Aan de bar

()

Eindelijk was ik weer eens uit. Dit keer niet met vriendinnen, maar zomaar samen met mijn man. Ik in mijn favoriete zwarte jurkje en hij in z’n mooiste jeans en zwarte overhemd. Hij had voorgesteld om naar de film te gaan en wat we normaal nooit deden, een wijntje na afloop, het werd heel gezellig. Toen het filmhuis ging sluiten, zaten we nog midden in een goed gesprek. We besloten dan ook om via de stad naar huis te fietsen en nog ergens anders een laatste drankje te halen.

In het café was het gezellig druk en we kletsten nog heerlijk door. Het kwam vast door de wijn, want we waren allebei erg aanhankelijk en het was gewoon heel erg gezellig. Naast de kinderen en het werk bespraken we dit keer ook andere onderwerpen, waaronder ons seksleven. Ik vond dat we best een goed seksleven hadden en toen mijn man mij influisterde wat hij het liefst met mij wilde doen zodra we thuis kwamen, moest ik glimlachen. Zijn gedachten lieten niets aan de verbeelding over toen hij zei dat hij zin had om mij bij thuiskomst eens stevig te neuken, misschien al in de gang of op de trap, en niet te wachten tot we zoals gebruikelijk in bed zouden liggen.

We besloten een laatste drankje te doen en toen hij zei dat hij naar het toilet moest, stelde ik voor de laatste drankjes te halen. Hij liep naar de toiletten en ik merkte dat zijn verhaaltje mij al wat had opgewonden, want ik staarde verlekkerd naar zijn brede rug en sportieve postuur toen hij wegliep. Ik zag echter ook een andere vrouw haar hoofd draaien en hem volgen. Zonder enige jaloezie lachte ik in mijzelf en draaide mij richting de bar. Ik moest mij tussen de gasten door wurmen om aan de bar te komen en helemaal links, aan de zijkant van de bar, zag ik een wat ruimer plekje om even rustig te staan.

Ik stond nu aan de bar, maar wel erg ver in de hoek en de barman was druk aan de andere kant, dus ik liet eerst mijn blik maar eens door de zaak gaan. Over het algemeen een wat jonger publiek dan wij, maar wel allemaal heel gezellig. Ik betrapte mijzelf erop dat ik wat meer naar de mannen keek dan normaal en bedacht dat dat vast moest komen door de fantasie die mijn man net met mij had gedeeld. Nog steeds licht opgewonden voelde ik hoe er iemand tegen mij aan botste en er even een hand mijn rechterheup raakte. Uit mijn ooghoek herkende ik een zwart overhemd, dus bleef ik rustig staan en wachtte op oogcontact met de barman. De hand bleef ondertussen contact maken en toen ik daarna ook een hand tegen mijn onderrug voelde, kon ik een glimlach niet onderdrukken. Mijn man had mij niet alleen gevolgd naar de bar, maar begon zijn fantasie alvast wat voor te bereiden. Ik bleef staan en deed alsof ik nog steeds wachtte tot de barman mij zag voor de bestelling, maar eigenlijk wachtte ik op een volgend gebaar van mijn man. Die kwam, maar niet zoals ik had verwacht, want onbeschaamd voelde ik plots de hand van mijn heup vanaf de voorkant onder mijn jurkje glijden en die bleef daar vervolgens tegen de binnenkant van mijn dij rusten.

Lichtjes huiverde ik, want dit had ik niet verwacht. Gelukkig was het druk en schemerig in de hoek waar we stonden en kon niemand ons zien, dus ik wachtte nu licht gespannen af. Dat moet hem aangemoedigd hebben om verder te gaan, want zijn hand gleed langzaam omhoog tot nu halverwege mijn bovenbeen. Daar kwam hij klem te zitten tussen mijn benen en om te helpen spreidde ik licht mijn benen, zodat de hand verder omhoog kon. Ik voelde hoe hij zich iets verplaatste en ik voelde zijn gewicht nu deels tegen mijn rechterbil en deels tegen mijn heup leunen. Zijn rechterhand schoof verder omhoog en zijn vingers raakten mijn slipje. Daar stopte hij even, maar nu wilde ik zelf graag dat hij doorging, dus ik spreidde mijn benen goed, kantelde mijn heupen naar voren en zakte iets door mijn knieën. Op die manier zorgde ik er zelf voor dat zijn vingers stevig tegen mijn kruis drukten. Hij moest nu wel begrijpen dat ik het oké vond wat hij met me deed. Ik verwachtte dat hij zou fluisteren om dat laatste drankje te skippen en maar meteen naar huis te gaan, want toen ik mijn rechterhand schuin naar achteren bewoog, raakte ik direct zijn kruis en voelde daar zijn opwinding. Dwars door zijn broek heen voelde ik zijn enorme stijve pik.

Terwijl zijn vingers nog steeds tegen mijn slipje drukten, kneep ik in zijn lul ten teken dat ik ook zin had. Dat moet toch duidelijk genoeg zijn dat ik naar huis wilde om te neuken, dacht ik. Maar in tegenstelling tot mijn verwachting hoorde ik hem nog steeds niet voorstellen om naar huis te gaan. Het bleef stil en zijn vingers duwden nu steviger tegen mijn kruis, hij kon door mijn slipje voelen hoe nat en heet ik was. Heerlijk opwindend zo, als je weet dat niemand het kan zien en ik onbeschaamd werd betast. Toch nog onverwacht gleden zijn vingers onder mijn slipje en hij liet onbeschaamd een vinger tussen mijn lippen glijden. Ik reageerde, zuchtte hoorbaar en duwde mijn billen nog steviger tegen zijn heupen en mijn kruis tegen zijn vingers. Zijn vinger gleed vanonder soepel tussen mijn lippen en zo tussen mijn gezwollen lippen naar boven. Ik was al aardig nat, maar op deze manier gevingerd te worden in het café maakte mij echt drijfnat en super opgewonden. Ik voelde zijn vinger steeds iets hoger tussen mijn lippen komen en zodra hij eindelijk mijn klit raakte, ging er een rilling door mijn lijf.

Ik voelde zijn andere hand nu ook stevig op mijn onderrug en hij duwde mij tegen de bar. Hij kwam nog iets dichterbij staan, schermde mij af met zijn lichaam en begon mij ongegeneerd te vingeren. Steeds gingen zijn vingers over en tussen mijn lippen, maar ze bleven vooral mijn klit stimuleren en ik raakte steeds verder opgewonden. Geconcentreerd bleef ik een beetje neutraal naar het publiek kijken, maar het liefst zou ik mijn ogen sluiten om te genieten van het gevoel. Heel af en toe gleed zijn vinger diep in mij en hoewel ik daar normaal geen fan van ben, omdat het mij afleidt van mijn opwinding, was het nu vooral steeds een moment om even tot rust te komen. Toch voelde hij haarfijn aan dat mijn opwinding maximaal was als hij met zijn vingers mijn klit bleef stimuleren en dat deed hij ondertussen in een perfecte cadans, hard en zacht duwend wreef hij in steeds hetzelfde ritme over mijn klit. Juist doordat het steeds diezelfde beweging was, met alleen de afwisseling qua druk, maakte dat ik het heerlijk vond. Dat liet ik ook merken door mijn kruis tegen zijn vingers te duwen. Natuurlijk hielp de drank ook mee, en dan zeker in het feit dat ik hem ongegeneerd toestond mij te vingeren in het drukke café.

Mijn kutje was ondertussen drijfnat en ik voelde het vocht langs mijn benen lopen. Voor mijn gevoel kon ik het soppen van zijn vingers zelfs horen, maar dat was natuurlijk onmogelijk boven het geluid van de muziek. Heerlijk geil was het wel en ik besloot mij volledig over te geven aan het moment en dan thuis nog maar eens flink verder te neuken. Die gedachte alleen al duwde mij over de drempel van de beperkte beheersing die ik nog ergens diep vanbinnen voelde. Ik merkte aan mijn lijf dat ik klaar ging komen en wilde ook niets liever dan dat hoogtepunt, dus drukte ik mijn kruis nog wat wilder tegen zijn hand ten teken dat ik bijna zover was. Ik was ondertussen gewoon bloedgeil.

Hij moet het ook gemerkt hebben, want hij wreef nog steeds in hetzelfde tempo, maar nu met een nog iets stevigere druk tegen mijn klit. Heerlijk, zoals hij mij toch kent en elke keer weet te verwennen. Daar voelde ik mijn orgasme eindelijk komen en ik sloot mijn ogen om vol van het moment te genieten. Ik stond te trillen op mijn benen en kwam heerlijk klaar onder zijn vingers. Lichtjes schokkend en wankel op mijn benen leunde ik tegen de bar en ik stond een beetje uit te hijgen. Zacht voelde ik zijn vingers nog even rond mijn lippen gaan, maar toen trok hij zich terug en bleef ik volledig verzadigd achter. Jezus, wat was dit geil en lekker, dacht ik alleen maar. Ik voelde wel hoe hij niet langer tegen mijn billen en heupen leunde, maar merkte het amper want ik moest echt even bijkomen. God, wat was dit een heerlijke voorbode voor een lekker afrondende neukbeurt thuis.

Ik kwam langzaam weer een beetje bij zinnen, maar gloeide nog heerlijk na. Half verdoofd schrok ik op van de stem van mijn man. “Zo, daar ben je. Ik zocht je al. Sorry dat het wat langer duurde, maar ik kwam een oude bekende tegen bij de toiletten. Wil je dat laatste drankje echt nog doen of zullen we maar naar huis gaan en de avond daar nog even lekker afsluiten?” Ik draaide mij naar hem toe, voelde de blosjes op mijn wangen groter worden en keek hem verbaasd aan. “Sorry”, stamelde ik… Er spookten nu allerlei gedachten door mijn hoofd. Ik snapte het niet, maar eigenlijk toch weer wel… Wat was er nu gebeurd? Ik heb mij toch niet… “Ja, laten we maar naar huis gaan”, zei ik tenslotte met onzekere stem. Hij lachte, pakte mijn hand om mij naar buiten te leiden en fluisterde dat hij nog steeds ongelooflijk opgewonden was van ons gesprek eerder die avond en dat hij zin had in lekkere seks met mij. Hij fluisterde nog even hoe hij mij van achteren zou nemen, terwijl ik op de trap zou leunen en ik hoorde hem wel, maar het drong allemaal nog niet helemaal tot mij door. Hij ging mij voor naar buiten terwijl ik mijn ogen nonchalant naar de andere gasten in de hoek liet gaan, op zoek naar de ogen van iemand die mij zou bevestigen dat ik toch niet gedroomd had dat ik zo heerlijk onder een stel kundige vingers was klaargekomen.

Charlie

Graag uw hartenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *