Geile collega,

()

Mijn Linda geniet van een vakantie, dit keer zonder mij. En vandaag ontmoet ik een nieuwe collega op mijn werk, aanbevolen door een maat van mij.

Het is 09.00 uur en daar komt ze aan, stipt op tijd. Wow! Wat een mooie verschijning! Halflang donker krullend haar, met een paar bruine knikkers in haar hoofd die dwars door mij heen kijken! Er is gelijk een klik tussen haar en mij. Ik krijg er energie van, deze verschijning in mijn buurt te hebben op mijn werk. Ze stelt zich voor als Judith. We praten honderduit over het werk, ons leven, dingen die ons bezighouden. Zij vertelt dat zij een Lat- relatie voor de weekeinden heeft. En vandaag is het begin van de week besef ik, dus de komende dagen is zij in haar eentje.

Aan het einde van de dag ga ik samen met haar op de foto voor de collega’s zodat zij weten wie de nieuwe persoon is binnen ons bedrijf. Ik pak mijn telefoon, en als ik haar vraag voor een selfie samen met mij legt ze haar hoofd op mijn schouder, wat een fijn gevoel. Ik vertel haar dat ik de foto die ik net gemaakt heb voor mezelf wil houden en dat ik het niet kan maken tegenover de collega’s om deze foto te publiceren. Dus ik maak nog een foto van ons, in een neutrale stand dit keer, netjes naast elkaar staand. Deze foto zend ik gelijk door naar de groepsapp van mijn werk, met een korte tekst erbij wie zij is en wat voor soort werk zij gaat doen bij ons.

Als Judith op het punt staat om naar huis te gaan vraag ik haar of ze vanavond bij mij thuis wil komen eten. Ik voel de spanning tussen ons. “Hm dat is een bijzonder leuk voorstel, ik accepteer het graag van je, dan kunnen we elkaar wat beter leren kennen.” zegt ze, terwijl haar blik naar beneden gaat, en een ondeugend tikje tegen mijn zaakje geeft.

Om zes uur belt ze aan. Als ik de deur voor haar opendoe, zie ik een nog knappere jonge vrouw op de stoep staan dan op de dag zelf. Judith draagt een bloesje met flinke inkijk naar haar borsten, en een leuk heel kort kleurig rokje. Ik kijk weer naar haar bruine ogen en ik begin gelijk weer te smelten. Ik trek haar naar binnen toe, en doe de deur achter haar dicht. Ik wacht geen moment en sla mijn armen om haar heen, terwijl wij elkaar hartstochtelijk beginnen te zoenen. Onze tongen spelen vurig met elkaar. In mijn broek ontstaat een behoorlijke bobbel die ik niet kan tegenhouden. In sneltreinvaart raakt hij bekneld in mijn onderbroek.

“Sorry Judith” zeg ik licht hijgend van het intense zoenen, “ik moet mijn staaf even verleggen hoor, je maakt me zo geil.” Ze komt ook op adem en ze antwoordt. “Ik wil het niet anders hebben”, hoor ik haar zeggen. Ik lach en terwijl ik mijn hand in mijn broek stop, leg ik mijn paal recht en haal vervolgens mijn hand weer uit mijn broek.

“Kom binnen”, nodig ik haar uit, de deur van de kamer openend. Ik ga op de bank zitten. Zij vlijt zich genietend strak tegen mij aan en ze slaat mijn onderarm om zich heen terwijl ze naar mij opkijkt. Het lijkt wel of zij en ik elkaar al jaren kennen en we al jarenlang samen op deze bank zitten. Ik strijk met mijn hand door haar haren en kijk verliefd in haar bruine knikkers. Brutaal gaat een hand van mij naar één van haar borsten die ik door de stof heen voel en wat ik al dacht, klopt, zij draagt géén bh. Heeft zij niet nodig met haar stevige borsten. Haar tepel richt zich naar voren toe en ik speel ermee. Die tepel staat nu hard naar voren toe. Judith laat dit met een zucht toe en zakt nog wat verder naar onderen toe op de bank, mij met zich meetrekkend.

Ik lig nu gedeeltelijk over haar heen en met mijn vrije hand speel ik met haar beide borsten. Strelend, aaiend, zachtjes knijpend, terwijl Judith ligt te kronkelen van genot. Judith staat op en ik trek haar de kleren van het lijf, op haar super- sexy roze broekje na. Ik trek in recordtempo al mijn kleren uit. Mijn Johnyboy springt tevoorschijn als ik ook mijn onderbroek uittrek.

We zijn niet heet, dit is veel meer! Tomeloze geilheid spoelt over ons heen, totaal losgeslagen zijn we, heerlijke dierlijke instincten voel ik! Linda is niet alleen fysiek ver weg, maar ook niet in mijn gedachten. Ik weet zeker, ook zij geniet volop van haar lichaam in het bijzijn van een andere vent! Háár lusten botvieren!

Judith pakt mijn staaf vast en sjort er aan, de voorhuid lekker heen en weer halend. Zij spreidt haar benen en ik zie door haar doorzichtige onderbroekje heen dat zij lekker gladgeschoren is. Mijn handen strelen haar liezen, mijn vingers gaan langs het randje van haar slipje heen en weer. Een zucht ontsnapt uit haar mond als ik nog even aanhoud. Ik trek haar slipje uit, ik gooi het bij de rest van onze kleren. Vervolgens gaan mijn vingers naar haar venusheuvel en ik streel haar daar uitgebreid. Vervolgens laat ik mijn vingers razendsnel over haar kutje, haar nauwelijks aanrakend zie ik trillende benen vlak voor me. Ze laat mijn pik los. Ik voel dat zij haar billen aanknijpt, haar handen klauwen in de bank waar wij op liggen, kronkelend en hijgend bereikt zij haar hoogtepunt. Heerlijk om te zien.

Het is heel eventjes genoeg voor haar, ze komt gedeeltelijk overeind en grijpt mijn staaf weer vast. Mij aftrekkend kijkt ze mij in de ogen. Ik vertel haar dat ik wil klaarkomen terwijl we elkaar blijven aankijken. “Ik wil dat jij daarna mij in mijn kutje hard neemt, geen genade, flink uitwonen”. Wow! Ik vind alles best op dit moment, spuiten wil ik! Het bloed giert door mijn lijf terwijl ik haar vertel dat ik zo ga komen. Ze voelt precies tot hoever ze kan gaan en stopt met aftrekken op het moment dat ik ga spuiten. Ik blijf haar aankijken, in onze ogen zie ik onze geilheid: ze trekt mijn voorhuid naar achteren terwijl mijn geil uit mijn pik spuit, en over haar borsten en over haar kin heen gaan. Nadat mijn eruptie stopt, sluit ik een moment mijn ogen.

Wat een geile sodemieter is deze meid, niet te stoppen. Terwijl ik nog aan het bijkomen ben, begint ze mij te pijpen, het vel van mijn pik naar achteren houdend. Lang duurt het niet voordat hij weer stijf staat. Ze gaat op mij zitten en laat haar zeiknatte kutje over mijn pik zakken. Mijn geil op haar lichaam smeert ze uit over haar lijf. We kijken toe, hoe mijn pik eerst haar lipjes naar binnen en opzij duwt bij het penetreren en daarna hoe mijn pik, bij het optillen van haar lichaam haar lipjes weer loslaten. Wat een zalig gevoel, en wat een geil gezicht! Ze laat hem telkens tot mijn eikel uit haar kutje om zich vervolgens weer op mijn geval te laten zakken. Het maakt mij nog heter, haar kutje om mijn pik te voelen. Ze houdt hem gevangen in haar strakke kutje, hem telkens bijna weer loslatend als haar lichaam omhoog komt.

“Ik ga weer klaarkomen” hijgt Judith, en nog voor ik het weet zakt zij met haar lichaam volledig over mijn geval heen en geniet zij van een volgend orgasme. Ik voel haar kutspieren knijpen om mijn lul heen, oh, bijna kom ik ook. Gelukkig houd ik mijn zaad nog even binnen. Hierna richt zij zich op, legt zich op haar rug en ze spreidt haar benen. Een betere uitnodiging kan er voor mij niet zijn. “Ik wil dat jij mij nu keihard paalt, ik wil hem zo diep mogelijk in mijn kutje voelen”, zegt ze. Ik ga op haar liggen terwijl ze mijn lul grijpt en hem bij haar naar binnen laat glijden. Een rilling trekt door mijn lichaam terwijl ik even op haar blijf liggen.

Dan begin ik haar uiterst langzaam te neuken. Ik kijk haar weer aan terwijl ik dit doe. “Ik wil dat jij je volledig op mijn lichaam uitleeft. Ik wil een rauwe kut overhouden aan dit avontuur!” zegt zij. Ik begin wat sneller te bewegen, ik pomp mijn lul tot het uiterste in haar, ik laat haar genieten van elke centimeter van mijn geval in haar. We hijgen allebei, terwijl ik haar kutje telkens weer vul met mijn lul. Ik voel weer haar kutspieren om mijn pik heen. Ik kijk Judith niet meer aan, ik wil één ding, dit spel van ons nog even volhouden! Ik pak haar hoofd met beide handen beet, we tongzoenen fel tijdens het neuken. Haar volledig nemend, haar kutje tot het diepst binnendringen en weer volledig uit haar halen, haar daarna weer volledig vullen.

Judith kreunt erop los, terwijl ik nu continu aan het hijgen ben door het in haar pompen van mijn lul. Op volledige snelheid neem ik haar zo hard als mogelijk, onze sappen druipen langs de binnenkant van haar liezen richting bank. Ik voel dat zij haar rug gaat krommen, een kreet volgt en schokkend geeft zij toe aan haar volgende orgasme! Het kan mij niet boeien, hoe ik mijn pik in en uit haar laat gaan. Ik geef haar er nu ongenadig van langs. Ik voel dat ik weer ga spuiten, en trek mijn lul uit haar kutje, zij pakt hem beet en sjort aan mijn lul tot ik spuitend op haar buik klaar kom. Hijgend blijven wij enige tijd op de bank liggen, elkaar strelend en aankijkend.

Mijn telefoon gaat over, ik zie dat het Linda is, die mij vertelt dat zij net heerlijk is genomen door een leuke man, en dat zij meer dan eens is klaargekomen door die gast. Ik vertel haar over mijn avonturen met Judith, die naast mij komt zitten. “Ik heb flink gebruik gemaakt van jouw man, en ik wil jou beslist leren kennen, wat een geile vent heb jij zeg. Hij heeft mijn kutje flink rauw geneukt.” Enthousiast reageert Linda dat zij Judith ook wil leren kennen. “Ik bel je straks terug” vertel ik Linda.

Judith komt overeind en loopt wankelend naar boven toe, om zich te douchen. Als ze naar beneden komt zit ik nog steeds naakt op de bank. Ze geeft mij en mijn Johnyboy een kusje, en zegt dat ze gauw weer op bezoek komt voor een volgende beurt. Ik laat haar na een laatste tongzoen van vandaag uit, “tot morgen, op het werk”, zegt zij lachend, en haar nazwaaiend draai ik mezelf om en bel nog even mijn liefje over de heerlijke seks met Judith! En uiteraard wil ik de details van Lin haar avonturen weten!

En dan morgen op mijn werk doen alsof ik gek ben.

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *