Rutger: De marinier

()

Introductie van Rutger

Mijn naam is Rutger en ik behoor tot de vriendengroep van David. Mijn hele leven ben ik altijd al aan het sporten geweest omdat ik tot grote prestaties in staat ben. Vooral de vechtsport is een uitdaging om mijn grenzen te verkennen en te verleggen. Er zijn zaken die hoog op mijn prioriteitenlijst staan. Marathon lopen, triatlon en openwaterzwemmen, behoort tot mijn favorieten. Als gevolg van de duursporten, ben ik ook aan de survival gegaan en heb ik nog steeds het gevoel dat ik nog veel meer uit mijn lijf kan halen. Nadat ik een middelbare sportopleiding heb gevolgd, heb ik mij opgegeven voor de onderofficiersopleiding bij het Korps Mariniers omdat ik ervan overtuigd ben dat ik mijn grenzen bij dit korps nog meer kan verleggen door de training die ik bij hen krijg. Ik woon in Rotterdam vlak bij David en ken hem al van jongs af aan en heb het met onze vriendengroep erg naar mijn zin.

Beneden woont ook nog een vriend van mij die Dick heet en waarmee ik ook mijn hele leven fijne dingen doe en altijd intensief mee sport. Zijn moeder is een hele lieve vrouw, waar ik ook zo lang als ik haar al ken, helemaal van in de ban ben. Toen ik nog een kind was en mijn ouders een keer een oppas nodig hadden, mocht ik altijd bij haar logeren. ’s Avonds mochten we allebei tegen haar aan zitten op de grote hoekbank, dan las ze voor ons voor. Ze sloeg vaak een arm om mij heen en ik lig dan met mijn hoofd tegen haar warme, zachte borsten. Ik droomde dan helemaal weg en genoot van elke minuut dat ze voorlas. Ik was helemaal weg van haar en ik kom daarom al zolang ik de familie ken voor de gezelligheid bij haar over de vloer.

Ze is altijd blij, als ik speciaal voor haar kom om even te kletsen. Ze valt me dan gelijk heerlijk om de nek. Ze zorgt dan voor een paar gezellige uurtjes onder het genot van een pot heerlijke thee. Ze is heel erg open tegen mij en vertelt ook dat ze alles in het werk stelt om haar leven zo gezellig mogelijk te maken. Ze is een beetje droevig over haar leven, omdat haar man een hele drukke baan heeft waarbij hij weinig aandacht voor haar heeft. Ik luister begripvol naar haar verhalen en na de thee als ik afscheid neem, drukt ze sinds kort liefdevol haar lichaam tegen mij aan en knuffelt mij uitgebreid. Ik krijg er wel een enorme erectie van en Jenny heeft dit zeker in de gaten. Ik doe daarom snel mijn lijf naar achteren omdat ik me er een beetje voor geneer.

Op haar beurt wrijft ze zich expres tegen me aan. Ik zie haar dan grijnzen na de knuffel. Jenny heeft elke dag een vaste routine in huis. ’s Morgens wordt het huis schoongemaakt. Tussen de middag gaat Jenny onder de douche. Na de douche heeft ze meestal haar kamerjas aan met daaronder mooi ondergoed dat ik er vaak doorheen zie schijnen. Ze gaat vaak omdat ze iets kleiner is dan ik, op het aanrecht zitten om mij te knuffelen en trekt me dan tussen zich in. Ik voel dan haar warme benen en de laatste tijd zegt ze me dreigend en met stralende ogen dat ze me bankschroefknuffels gaat geven. Ik word vervolgens helemaal omklemd door haar heerlijke lijf. Jullie begrijpen dat ze nu gelijk op de hoogte is van mijn lichamelijke gesteldheid.

Samen sporten met Dick

Nu het seizoen begonnen is voor de survival en triatlonwedstrijden, gaan wij als team er samen vaak op uit. Jenny ondersteunt ons met vervoer en helpt ons bij de wissel tijdens een triatlon. Onze fietsbroeken en handdoeken heeft ze al in de hand als we uit het water komen. In het begin drogen we ons dan snel af en doen de fietsbroek aan. Nu Dick en ik wat ouder zijn, knopen we geen handdoeken meer om ons middel voor de privacy, maar doen twee grote handdoeken over onze schouders zodat we sneller droog zijn en gemakkelijker van kleding kunnen wisselen. Jenny houdt de handdoeken dan vast en omdat ik op dat moment naakt ben, vind ik het een zaligheid dat ze zo dicht bij mij staat omdat ze me dan bloot kan zien. Er komt zo’n heerlijk gevoel over mij heen, wat resulteert in een spetterende fantasie ’s avonds in bed. Ik krijg dan een heerlijk orgasme als ik er aan terugdenk dat ik naakt voor Jenny mocht staan. Ik denk eraan terug dat ik uit het water kom tijdens de triatlon en er bloed van verlangen naar mijn kruis stroomt en ik onmiddellijk een stijve krijg. Op het moment van wisseling is het puur genieten om mijn zwembroek uit te laten trekken door Jenny en haar te laten zien dat ik opgewonden ben van de kledingwisseling.

Als het water erg koud is, moeten Dick en ik ook een wetsuit aan om niet onderkoeld te raken. Met koude handen na het zwemmen kost het gewoon te veel tijd om alles zelf uit te doen en zodoende is Jenny als coach, veel sneller met het wisselen van onze kleding en ik hoef alleen maar op dat moment mijn handdoek vast te houden, zodat zij de rest van het uitkleden kan doen. Haar handen komen op zo’n moment natuurlijk tegen mijn lid als ze met een klein handdoekje onze liezen droogt. Ik zie dat ze van dit heerlijke spel, blosjes op haar wangen krijgt. Na dit fijne lichamelijke contact, krijg ik de meest erotische dromen en moet ik me echt concentreren om verder te gaan met de wedstrijd. Ik zie dat ze glimlacht als ze mijn stijve penis ziet en ze kan het echt niet laten om me daar even zachtjes te strelen over zowel mijn lid als ballen.

Even buurten

Het is lente en het is eigenlijk wel een warme dag. Zodoende heb ik een sportbroekje dat doorschijnend is aangetrokken met daarboven een heel strak T-shirt. Ik ga zo gekleed omdat Jenny dat fijn vind als ik zo gekleed bij haar op de thee kom. Na afloop zie ik als ik met haar mee loop naar de keuken dat Jenny wat langer naar mij kijkt dan ik gewend ben van haar. Ik heb onder de sportbroek een leuke slip aan die alleen mijn voorkant bedekt en voor de rest mijn billen vrij laat. We zijn even bezig in de keuken om het theeservies op te ruimen. Nadat alles in de afwasautomaat is gedaan neemt Jenny mij plotseling bij de hand, springt op het aanrecht, trekt mij tegen zich aan en zegt: “Eventjes knuffelen”.

Ze opent haar benen en trekt mij tegen haar lichaam aan. Mijn kruis raakt haar intiem en ik voel de warmte van haar kutje mijn lichaam binnenstromen. Ze wordt het ook gewaar en trekt me nog iets strakker tegen haar lijf. Vervolgens kijkt ze me diep in de ogen en dan kan ik me niet meer inhouden en druk ik zacht mijn lippen op die van haar. Mijn penis wordt ineens keihard en ik druk mijn machtige lid nu hard tegen haar spleetje aan. Ze opent ineens haar mond en onze tongen komen bij elkaar. Ik kan me niet inhouden en kus haar nog intensiever terwijl ik me nog strakker tegen haar aan druk. Heel voorzichtig wrijf ik met mijn stam langs haar lippen en ik voel een heerlijk genot over mij heen komen.

Ik moet toegeven dat ik echt verliefd op Jenny ben geworden en dat ik met haar wil vrijen. Ik heb momenteel totaal geen rem om met deze getrouwde vrouw te vrijen, daar ik in de loop van de tijd ervaren heb dat ze echt tekort komt aan warme liefde. Dat is dan ook de reden dat Jenny mij zo liefdevol aanhaalt. Nu kan ik me niet meer inhouden en ik trek snel haar slipje uit. Jenny is er nog niet aan toe om mij op te nemen en vlug zegt ze: “Kom maar tegen me aan”. Ik leg nu mijn penis tegen haar warme schaamlippen en masturbeer hard tegen haar aan en krijg het heerlijkste orgasme wat ik als man maar kan wensen en spuit mijn zaad tegen haar warme huid. Ik word hierna liefdevol omhelsd door haar en ze zegt dat ze me helemaal begrijpt dat ik in een erotische doodsnood heb verkeerd.

Een paar weken later gaan Dick en ik in opleiding voor de “Elementaire Militaire Vorming Mariniers”. We verheugen ons erop om eraan te beginnen en te ervaren hoe ons lichaam deze krachtmeting gaat ervaren. Tijdens de training krijg ik een buddy die niet Dick wordt, maar iemand die ik niet ken. Op deze manier wordt iedereen gedwongen om alles te geven wat je maar hebt. Wij tweeën kunnen het allemaal goed aan door de survivaltraining die we beiden al hebben gehad en waar we ook heel erg hebben moeten afzien. De bepakking van 45 kilo gaat heel erg doorwegen. Dick en ik hebben door de zware survivaltraining gelukkig al een sterk lichaam gekregen dat we de belasting op ons lijf goed aan kunnen.

De militaire training bouwt zich goed op en we leren ook tijdens de oefening hoe we in oorlogssituaties moeten handelen. Als we 14 weken training achter de rug hebben, komt de laatste zware eindoefening eraan waarin we weinig slaap krijgen en goed moeten anticiperen op allerlei scenario’s die op ons afkomen. Ik vind het allemaal prachtig en denk dat ik me nog meer kan specialiseren in diverse gevechtstactieken. Ik ben zeker van plan om me verder te ontwikkelen in bijvoorbeeld het bestrijden van een kaping enz. Na de grote eindoefening zijn we met de hele groep geslaagd en wordt ons verteld dat we als groep heel goed hebben gefunctioneerd en krijgen uiteindelijk de felbegeerde baret.

Die dag is de gehele familie uitgenodigd bij de uitreiking van de mariniers baret. Mijn ouders en Dicks moeder zijn er ook bij. Ondanks dat Dicks vader ruimschoots van tevoren weet dat die dag het grote feest is, schittert hij door afwezigheid. Dick heeft er een vette baal van en is echt goed chagrijnig. Jenny weet niet beter dat haar man altijd alleen maar aan zichzelf denkt. We vallen allebei erg op omdat we van tevoren al zwaar hebben getraind en na deze 15 weken zijn onze lichamen zo in kracht toegenomen dat de gevechtskleding die we verstrekt hebben gekregen, veel te klein is geworden en zodoende strak om ons lichaam zit. Bij veel van onze buddy’s is het omgekeerd. Ze zijn zo veel vet kwijtgeraakt dat ze zijn afgevallen tijdens de 15 weken durende training.

Nadat we met de hele familie heerlijk blauwe hap (Indisch eten) gegeten hebben op de van Ghentkazerne en vlug even passende kleding hebben gehaald die al klaarligt voor ons, keren we huiswaarts in ons mariniers uniform. Jenny kan haar ogen niet van ons afkrijgen. Ze glundert de hele tijd omdat ze trots is op haar zoon en mij. Af en toe slaat ze een arm om ons heen om te laten zien hoe blij ze voor ons is. We gaan feesten bij Dick thuis zonder vader, omdat die weer schittert door afwezigheid. Hij zit op het moment ergens in Denemarken en Jenny vermoedt dat hij daar een vriendin heeft. Het kan haar niets meer schelen omdat ze verzekerd is van een eigen inkomen en al heel lang spaargeld opzij heeft gelegd waar haar man niets van weet omdat ze vanaf het begin de financiën heeft beheerd en hij totaal geen notie heeft wat er maandelijks binnen komt. Al onze vrienden zijn er vanavond en het nodige bier gaat erdoor. Dick en ik doen het een beetje rustig aan omdat we door de fysieke belasting van de afgelopen dagen eigenlijk wel moe zijn en de alcohol dubbel zo hard aan komt. Nadat het feest is afgelopen ruimen we het hele huis op en pomp ik een luchtbedje op zodat ik in de huiskamer kan slapen.

Als ik m’n tanden heb gepoetst, wil ik mijn pak uittrekken in de huiskamer. Jenny echter, fluistert mij toe dat ik niet op het luchtbed hoef te slapen. Ze wenkt me met haar vinger dat ik naar haar slaapkamer mag komen en zegt zachtjes dat ik bij haar mag komen slapen. Intussen heeft ze een mooi doorzichtig nachthemd aangetrokken met een diep decolleté. Haar prachtige borsten komen er mooi in uit. Ik zie ook dat ze geen slipje aan heeft en het water loopt me in de mond. Ik wil nu één ding en dat is, haar proeven. Ik wil haar liefdessappen proeven, haar kutje likken en haar klaar laten komen. Dit zijn dingen die ik al de laatste jaren heb gewild met haar en nu is de avond aangebroken dat het werkelijkheid wordt. Ik ga vanavond door Jenny ontmaagd worden.

Dick is geheel op de hoogte van de liefde van mij voor Jenny en wat hem betreft, mag ik Jenny neuken, omdat hij weet dat ze zich gelukkig voelt als ik bij haar ben. Zijn vader kan wat hem betreft kapot vallen omdat hij er bijna nooit is. Jenny is gelukkig een heel zelfstandige vrouw en weet hoe ze alles moet regelen thuis. Ik kijk naar haar en ben helemaal onder de indruk van haar. Ik zie door haar nachthemd dat ze geheel onbehaard is en ik verheug me er op om dadelijk met mijn tong haar gladde schaamlippen te mogen vereren. Daarna dan haar lippen te mogen spreiden en diep af te mogen dalen met mijn tong in haar vagina om vervolgens haar heerlijke sappen te mogen proeven.

Ik loop op Jenny af en kijk haar diep in de ogen. “Wil je met mij vrijen?”; vraag ik haar. Ze knikt en zegt: “Ik wil totaal met je vrijen. Ik wil dadelijk helemaal een met je worden”. Ze begint me nu mijn uniform uit te doen en zegt: “hier heb ik al de hele dag over gefantaseerd om jou uit deze gevechtskleding te mogen pellen en je daarna te mogen zien zoals je geboren bent”. Ze neemt er echt de tijd voor en elke keer als er weer een stukje meer is te zien, moet ze met haar handen over de vrijgekomen huid strelen. Tijdens mijn striptease vraagt ze of ze tijdens het uitkleden, foto’s van mij mag maken. Ik zeg dat het goed is en spreek af dat we een bestand gaan aanmaken dat zo beveiligd is dat niemand er in kan komen. Intussen maakt Jenny foto’s van mij en ik vind het heerlijk dat ze deze momenten vastlegt. Als laatste is mijn slip aan de beurt, Jenny trekt deze eerbiedig naar beneden en bewondert mijn penis. Ze streelt met haar handen er overheen en neemt ook zachtjes mijn zak in haar handen en streelt met haar vingers achter mijn ballen. Ze bewondert mijn penis die besneden is, omdat ik ooit een ontsteking heb gehad die alleen met een besnijdenis opgelost kon worden. Ik ruik daar fris gewassen omdat na de oefening iedereen verplicht onder de douche moest na drie dagen eindoefening. Ik heb ook nog van mijn moeder een fles Badedas gekregen die extra lekker ruikt. Ze opent ineens haar mond en neemt mijn penis liefdevol tussen haar lippen en begint te zuigen. Ik heb dat nog nooit gedaan, zegt ze als ze mijn penis even uit haar mond laat floepen. Een seconde later praat ze niet met mij, maar met mijn penis. “Ik ga jou opeten en zo lang op jou zuigen dat je moet overgeven”. Ze giechelt hierbij. Ze gaat met haar hand pompen en zuigt daarbij heel krachtig. Ze merkt dat ik de berg van de liefde op ga en ze gaat steeds harder tekeer. Ze zuigt en likt met haar tong over mijn eikel. Ik sta op een gegeven moment helemaal gespannen en als ik voel dat ik haar keel inglijd, kan ik me niet meer inhouden. Mijn sperma spuit ineens met kracht naar buiten en Jenny neemt alles genotvol tot zich. Ze kijkt me nu in de ogen en slikt al mijn liefdessappen door en vertelt me dat ze me helemaal heeft opgegeten en het gevoel heeft dat mijn sperma al in haar bloedbaan zit en haar heel veel kracht gaat geven.

Na mijn orgasme wil ik omdat ik totaal verliefd op haar ben, Jenny ’s geslacht eren. Ik duw haar zacht naar het midden van het bed en leg een kussen onder haar billen. Vervolgens spreid ik haar benen en mag nu haar kale kutje bewonderen. Ik ga met mijn hoofd naar voren en kus haar heerlijk warme ronde lippen en ruik al dat ze helemaal opgewonden is. Zacht spreid ik haar lippen en kan ik nu met mijn tong haar poort van de liefde likken. Ik proef nu haar sappen en raak helemaal in vervoering van de smaak. Ik raak nog meer opgewonden en lik met mijn tong langs haar binnenste lippen en duw regelmatig mijn tong naar binnen. Intussen voel ik dat haar genotsknopje op begint te zwellen. Ik maak met mijn tong haar clitoris nat en streel deze vederzacht. Jenny begint te kreunen en om haar climax als een donderbui over haar heen te laten gaan, duw ik een gekromde vinger zachtjes bij haar naar binnen en voel ik even later haar G-spot en streel deze zachtjes terwijl mijn tong haar clit omhelst. Dan duwt Jenny mij van zich af en zegt tegen mij dat ze mij wil ontmaagden.

Ze gaat op haar knieën zitten en duwt mij op mijn rug. Ze zwaait een been over mij heen en begint als eerste ons liefdesspel met het kussen van mij. Dan gaat haar hoofd naar mijn nek en likt ze mij daar en vervolgens komen mijn oorlelletjes aan de beurt. Dan daalt ze naar mijn tepels af en begint te zuigen. Ik heb nooit geweten dat dit zo zalig is. Jenny gaat nu op mij liggen en kust mij. Met haar ene hand pakt zij mijn penis vast die keihard is en leidt deze haar vagina in. Dit is de eerste keer voor mij dat ik met een vrouw mag vrijen. Ik ben zwaar geschapen en Jenny vindt het heerlijk om de regie te hebben, omdat ze redelijk krap is om mijn geslacht te ontvangen. Jenny is gelukkig al nat van haar orgasme. Langzaam maar zeker glijd ik haar vagina binnen en dan voel ik dat ik niet verder kan. Doordat ik besneden ben, is mijn eikel niet zo gevoelig. Jenny kan nu in haar eigen tempo op en neer gaan zonder dat ik vroegtijdig klaar kom.

Het is echt een feest voor ons, de liefde die we nu aan het bedrijven zijn. Ik voel dat Jenny haar vagina steeds strakker komt te staan en ze drijft het tempo steeds hoger op. Ik voel op een gegeven moment dat er schokken door haar kutje gaan. Plotseling gaat er een vinger naar haar clit en er is geen houden meer aan. Jenny krijgt een orgasme waarbij ze mij helemaal onderspuit. De krampen zorgen ervoor dat ik mijn zaad tijdens mijn orgasme diep in haar spuit. Even later als we naast elkaar liggen, kus ik Jenny en dank haar dat ze mij ontmaagd heeft. We spreken af dat we van nu af aan heel veel met elkaar gaan vrijen en dat we altijd naakt in huis verblijven omdat haar man dat altijd verbood.

John Smidt

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *