Thuiswerken

()

“Laten we thuisblijven vandaag.” Emma keek haar vriendin aan. “Wil je niet naar het feestje?” Haar vriendin lachte geil naar haar en Emma wist meteen hoe laat het was. Ze kroop naar haar vriendin en kuste haar op de mond, want ze had ook gewoon zin om seks te hebben en lekker thuis te blijven daarvoor. Ze maakte haar bloesje los en haar vriendin trok haar shirt uit. Daar zaten ze op een gegeven moment bloot tegenover elkaar. Emma likte in haar vriendin haar nek en kuste haar vurig. Waarna ze naar beneden ging, haar borsten likte en streelde. Nu was het tijd voor haar vriendin om ook wat te doen, maar daar had ze geen zin in. Ze wilde verwend worden door Emma en dat vond Emma prima. Emma was de enige van het tweetal met een lul, dus wat dat aanging, snapte ze het volkomen. Ze pakte haar lul in haar hand en trok deze af tot een mooie erectie en begon daarna haar vriendin te likken, die even snel naar de lul van Emma keek.

De eikel van Emma gleed steeds langs haar kutje. “Wat ben ik blij dat jij een shemale bent zeg. Zo kan ik van allebei genieten, man én vrouw.” Emma likte haar vriendin nat en daarna drukte ze haar lul diep in haar kutje. Haar vriendin lag plat op haar rug en tilde haar heupen een beetje omhoog. Ze schoof een kussen onder haar billen, zodat Emma lekker diep in haar kutje kon komen. Emma drukte haar harde lul diep in haar lekkere kutje. Ondertussen streelde ze haar vriendin over haar billen en sloeg er hard op. Haar lul trok ze eventjes terug en ze ging met haar eikel heen en weer tussen haar schaamlippen.

Haar vriendin genoot ervan. De eikel van Emma gleed steeds langs haar klitje en dat zorgde voor een soort trilling in haar hele lijf. Als Emma zo door zou gaan, zou het niet lang duren voor ze klaar kwam. Ze had het nog niet gedacht of haar eerste orgasme schoot door haar lijf. Ze was een spuiter en haar kutgeil spoot tegen de buik van Emma aan. Haar vriendin trilde van genot. Als ze spoot uit haar kutje was het zo’n intens orgasme dat was haast met geen pen te omschrijven. Een werkelijke seksuele explosie was het enige wat ze kon bedenken om het te omschrijven.

Emma draaide haar vriendin op haar rug en liet haar vriendin haar benen spreiden. Ze drukte haar lul in haar kut, waarna haar vriendin haar benen weer sloot, zodat Emma lekker strak in haar gloeiend hete kutje zat. Emma legde haar benen aan de buitenkant van die van haar vriendin en begon langzaam in en uit te bewegen. Emma voelde de wanden van de binnenkant van die heerlijk strakke kut. Het leek wel of ze door een samengeknepen hand werd afgetrokken.

De eikel wordt mooi omsloten door haar schaamlippen. Ze pompte langzaam haar vriendin vol en streelde haar over haar billen. Ze sloeg met haar vlakke hand hard op haar kontje. Het was zó hard dat haar bil in één keer rood kleurde. Haar vriendin kreunde hard, want ze hield wel van een beetje soft SM. Nu ging Emma zitten, zodat haar geile vriendin haar shemale lul lekker kon beklimmen. Emma vond het een geil gezicht hoe haar vriendin haar kutje langzaam over haar lul liet zakken. De eikel werd mooi omsloten door haar opgezwollen schaamlippen, waarna haar lul verder in haar strakke lijf verdween. Emma begeleidde haar vriendin door haar heupen vast te pakken en haar op en neer te bewegen. Haar vriendin pakte haar grote borsten vast en likte aan haar tepels. Haar handen masseerden het gewillige vlees. Ze liet haar tieten los en Emma keek toe hoe ze op en neer schudden, terwijl ze haar snoeiharde pik in haar kutje drukte.

Haar vriendin kwam voor de tweede keer klaar, ditmaal zonder te spuiten, maar wel dubbel zo intens, zo leek het. Ze gilde hard. “O Emma ja!” Godverdomme, wat was dat geile stemmetje van haar toch extra lekker als ze klaarkwam. Emma liet haar vriendin op haar handen en knieën zitten en penetreerde haar doggiestyle. Ze neukte haar hard en het lichaam van haar mooie vriendin schudde ongecontroleerd heen en weer. Emma kwam heftig klaar. Haar hele lijf tintelde en ze spoot haar warme vrouwenzaad diep in haar lekkere natte kutje. Ze gingen eventjes naast elkaar liggen om bij te komen. Na een aantal minuten begon haar vriendin Emma’s lul weer hard te maken door haar te pijpen. Dit beloofde een lange seksuele dag te worden. Emma was blij dat ze thuis waren gebleven.

Bi-Girl

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *