Eerste BBQ

()

Het is eindelijk zomer! Officieel gezien was het dat al een tijdje, maar nu voelt het ook eindelijk als zomer. Ik graai een verfrissend biertje uit de koelkast terwijl ik stiekem toekijk hoe Sander bij de BBQ staat. Onze tuin is vol met vrienden en ik heb dat echte vakantiegevoel. Om te zeggen dat ik hier naar uit heb gekeken is een understatement. Ik heb hiernaar verlangd. Sander is druk bezig met het vlees, de tafel staat vol met hapjes en lekkers en iedereen heeft het aanzienlijk naar zijn zin. Kort kijk ik naar Sander, mijn ogen dwalen af naar zijn billen. Shit, wat komen die toch altijd goed uit in die korte broek. De manier waarop hij bezig is en zijn vingers aflikt wanneer hij wat saus morst, doet meer met me dan je zo op het oog zou denken. “Lukt het allemaal mop?”

Met een grote glimlach kijk ik hem aan en laat speels mijn vingertoppen over zijn rug naar beneden glijden. Ik ken hem lang genoeg om te weten dat dit hem kippenvel bezorgt op de juiste plekken. Met een ondeugende blik kijkt hij me aan en zijn ene mondhoek krult speels omhoog. Het is precies de blik die mij zo opwindt. Ondeugend knijp ik in zijn billen en geef er vervolgens een tik op. “Lekker schat.” lacht hij en geeft me een knipoog. Veel te lang kijk ik naar zijn lippen en druk uiteindelijk een zoen op zijn mond. Lachend schudt hij zijn hoofd, alsof hij al weet hoe laat het is.

Tijdens het eten wisselen we wat gespannen blikken met elkaar, met hier en daar een opwindend gebaar. Ik weet niet wat het is met deze lenteavonden, maar het lijkt wel of ze me extra hitsig maken. Wanneer Sander even later zijn T-shirt voor een trui heeft verruild, voel ik dat de vlam in mij overgaat in een laaiend vuurtje. Een korte broek met een hoody staat hem zo verdomd goed. Het maakt me instant week van binnen. Met gegiebel dat voor een gezellige lach moet doorgaan, kijk ik naar hem terwijl hij op het bankstel achter in de tuin gaat zitten. Alleen Max is nog over en ik doe mijn stinkende best om me te gedragen tot hij weg is. Wat niet gemakkelijk is, aangezien ik het liefst zo snel mogelijk mijn lichaam om dat van Sander wil hangen. Vanuit de keuken bestudeer ik hoe ze samen een biertje drinken, kletsen en de laatste stokbroodjes met smeersels naar binnen werken. Ik ben er na al die jaren nog steeds niet achter wat het nu precies is dat Sander met me doet, maar alleen al het feit dat hij aanwezig is, bezorgt me nattigheid. Met die sexy lach van hem staat hij op en loopt richting de keuken.

“Kom je niet bij ons zitten?” Zijn blik is zorgzaam, maar toch opgewonden. Voorzichtig pakt hij mijn hand en kijkt me afwachtend van onder zijn wimpers aan. Ik kan de verleiding niet weerstaan en druk mijn hand stevig tegen zijn borst. Met een intense blik in zijn ogen begeleidt hij mijn hand steeds verder naar beneden. Bij zijn kruis aangekomen beweegt hij hem speels op en neer en ik voel door de dunne stof van zijn shorts dat hij steeds harder wordt. “Ik zie je heus wel kijken hoor.” Mijn lichaam krijgt het warm en ik bijt gespannen op mijn onderlip. “Dacht je dat het niet opviel?”, vraagt hij. “Wanneer gaat Max naar huis?” Sander begint te lachen. “Wat ben jij toch stout.” Hij laat mijn hand los en loopt veel te nonchalant de keuken weer uit. Mijn hartslag zit ergens in mijn keel en ik zucht luid. Ik had kunnen weten dat hij hier een spelletje van zou maken. Ik schenk een groot glas water voor mezelf in en neem direct een paar slokken. Het koude water legt moeiteloos een weg af door mijn gortdroge keel. Als hij een spelletje wil spelen, dan kan hij een spelletje krijgen.

Opgewonden en vol zelfvertrouwen loop ik richting de twee mannen. Ze zitten alweer ongegeneerd te kletsen en lachen hardop. Op de meest charmante manier die ik in huis heb, ga ik bij ze zitten en meng me in het gesprek. Ondertussen leg ik mijn hand op het bovenbeen van Sander en begin zacht met mijn vingertoppen te strelen over zijn blote huid. Als reactie kroelt hij onopgemerkt met zijn vingers door mijn haren en gaat moeiteloos verder met het gesprek. Max heeft niets door en ik laat af en toe een vinger in de broekspijp van Sander glijden. Sander doet zijn best om het te verbergen, maar zijn ademhaling verraadt dat hij het er warm van krijgt. Even heb ik het gevoel van een machtspositie, alsof ik hem zo rond mijn vingers heb gebonden dat ik bepaal wat er gebeurt. Maar ik had kunnen weten dat Sander zijn spelletje nooit alleen speelt. “Sorry, hoor Max, volgens mij wil mijn vrouw even aandacht.”

Met twee veel te trotse ogen kijkt hij me aan en ik trek semi-beledigd mijn hand weg. Lachend vraagt hij wat er is. “Niets”, antwoord ik. “Er is helemaal niks.” Sar ik. “Jammer, ik dacht eigenlijk dat je zin in me had.” Mijn ogen schieten van Sander naar Max, die wat ongemakkelijk van zijn biertje nipt. “Ik vind het juist lekker dat je zo aan me zit, dus ga daar vooral mee door.” Mijn brein probeert te achterhalen of Sander een grapje maakt, maar zijn blik laat echt niets los. In plaats daarvan gaat hij wat onderuit gezakt zitten en legt de aandacht op zijn kruis. “Kom dan”, zegt hij plagend en hij pakt zijn stijve vast door zijn broek. Max is te druk bezig met zijn telefoon om het op te merken. Sander heeft er te veel plezier in naar mijn idee, dus fuck it. In een soepele beweging ga ik op zijn schoot zitten, richt mijn gezicht naar hem toe en plaats mijn vingers rond zijn keel.

“Pas je op, met je spelletjes. Ik kan vanavond nog wel eens happen,” fluister ik. Nog voor mijn woorden zijn uitgesproken, heeft hij zijn handen stevig om mijn billen geplaatst. “Beweeg dan”, fluistert hij bijna onverstaanbaar. Ik vergeet Max. Ik vergeet dat we in de tuin zijn waar we nog meer toeschouwers zouden kunnen hebben. Ik vergeet het allemaal. De geiligheid die zich al de hele avond in mij roert, neemt het over en ik begin met een stevige beweging over zijn schoot te wrijven. Sander begint te lachen, alsof ik van plan ben om het hier bij te laten. Met hongerige ogen begin ik zijn broek los te peuteren. Hij kijkt me kort en geschrokken aan. “Je moet naar huis.” Max kijkt verbaasd op van zijn telefoon en bestudeert onze houding. “Sorry, maar je moet nu gaan, tenzij je wilt toekijken.”

Max begint te lachen, maar zodra ik Sander zijn broek heb geopend staat hij op. Zenuwachtig wenst hij ons een fijne avond. Sander mompelt nog iets, maar heeft zijn tong al in mijn hals geplaatst. “Fuck schat, je bent echt stout vanavond.” Mort hij vaderlijk. “Je hebt geen idee, ik heb al de hele avond zin in je.” Ik sjor zijn broek naar beneden, bevrijd zijn stijve en zie hoe zijn glimmende eikel tevoorschijn komt. In een handomdraai is mijn string verschoven. Ik pak zijn pik vast en laat mezelf eroverheen zakken. Kreunend voel ik hoe hij me steeds verder opvult. Sander snakt naar adem van verlangen. Ik pak met mijn handen de schutting vast en begin hevig heen en weer te bewegen. “Pff… had dit eerder gezegd, dan had ik iedereen gelijk weggestuurd.”

Lachend en met zijn oorlel tussen mijn tanden berijd ik hem, precies zoals ik al de hele avond fantaseerde.

Dorien Vercammen

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *