Johan ’s brave meisje

()

“Omdat je drie dagen op vakantie geweest bent, mag ik drie opdrachten voor je bedenken.” Ik kijk naar mijn telefoon en lees zijn bericht nog een keer. Het staat er echt. Hij wil me drie opdrachten geven. Wat zou hij daarmee bedoelen? Waar zit hij aan te denken? Ik heb geen idee wat ik kan verwachten, maar ik vertrouw hem en houd wel van dit soort spelletjes. Dus vraag ik wat hij in gedachten heeft. “De eerste opdracht vertel ik je vanavond voordat je gaat slapen, zodat je weet wat je te doen staat als je wakker wordt. Wat je andere twee opdrachten zijn, krijg je te horen wanneer ik er zin in heb.”

De dominante toon in zijn berichten verbaast me, maar ik zou liegen als ik zeg dat ik het niet opwindend vind. Ik besluit het spelletje mee te spelen en antwoord dat ik braaf zal afwachten tot hij me vertelt wat ik voor hem mag doen. De rest van de middag loop ik te fantaseren over de opdrachten die hij me gaat geven. Ik verwacht dat hij me gaat vragen iets voor hem te filmen, maar wat kan ik niet zo goed bedenken. Ik ben heel benieuwd hoe extreem de opdrachten zullen zijn, en hoever ik zal durven te gaan om hem te gehoorzamen.

“Je eerste opdracht heet: (Z)onderbroekje,” schrijft hij. “Je mag de hele dag geen slipje aan onder je kleding én je moet mij foto’s of video’s sturen als bewijs.” Snel probeer ik te bedenken wat ik morgen allemaal ga doen. Ik ga naar de sportschool, daarna naar het nagelsalon voor een pedicure, later die middag naar kantoor en ‘s avonds ga ik naar hem toe. Onder mijn sportlegging zal het niet snel opvallen dat ik geen string draag, maar onder mijn jurkjes is het toch spannend om geen onderbroekje aan te hebben. Zeker als ik bij de pedicure zit…

‘s Ochtends zet ik mijn telefoon neer met de camera op mijn middel gericht. Ik film hoe ik mijn naakte billen in een strakke legging wurm en stuur de video snel naar hem toe voordat ik me bedenk. “Goedemorgen Johan,” schrijf ik erbij. “Opdracht 1 heb ik braaf voor je uitgevoerd.”

“Goed begin,” stuurt hij terug. “Maar de opdracht is pas echt uitgevoerd als ik je vanavond zie en met mijn eigen handen kan voelen dat je nog steeds geen onderbroekje aan hebt.” Met een blos op mijn wangen ga ik naar de sportschool. Ik probeer met man en macht om niet te veel te fantaseren over de volgende opdracht, maar kan nauwelijks ergens anders aan denken. Het lukt me voor geen meter om me te focussen op mijn oefeningen. Hoe meer ik aan de opdrachten denk, hoe meer spanning ik in mijn lichaam voel. Wat zou hij voor me in petto hebben? Mijn fantasie slaat op hol en voor ik het weet, voel ik het al nat worden tussen mijn benen. Fuck, denk ik bij mezelf. This is my cue. Ik moet nu naar huis, voordat iemand hier de groeiende vlek in mijn legging ziet.

Eenmaal thuis spring ik onder de douche om een beetje af te koelen. Eigenlijk was ik van plan om nu al mijn leuke kleding voor onze date van vanavond aan te trekken, maar ik durf niet in een rokje naar de nagelsalon. Als ik op de verhoogde stoel voor de nagelstilisten zit zodat zij goed bij mijn voetjes kan, zit mijn kutje precies op ooghoogte. Normaal gesproken denk ik daar niet over na, maar zonder slipje durf ik me niet zo voor haar neus positioneren. Toch maar weer even een legging aan dan, besluit ik. Mijn kleding neem ik mee zodat ik me later op kantoor kan omkleden. Met een frisse legging aan en een laagje make-up op mijn snoet fiets ik naar de salon. Weer voel ik die spanning en lekkere kriebels door mijn lijf gaan. In theorie is er natuurlijk niks aan me te zien, maar toch heb ik het idee dat mensen doorhebben dat ik iets stouts aan het doen ben. Ik probeer mijn gezicht in de plooi te houden, terwijl ik bij de pedicure zit. Als ik toch een beetje moet giechelen van het idee dat ik de hele dag geen slipje aan mag, zeg ik dat de scrub mijn voeten kietelt.

Met vers gelakte teennagels wandel ik een uurtje later tevreden de salon weer uit. Ik heb nog steeds niets gehoord over mijn tweede opdracht en heb ondertussen al honderd dingen bedacht die hij me kan laten doen. Ik pak mijn fiets en trap rustig richting mijn kantoor. Op de fiets kan ik het niet laten om een beetje heen en weer te wiebelen op mijn zadel. Omdat ik niks onder mijn legging aan heb, wrijft de naad direct tegen mijn klitje aan. Normaal zou ik hier niet veel van merken, maar omdat mijn hele lijf vandaag op scherp staat, voelt zelfs deze kleine aanraking intens. Ik sta voor de deur bij mijn kantoor als ik mijn telefoon voel trillen. Mijn hart maakt een sprongetje en snel bekijk ik het bericht. “Je bent vandaag alleen op kantoor toch?” staat er. Snel antwoord ik dat ik inderdaad de enige ben die vandaag naar kantoor komt. Mijn antwoord bevalt hem want de opdracht die hij voor me heeft bedacht, had ik niet uit kunnen voeren als er collega’s aanwezig zouden zijn.

“Je bent drie dagen op vakantie geweest, en hebt mij dus drie dagen alleen gelaten,” schrijft hij. “Daar zou ik je eigenlijk voor moeten straffen, maar ik wil dat je dat vandaag zelf doet. Je moet dertig keer op je eigen kont slaan, tien keer voor elke dag dat ik zonder je was. Dit doe je zonder kleding aan én ik wil dat je benoemt dat je van mij bent. Uiteraard film je het allemaal voor me en stuur je het direct naar me toe.” Gespannen stap ik het kantoor binnen en kijk om me heen. Hoeveel ramen zijn er, en wie kunnen er eigenlijk naar binnen kijken? Nerveus loop ik op en neer om te bedenken hoe ik dit nu weer ga doen. Wil ik dit wel doen? Gaat dit niet een beetje te ver? Heel even twijfel ik, maar uiteindelijk wint mijn geilheid het van mijn ratio. Vandaag wil ik zijn brave meisje zijn.

Ik doe de deur van binnenuit op slot en zoek een hoekje waar weinig inkijk is van buitenaf. Ik zet mijn telefoon in één van de tripods die hier liggen van ons concept-team, en positioneer me voor een onherkenbare, witte muur. Ik zorg dat mijn lichaam in beeld is, maar mijn gezicht niet te zien is. Als ik tevreden ben met de set-up doe ik mijn kleren uit. Het voelt heel gek, bijna eng, maar tegelijkertijd vreselijk opwindend om naakt voor de camera te staan. “Hi Johan,” zeg ik tegen de camera. Ik hoor de zenuwen in mijn eigen stem, maar besluit door te gaan. “Ik heb je drie dagen alleen gelaten en daarom verdien ik een flinke rammeling. Vanaf nu zal ik weer braaf en gehoorzaam zijn, want ik ben van jou en wil alleen nog maar van jou zijn.” Terwijl ik tegen de camera praat, laat ik mijn vingers over mijn lichaam glijden. Bij de lichtste aanraking worden mijn tepels stijf en ik kan het niet laten om ook mijn kutje alvast even aan te raken. Ik draai me langzaam om zodat mijn kont goed in beeld is. “Ik ga hardop voor je tellen Johan,” zeg ik met mijn zoetste stemmetje.

Hard sla ik op mijn eigen bil en schrik van het geluid. De pets galmt door het lege kantoor en klinkt veel harder dan het voelt. Ik sla nog een keer en tel elke pets. Na de eerste tien stop ik even. “Zie je dat Johan,” zeg ik terwijl ik helemaal opga in mijn rol. “Mijn billen worden al rood voor je.” Ik draai me een kwartslag, en focus me vervolgens op mijn andere bil. Weer sla ik met een vlakke hand op mijn kont. “Elf, twaalf, dertien,” hoor ik mezelf zeggen. Ik zie mijn eigen handafdruk op mijn kont en kick op het idee dat hij de video straks gaat zien en weet dat hij me helemaal in zijn macht heeft. Als ik aankom bij twintig neem ik weer even pauze. Ik draai me om zodat mijn naakte tietjes in beeld zijn. Zachtjes knijp ik in mijn tepel terwijl ik mijn andere hand langs mijn lichaam laat glijden. “Doe ik het goed Johan?” vraag ik zachtjes. “Nog tien te gaan,” kondig ik aan voordat ik verder ga. De laatste tien keer sla ik extra hard, zodat mijn beide billen gloeiend rood worden. Als ik de dertigste tik heb gegeven, zet ik de camera uit en verstuur de video.

Snel pak ik de outfit die ik meegenomen heb uit mijn tas en kleed me aan. De saaie legging heeft plaats gemaakt voor een sexy jurkje met een open rug. Onder dit jurkje draag ik in ieder geval nooit een bh, maar vandaag ontbreekt ook de string. Ik start mijn computer op en probeer me te focussen op mijn mailbox en to-do list. Uiteindelijk lukt het me gelukkig om een uurtje gefocust te werken, tot ik mijn telefoon weer hoor zoemen. “Goed gedaan baby,” staat er in zijn bericht. “Ik kom je meteen halen op kantoor en als ik voor de deur sta, wil ik dat je zonder te treuzelen direct naar buiten komt.” Na dit bericht kijk ik meer uit het raam dan naar mijn scherm. Het lukt me niet om me te focussen op mijn werk dus geef ik het maar gewoon op. Ik trek de ijskast open op zoek naar overschotjes van de vrijdagmiddag. Ik vind een fles rosé waar nog een bodempje in zit en schenk dit voor mezelf in. Met mijn glas ga ik voor de spiegel staan om mijn make-up bij te werken. Precies als ik mijn lipgloss opberg en de laatste slok rosé neem, gaat de bel.

Zo snel als ik kan, gris ik mijn spullen bij elkaar, draai de deur op slot en loop naar buiten. Daar staat hij, normaal mijn liefste vriend, maar vandaag is hij Johan. Ik loop op hem af en geef hem een knuffel. Ik ben maar drie dagen weggeweest, maar toch voelt het alsof we elkaar een tijd niet gezien hebben. Zijn hand kruipt direct onder mijn jurkje. Ik voel hoe zijn vingers vluchtig mijn lippen aanraken. “Heel braaf,” zegt hij terwijl hij me strak aankijkt. Ik geniet ervan om vandaag zijn speeltje te zijn en het geeft me kriebels als hij me braaf noemt. Ik doe wat hij van me vraagt en fiets achter hem aan richting zijn appartement. Onderweg vertelt hij me wat mijn derde en laatste opdracht van vandaag is. Zijn directe buurman is op vakantie, dus de kans is erg klein dat er iemand de lift zal uitstappen op zijn verdieping. Daarom wil hij dat ik hem zodra we boven zijn, pijp in de gang voor zijn voordeur. Met grote ogen kijk ik hem aan. “Weet je zeker dat hij op vakantie is?” vraag ik. “En zijn er geen camera’s?” Hij verzekert me ervan dat er alleen camera’s in de lift hangen en niet op de hal. Voor mijn eigen gemoedsrust geloof ik hem maar gewoon en fiets rustig achter hem aan tot we bij zijn flat voor de deur staan. In de lift kijkt hij me ondeugend aan. “Je durft toch wel?” zegt hij uitdagend.

Ik ben nerveus, maar wil me na dit alles niet laten kennen. Als we bij zijn deurpost aangekomen zijn, zak ik langzaam door mijn knieën. Gretig maakt hij zijn riem los en laat zijn broek op zijn enkels zakken. Ik kijk omhoog als ik zijn boxer naar beneden trek. Trots springt zijn half harde lul me tegemoet. Ik lik mijn lippen nat voordat ik mijn mond naar zijn eikel breng. Ik zuig eerst voorzichtig aan de top, waarna ik langs de schacht lik. Hij wordt al snel harder en ik merk dat ik zelf ook al erg opgewonden ben. Ik neem zijn lul in mijn mond en laat mijn lippen op en neer over zijn penis glijden. Hij leunt tegen de deur aan en ik hoor hoe hij steeds sneller gaat ademen. Met mijn ene hand houd ik zijn ballen vast en de andere laat ik mijn lippen volgen. Soepel gaan mijn hand en lippen steeds sneller op en neer over zijn ondertussen keiharde penis. “Hm…”, kreunt hij. “Heel goed baby.”

Zijn aanmoediging doet me goed, dus ga ik door zonder te stoppen. Langzaamaan verhoog ik het tempo. De hand waarmee ik zijn ballen vast had, laat ik afglijden naar mijn eigen lichaam. Moeiteloos vinden mijn vingers hun weg naar mijn natte kutje. Zachtjes draai ik rondjes om mijn klit terwijl ik tegelijkertijd blijf focussen op de harde pik in mijn mond. “Goed zo schatje”, hoor ik hem zeggen. “Speel maar lekker met jezelf.” Steeds sneller beweeg ik mijn vingers over mijn klitje, en steeds harder zuig ik aan zijn stijve pik. Aan zijn gekreun te horen, is zijn orgasme niet ver meer, dus verhoog ik het tempo nog iets. Ik voel hoe zijn pik nog nét iets harder wordt en weet wat dit betekent. Als ik blijf doen wat ik doe, komt hij nu binnen 20 secondes. Ik kijk omhoog en hij kijkt terug. Met een beestachtige blik in zijn ogen kijkt hij me aan en beveelt me niet te stoppen.

Enkele secondes later voel ik zijn warme zaad mijn mond in gutsen. Voorzichtig lik ik het zaad van zijn pik en van mijn vingers terwijl ik hem trots aankijk. Hij zucht één keer diep en trekt dan zijn broek weer omhoog. In zijn zak grabbelt hij naar zijn sleutels, en maakt dan de deur voor ons open. “Kom schat”, zegt hij. “Ik schenk een drankje voor je in. Dat heb je wel verdiend, braaf meisje van me.”

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *