Opvoeding 1.4

()

“Hoi…” Vrolijk sloeg Monique haar armen om de hals van de man en ging op haar tenen staan om hem een zoen te kunnen geven. Zijn grote handen streelden haar rug en sloten zich om haar slanke kontje. De achttienjarige spande in antwoord even haar billen terwijl haar tong de zijne raakte. “Hm… Is Soraya er al?” zuchtte ze. “Nee. Maar ik denk dat ze er elk moment kan zijn.” zei Rufus. Zijn handen lagen stevig om haar billen. Opnieuw zoenden ze. Monique duwde haar slanke lichaam tegen dat van de veel oudere man. Juist daarom deed ze het met hem, dacht ze weleens. Nou ja, het was één van de redenen om met hem naar bed te gaan. Ze voelde haar vaalrode tepels harder worden tijdens de zoen. Ze legde haar hoofd tegen zijn schouder. Zijn handen die zacht in haar ronde kontje knepen voelden prettig aan. Hij was 45. Zij bijna 20.

Daarmee was hij ruim twee keer zo oud als zij. Het was leuk om seks met een ervaren rustige man te hebben die niet voortdurend probeerde zich te bewijzen. Hij was aardig, had veel geld en zag er lang niet slecht uit. Breed en nog vrij slank. Achter hen zwaaide de deur met een klap tegen de post. Soraya grijnsde haar witte tanden bloot bij het zien van de omhelzing. “Jullie beginnen toch niet zonder mij?” vroeg ze. Het lange, gitzwarte, haar krulde over haar blote schouders. Vanwege het warme weer droeg ze alleen een klein topje vanboven. Rufus en Monique lieten elkaar los. “Nu én?” vroeg het blonde meisje. “Alsof Jij Rufus nooit voor je zelf hebt?” Het 18-jarige zwarte meisje grijnsde nog breder. Ze dacht aan gisteravond. Zij en haar stiefvader hadden alvast een voorschotje op de gebruikelijke vrijdagmiddag orgie genomen. Vlug omhelsde ze haar vriendin. Hongerig, kusten de meisjes elkaar. Roze en bruine lippen zogen zich vochtig aan elkaar. Tanden botsten in gretigheid. Lichaam tegen lichaam. Soraya schoof haar tong over haar onderlip de mond van de blondine in. De tong van de ander streelde de hare. Een rilling van hete lust trok over haar rug. De meisjes omhelsden elkaar. Handen, streelden, ruggen, billen. Borsten duwden tegen borsten. Rufus liet zich op een stoel achterover zakken. Het was geweldig om de twee jonge meisjes samen te zien kussen.

Al ruim een jaar deed Monique soms met hem en zijn stiefdochter mee. De eerste keer had het blonde meisje met het ronde kontje en de volle borsten het moeilijk gevonden om het met de vader van haar vriendin te doen. Pas de tweede keer had ze er echt plezier van gehad. Met een klein kusje sloten de meisjes hun zoen af. Hand in hand lieten ze naar Rufus. “Waar had mijnheer aan gedacht?” vroeg Soraya met een plagerig toontje in haar stem. “Had mijnheer ons samen gewild?” Klonk het plagerig. “Ja. Eerst zwart en dan wit?” viel Monique haar vriendin bij. “Of andersom? Tegelijk misschien?” Vroeg Monique “Mond houden.” deed Rufus – even plagerig – bars terug. Zijn knappe stiefdochter droeg behalve het kleine blauwe topje een nauwe spijkerbroek en sportschoenen. Het iets meer voluptueuze blondje had een flodderig wit jurkje en pumps aan. Hij wist dat ze rechtstreeks van haar werk kwam. Monique was sinds een paar maanden secretaresse bij een multinational in elektronica. Zo kleedde de jonge vrouw zich om het haar bazen naar de zin te maken. Vond ze het wel leuk om begluurd te worden. Onder het rokje zag hij twee lange slanke benen. Bloot en welgevormd. Heel wat mannen hadden daar vandaag naar gekeken, dacht Rufus. Hij pakte van elk van het meisje een hand en trok ze naar zich toe. Soraya giechelde even. Hij streelde door haar lange kroezige haren. Monique likte haar lippen. Haar zwarte vriendin opende handig de gulp van haar stiefvader. Slanke vingers openden de broek en bewogen zich er zoekend rond. Rufus voelde zijn lid harder worden nog voor het knappe slanke meisje haar koele vingers hem raakten. “Hm…” Monique hielp de jonge zwarte schoonheid de broek verder te openen. “Ik wil jullie samen.”

Op beide hoofden legde Rufus een hand. Blond en zwart haar rukte hij omhoog. De zachte kreten van protest hinderden hem niet de meisjes te dwingen naar hem te kijken. “Jullie gaan samen aan mijn lul zuigen. Teven…” Onder het topje van Soraya groeiden de vlakke tepels zichtbaar op. De achttienjarige vond het heerlijk om af en toe flink te worden aangepakt door haar stiefvader. Ze hield vreselijk veel van hem. Hij liet niet met zich spotten. Dat beviel haar aan hem. Haar buik tintelde. Haar kruis suisde dwingend. Snel keek ze naar haar vriendin. De groene ogen van het blanke meisje glommen. Ze nam haar hand. Monique ‘s nagels drukten in haar handpalm. Monique haalde de zak van Rufus gehoorzaam uit zijn broek. In haar kleine hand zag de pik er groot en machtig uit. Bovendien wist ze dat hij nog meer zou groeien. Ze had het ding al heel wat keren keihard gezien. Haar vingers knepen in de rimpelige zak. Onder haar hand bewogen de ovaalvormige ballen. De blondine staarde gefascineerd naar de zich vlak voor haar ogen verder oprichtende lul. Haar tong bevochtigde haar lippen. Ze had meer dan eens die pik in haar mond gevoeld en erop gezogen. Het was fantastisch om die lul te zuigen. Het was de grootste pik die ze ooit gezien had. Jongens van school waren lang zo fors niet gebouwd. Bovendien konden – of durfden – ze niet goed met hun apparaat omgaan. Voor Rufus ging dat niet op. De hand van Soraya kneep stevig terug in de hare.

Monique draaide haar gezicht even naar haar vriendin. De glimlach van het zwarte meisje, de vrolijke bruine ogen deden haar nog meer. Zonder de ballen los te laten kuste ze Soraya weer. Weer likten tongen langs elkaar. De negerin legde een hand op één van haar borsten. De tepels rilden onder de lichte streling, en zwollen nog meer op. “Nu…waar wachten jullie op…?” bromde Rufus. Hij trok aan hun haren. “Aan het werk!” Soraya keek hem even aan. Haar hand ging van de tiet van Monique naar zijn lul. “Goed…baas. Alles wat u maar wilt…baas…” klonk haar stem quasi smekend. Dan boog ze zich naar de lul van haar stiefvader, opende haar mond en hapte de eikel op. Vochtig sloten haar lippen zich om de schacht. Met gesloten ogen zoog ze zachtjes op de paddenstoel. Haar tong lag drukkend tegen de onderkant. Zonder te bewegen trilde die tegen de gevoelige delen van de eikel. Soraya spande en ontspande haar tong tegen de eikel terwijl ze op de lul zoog. Haar hand kneep in de schacht. Slanke bruine vingers bewogen op en neer over de paal. Rufus leunde achterover. Zijn hand lag in het dikke haar van zijn stiefdochter, woelde het wild door elkaar. Monique stond op en hees het jurkje over haar hoofd. Snel schopte ze haar pumps uit. Vervolgens stroopte ze het broekje over haar billen en dijen omlaag. Naakt knielde ze achter haar bruine vriendinnetje en opende het topje zodat het van de rijpe bruine tieten afviel. Het was fijn om de meisjes samen bezig te zien.

Soraya deed hem soms aan haar moeder denken. Niet qua uiterlijk. Het slanke meisje was het tegendeel van haar moeder. Samantha was een forse negerin geweest. De weduwe was 35 geweest toen hij haar had leren kennen. Soraya 6. Binnen het jaar na aankomst in Europa was Samantha haar man verloren. Gedwongen een baan te zoeken was ze bij Nathisma terecht gekomen waar ze licht administratief werk deed. Rufus was de chef van een andere afdeling. Meteen klikte het tussen hen. Na een paar maanden gingen ze samen uit. Diezelfde nacht ontdekte hij dat ze er naakt veel beter uitzag dan met kleren aan. Een net iets te zwaar lichaam, met een welvend platte buik, redelijk dun middel en stevige billen. De grootse attractie vormden natuurlijk haar borsten. De grootste en lekkerste tieten die een vrouw, maar kon hebben. De allergrootste beha maat snoerde de uiers pijnlijk strak samen. De rijpe vrouw had al een jaar geen seks meer gehad. Misschien wel daarom kreeg hij haar de eerste keer al in bed. Als een furie reageerde de negerin op zijn lul. Rufus en Samantha trouwden toen Soraya pas zeven was. Het huwelijk verliet fantastisch. De seks was vaak en hevig. De zwarte vrouw vond het normaal om haar man te gehoorzamen. Samantha stopte met werken, deed het huishouden en voedde Soraya op. Het jonge negerinnetje moest heel erg aan haar nieuwe “papa” wennen.

Op een keer had hij voorgesteld dat ze hem bij zijn voornaam moest noemen. Vanaf dat moment was het veel beter tussen hen gegaan. Niet dat hij overdreven aardig voor haar was. Integendeel. Hij was veel strenger voor haar dan zijn vrouw, haar moeder. De vrouw had medelijden met het meisje vanwege het overlijden van haar echte vader. Hij ook wel, maar liet zich daardoor niet leiden. Als Soraya iets deed wat ze niet mocht, liet haar moeder het voorbij gaan zonder een bestraffing. Rufus niet. Soms kreeg ze een standje, maar soms ook slaag. Af en toe zelfs een ouderwets pak slaag op haar blote kont. Samantha vond dat haar dochter vreemd op de slaag reageerde. Er was geen verzet tegen. Juist het tegendeel daarvan. Soraya kon respect opbrengen voor de manier waarop Rufus haar behandelde. Als ze met brandende billen op haar bed lag uit te huilen nam ze hem de klappen niet kwalijk. Soraya was geen dom meisje. Wanneer ze iets deed wat niet mocht was ze zich daar maar al te goed van bewust. Dat Rufus dan de grenzen met harde klappen op haar bruine bips benadrukte was pijnlijk maar terecht. Ook na het overlijden van haar moeder, ze was destijds net vijftien, veranderde zijn houding niet. Dat hij van haar hield, twijfelde ze geen seconde aan. Hij bleef haar slaag geven tot na haar zestiende verjaardag. Daarna was het eigenlijk niet meer nodig. Haar puberteit was voorbij. Bovendien bereikte ze het oordeel des onderscheid. Rufus vond dat ze rijp was om haar eigen beslissingen te nemen. Die bekritiseerde hij met verstand, niet met pijn.

A & M

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *