Lucky Fuck

()

We schrijven het jaar 1850 en het verhaal speelt zich af in het Wilde Westen. Midden in de woestijn rijdt op een paard een eenzame cowboy, wiens echte naam Joe Smith was, maar zijn bijnaam was Lucky Fuck, naar het voorbeeld van zijn evenknie Lucky Luck, de beroemde held, die altijd jacht maakte op de Daltons en waarop een hele serie stripboeken is gebaseerd. Iedereen noemde hem zo, omdat hij ook altijd op jacht was, maar niet op boeven, maar op vrouwen en elke vrouw viel als een blok voor hem. Ze smeekten hem haast om hen mee naar bed te nemen en hij hoefde er niets voor te doen dat elke vrouw hem aanbad.

Hij zag er uitstekend uit en had een grote potentie, maar niemand kende het geheim waarmee hij elke vrouw, getrouwd of vrijgezel, om zijn vinger kon winden en dat maakte hem zelfbewust. Ja, bijna arrogant zelfs. Zijn roem snelde hem telkens vooruit en in elke stad, hoe klein die ook was, kende men Lucky Fuck en overal stonden vrouwen in rijen op hem te wachten in de hoop het bed met hem te mogen delen. Zo ook dit keer weer. Hij kwam vanuit de woestijn in de heuvels terecht en reed daarna een stadje binnen. Even later stapte hij de saloon binnen en alle mannen schoven aan de kant. De aanwezige vrouwen keken hem vol bewondering aan en vielen haast in katzwijm. Hij bestelde een glas whisky en keek eens rond in de zaak. Meteen viel zijn oog op een prachtige meid van bijna twintig en hij wist zeker dat hij haar wilde. Maar om de andere vrouwen niet meteen botweg teleur te stellen, bekeek hij hun ook, maar niets of niemand kon zijn keuze nog veranderen.

Hij richtte zijn aandacht op de jonge meid van zijn keuze en vroeg of ze iets van hem wilde drinken. Dat nam ze graag aan en toen hij vroeg hoe ze heette, gaf ze hem een hand en zei: ”Dorien.” Ze voelde zich bijzonder vereerd dat hij haar aansprak en ze smolt meteen. Sterker nog: ze kende zijn reputatie en het vocht begon direct met bakken tegelijk uit haar kut te lekken. Het liefst dook ze gelijk op de bar om zich dadelijk te laten pakken. Maar dat zou ongetwijfeld tot enorme protesten leiden en dus moest ze noodgedwongen wachten. Maar haar geduld werd niet erg lang op de proef gesteld, want Lucky was erg lang onderweg geweest en had tjokvolle ballen. Dus al snel vroeg hij haar of ze nergens woonde en of hij haar niet naar huis mocht brengen. Dorien zong haar antwoord bijna van blijdschap en haar hart bonkte haar in de keel van opwinding. Met de echte Lucky Fuck naar bed. Haar grote droomwens kwam uit en elke vrouw in het stadje zou haar benijden, inclusief haar eigen moeder en tweelingzusters, die drie jaar jonger waren dan zij.

Morgen zou ze kunnen opscheppen geneukt te hebben door de meest begeerde man van het Wilde Westen en dat hij dan misschien alweer met een ander in bed lag, deed haar niets. Zo had hem dan gehad en niemand kon haar dat ooit weer afnemen. Snel pakte ze haar cape en Lucky dronk zijn glas whisky leeg. Gearmd liepen ze door de nacht naar het huis, waar Dorien samen met haar moeder en zusters woonde en zachtjes slopen ze naar haar slaapkamer. Daar aangekomen viel ze hem gelijk om de hals en greep naar zijn kruis.” Rustig aan”, zei Lucky,” ik ben gewend dat ik de leiding heb.” Uitgebreid werd ze gekust en betast en elk intiem plekje werd ontdaan van textiel. Toen ze helemaal naakt was, kreeg Lucky haast. De aanblik van haar prachtige lichaam wond hem op en omdat zijn zak overvol was, legde hij haar op het bed en ramde zijn pik in haar kut. Meteen begon Dorien te zuchten en te kreunen en door de lange, harde pik van Lucky, die haar neukte als een bezetene, kreeg ze al snel een enorm orgasme.

Hij raakte haar aars aan met zijn vingers en stak een topje naar binnen. Meteen schokte ze op en was op slag weer geil. Lucky ragde, maar door en haar kut rook naar seks, droop van seks, was seks. Trilling na trilling trok door haar heen en elke keer als de machtige pik van Lucky tegen haar baarmoeder stootte, huiverde ze van genot en kreunde hard. Opeens stootte Lucky nog dieper en trok zich niet terug. Ze voelde de hete stralen zaad diep in zich gespoten worden en ze kwam acuut opnieuw klaar. Lucky trok zich ver terug en ramde weer diep in haar om de volgende straal te lozen. Keer na keer herhaalde hij deze beweging totdat zijn zinnen bevredigd waren en zijn ballen even bij moesten laden. Hoewel Lucky z’n pik keihard bleef, haalde hij hem uit haar kut en keek naar het glimmende kutsap, wat aan zijn paal kleefde. Dorien hield haar hand tegen haar kut om het zaad tegen te houden in de hoop een grotere kans te maken om zwanger te raken van haar grote idool.” Je bent goed geil, liefje,” zei hij tegen haar,” maar je moet niet zo hard kreunen. Je maakt iedereen hier in huis wakker.”

“Ik zal het proberen”, zei Dorien, ”maar ik weet niet of het lukt. Je naait me namelijk zo lekker”. Kirde ze. “Zullen we dan nog maar een keer?” Vroeg Lucky. “Kun je dan alweer?” Gaf Dorien als tegenvraag. “Ken je mijn reputatie dan niet?”, vroeg Lucky op zijn beurt weer. “Ik had wel van je gehoord”, zei Dorien, “maar ik dacht altijd dat ze schromelijk overdreven.” Aarzelde ze. “Daar kom je dan vannacht wel achter”, zei Lucky met een grijns op zijn gezicht, “en daarom heb ik speciaal jou uitgekozen: omdat ik zeker weet dat je het vol kunt houden en ervan geniet. Ik zag namelijk meteen dat je een ware liefhebster bent”. Dorien bloosde en voelde zich zeer vereerd, omdat ze een zo’n groot compliment kreeg van iemand die bovenaan haar droomlijst stond. “Zal ik je dit keer eens in je kont neuken?” vroeg Lucky. “Met alle plezier”, antwoordde Dorien en ging al op haar buik liggen. Lucky trok haar billen uit elkaar en begon haar aars te likken. Na een tijdje likken smeerde hij een lading zadelvet op haar bruine opening en zette zijn enorme eikel tegen haar poepgaatje. Soepel penetreerde hij haar en toen hij zijn hele paal in haar had zitten, begon hij haar voorzichtig en traag te naaien. Bij elke stoot naar binnen kreunde Dorien hard en toen Lucky over haar klit wreef, begon ze haast te kwijlen. “Rustig”, zei Lucky, maar Dorien kreeg opnieuw een orgasme en was niet te houden.

Toen zwaaide de slaapkamerdeur open en stond haar moeder in de deuropening. “Wat is er hier aan de hand”, vroeg ze, maar toen ze ontdekte dat Lucky Fuck haar dochter naaide, scheurde ze zich de kleren van het lijf en smeekte hem: “neuk mij alsjeblieft ook”. Ze zat bijna op haar knieën. “Oh mam, ga weg”, zei Dorien, “hij zit er net zo lekker van achteren in”. Verbaasd vroeg moeder. “In je kont? Oh, ik wil hem ook in mijn reet. Ik moet hem gewoonweg hebben. Sinds jouw vader ervandoor is, kom ik hopeloos tekort en nu Lucky hier is, kan ik onmogelijk de kans op de lekkerste pik van het Wilde Westen voorbij laten gaan”. Argumenteerde moeder. “Ga eerst maar eens voor haar liggen”, zei Lucky. Doriens moeder deed het en haar drijfnatte kut bevond zich pal voor de mond van haar dochter. “Bef haar eens”, zei Lucky tegen Dorien en zonder tegensputteren begon ze haar moeder te likken. Die zette het enorm op een kreunen en ging haast net zo hard tekeer als Dorien zelf, die zuchtte en hijgde onder de stoten in haar kont van Lucky. Die reikte voorover en begon de uitdagende aars van Doriens moeder te likken en genoot, omdat hij nu met twee aarsgaten tegelijk bezig was.

Hij naaide in een hoog tempo verder en het duurde niet lang meer of Dorien kwam opnieuw wild schokkend klaar. “Nu mag ik hem”, zei haar moeder en kroop aan de kant. Dorien haar mond glom van het kutgeil van haar moeder en Lucky had net goed de smaak van haar aars te pakken. Toch trok hij zijn pik uit de reet van Dorien, wiens gat wijd open bleef staan. Hij ging op zijn rug liggen en Doriens moeder hurkte met haar kruis boven zijn paal. Behendig zakte ze met haar kont over zijn pik heen en begon te wippen. Ondanks dat ze bijna veertig was, zag ze er nog perfect uit en haar kont was nog supernauw. “Kom eens hier”, zei Lucky tegen Dorien. Hij kwam overeind, zodat hij de tieten van haar moeder in zijn borsthaar voelde en genoot even van het schuren van haar harde tepels tegen zijn borstkas. Toen plaatste hij Dorien tussen het hoofd van haar moeder en zijn eigen in met de rug naar hem toegekeerd en trok haar kut open. “Bef haar nu maar eens een tijdje”, zei hij tegen haar moeder en drukte zijn eigen tong in het open genaaide aarsgat van Dorien.

Zo waren ze met z’n drieën een tijdje bezig en het was een gekreun en gezucht als nooit tevoren. Doriens moeder kwam al snel klaar, maar wipte in hetzelfde hoge tempo verder. Lucky zijn kloten stonden onder spanning, maar hij kon zich nog steeds beheersen. “O, lekker,” zei de moeder, “jij weet wat een vrouw nodig heeft. Je weet precies wat lekker is”. Opeens zwaaide de slaapkamerdeur weer open en stond de tweeling in nachtpon in de deuropening. “Wat doen jullie?”, vroegen ze verbaasd. “Wegwezen”, zei hun moeder. “Jullie zijn hier nog te jong voor. Je mag alleen eens kijken, wiens pik ik in mijn kont heb zitten.” Pochte moeder. “Lucky Fuck”, zeiden ze tegelijk in vervoering, “o, alsjeblieft, laat ons meedoen”. Lucky had er wel oren naar dat de tweeling meedeed, want het waren twee heerlijke, jonge kippetjes van net achttien jaar oud en waarschijnlijk nog maagd. Nou, van hun maagdenvliesje wilde hij hun wel even afhelpen.

Aarzelend kwamen de twee verrukkelijke meisjes dichterbij alsof ze niet durfden, maar toen ze pal naast het neukende trio stonden, zette Lucky ze elk aan een kant neer en trok hun onderbroekjes omlaag. Hun moeder maakte geen bezwaar meer dat ze erbij kwamen en kreunde bij elke stoot. De kutjes van de meiden geurden al naar nattigheid en Lucky voelde even of ze al echt geil konden produceren. Nou, dat zat wel goed, want ze dreven botweg. Daarna voelde hij aan hun kontjes en smeerde twee vingers van elke hand in met vet. Toen begon hij hun aars te vingeren met beide vingers tegelijk en ging met zijn duim over hun opgezwollen klitjes. De twee bakvisjes gingen luid tekeer en kronkelden onder zijn aanrakingen. Lucky verloor zijn zelfbeheersing, want met vier aars tegelijk bezig zijn werd zelfs hem te veel. Hij stak zijn vingers zo ver mogelijk naar binnen, bonkte met zijn heupen omhoog zodat zijn pik helemaal in de endeldarm van de moeder zat en likte Dorien zo diep dat zijn lippen haast vastklemden aan haar kringspier. Toen begon hij te grommen, wat overging in een onbeheerste schreeuw en spoot de reet van moeder overvol.

Dit was pas eens klaarkomen en hij voelde de spanning vanuit zijn kloten wegtrekken. Nu besefte hij pas goed dat hij een hele tijd geen vrouw geneukt had en omdat hij er nu vier tegelijk te pakken had, werd de ontlading nog groter. De moeder voelde haar darmwand met plakkerige zaadslierten bepleisterd worden en kwam, terwijl ze wild haar kut vingerde, eveneens klaar. Dorien hield het ook niet meer onder het genot van twee tongen in haar onderlijf en schokte wild heen en weer. De tweeling had ook genoeg aan de vingerende handen van Lucky en kregen pal na elkaar een daverend orgasme. Lucky trok zijn vingers terug en duwde Dorien aan de kant. De moeder kwam overeind en het sperma liep met straaltjes uit haar kont. Dikke druppels lekten over Lucky zijn pik heen en de tweeling zagen hun kans schoon.

Eentje begon zijn pik schoon te sabbelen en de ander duwde haar moeder voorover om haar kont leeg te slurpen. Dorien dook tussen de benen van Lucky en tongde zijn kontgat. Het duurde maar even of de lul van Lucky was weer helemaal paraat en toen het eerste zaad weer uit zijn ballen omhoog borrelde, liet hij de dames stoppen. “Ik denk dat de jongste twee wel eens een beurt willen hebben”, zei hij, “wat hebben jullie het liefst meisjes: van voren of van achteren?” Vroeg hij beleefd. “Allebei”, klonk het tegelijk uit hun keel. “Debbie het eerst”, zei moeder,” want van haar ben ik vrij zeker dat ze nog maagd is. Van Sharon is dat nog maar de vraag. Meiden, bedenk goed wie jullie gaat naaien, want het is een hele eer om door Lucky Fuck ontmaagd te worden.” Het maakte Lucky niets uit wie hij het eerste naaide, want de beide meiden waren volkomen identiek en ze waren prachtig om te zien. Hij kreeg een idee en legde Debbie als eerste op haar buik op het bed. Daarna moest Sharon op haar zus gaan liggen met haar kont omhoog en nu had Lucky toegang tot twee dampende kutjes en twee superstrakke kontjes.

Hij pakte zijn pik vast en ramde zijn eikel tot aan de baarmoeder in de natte spleet van Debbie. Die ging meteen hard tekeer en kronkelde wild. Maar er kwam geen bloed aan de pik van Lucky, dus ze was al geen maagd meer.” Jij geile loeder,” zei haar moeder,” jij bent vaker geneukt.” Morde moeder. “Moet jij zeggen, mam” zei Dorien, ”jij was nog geen achttien toen ik geboren werd.” Lucky trok zich terug en ramde zijn lul in de smachtende kut van Sharon. Die zuchtte meteen toen hij haar begon te naaien en het was duidelijk dat ze allesbehalve maagd was. Toen ze bijna klaar kwam, trok Lucky zijn leuter uit haar en richtte zijn geslachtswapen op de reet van Debbie. Die gilde het uit en blijkbaar was ze daar nog wel maagd. Voorzichtig drong Lucky in haar door en toen haar reetje aan de enorme uitrekking gewend was, begon hij haar langzaam te naaien. Al snel won het genot het van de pijn en trok Debbie haar billen wijd uit elkaar om Lucky zo diep mogelijk in zich te krijgen.

Dorien dook achter Lucky en begon zijn kontgat te tongen. De moeder ging voor de hoofden van de tweeling zitten en haar kut werd door Debbie gelikt en haar reet door Sharon. Zo lag het hele stel alweer te kreunen en te hijgen en Lucky ging als een wilde tekeer in de kont van Debbie. Dorien vingerde hun kutjes en trilling na trilling trok door de lichamen van de jonge meisjes. Lucky naaide door tot Debbie bijna klaar kwam en toen stak hij zijn pik in de kontopening van Sharon. Die was daar ook nog maagd, dus ging hij behoedzaam te werk, totdat ook Sharon de smaak van reetkezen te pakken had. Toen naaide hij haar hard en ging als een wildebras tekeer. Hij trok zich terug en ging de kut van Debbie weer naaien. Daarna pakte hij Sharon weer van achteren en zo wisselde hij alle vier de gaatjes af. Moeders lag ook alweer te kreunen als een gek en huiverde van genot. Opeens kwam ze voor de zoveelste keer klaar en zowel Debbie als Sharon hielden het ook niet langer vol. Gillend verloren ze zichzelf in een bijna eindeloos hoogtepunt en schokten onbeheerst heen en weer.

Dorien zat diep met haar tong in de endeldarm van Lucky en verwende hem zo lekker mogelijk. Dat werkte wel, want Lucky had in twee maagdelijke reetjes zitten pompen en werd heerlijk in zijn kont gelikt, dus kon hij ook onmogelijk zijn zaad nog langer binnenhouden. Hij trok zijn lul uit de reet van Sharon en trok de meisjes van elkaar af. Meteen kwam de moeder bij hem zitten en pijpte zijn pik. Toen ze de eerste straal in haar mond voelde, haalde ze de pik er uit en rukte Lucky verder af, waardoor al zijn zaad op de ruggen van de tweeling belandde. Toen zijn ballen leeg waren, zei Dorien: “likken, mam.” En samen slurpten ze het sperma van de ruggen van de twee jongsten. Toen was het feest voor de tweeling voorbij, want ze moesten weer naar bed van hun moeder. Ze wreven over hun pijnlijk aanvoelende aars, die nog steeds wat open stonden. ”Jullie zijn meteen goed ingewijd,” zei hun moeder, ”want zo’n lekkere pik krijg je waarschijnlijk nooit weer in je reet te zitten. Daarom is het genoeg voor jullie geweest en dus gaan jullie weer naar bed. Geef Lucky maar een kus en geniet maar lekker na.”

Even later waren de twee jonge nimfen verdwenen en Dorien en hun moeder gingen onverdroten verder. Samen zogen ze Lucky af en verlosten hem op die manier van nog meer sperma. Daarna wilde de moeder nog een keertje in haar kut gepakt worden en toen ze tijdens die wip nog eens twee keer klaar gekomen was, was voor haar de maat ook vol. Ze was uitgeput en zag geen kans om nog langer mee te doen. Met spijt in haar stem nam ze afscheid van Lucky en vertrok naar haar eigen bed. Dorien en Lucky gingen de hele nacht nog door met neuken. Dorien was jong en onverzadigbaar en hield het moeiteloos vol. Lucky had een eindeloze potentie en naaide Dorien beurs, totdat ze geen pap meer kon zeggen en compleet afgewerkt was.

Toen het licht werd, hield Lucky het voor gezien en vertrok. Zijn ballen waren weer wat leger en hij kon er weer een tijdje tegen. Maar Dorien kende nu het geheim, waarom Lucky zo beroemd was: hij kon elke vrouw de illusie geven dat ze iets unieks was en dat ze daarom de vrouw van zijn keuze was. Doodmoe viel ze slaap en droomde zoete dromen. Lucky verliet tegen de avond het stadje om aan een nieuwe klus te beginnen. ’s Middags had hij nog met twee vrouwen tegelijk liggen neuken en had hun alle hoeken van het bed laten zien. Maar nu was het weer genoeg voor een tijdje en hij moest aan het werk. Voorlopig noemde hij zichzelf spottend ‘Lucky Ruck,’ want het zou nog wel even weer duren, voordat hij het bed weer deelde met een vrouw en was hij op rukken aangewezen. Maar als hij een vrouw in het vizier had, duurde het gelukkig nooit lang totdat hij haar in bed had en in die wetenschap ging hij fluitend op weg naar de woestijn.

Dorien

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *