Opvoeding 3.4

()

Ze rolde van het negerinnetje af en ging achteroverleunend tegen het hoofdeinde van het bed zitten. “O, nee. Ik wil écht neuken! Lul in kut!” zei Rufus vastbesloten. “En wat is er mis met mijn pruim?” informeerde Soraya. “Ik lik aan de poes van Monique en jij neukt mijn kut.” Het klonk meer als een vaststelling van feiten dan als een voorstel. Rufus gaf zijn stiefdochter een speelse pets op de zijkant van haar dij. “Misschien heb je binnenkort weer eens een aframmeling nodig.” overdacht hij. “Maar voorlopig, oké…” dreigde hij. “O… ja…” Monique spreidde haar slanke benen. Ze had lange dijen die als een pijl naar haar kruis wezen. “Kom op…” Soraya draaide zich op haar buik en kroop op handen en knieën naar de blondine; met uitdagend opgeheven kont en wijd gespreide dijen. Rufus keek met welgevallen toe hoe zijn stiefdochter haar gezicht tussen de dijen van Monique begroef. Hij vond het blondje al jaren een knappe meid. Haar borsten waren wat groter dan die van Soraya. De roze tepels reageerden snel op prikkels wist hij. Hij zag haar gezicht vertrekken. Soraya’s hoofd bewoog tussen de blanke dijen die langzaam wat opgetrokken werden. Al voor hij seks met haar had, mocht hij Monique graag. Ze was aardig en had een zacht vriendelijk karakter. Ze remde de vaak te enthousiaste Soraya af, maar liet zich door haar voldoende meeslepen. De jonge vrouwen hielden elkaar min of meer in evenwicht. Qua uiterlijke schoonheid hoefden ze niet voor elkaar onder te doen. Soraya was wat langer en was wat tengerder gebouwd. Monique had – in verhouding – langere benen. Bovendien was haar kont wat voller. De blondine streelde de lange zwarte haren van haar wulpse minnares. Soraya rook de vissige kut. Vlak voor haar ogen zag ze het roze kutje. Haar vingers streelde heel voorzichtig het liefdesgaatje. De ervaring had haar geleerd dat Monique er wat meer tijd nodig had om goed geil te worden dan zij. Liefdevol openden haar vingers de kleine genotsdelta.

De lichtbruine schaamharen kriebelden haar kin. Haar tong likte van onder naar boven de al glibberige gleuf. Met beide wijsvingers hield ze de grote schaamlippen van elkaar om haar tong de ruimte te geven. Ze vond met haar tongpunt de clitoris. Een siddering trok voelbaar door de kut. Een instemmende kreun motiveerde haar nog meer. Haar linker wijsvinger glibberde vanzelf de knellende schede in. Zacht en heet was het lieve kutje van Monique. Rufus knielde achter de opgeheven billen van zijn stiefdochter neer. Hij zag dat ze nog – of misschien opnieuw – drijfnat was tussen haar dijen. De met dicht zwart haar begroeide schaamlippen stonden open. Hij zag het lila binnenste zonder het aan te raken. “Hier…” Rufus duwde zijn lul tegen de lila opening en duwde zijn heupen naar voren. “Voor jou, teef!”. Zijn lul verzonk in de weke diepte. De nauwe schede rekte mee om zijn pik heen. Hoe vaak hij haar ook neukte, haar kutje bleef meisjesachtig strak. Soraya kermde in de kut van Monique. De paal leek haar aan alle kanten open te scheuren. Elke keer weer was er die heerlijke zoete pijn als haar stiefvader in haar kutje kwam. Haar brede volle lippen sloten zich helemaal over het roze kutje. Haar adem blies over het gevoelige vlees. De tong lebberde bruusk over de kleine schaamlippen en de clitoris. Ongegeneerd proefde ze de sappen die opwelden uit het lieve doosje. Ze werkte de vinger dieper naar binnen, schoof er een tweede naast. Rufus hield de heupen van zijn stiefdochter in een stalen greep terwijl hij zijn lul met schokjes verder haar passievrucht in werkte. Haar binnenste was heet zacht en nat. Dik, glibberig vocht dat door de wanden van haar vagina werd afgescheiden vergemakkelijkte de indringing. Hij zag hoe zijn pik centimeter voor centimeter door haar zachte snee verslonden werd. Haar bruine billen waren door de geknielde houding waarin ze zat gespreid.

Tussen de bipshelften zag hij haar diepbruine aarsje. Slechts eenmaal had hij zijn achttienjarige stiefdochter anaal genomen. Het was een nogal pijnlijke gebeurtenis voor haar geweest. Ze hadden besloten met de volgende keer nog even te wachten. Eigenlijk vond Rufus dat jammer, al had hij er wel begrip voor. Hij wist dat de meeste vrouwen zelf bang waren om zijn lul in kut te nemen. Ze waren bang dat hij hen zou beschadigen met zijn grote lul. Samantha was de enige vrouw die zijn lul graag in haar kont wilde hebben. De rijpe vrouw had er soms zelf om gevraagd. Rufus hoopte dat haar dochter net zo geil zou worden. Monique, zag hoe de vader zijn stiefdochter neukte. Ze wist hoe groot en dik die lul was. “O…dag…” De geschrokken Monique keek opzij. Sinds zijn ontdekking van een week geleden was ze bang voor de man. “Hm… Ik kom voor Soraya…” Teemde Rufus. “Ja. Dat begrijp ik. Ze kan zo komen…” legde Rufus uit. Hij ging naast de blondine op de bank zitten. “En ik denk, dat ik weet waarom jij naar mijn dochter op zoek bent.” Monique bloosde tot achter haar oren omdat ze maar al te goed begreep wat hij bedoelde. “Ik denk dat ik maar ga…” fluisterde ze verlegen. Rufus greep haar arm. Hij streelde met zijn andere hand haar los hangende blonde haren. “Waarom?” Hij liet zijn hand over de ronde borsten van de jonge vrouw glijden. “Je kunt beter blijven.” zei hij op een toon alsof hij iets moest uitleggen. Rufus vond dat hij dit meisje moest laten blijken dat het hem niets kon schelen wat zij en Soraya samendeden. Dat kon volgens hem maar op één manier. Met seks. De vorige nacht had hij het uitvoerig met zijn stiefdochter gedaan. Nu was het Monique ‘s beurt vond hij. Ze huiverde onder zijn strelende hand. De gretige vingers knepen door de blouse in haar forse – beha loze borsten. De houding van de grote man verbaasde haar. Tot nog toe had hij haar zelf niet meer dan normaal bekeken. Ze kon er niet bij dat hij haar nu zo openlijk betastte. Rufus duwde het blondje tegen de rugleuning van de bank terwijl zijn andere hand langs haar dijen omhoog gleed. Ze droeg een korte rok, geen kousen. Haar gebruinde huid was warm en glad, haar vlees gaf mee onder de druk van zijn vingers. Rufus kreeg een enorme erectie. Met meer begeerte streelde hij haar borsten. De rok kroop omhoog. Zijn vingertoppen raakten het kruis van haar broekje. Heel warm was het daar. “Nee…” bracht Monique uit.

Bangheid kolkte door haar geest. Rufus trok zich niets van haar protest aan. Een vinger gleed onder het boord van haar slipje en woelde door het bruine stugge schaamhaar, bevoelde de stevige schaamlippen. Monique ‘s gezicht vertrok. Hij rukte aan haar bloes. Knoopsgaten sprongen stuk. De zachte borsten vielen in zijn hand. Monique hijgde zachtjes. Haar rokje gleed nu helemaal omhoog. Een vinger drong haar kutje in. Vanzelf werd ze vochtig. Rufus duwde de jonge vrouw achterover op de bank. Zijn hand verscheurde het broekje. Zwaar ademend zag Monique, hoe de man zijn gulp opende en zijn lid tevoorschijn haalde. Haar ogen bolden op in hun kassen. Volkomen hard, en absoluut de grootste snikkel die ze ooit gezien had. Een monster, dacht ze, van bijna een meter lang en ongeveer net zo dik. “Nee…dat kan niet…” huilde ze. “Tuurlijk wel!” probeerde Rufus haar gerust te stellen. Het knappe blondje lag wijdbeens voor hem. Haar bruine behaarde kutje onbeschermd tussen haar lange, ver gespreide, dijen. Hij zette de eikel van zijn pik tegen de grote schaamlippen, en zette kracht. “O! Hm… O… J… a… ja… ha… JA!” Kermde ze terwijl hij diep in haar kwam. Dit was natuurlijk niet de eerste keer dat ze seks met een man had. Toch voelde ze zich van binnen mee rekken onder de massieve indringer. Zijn lid was veel groter dan ze ooit eerder in zich gevoeld had. Rufus wist maar al te goed hoe vrouwen op zijn pik reageerden. Met moeite beheerste hij zich zodat Monique kon wennen aan de omvang van zijn leuter. Heel langzaam bewoog hij op en neer. Haar strakke schede sloot als een knellende handschoen om zijn pik. Haar blonde hoofd schudde vertwijfeld heen en weer. Rufus greep een van de grote borsten van het meisje en kneep in de volle peer.

De roze tepel was aangenaam hard. Wat harder neukte hij het meisje. Haar billen schoven over de zitting van het bankstel. Haar tieten wiebelden erotisch op haar borst. Haar lichaam verkrampte. Ze sloeg haar nagels in zijn schouders. Haar kutje spande als een bankschroef om zijn pik. Het sperma werd er uitgezogen. Hert spetterde tegen de wanden van de trekkende schede. Vermoeid ging Monique weg. Rufus vertelde Soraya wat hij met haar vriendin gedaan had. Diezelfde avond nog bezocht het negerinnetje Monique. Ze spraken over wat er gebeurd was. Uiteindelijk besloten ze dat Monique en Rufus het nog eens samen zouden doen. Soraya wilde daar graag bij zijn. Niet uit jaloezie, maar omdat ze het opwindend vond om haar minnaar en minnares het met elkaar te zien doen.

Die tweede keer groeide uit tot een wekelijkse traditie. Monique stak haar handen uit en sloot die om de bengelende tieten van haar bruine vriendin. Ze kneep zacht maar stevig in het meegevende vlees. Zoals ze het zelf het lekkerst vond. De ovale bruine tepels waren heet en keihard tegen haar vingers. Het was moeilijk om die tieten te kneden. De warme dikke tong in haar spleet was zo heerlijk dat ze zich nauwelijks op iets anders kon richten. Twee vingers bewogen in een meeslepend traag tempo op en neer in haar scheur. De tong concentreerde vooral op haar sidderende clitoris. De punt likte nu vlak over het vleesknobbeltje. Dan weer cirkelde ze er omheen. Steeds andere soorten genot. “O… hm… lekker… ja…” murmelde Monique geil. Ze voelde de hitte in haar kruis toenemen. De tong lag nu plat op de klit en wiebelde eroverheen. Rillinkjes bewogen door haar scheur. Soraya hield haar hand stil. In plaats van de vingers op en neer in de scheur te bewegen schoof ze langs elkaar. Over de hele lengte van haar vingers werd nu de schede van de kreunende blondine gemasseerd. Haar tong lebberde de binnenkant van de spleet af. Handen lagen op haar bruine tieten.

Knepen in de vleesheuvels, stimuleerden haar tepels. Nagels schraapten over de zachte huid. In haar pruim drongen de laatste centimeters van de lul haar zuigende seksholte binnen. De nog latent aanwezige warmte in haar binnenste laaide snel weer op. De zachte schoonheid wiegde haar kont bereidwillig omhoog om haar stiefvader alle kans te geven haar hard te neuken. Opgewonden likte haar tong de kut van Monique. Rufus merkte hoe zeer zijn “kleine meisje” aan zijn lul toe was. Snel dreef hij pik vooruit. Met zijn handen op haar kont bereed hij de negerin. De jonge kut droop van het vocht. De schede spieren klampten samen. Rufus wist dat zijn stiefdochter snel en gemakkelijk klaarkwam, en hij besloot haar te helpen. Vlug trok hij zijn lul terug en boorde hem vervolgens weer in de schede. Zo hard hij kon, ramde hij steeds weer zijn paal haar bruine mof in. In een opwelling gaf hij haar een harde lel op een bil. Ze steunde, haar mond van kut. Er was geen protest, eerder instemming in de kreun. Hij dreef zijn lul weer haar lila kleurige schede binnen. De jonge vagina droop van het liefdessap. Weer en weer nam hij haar. Nog eens sloeg hij haar kontje. Zijn ogen strak gericht op het kruis van de blondine. Monique hijgde van opwinding. Ze wist dat Rufus haar vriendin soms sloeg tijdens het neuken. Af en toe kreeg ze zelf ook een lel. In het begin was dat vreemd geweest. Later had ze begrepen dat het de seksuele vreugde vergrootte. In haar eigen gleuf was een oorlog uitgebroken. Haar schede trok samen van kramp. Haar achterste veerde op toen een derde vinger zich in haar spleet werkte. De mond verliet haar kut. Soraya was nu te ver heen om nog kut te kunnen eten. Monique greep een handvol zwart haar en duwde het gezicht van Soraya tegen haar tieten. Willig zoog de negerin een tepel in haar mond. De zwarte bewoog op en neer in de schede van de blanke schoonheid. Rufus voerde zijn tempo op. In een snel ritme pompte de grote man zijn zware lul in de schede van het tengere meisje.

Haar natte gleuf trok heftig samen. Als een etterende zweer barste het orgasme open. Onwillekeurig beet het zwarte meisje in de roze tietpunt van Monique. Haar mond verliet het hete kutje. Ze kermde van genot. In haar binnenste wentelde een genot rad rond. Alle lustzenuwen brandden open. Een volgende klap op haar billen gooide haar helemaal over de rand. Een traan van seksueel geluk gleed over haar wang. De lul stampte in haar krampende doosje. Vocht sijpelde langs de schuivende paal en gleed in druppels langs haar dijen omlaag. Rufus neukte haar na totdat ze slap in elkaar zakte. Pas daarna trok hij zijn lul terug. “Wat een hete teef ben je toch…” zei Rufus terwijl hij neerkeek op het kreunende meisje. Ze lag in de armen van haar vriendin, hijgend tegen borsten van de blondine. “Nu wil ik…” zei Monique.

A & M

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *