Opvoeding 2.4

()

Monique knielde naast haar vriendin neer en boog zich ook naar de lul toe. Haar tongpunt likte de schacht. De blondine sloeg een arm om Soraya’s dunne middel om meer steun te krijgen. Soraya trok haar mond van de erectie af. Haar volle bruine lippen glommen van het speeksel. Ze duwde met een hand de pik, en het negerinnetje Monique bood de lul aan. Gretig slokte het blanke meisje de lul in haar mond op. Ze genoot van de dikke harde worst die tegen haar verhemelte drukte. Zo ver mogelijk hapte ze de lul op. Tot halverwege ging de dikke pik haar mond in. Rufus kreunde goedkeurend. Soraya stond op, trok de sportschoenen uit en werkte zich vlug uit haar spijkerbroek en slipje. Nee, dacht Rufus, ze leek in bouw totaal niet op haar wat mollige moeder. Haar huid was een tint lichter, leek meer op zachte melkchocolade. Samantha was een diepbruine negerin geweest. Waar de moeder een rijp vol lijf had dat geschapen leek voor onophoudelijke seks was de dochter eerder atletisch. Soraya was lang, bijna één meter zeventig, en slank. Haar lichaam was gespierd en lenig. Haar gezicht had altijd iets vrolijks, maar in haar bruine ogen blonk soms een diep aards vuur. Ingehouden seksualiteit. Al heel vroeg was ze geïnteresseerd in seks en neuken. Dat bleek uit de manier waarop ze het nu kon doen. Hevig en ongeremd. Van haar moeder had ze de grootte van haar boezem geërfd, van zichzelf had ze de stevigheid ervan. Als twee harde, volmaakte appels verrezen de bruine tieten zich op haar borst, eindigend in twee altijd harde bruine spitsen. Vlakke, net niet helemaal ronde tepels. Vlug zakte ze weer voor zijn pik neer. Een beentje buiten adem liet Monique het wapen tussen haar lippen vandaan glijden.

Samen likten de meisjes zijn lul. Twee jonge blote schoonheden lagen geknield voor hem en likten zijn pik. Rufus voelde zich als een koning in zijn harem. Soraya hield zijn ballen in haar hand terwijl haar mond de top van de eikel zoende. Haar brede lippen bewogen zich traag en vochtig over de harde lul. Monique likte en kuste iets lager de paddenstoelvormige kop van de pik. Haar hand lag stevig om de basis van zijn paal. Tegen zijn dijen bengelden hun tieten. Monique verschoof haar hand wat omlaag en streelde de vingers van Soraya. Hun monden kwamen op de lul kussend samen. Af en toe likten de tongen elkaar. Het blonde meisje ging helemaal op in haar werk. Volmaakt gelukkig sabbelde ze op de lul van de veel oudere man. Haar tieten waren heel warm en voelden gezwollen van geilheid aan. In haar lichaam wentelde de lust zich als een pulserende massa rond. Tussen haar dijen bereikte de sensuele warmte zijn hoogtepunt. Haar kut was heet en kleverig. Haar schaamlippen waren groter dan normaal, wist ze. Groter en heel vochtig. Met moeite kon ze zich inhouden. Eigenlijk wilde ze een hand tussen haar benen schuiven en haar kutje met een vinger neuken. “Laten we naar de slaapkamer gaan…” stelde Rufus voor. Zijn lul kon wat rust wel gebruiken, en neuken deed hij het liefst in een bed. “Hm…” Monique zoog snel de lul nog even diep haar mond in. Haar tong likte door de speekselsporen die zij en Soraya op de gespannen huid achter hadden gelaten. Het zwarte meisje liet de lul los en stond op. Ze liep heupwiegend voor de twee anderen uit naar de slaapkamer. Achter zich hoorde nog steeds natte zuigende geluiden.

Monique was een hete sodemieter, dacht ze. De negerin ging op het bed liggen en deed haar benen ver uit elkaar. Even kneep ze in haar tieten. De bruine tepels waren nog harder dan normaal. Zelf was ze ook heet. Het was saai geweest op school, en ze had de hele tijd gedroomd over wat ze met Rufus en Monique zou gaan doen. Ze bracht een hand tussen haar dijen en bevoelde haar behaarde kutje. Het dikke kroezende haar kriebelde haar vingers. Geroutineerd duwden haar vingers de bruine delta open en vonden haar clitoris en neukholletje. De middelvinger zakte diep het soppende holletje in. Een genotzuchtige glimlach kleurde haar aantrekkelijke gezicht. De duim lag plat op haar clitoris. Het kleine vleesknobbeltje sidderde, sidderingen die zich diep in haar lichaam verspreidden. Alsof het een zendmast was, die brandende onrustsignalen uitstraalde. Vocht smeerde haar snee. De bruine stevige kutlippen weken groeiend uiteen. Ze kende Monique van school. De blonde schoonheid was een jaar blijven zitten en was zo in haar klas terecht gekomen. Samen waren ze de mooiste meiden van de groep, en dus het meest populair. Vanzelf waren ze meer met elkaar omgegaan. Na een tijdje waren ze oprecht vriendinnen geworden. Soraya duwde een tweede vinger haar gleuf in. Een zachte kreun ontsnapte haar mond. De vrije hand kneep beurtelings in haar tieten. De tepels deden pijn van stijfheid. Ze dacht aan die keer dat zijn bij Monique thuis had gelogeerd. Ze hadden samen in Monique ‘s grote bed geslapen met alleen kleine shirtjes aan.

Natuurlijk hadden ze het over seks en jongens op school gehad. De verhouding met haar stiefvader was al begonnen. Hoe het gekomen was wist ze eigenlijk niet meer, maar plotseling lagen ze te zoenen. Hun slanke, bijna blote lichaam tegen elkaar gedrukt, tongen in de mond van de ander. Een hand had de tiet van de ander gestreeld. Proberende, tastende, aarzelende vingers op het kutje van de ander. Zoenend en vingerend hadden ze samen een orgasme gekregen. Beide hadden zich geschaamd. Een week was voorbijgetrokken zonder dat ze het bespraken. Dan, hier in het appartement, wilden ze samen huiswerk maken. Ogen keken in elkaar. Handen raakten de huid van de ander. Soraya zelf had het initiatief genomen. “Mag ik je… zoenen…” vroeg de negerin aan het blondje. “Ja…” bracht Monique uit. Hun lippen kusten elkaar. Emotioneel omhelsden de meisjes elkaar. Tieten wreven die van de ander. Ze belandden op het bed, kleren werden opengetrokken. Handen verkenden opnieuw het vrouwelijk lijf van de steunende ander. Daarna konden ze onmogelijk van elkaar afblijven. Meer en meer deden ze het samen. Zodra de laatste schroom overwonnen was durfden ze meer en meer samen. Vingeren, uitlikken en soms zelfs een experiment met een kaars. “Ben je al zonder ons begonnen?”

Monique plofte naast Soraya op het bed. Ze boog zich over haar vriendin heen en zoende haar warme lippen. De negerin duwde genietend haar tong in de spleet van het blondje. Haar bruine vingers sloten zich om een van de volle borsten. De zware tiet gaf mee onder de druk van haar vingers. Monique ‘s hand ging strelend langs een chocoladebruin gekleurde dijbeen omhoog. Soraya kreeg kippenvel van hitsigheid. De hand van de blanke schoonheid raakte haar kutje. De vingertoppen masseerden de weke schaamlippen. “O… Monique… hm…” De negerin sloeg een arm om de nek van haar vriendin. Haar billen van het laken af. Monique legde haar handpalm vlak op de met dik zwart haar begroeide seksdelta. Eén vinger gleed de glibberige snee in. Dan bewoog ze haar hand over de scheur. Soraya kermde. Ze klampte zich vast aan Monique. In haar lichaam borrelde de erotische spanning. Ongegeneerd reed ze met haar onderlichaam tegen de hand van haar vriendin. Die begreep de behoefte van het bruine meisje. Haar vingers bewogen sneller over het kutje. “O…” stamelde Soraya, “ik… hm… ja… ja… euh… JA! JA!” Een rilling trok zichtbaar door haar lichaam. Ze schokte op, verkrampte bijna spastisch. Het bruine meisje klampte zich vast aan de blondine die haar gaf waar ze zo’n behoefte aan had. De hand bleef onophoudelijk snel haar kutje neuken. Twee vingers pompten snel in uit de trekkende passievrucht terwijl de muis van de hand de pulserende clit wreef. Kinetische golven spoelden door het onderlichaam van de jonge negerin. Monique kende het seksuele gedrag van haar geile vriendin ondertussen maar al te goed.

Soraya kwam gemakkelijk tot een hoogtepunt, maar ze had ook veel behoefte. Ze moest minstens twee à drie keer per dag een climax hebben om niet dol van frustratie te worden. Eindelijk, namen de krampen die haar lichaam teisterden wat af. Soraya billen kwamen weer op het laken. Haar armen klemden om Monique ‘s middel. De blondine hield haar stevig vast. Ze kuste zachtjes de willige mond. Troostend lag ze op het bruine lijf. Nu was Soraya even heel zwak en kwetsbaar wist ze. Beschermend hield ze haar in haar armen. “Dat was mooi.” vond Rufus die had staan kijken. Hij had van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn kleren uit te trekken. Monique keek haar vriendin aan. Die sloeg haar bruine ogen en lachte wat vermoeid. Ze schoof haar handen in de blonde haren en kuste zacht de lippen van de blanke vrouw. “Dank je wel, schatje. Dat was écht heel erg fijn…” zei ze. “Dan is het nu tijd om écht te neuken!” concludeerde Rufus die bij de meisjes op het bed klom. Hij streelde de ronde kont van Monique. “Ik wil jou eerst!” legde hij uit. “Dan kun jij even bij komen…” zei hij tegen zijn stiefdochter. Soraya haakte haar kuiten achter die van Monique en hield haar billen vast zodat het blondje onmogelijk van haar af kon komen. “Nee!” Zei het zwarte hete meisje eigenzinnig. “Ik wil eerst Monique bedanken voordat je dat monster in haar lieve kutje ramt.” Rufus schudde zijn hoofd. Soraya was altijd al eigenwijs geweest.

Maar dat was ook de oorzaak voor hun seksuele relatie. Een klein jaar geleden hadden ze een hoogoplopende ruzie gehad. Rufus vond dat zijn stiefdochter wat verstandiger met haar geld om moest gaan. Ze verdiende wat bij in een winkel. Wat ze verdiende, gaf ze onmiddellijk weer uit aan kleren en make-up. Hij was het wel met haar eens dat ze zelf over haar inkomsten mocht beschikken, maar dat nam niet weg dat hij het jammer van het geld vond. “En toch moet je dat zelf weten!” haar aantrekkelijke zeventienjarige gezicht had iets koortsachtig van kwaadheid. “Ik zeg toch ook niet dat ik over je geld wil beslissen! Ik geef mijn mening! Meer niet!” Argumenteerde Rufus, met moeite zijn geduld bewarend. De ruzie duurde al ruim een kwartier en hij kreeg er genoeg van. “NEE!” Als een furie stampte Soraya met haar voet op de grond. “Je wilt me dwingen!” riep ze krijsend. “Nu is het afgelopen.” Boos keek Rufus zijn woedende, zeventienjarige stiefdochter aan. “Ik heb er genoeg van. Ga naar je kamer!” Beval hij. “WAT? Nooit! Hoor je, nooit!” brieste Soraya woedend. “Ik ben bijna 18, ik maak zelf wel uit-…” Bedaard gaaf Rufus haar een harde draai om haar oren. “AUW!” brulde het meisje. “Je hebt me geslagen!” huilde ze. “Ja. En als je nu niet gauw -”, maar zijn betoog werd onderbroken. “Hoe durf je!” haar wang gloeide. Half buiten zinnen van kwaadheid voelde Soraya aan haar gezicht. Met haar verstand begreep ze wel dat haar stiefvader meer dan gelijk had om haar een lel te geven, maar haar emotionele kant had het overgenomen. Ze weigerde tegen beter weten in toe te geven.

“Nu ben ik het zat!” Rufus greep haar loshangende zwarte haren en sleepte haar mee naar een stoel. Hij ging zitten en Soraya tuimelde in zijn schoot. Hij dwong haar met een ruwe beweging over zijn knie. Voor ze begreep wat hij van plan was stroopte hij het rokje over haar kontje omhoog. Ze droeg een modieus oranje stretchjurkje dat goed bij haar huidskleur paste. Even zag Rufus de ronde bruine billen van zijn stiefdochter. Op een kleine rode G-string na had ze er niets onder het jurkje aan. Hoewel dat broekje haat totaal geen bescherming kon bieden, rukte Rufus het omlaag. Dan haalde hij uit. Soraya gilde van pijn. Ze voelde een explosie op haar billen zodra zijn harde hand op haar billen neer smakte. Van vroeger wist ze nog hoeveel pijn een pak slaag van Rufus kon doen. “Nee! Luister… ik zal AUW!! o…niet slaan. Ik zal UHnAwwww…” kermde ze vertwijfeld “ik zal sparen! Jij hebt gelijk! Euh… Auw!” Ze schokte onder de harde klappen die ze moest ontvangen. Met een hand hield Rufus het kronkelende lichaam van zijn stiefdochter in bedwang. Met de andere teisterde hij haar jonge stevige kontje. Snel achter elkaar liet hij zo hard het maar ging zijn hand kwetsend neer komen. Het bruine vlees gaf trillend mee onder zijn vingers. Hij was echt kwaad op haar en dat zou ze weten ook. Af gaande op haar gedrag was ze nog niet te oud voor een ouderwets pak slaag op haar kont! Haar benen spartelden. Rufus gaf er niet om. Hij vond het prettig om haar te horen gillen en smeken. Ze was stevig genoeg om ertegen te kunnen. Hees kermde Soraya het uit. Kletsend martelde de hand haar billen. Steeds weer smakten de vingers hard neer op het vlezige deel van haar achterste. Het vlees gaf aangenaam mee onder zijn hand.

Zij voelde een rode vlaag door haar kont trekken. De vlaag verflauwde, maar bijna meteen trof de volgende slag haar gat. Ondertussen gaf het meisje haar verzet op en onderging passief de bestraffing. Haar lichaam kronkelde van de pijn onder zijn schoot, niet uit verzet. Rufus merkte de verandering. In een wat langzamer tempo sloeg hij verder. Minutenlang ranselde hij de bruine kont af. Ze moest het goed voelen, en niet alleen nu. Minstens een week zou de teef het moeten weten. Dat zou maandenlang een goede invloed op haar gedrag hebben. Soraya snikte het uit. Haar ronde billen waren een open wond, een brandhaard, een kolkende vulkaan. Toch verzette ze zich niet. Rufus had gelijk, ze was veel te ver gegaan, begreep ze nu. Ze verdiende elke mep die hij haar wilde geven. Rufus voelde zijn arm moe worden en hield op met slaan. Soraya snikte hartverscheurend. Haar bips zag er een tint donkerder uit dan normaal. Voorzichtig voelde Rufus aan haar reet. De billen waren heet en gezwollen van de slaag. Vanzelf ging zijn hand omlaag. Per ongeluk raakte hij haar behaarde poesje. “O …hm…” Weer verkrampte Soraya’s atletische lichaam. Ze schokte. De hand van haar stiefvader had een enorm effect op haar. Een vreemd gevoel van een diep orgasme tintelde in haar kutje. Ze kneep haar dijen om zijn hand samen. Verbaasd over haar reactie zag Rufus zijn stiefdochter op zijn schoot klaarkomen. Haar kutje was heet en klam tegen zijn hand. Hij kon er niets aan doen, maar voor hij het wist zat een vinger diep in haar weke sleuf. Kutsap sijpelde langs wrijvende vingers.

Gefascineerd keek hij hoe haar lichaam schokte. Ze steunde, snikte weer. Later kwam ze stijf van zijn schoot af. Verlegen liet ze haar hoofd hangen. Even in de war als zij keek Rufus op zijn stiefdochter neer. Wat hij moest doen, wist hij niet, maar dat hij iets moest doen was duidelijk. Niets doen was fataal voor hun relatie. Als hij zijn stiefdochter wilde houden moest hij de band tussen hen aansnoeren. Dus trok hij haar tegen zich aan. “Rufus…ik…” stamelde het verwarde meisje in zijn armen. Ze duwde haar jonge lichaam bescherming zoekend tegen hem aan. “Sst…” Rufus veegde de lange zwarte haren van haar wang. “Je vond het lekker. Meer hoef je niet te weten.” Troostte hij. “Ja, maar…” Rufus tilde haar op en droeg haar naar zijn slaapkamer. Hij legde haar neer, en kroop tegen haar aan. Aarzelend kuste zij hem. Voorzichtig deden ze het samen. Meer uit behoefte om elkaar hun verwantschap te bewijzen dan uit lust. Die kwam pas later.

Soraya was geen maagd meer maar veel ervaring had ze nog niet. Die kreeg ze in de maanden die volgden. Ze spraken af dat de seks tussen hen een incidenteel extra moest blijven. Geen vaste verplichting. De een kon de ander altijd weigeren. De behoefte moest er altijd van twee kanten zijn. Anders zou het slecht zijn voor hun verhouding. In de praktijk deden ze minstens drie tot vijf keer per week.

“En hoe had jij gedacht mij te bedanken?” vroeg Monique. Soraya ’s bruine ogen glansden. Lachend knuffelde ze het andere meisje. Haar handen knepen in de glooiende billen. “Ik wil je kutje eten…” legde ze blij uit. Monique knikte. Ze begreep dat het bruine meisje weer op krachten was. “En ik dan?” vroeg Rufus. “Ik wil mijn lul ergens in steken!” “Je kunt hem in mijn mond kwijt, lieverd…” bood Monique ruimhartig aan. Ze rolde van het negerinnetje af en ging achteroverleunend tegen het hoofdeinde van het bed zitten. “O, nee. Ik wil écht neuken! Lul in kut!” zei Rufus vastbesloten. “En wat is er mis met mijn pruim?” informeerde Soraya.

A & M

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *