paar keer alleen de eikel, maar na vijf stoten verdwijnt mijn hele paal diep in haar kut.

Net als ik wil beginnen te pompen hoor ik de deur van de slaapkamer open gaan. We kijken gezamenlijk naar de deuropening en ik denk eerst dat ik hallucineer. Het is echter geen spookbeeld en ook geen fata Morgana. Het is mijn vrouw Isabel, die in geile lingerie de slaapkamer komt binnen lopen. “Zonder een woord te zeggen komt ze bij ons op bed zitten en begint mijn rug te masseren. “Ga maar door waar je mee bezig was, Joey,” zegt ze liefjes. “Laat Roxanne maar nog maar eens genieten van die lekkere pik van je.” Ik weet niet wat me overkomt, maar na deze schrikreactie moet mijn pik wel weer even opstijven. Dat is overigens zo gebeurd en ik begin Roxanne weer te neuken. “Neuk me hard,” Joey, zegt Roxanne, “neuk me hard,” totdat ze niets meer kan zeggen omdat de ontklede Isabel haar kutje op de mond van Roxanne heeft geparkeerd. Terwijl ik Roxanne neuk, zie ik de borsten van Isabel bungelen voor mijn gezicht en knijp ik venijnig in de stijve tepels van Roxanne. Dan houd ik het niet meer. “Ik kom, ik kom!” Roep ik tegen Roxanne, die gelijktijdig met mij ook trillend klaarkomt.” Ondertussen blijft ze de kut likken van Isabel. Isabel die met haar ogen dicht lijkt te dansen op Roxannes mond. “Ik wil je pik, Joey,” zegt ze dan plotseling. “En ik wil Roxanne likken.” Ze kruipt van Roxanne af die zich op haar rug laaft en haar benen maximaal spreidt. Isabel knielt in haar richting en begint het kutje van Roxanne te beffen. “Wat een heerlijk kutje Roxanne, en ik proef het zaad van Joey er ook nog doorheen.”

Als Isabel het kutje van Roxanne leeg zuigt, zie ik het kontje van Isabel voor me opdoemen. En die is misschien niet zo jong en mooi meer dan die van Roxanne maar zeker opwindend genoeg is om weer een keiharde stijve te kweken. Mijn eikel glimt, het kutje van Isabel glimt en niets staat in de weg om mijn vrouw een fikse beurt te geven. Ik duw mijn pik van achteren in haar gleuf en begin na een langzame start steeds harder te stoten. Als ik voel dat ik bijna klaarkom kies ik voor dat heerlijke bruine sterretje vlak boven haar kut. Jezus, wat is die lekker krap en strak. Ik begin nou echt te rammen en Isabel beantwoordt dat met kreunen, zuchten, en grommen. “Ja, harder Joey, ram hem nog dieper in mijn kontje,” gilt ze dan zo geil als boter. “Ik kom klaar,” roept ze dan, “ik kom verdomme…” Ik heb daar op gewacht en ram mijn paal voor de laatste keer diep in haar kontje. Dan stroomt mijn hete mannen pap haar darmpjes binnen. Ik pak Isabel bij haar tieten en knijp er hard in. Ook Roxanne komt klaar na de deskundige bef en vinger- praktijken van Isabel. Uitgeput gaan we met zijn drieën naast elkaar liggen op het grote bed. Roxanne is gek op haar setje en besluit om de nacht gewoon bij ons te blijven slapen. Ik haal een fles wijn, drie glazen en we hebben die nacht nog heel was geneukt en gebeft.

De dag erna vertelt Isabel me dat Roxanne een nieuw collegaatje is van Isabel. Ze hadden het op het werk over Roxanne haar obsessie voor lederen kleding gehad en toen dit plannetje bedacht. Ik sta, paf en de dames moeten hard lachen om mijn verbaasde gezicht. “Maar hoe konden jullie weten dat ik toe zou happen,” vraag ik dan aan Isabel. Ze moet hard lachen en sluit af met de zin. “Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken.” Isabel en Roxanne blijven ook na dit feestje goede collega’s, vriendinnen zelfs. Ongeveer twee keer per maand komt Roxanne bij ons langs, soms doen we spelletjes, soms gaan de dames kleding passen, maar meestal belanden we gedrieën in bed.

Joey

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Roxanne trekt van leer.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *