Soppig geheim

()

“Nee joh, dat is toch geen enkel probleem, lekker doen juist!” Antwoordt Lieve wanneer ik vraag of ik gebruik mag maken van hun badkamer inclusief riante badkuip. Vanavond is de tweede nacht van deze, (on)vrijwillige, logeerpartij. Het grote bad staat al op mijn planning sinds ik weet dat ik bij Ruben en Lieve mag logeren zolang mijn woning verbouwd wordt. “Dank je” lach ik terwijl ik in mijn charmante joggingpak de woonkamer uit schuif. “Geniet ervan! Wij gaan zo richting ons bed, dus we zien je morgenochtend.” Kort zwaai ik nog even voordat ik ze samen in de woonkamer achterlaat. In de badkamer aangekomen steek ik wat van Lieve haar kaarsen aan, draai de kraan open en laat een flinke scheut badschuim door het water dwarrelen. Zodra ik uitgekleed ben, speur ik Spotify af voor een rustgevend achtergrondmuziekje. Net wanneer ik mijn tenen in het warme water laat zakken hoor ik hoe Ruben en Lieve zich naar de slaapkamer verplaatsen. Zacht tikt ze op de deur in het voorbij gaan en vraagt of ik al in bad lig. Ik heb haar vraag nog maar net bevestigd en ze steekt haar hoofd al om de deur. “Sorry, wil m’n tanden poetsen.” Lachend geef ik aan dat het niet erg is en strategisch verplaats ik de megabergen sop die het badschuim heeft achtergelaten. Voor ik er erg in heb, komt Ruben ook de badkamer ingelopen terwijl hij me er tot drie keer aan toe van verzekerd dat hij niet kijkt. Ik zou willen dat ik hetzelfde kon zeggen, maar ik betrap mezelf erop dat ik wél kijk.

In alleen maar lichtroze strakke boxershort gaat hij bij de wasbak staan en begint zijn tanden te poetsen. Op zijn rug zitten krassen, afkomstig van de nagels van mijn vriendin dat kan niet anders. Die billen, vol en stevig, perfect knijpmateriaal. In stilte bid ik dat hij zich omdraait, zodat ik me aan zijn mannelijkheid kan vergapen. Nonchalant strijkt hij een hand door zijn lichtbruine haren. Dan zie ik het ineens. Via de spiegel kijkt hij me strak aan. Een golf van hitte overvalt me. Ik voel me betrapt. “Lekkere kont hè?!” Zegt Lieve plagend en ze knijpt er een paar keer in terwijl ze scheet geluidjes maakt met haar mond. Ik wil me onderdompelen, even verdwijnen van deze situatie. “Slaap lekker!” Roept ze terwijl ze de badkamer verlaat. Ruben laat zonder schaamte zijn blik over het sop gaan, alsof hij op zoek is naar een opening om een glimp van mijn naakte lijf op te vangen. Gevolgd door een korte knipoog voordat hij de deur achter zich dicht trekt.

Zuchtend zet ik het volume van mijn muziek iets omhoog en doe mijn best de hitte in mijn lijf te negeren. Ik ben gecharmeerd van Ruben. Al vanaf het moment dat Lieve hem voorstelde, zo’n vier jaar geleden. Onderwater laat ik mijn vingertoppen over mijn bovenbenen glijden en ik sluit mijn ogen. Een grote dot schuim kriebelt aan mijn tepel en al mijn focus lijkt zonder enige moeite naar mijn intiemste plek te gaan. Er bouwt zich spanning op. Het nummer dat mijn telefoon afspeelt, loopt teneinde en de muziek verdwijnt verder en verder naar de achtergrond. Ineens hoor ik het. Fuck. Hoor ik dit echt? Ruben en Lieve zoenen, ze stoeien. Het gesmak van hun kus is duidelijk te horen. Het gaat gepaard met plagerig gelach en een aantal “Ruben, stop” uitspattingen die ze niet meent. Mijn oren zijn gespitst en ik doe mijn best om te luisteren naar wat er gaande is. Ik durf amper te bewegen. Het gesmak lijkt anders en Lieve kreunt. Dan besef ik het. Hij likt haar. “Je doet dit zo goed.” Hoor ik haar hijgen. Voorzichtig zet ik het geluid van mijn telefoon zachter. Kort schieten de twijfels door mijn hoofd dat dit niet kan. Dit mag niet. De twijfeling wordt verbannen door de beelden van amper een kwartier geleden. Ruben z’n strakke kont, zijn sterke armen en de laatste blik over het sop voor hij de deur uitging. Fuck it.

Zijn gesmak is overheersend, het valt niet te negeren. Hij likt vast alles. Iedere centimeter en ook nog eens vol overgave, het kan niet anders. “Stop, stop!” Sist ze, “ik wil nog niet komen.” Ik bijt op mijn onderlip terwijl mijn duim en wijsvinger zich om een van mijn tepels hebben gewikkeld. Geen idee hoe ze daar beland zijn. In de slaapkamer zijn de rollen omgedraaid. Hij gromt mannelijk, bijna dierlijk terwijl het geluid van haar volle mond de badkamer bereikt. Na enkele minuten van deze, wat ik mij erbij voorstel, slordige pijpsessie neukt hij haar. Ik kan het horen. Ze kreunt op een ritme dat afkomstig van zijn stoten moet zijn. Het bed kraakt en hij maakt er geen geheim van dat hij het lekker vindt hoe haar binnenste voelt.

Terwijl mijn vingers zich onder water diep in mijn kut begraven stel ik me voor in welk standje ze zich bevinden. Ik ben geil. Bloedheet en ik schuif gewillig in het water heen en weer. Bij iedere beweging klotst het water langs de rand. Dan schrik ik van een harde klets. “Zo’n fucking lekkere kont heb jij.” Hoor ik Ruben kreunen. Ik voel lichte jaloezie, maar het valt in het niet bij hoe opgewonden ik ben. Met mijn vingers glijd ik verder door mijn zachte lippen en draai rondes over mijn klit. Een muur verder bouwt de spanning zich op en ik ga schaamteloos mee. Mijn benen beginnen te tintelen. Lieve staat op het punt om te beginnen aan een smeekbede en de stoten van Ruben worden steeds wilder. Ze lijken geen enkele moeite te doen om te verbergen wat ze aan het doen zijn. Ze doen niet zachtjes, niet stilletjes. Ze lijken mij te zijn vergeten. Met gesloten ogen bespeel ik mezelf steeds uitgebreider. Tot ik niet meer kan. Mijn kut begint te pulseren om mijn vingers en er ontglipt een veel te luide kreun over mijn lippen. Shit!

Ik schrik van de stilte die volgt en stel mezelf automatisch gerust dat ze mij echt niet gehoord hebben. Dat kan niet. Ik weiger dat te geloven. Plotseling hoor ik een soort piepend geluid, bijna benauwend. Het is Lieve die uit elkaar knalt onder het genot van Ruben zijn lichaam. “Jezus! Wat lekker, kom hier. Ik ga komen.” Na wat gerommel over het bed hoor ik hoe ze hem leegzuigt. Zijn gekreun klinkt bijna als een perfecte melodie. Met trillende handen zet ik de muziek weer iets harder. Dit tafereel heeft een nieuw leven van intimiteit aan onze vriendschap gebracht. Ik had eerder van het bad gebruik moeten maken.

Isabel

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *