Bezoek

()

Op een zaterdagmorgen krijg ik een bericht van mijn vriend Jo. Eentje uit de zovele dacht ik, maar dit bericht ging anders uitdraaien. Hij had op sociale media al vaak met mijn vrouw Ann gechat en ze waren blijkbaar beste vriendjes geworden en die morgen kon Jo het niet meer houden om ons een bezoek te brengen.

Hij stuurt mij vroeg op die zaterdagmorgen een bericht om te zeggen dat hij in de buurt is en wel trek heeft in een tasje koffie. Ik stuur terug dat het geen probleem is en dat hij welkom is, maar niet mag aanbellen omdat Ann nog slaapt. Jo stuurt me een bericht als hij voor onze deur staat en ik ga deze openen. Als hij samen met mij plaats neemt in de keuken, schenk ik hem een tas koffie in en beginnen we te praten, hij is heel opgewonden en wil duidelijk iets zeggen.

Ik luister naar wat hij te vertellen heeft na hem gevraagd te hebben wat er was. Hij begon met “je weet dat ik regelmatig met Ann chat?” waarop ik antwoord, “ja, dat weet ik en dat is geen probleem toch?” Hij vertelt verder en geeft toe dat hij vaak foto’s van haar bekijkt en dat ze hem geil maakt. “Ann is een mooie vrouw,” zeg ik “en is niet abnormaal.” Hij vertelt me dat hij er over droomt om met haar seks te hebben en dat hij dat aan Ann ook al verteld heeft op de chat. Ik gaf toe dat hij me overviel met zijn biecht, maar terzelfdertijd maakte dat idee mij ook wel geil. “Je bent wel eerlijk” zeg ik tegen hem zonder veel verder in te gaan op zijn verhaal. “Ik ben je vriend en moest het je zeggen” zei hij. Ik vroeg hem wat Ann daarop antwoordde. Hij zei dat ze niet ja, maar ook niet neen zei, telkens hij er over begon. Dat hij niet goed wist wat ze er over dacht.

Het opbiechten van zijn verhaal werd stilgelegd bij het wakker worden van Ann die niet had gehoord dat er iemand was en gewoon in mijn overhemd bij ons stond met alleen een slipje er onder aan. Het gesprek kwam al snel weer op wat Jo mij juist had verteld en Ann had lichtelijk rode kaakjes, maar ze ontkende het niet. Ik vertelde hun dat ik de eerlijkheid kon appreciëren en dat ik het eigenlijk ook wel een geil idee vond. Jo die recht stond om nog een koffie te nemen had duidelijk een dikke bobbel in de broek en dat hebben zowel Ann en ik gezien.

Toen ik al een paar koffies op had, moest ik dringend naar toilet. Toen ik terug kwam, zag ik heel onverwacht dat Ann haar rode kaakjes snel was vergeten, misschien wel omdat ik had gezegd dat ik het ook een geil idee vond, maar ik had toch het tafereel niet verwacht. Jo stond naast Ann die op de stoel zat rechtop met zijn broek tot aan de enkels naar beneden. Ann was voorovergebogen aan Jo zijn pik aan het trekken en likte met het puntje van haar tong aan zijn eikel. Ik bleef staan op een paar meter van het geile koppel en bleef ze aankijken om te zien dat Ann de steeds groter wordende pik van Jo bewerkte met haar mond. Tot ze hem helemaal in haar mond had, bewoog Jo niet, maar eens ze hem tot aan zijn ballen pijpte, begon Jo met stoten. Ik hoorde het slurpen en kreunen tot bij mij.

Ik verplaatste mij om beter te kunnen kijken en kreeg ook een stijve pik van het schouwspel. Met mijn hand in mijn broek rond mijn stijve pik bleef ik kijken hoe Jo de mond van Ann aan het neuken was. Ann keek op en zag dat ik daar stond te rukken in mijn broek en dat was voor haar blijkbaar het teken om niet te stoppen met wat ze aan het doen was. Ze keek mij recht in de ogen en duwde de pik van Jo weer helemaal in haar mond. Ze ontdeed zich van haar badjas en zat helemaal naakt op de stoel vastgepind met een pik in haar mond. Jo greep haar bij haar kut om die te strelen en vervolgens te vingeren. Ik zag dat er langs de pik van Jo en langs de lippen van Ann witte vocht ontsnapte en dacht eerst dat hij klaar kwam in haar mond, maar het bleek speeksel van Ann gemengd met voorvocht van Jo te zijn.

Ze kreunden alle twee zodanig geil dat ik het niet kon laten om mij te mengen in het spel. Ik ging achter Ann staan die nog steeds op de stoel zat en tilde haar kontje lichtjes op zodanig dat ze half recht kwam te staan en stak ook een vinger in haar kut, maar dan langs achter. Ann kreunde nog harder en zoog ondertussen bijna de ballen van Jo mee in haar mond, haar kut was zeiknat. Ik had haar kut nu recht voor mijn gezicht en een onweerstaanbare drang om ze te likken, wat ik ook begon te doen.

Het sap gutste er uit en ik besloot om ze te neuken terwijl ze steeds verder aan het zuigen was aan de paal van Jo. Het duurde niet lang voor ik klaar kwam en we draaiden de rollen om precies of we deden dit al jaren. Jo vulde haar kut met zijn dikke opgezwollen pik en ik ging voor Ann staan en duwde mijn pik in haar mond. Jo kwam na een hele tijd beuken in Ann haar kut ook klaar en mijn pik kwam, alweer stijf, in haar mond. Ann kwam ook klaar, samen met Jo en uitgeput ploften we alle drie terug op de stoelen waar we aanvankelijk zaten.

Na nog een tas koffie had Ann blijkbaar nog niet genoeg van de hete seks, want ze vroeg of we in de kamer nog eens konden neuken met ons drietjes. Het was voor maar een vraag die we zeker positief beantwoord hebben, maar dat vertel ik wel in een volgend verhaal. Het was voor mij die ochtend totaal onverwacht, maar een ongelooflijke ervaring.

Hagar DeLieverd

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *