De jongen van Bumble

()

Ik ben ondertussen weer even vrijgezel en heb ik behoefte aan mannelijke aandacht, welke je op verschillende manieren kunt interpreteren. Al is de manier waardoor ik nu achter mijn laptop zit om dit te typen, niet de aandacht waar ik in eerste instantie aan dacht.

Een paar dagen eerder installeer ik Bumble, een datingapp waarbij de vrouw initiatief neemt om het gesprek te starten. Ik kom Joris tegen, een jongen van mijn leeftijd, knappe kop om te zien en een heerlijk lijf. Op de foto’s is te zien dat hij daar zichtbaar veel tijd en energie in stopt. We wisselen nummers uit en raken aan de praat via de app. Ik merk al snel dat het een charmeur is en het gesprek gaat al snel een bepaalde kant uit wanneer we delen waarom we op Bumble zitten. Joris zegt dat hij wel wat mannelijke aandacht aan me wil geven. Mijn hoofd dwaalt direct af naar de gedachte aan seks, en Joris stelt de vraag wat ik lekker vind om te doen op het gebied van seks. Als reactie benoem ik van welk standje ik het meeste geniet. Maar hij echter geniet van de tijd nemen, plagen, de seks lang uitstellen en de vrouw zien genieten. Zijn reactie bevalt me wel. Joris wil graag meer horen, maar ik moet naar een afspraak. Ik besluit hem om een van mijn eerdere verhalen op MyLust met hem te delen.

Kort daarna, stuurt hij een appje. “Jezus! Heb jij dit echt geschreven”? Ik moet lachen en geniet van zijn reactie. Joris wil ook graag zo’n verhaaltje met mij schrijven. Mm… denk ik. Aantrekkelijk aanbod en op een of andere manier is de klik zo goed dat ik het risico binnenkort wel een keer durf nemen. De dagen daarna hebben we af en toe wat contact. We dagen elkaar om en om uit. We sturen foto’s door en fantaseren samen over wat we zouden doen als we elkaar zouden zien.

Totdat ik een avond in Utrecht ben en ik laat in de avond weer terug naar huis rijd. Ik merk aan mezelf dat ik me mooi voel en wel zin heb in seks. Ik denk aan de app wisseling van mij en Joris, en stuur hem een berichtje. Hij biedt aan dat ik wel langs mag komen, hij slaapt toch altijd pas laat. Vast niet wetende dat ik serieus in zou gaan op zijn voorstel. Een enkele gedachte of dit wel verstandig is, komt voorbij, maar maakt al snel weer plaats voor een enorme opwinding. Fack it, wellicht een risico op een dichte deur, of een telefoon die uit staat, maar ondertussen zo geil van de gedachte om zijn lul in mij te voelen, vraag ik om zijn adres. Voordat ik het zelf door heb, verander ik m’n eindbestemming in Google Maps.

Een half uur later, Ondertussen al zo nat dat ik het door mijn broek kan voelen, sta ik voor zijn deur. Joris doet zijn deur open en we kussen elkaar gedag. Het is even gek, ik voel me onzeker en vraag mezelf in hemelsnaam af wat ik nu in hemelsnaam heb gedaan. Maar na het krijgen van een glas met water, loopt Joris al snel naar me toe en zoent me. Het is een volle, rustige en heerlijke tongzoen, zo eentje waar je altijd op hoopt, maar vaak in wordt teleurgesteld. Ondertussen voel ik door z’n korte trainingsbroek zijn stijve lul tegen me aan. Via de app heeft hij al geïnstrueerd wat hij wil dat ik zou doen, dus terwijl hij me zoent, pak ik zijn lul door zijn broek vast en begin hem langzaam op en neer te bewegen. Hij kreunt bevestigend.

We verplaatsten naar de bank. Al snel kleden we elkaar en onszelf uit waarna Joris op de bank gaat liggen. Ik pak zijn harde lul vast waarna hij fluistert: “Is dit wat je wil, mijn harde lul in je hand?” Ik reageer bevestigend en klim bovenop hem. Zoals we al eerder in onze fantasie met elkaar hebben gedeeld, ben ik ondertussen zo nat en geil dat ik zijn harde lul meteen in me wil voelen. Hij stopt zijn lul in mij en ik begin te bewegen. We gaan in elkaar op, kreunen samen en hij krabt met zijn nagels over mijn rug. De tinteling die daardoor ontstaat, is ongekend.

Vervolgens draait hij me om en komt bovenop me liggen. Ik geniet van zijn heerlijke lijf en zijn volle billen in mijn handen. Ik wil hem dieper in mij, en pak mijn benen vast. Joris begint te versnellen en neukt mij terwijl hij hoorbaar geniet. Hij kust me in mijn nek en we gaan in elkaar op. Al snel draait hij me om en neemt me van achter. Hij slaat ondertussen tegen mijn billen, trekt aan mijn haar en begint me steeds harder te neuken. Het is heerlijk, ik houd er stiekem wel van als er wat ruwer met me omgegaan wordt, en dat lijkt Joris goed aan te voelen. Beiden genieten we intens als Joris zijn lul uit me haalt en klaar komt op mijn billen en mijn rug.

“Dat was onverwachts”, zegt Joris, “ik dacht dat je blufte”. “Ik ook”, zeg ik. Terwijl ik mezelf aankleed, Joris een kus geef als afscheid en naar de auto loop, moet ik om mezelf grinniken. Wat ben ik blij dat ik zonder na te denken zijn kant op ben gereden.

私の指

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *