Opvoeding 4.4

()

Het likken en vingeren van Soraya had haar kutje enorm opgewarmd. Ze verlangde hevig naar een lul in haar doosje. Ze hield ondanks de manier waarop ze ermee kennis had gemaakt van de pik van Rufus. “Reken maar dat jij nu bent…” beaamde Rufus. Hij liet zich achterover zakken. “Klim er maar op…” legde hij uit wat hij wilde. Monique knikte gretig. Soraya opende haar bruine ogen. Haar stiefvader lag met zijn enorme penis rechtop, hoog wijzend op zijn rug terwijl haar vriendin bezig was over hem heen te hurken. Ze stond met een been aan elke kant boven hem en liet zich zakken. De nog wat groggy negerin zag hoe Monique haar bruin behaarde kutje tot vlak boven de vochtig glanzende eikel brengen. Dan zakte de jonge vrouw helemaal op haar knieën. De lul zat zichtbaar tegen haar kutje. Soraya kwam overeind. Geboeid zag ze hoe de lul heel langzaam in het roze kutje gleed. Drijfnat van het vingeren en likken aan haar kutje openden haar schaamlippen zich voor de machtige lul. Monique sloot haar ogen. Met een hand hield ze de lul op haar vagina gericht, met de ander hield ze zich in evenwicht. De eikel glibberde tussen de kleine binnenste schaamlippen. Het blondje sidderde. De lul maakte wanhopige dwingende gevoelens in haar los. Dwingende gevoelens en verlangens. Ze sloot haar ogen en duwde haar onderlijf omlaag. Een zucht ontsnapte aan haar lippen. Door twee soorten kutvocht gesmeerd drong de zware penis haar sleuf in. De rode lippen werden ver opengedrukt. Het binnenste rekte me. De nauwe tunnel opende zich onder de onweerstaanbare druk. Voorzichtig nam de blonde jonge vrouw de lul in haar kutje. “Oei… Uhm… hm… ja… hm…” hakkelde Monique. Meer en meer penis nam ze op. Achter haar legde Soraya aanmoedigend een hand op haar kontje. Even dacht ze aan die keer dat Rufus hen samen betrapt had. Ruim een week voordat ze door hem voor het eerst geneukt was had hij hen samen in bed aangetroffen. Soraya dacht dat haar vader over moest werken en had Monique gevraagd om langs te komen. Natuurlijk waren ze samen in bed beland. Op het moment dat ze beiden de spleet van de ander aan het bewerken waren was Rufus binnen gekomen. Heel even had hij verbaasd gekeken wat de meisjes met elkaar deden. Dan was hij weggelopen en had de deur achter zich gesloten. Nu zat zijn dikke worst eindelijk helemaal in haar willige kutje. Soraya masseerde de ballen van haar stiefvader. Rufus bewoog zijn heupen op en neer. Heel traag neukte hij het blondje meisje. Monique leunde voorover en genoot intens van zijn paal in haar lustkanaal. De meest heerlijke bevingen gingen in schokjes door haar lichaam. Haar billen spanden en ontspanden onwillekeurig. Haar buikspieren verkrampten. Haar tieten voelden gezwollen en warm aan. Toen Rufus ze in zijn knijpende handen nam was dat fantastisch. Haar ogen draaiden weg. Ze bewoog ritmisch met de veel oudere man mee. Ze draaide met haar billen. De lul schoof nu gemakkelijker heen en weer in haar spleet.

De schede had zich wat ontspannen. De gevoelens waren rustiger; dieper ook. Soraya kneedde met haar lange bruine vingers de behaarde ballen van haar stiefvader. Ze vond het leuk om haar twee favoriete mensen van elkaar te zien genieten. De strakke ronde kontje van Monique bewoog gestaag op en neer. Ze glimlachte. Waarom ook niet? Als zij het lekker vond moest Monique er ook wel van houden! Ze hief haar hand op en gaf het blondje een ferme klets op haar billen. “Auw!” protesteerde Monique klagelijk. Haar heupen draaiden gewoon door. Vlug gaf de negerin een tweede mep op de vlezige bil. “Hou Monique vast, Rufus!” zei ze snel. “En blijf haar neuken!” Rufus begreep niet waarom, maar deed wat zijn stiefdochter vroeg. Hij legde zijn handen op de schouders van het meisje en haakte zijn benen achter de hare. Meer dan zojuist maakten zijn heupen opwaartse bewegingen. Zijn pik stootte wat harder het kutje in. De smalle rode schaamlippen bewogen heen en weer mee. Het negerinnetje sloeg de blanke billen opnieuw. De roze afdruk van haar hand gloeide op. Weer mepte haar hand kletsend neer op het draaiende kontje. “Je doet met pijn…AUW… heu… o… ja… ah… AUW… oi… hm…” Haar kutje werd geneukt en haar billen geslagen. Verward onderging de blondine de gemengde sensaties. Haar kutje draaide nog steeds op en neer. Nu onderaf werd de lul harder en dieper in haar geduwd. Het lustgevoelens borrelden van onderuit haar ruggenmerg door haar pruim. De tepels konden elk moment van haar tieten exploderen. En, ze werd op haar billen geslagen. Het was voor Soraya de eerste keer dat ze iemand pijn deed. Ze was een sterk meisje. Haar vlakke hand smakte keer op keer opnieuw hard neer op Monique ‘s zachte billen. Haar billen maalden rond. Het was prachtig om haar vriendin te zien reageren op de lul én de slaag tegelijk. Ze wilde geen pijn, maar wel de lul. Ze was al te ver heen om te proberen om weg te komen. De negerin sloeg opnieuw het ronde kontje. Haar vingers voelde het vlees meegeven onder de inslag van de klap.

De billen zagen meer en meer roze. Medelijden had ze niet met het blondje. Integendeel. Ze gunde het meisje de pijn. Het leed zou de kracht van het genot strak vergroten, wist Soraya. Nog eens kletste haar hand neer op bips. Nog eens. Weer. Het was prettig om slaag uit te delen. Vreemd. De macht gaf het zwarte meisje een enorme kick. Ze zag voor haar ogen het kontje nog sneller op en neer draaien. Monique was bijna klaar, dacht de zwarte schoonheid. Vlug pakte ze de lul, en trok hem de roze scheur uit. “Hé” protesteerde Rufus. “Toe…nee…” bedelde Monique. Haar gat gloeide van de pijn, maar ze wilde niets liever. Die lul in haar poesje maakte alles goed. De lust gloeide door haar ingewanden. Soraya duwde de lul tegen Monique ‘s roze aarsje. Haar tong likte het anale gaatje. Dan duwde ze de eikel die glibberige was van het sap uit het blondje kutje tegen het strontholletje. “AUW!” kermde Monique die nu probeerde zich van Rufus los te maken. Hij hield haar vast en hoopte maar dat de zwarte beul wist wat ze deed. Monique gilde het uit. De eikel plopte haar kontje in. Tussen de geschonden billen gleed de lul naar binnen. Een thermische lans, een drilboor, dat moest het wel zijn. De sluitspier krijste van de pijn. Soraya wist maar al te goed hoeveel pijn het deed om vanachter genomen te worden, maar toch was het iets wat ook haar vriendin doorgemaakt moest hebben. Daarom hielp ze haar stiefvader zijn lul verder de maagdelijke reet in te komen. Snel haalde ze uit en liet haar hand weer neerkletsen op de billen. Even ontspande de sluitspier, afgeleid door de korte hevige pijn. Ogenblikkelijk zakte de lul tot aan de ballen in het kontje. “Auw… o… toe… houd op…” bedelde Monique vergeefs. Hulpeloos onderging ze de anale penetratie. De pik zat helemaal in haar darmkanaal. Nog een harde lel op haar billen. Nog een. Weer ontspande de sluitspier. Monique voelde de pijn in haar reet afnemen. De blondine schudde haar hoofd. Haar handen knepen in de schouder van Rufus, nagels drukte diep in zijn huid. Soraya zag dat als ze haar vriendin extra hard sloeg het juist beter leek te gaan. Lenig hipte het zwarte meisje van het bed. Uit een kast haalde ze een rottinkje.

Daarmee striemde ze tweemaal fel op Monique ‘s al gemartelde kontje. “Auw… o… hm…” De sluitspier had het verzet opgegeven. De lul zat diep en groot in haar aars, maar de pijn was grotendeels weg. Haar billen deden meer pijn dan haar aars. Rufus merkte de opperste verwarring bij het blondje. Heel behoedzaam, bang om haar onnodig meer pijn te doen, bewoog hij zijn lul een beetje. Het nauwe gat gaf mee. De lul ging op en neer. Soraya gooide de rotting opzij en knielde naast het neukende stel neer. Ze schoof een hand tussen de bewegende lichamen en vond de druipende spleet van haar vriendin. Troostend vingerde ze het natte scheurtje. Monique kreunde. De vreemde sensatie van een lul in haar kontgat had haar in z’n greep. De vingers op haar spleet waren lekker. Samen was het heerlijk. Ze likte onwillekeurig de hals van de man onder zich. Ze glom van het zweet. Onder hen kraakte het bed. De lul gleed moeizaam op en neer in haar rectum. Vingers manipuleerden haar clitoris. “Het is… eun … hm… ja… nee… hm… eu… o… klui… ww…” Vuur flakkerde in haar ingewanden. Ze werd aan twee kanten gestimuleerd. Wezenloos kronkelde de nu volkomen hitsige jonge vrouw over Rufus. Haar lijf van een open wond. Elke rem sprong stuk, dammen braken door, muren vielen om. De orkaan van lust raasde bevrijdend door haar lichaam. Haar geest smolt weg. Haar lichaam schokte spastisch. Elke spier in haar lichaam verkrampte. In haar kutje vrat een hongerig monster zich adembenemende heerlijk een weg door elke lustzenuw die het kon vinden. Haar darmen knelden om de lul. Rufus wilde komen, moest komen, maar het ging onmogelijk. De inwendige spieren van de kreunende blondine knelden zijn leuter af. Minutenlang kwam het blondje klaar. Heel haar lijf schokte en steunde onder de last van het enorme hoogtepunt. Eindelijk lag Monique hijgend stil. De beide anderen hielpen haar van de lul af. Bevend kroop het blanke seksgodinnetje in de armen van haar vriendin weg.

“Ben je boos op me?” vroeg Soraya, een beetje bang voor het antwoord. “Boos…?” verbaasd opende Monique haar groene ogen en keek haar vriendin aan. “Hoe kan ik na zo’n climax nu boos zijn…!” Soraya opende haar mond en zoende de lippen van het andere meisje. Tongen speelden met elkaar. Soraya kneep vriendelijk in de mollige borsten van de andere vrouw. “Nu dat geregeld is… Ik sta hier met de grootste lul uit de geschiedenis!” hielp Rufus hen herinneren. “O, sorry…” giechelde Soraya.” Ze liet Monique los en knielde naast hem neer. Haar hand streelde zachtjes zijn lul. Haar poesje kneep even samen terwijl ze de staaf aanraakte. Vlug hipte ze haar rug naar hem toe over de paal. Met één hand werkte ze de lul tegen haar zwaar behaarde schaamlippen die gretig uiteen weken voor de eikel. Dan bracht de jonge negerin haar heupen omlaag. Haar nog druipend natte kutje zoog de lul naar binnen. “O” hijgde ze. Even was de indringende pijn er, die snel plaats maakte voor zoete sensaties. De staaf zakte gemakkelijker dan zojuist haar schede in. Haar heupen maalden op en neer. Ze hield haar dijen zo ver mogelijk uit elkaar, haar voeten plat op de matras voor evenwicht. De handen van Rufus omvatten haar harde meisjestieten. Knijpend molken zijn vingers, haar bruine tietpunten. Vanzelf suisde de lustgevoelens opnieuw door haar buik. Haar kont rees en daalde op en neer. De zware lul klopte in haar onderlichaam. Ze kende het seksuele gedrag van haar stiefvader. Hij kon dit nooit lang meer volhouden. Al in drie gaten had de dikke lul gezeten. Hij moest op springen staan. Verwoed duwde ze haar kutje weer omlaag, om de lul zo diep mogelijk in zich te voelen. De vruchtbaarheidsdans liet haar kreunen. Haar gleuf jeukte vanbinnen. Monique was ondertussen een beetje bekomen van haar anale ontmaagding. Ze zag hoe stiefvader en dochter elkaar neukten. Het blondje hees zich overeind en kroop naar het neukende stel. Ze boog zich naar de negerin toe en kuste haar.

Ze hielp Rufus de bruine tieten kneden. De tepels zwollen nog meer op. Het melkgaatje was duidelijk zichtbaar. Soraya kermde weer. Een briesend gevoel nam bezit van haar. Wilder nog draaide ze haar heupen op en neer. De kern van haar wezen spatte uit elkaar. Kort en heftig kolkte het genot door haar heen. Ze gilde in de mond van Monique. Rufus duwde zijn stiefdochter van zich af. Met moeite drukte hij zich op. Het blondje wist meteen wat hij wilde. Ze hapte zijn pik op en zoog eraan. Haar tong likte kort het pisgootje. Dan spatte een dikke sliert warm zaad voorbij haar tanden. Bij het slikken verloor ze de lul. De tweede spermastraal spetterde op haar tieten. De derde kwakte neer op haar wang. De laatste golfde over het gezicht van Soraya die bij het blondje was gekomen. Samen likten ze de lul schoon. “Zonde om te verspillen.” vond Monique en likte de klodders wit – nog warm – zaad van Soraya’s wang. Ze slikte het tevreden door. De negerin likte eerste de busten van haar blonde vriendin schoon, daarna haar gezichtje.

Moe lagen de drie bij elkaar op het grote bed. Rufus was de eerste die over eind kwam. “Ik haal wat te drinken…” legde hij uit en verliet de slaapkamer. De meisjes kropen dicht tegen elkaar. “Hoe is het met je kont?” informeerde Soraya die heel zacht de ronde billen streelde. “Doet pijn…, maar het geeft niet. Het was het meer dan waard!” vond Monique die haar bruine vriendin een kusje gaf. Haar darmen gloeiden en haar billen schrijnden, maar ze vond het niet erg. De pijn had de seks iets extra’s gegeven. Iets heel bijzonders. “Volgende keer krijg jij van mij op je reet!” beloofde Monique. Wraakzuchtig beet ze zacht in een bruine tepel.

A & M

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *